Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

"Be beautiful, stay natural, be you"

Esittelyssä on Vaasan ydinkeskustaan aivan tässä muutama viikko sitten avautunut uusi ekologinen kauneushoitola:


Kikas Natural Green Beauty & Spa

Kikas
on ennen toiminut Raippaluodossa ja Wasa Sports Clubin tiloissa, mutta nyt uusi ja isompi liike löytyy Wasaborgin talosta, osoitteesta Vaasanpuistikko 14. Liike on siis aivan torin laidalla, sinne on helppo piipahtaa vaikka shoppailun yhteydessä ;)

Mulla oli suuri ilo ja kunnia tutustua Kikasin perustajaan, itse yrittäjään Marika Suomalaiseen maaliskuun puolivälissä, kun Kikasin uudessa liikkeessä järjestettiin Workshop-ilta. Marika aloitti illan esittelemällä yritystoimintaansa ja sen jälkeen saimme kuulla mahtavan luennon Esse Organic Skincaresta ja myöhemmin halukkaat saivat tehdä itselleen Essen tuotteilla ns. ihonhoitorituaalin Esse-asiantuntijoiden opastuksella. Illan päätteeksi jäimme Marikan kanssa keskustelemaan ja yks kaks, sovimme blogiyhteistyöstä! Tästä kerron postauksen lopussa lisää!


Marikan innostus kosmetiikkaan syntyi jo hyvin nuorena. Yrittäjänä hän on toiminut jo 15-vuotiaasta lähtien mm. Avonin ja Oriflamen parissa. Nykyinen suunta on kuitenkin luonnollisempaan päin, eli luonnonkosmetiikka on vahvasti lähellä sydäntä. Kikas Natural Green Beauty & Spa sai alkunsa vuonna 2012 ja syksyllä 2016 löytyi Spalle uudet, isot ja kauniit tilat Vaasan keskustasta. Kikasin kauneushoitola tarjoaa monia kauneushoitoja ja -palveluita ja liikkeessä on myös paljon eri tuotemerkkien tuotteita myynnissä.


Kikas in a nutshell: Paikka, jonne sisääntullessa on lämmin ja hyvä olla. Kikas tarjoaa pientä luksusta arkeen; Marikan sanoin "Everyday is a gift". Hän haluaisi, että jokainen nainen voisi aamulla nähdä peilistä itsensä kauniina. Jokainen rakastaisi itseään ja samalla hoitaisi ihoaan ja vartaloaan luonnollisesti. Kikasin visio on luoda naisille kokonaisvaltainen hyvinvointi kropalle ja sielulle.

Kikasin kauneuspalveluihin kuuluu: koko vartalon hoidot, kasvohoidot jokaiselle ihotyypille, klassinen ja kuumakivihieronta, lääkinnälliset ja spa-jalkahoidot, sokerointi kotimaisella sokerilla, meikit ja kampaukset juhliin sekä häihin, kauneusillat, hääsaattuepalvelu ja polttaritkin voi järjestää!

Kikasilla on myös oma verkkokauppansa Kikas.fi, josta voi varata ajan eri hoitoihin ja sieltä voi myös tilata tuotteita monilta eri merkeiltä. Tuotteita on tulossa vielä lisää myöhemmin. Ja tähän väliin pieni fun fact: Kikas on ainoa suomalainen jälleenmyyjä, jolla on verkkokaupassaan Jurliquen tuotteita myynnissä!


Esse Skincare on mitä mielenkiintoisin ihonhoidon brändi tänä päivänä. Kyse on luonnollisesta, probioottisesta ihonhoitosarjasta. Ihomme sisältää tuhansia mikrobeja, jotka ovat vastuussa ihomme terveydestä. Terveellä iholla bakteerien monimuotoisuus on hyvä, haitalliset bakteerit taas aiheuttavat iholla mm. aknea, eksemaa, punoitusta ja rosaceaa, eli ruusufinniä. Esse-tuotteet sisältävät probiootteja sekä prebiootteja, joiden avulla ylläpidetään ihon hyvää bakteerikantaa ja luonnollista vastustuskykyä.

Marika itse löysi Essen kesällä 2016. Hänen pojallaan oli puhjennut todella paha ihottuma ja apu vihdoin ja viimein löytyi luonnonkosmetiikasta, Essen vartalovoiteesta! Kolmen päivän sisällä muutosta oli jo nähtävissä ja kahdessa viikossa ihottuma oli poissa. Nämä ovat juuri niitä tuloksia, mitä Essen tuotteilla saadaan aikaiseksi. Aivan mahtavaa!


Sovimme Marikan kanssa, että aloitamme mulle Esse-kuurin yhteistyön merkeissä! Moni teistä tietääkin jo, että mulla on ollut rasvainen ja epäpuhtauksiin taipuvainen iho jo hyvin nuoresta lähtien. Olen saanut hillittyä sitä viime vuosina, mutta ongelma on silti edelleen olemassa. Varasimme kolmen viikon päähän ajan Esse-kasvohoitoon, jonka jälkeen katsotaan, mitkä Essen tuotteet sopisivat ihoni tarpeisiin parhaiten. Myöhemmin sitten otan nämä tuotteet käyttööni ja testaan pidemmällä aikavälillä, mitä tuloksia saamme niillä aikaiseksi!

Kirjoitan blogiini kasvohoidosta, tuotteista ja matkasta terveempään ihoon säännöllisin väliajoin :) En malta odottaa, miten ihoni reagoi tällaisiin tuotteisiin! Puhumattakaan siitä, että tämä tulee olemaan elämäni ensimmäinen kerta kasvohoidossa.. Onko Esse teille jo tuttu merkki?

______________________________________________________________________________________

  • Nettisivut ja verkkokauppaKikas.fi
  • Voit myös soittamalla varata ajan kauneushoitoon: 0445038083

Beautiful Skin this Spring by Jurlique & Inika Organic (← linkki)
6.-7.4.2017 
klo 11:00-16:00

Inika Organicin ja Jurliquen maahantuoja Maria Norrman on paikalla torstaina ja perjantaina antamassa vinkkejä ihonhoitoon ja meikkeihin. Voit kokeilla Inikan mineraalimeikkejä ja Jurliquen biodynaamisia ihonhoitotuotteita.

Esse Skincare Workshop
12.4.2017 (Lisäinfoa tulossa)

Kommentit

  1. Aivan ihanan näköinen kauppa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö! Oikea karkkikauppa ^^ Tuolla kyllä mieli lepää..

      Poista
  2. Noin viehättävässä ympäristössä olisi ihana viettää kauneushetkiä<3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake