Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Tammi- ja Helmikuun Suosikit


Wohoo, alkuvuoden suosikkituotteita! Myönnettäköön, yksi tuote saapui mulle vasta ihan helmikuun lopussa. MUTTA. Se on niin upea, mahtava ja täydellinen, että se sai nyt luvan tulla mukaan suosikkeihin heti ;) Haluan aivan ensiksi mainita muutaman kanavan Youtuben puolelta. Nämä ihanuudet tekevät kauneusaiheisia videoita ja ovat aivan mahtavia persoonia! Näistä naisista on tullut mun uusia lemppareita ja suosittelen ehdottomasti tsekkaamaan nämä kanavat:



Mä aina bongailen Lidlistä kivoja halpoja löytöjä ja viimeisimmät sieltä on olleet uudet Cien Shower Cream -suihkugeelit! Ooohh My Gosh, mitä tuoksuja. Suosittelen heti suuntaamaan Lidliin, jos rakastat vahvoja tuoksuja suihkugeeleissä. Indian Fruit tuoksuu sekoitukselta makeita marjoja ja hedelmiä. Sweet Peach taas tuoksuu aivan niiltä Haribon legendaarisilta persikkakarkeilta, jotka ovat kaksisävyisiä ja lättäniä muodoltaan. Ihana makeus ja kirpeys yhdistyy tässä tuoksussa. Hinta oli jotain alta 2€ ja pullossa on puoli litraa suihkaria. Saatavilla on myös Coco Bahama suihkari, jonka tuoksuna kookos.


Oon ottanut täyskäännöksen ihonhoitoon tänä vuonna! Pistin tauolle meikinpoistoliinat ja poistan nykyään aina meikkini tehokkalla The Body Shopin Camomile Sumptuous Cleansing Butter* -puhdistusvoilla. Mulla on tästä tuotteesta arvostelu blogissa (klik), jos haluat käydä lukemassa tuotteesta lisää. Edelleen vannon tämän puhdistusvoin nimeen ja sillä saa muuten sekunnissa mattahuulipunatkin irti!

Hieron voita suoraan meikin päälle, jolloin voi sulaa öljymäiseksi. Seuraavaksi otan hieman vettä käsiin ja jatkan hieromista, tällöin öljy ns. emulsioituu ja muuttuu maitomaiseksi. Viimeiseksi huuhtelen öljyn kokonaan pois ja jatkan toisella putsarilla perään. Tällä puhdistusvoilla saa kyllä kaiken meikin ja lian pois, ja sen sisältämät mahtavat öljytkin hoitavat ja kosteuttavat ihoa samalla. Tämän pian loppuessa haluaisin testata ihan kunnon puhdistusöljyä, mutten ole vielä päättänyt mitä. Ehdotuksia? (90ml | 19.50€)

Bette Box lähetti mulle tammikuussa ihka ensimmäisen boksinsa ja sieltä paljastui mm. Lumenen uusi Lähde-sarjan Matte Hydration 24H Cream-Gel. Hyvin samankaltainen kuin Arctic Aqua -sarjan 3D Hydration Cream-Gel, mutta sanoisin uuden voiteen olevan VIELÄ parempi. Voidegeeli tuo superpaljon kosteutta ja jättää ihon samettisen mattapintaiseksi. Sopii niin päiväkäyttöön kuin yöksikin. Itse käytän tätä vain yöksi. Välillä ihon on päässyt talviaikaan kuivumaan niin paljon, että olen vaihtanut tämän vielä paksumpaan ja kosteuttavampaan voiteeseen. Tällaiset voiteet ovat aivan pelastus rasvaiselle iholle ja etenkin kesäisin! (50ml | 15.90€)


Jos kunnon raffit kuorinnat kiinnostaa, niin suosittelen näitä kahta. Glamglow Flashmud Brightening Treatment -kuorintanaamio kirkastaa ja heleyttää ihoa. Kyseessä on kuuriluontoinen naamio. Ensiksi naamiota neuvotaan käyttämään kolme päivää peräkkäin ja sen jälkeen 2-3 kertaa viikossa säilyttämään tulokset. Korkeaa aurinkosuojaa suositellaan käyttämään tämän prosessin aikana, jotta tulokset säilyisivät mahdollisimman pitkään ja tietysti myös suojaamaan ihoa. Naamio sisältää kuorivia rakeita ja sitä ensiksi hierotaan kuivalle iholle, jätetään 20min vaikuttamaan ja sitten huuhdellaan.

En ole uskaltanut näin usein naamiota käyttää, mitä suositellaan. Jopa kerran viikossa on tuntunut liialliselta, koska iho on punoittanut joistain kohtaa naamion jälkeen. Tosin se on lähtenyt ihan hetkessä pois. Naamio todella heleyttää ja kirkastaa ihoa. Aivan mahtava tuote, iho on kuin uusi jokaisen käyttökerran jälkeen! (n. 50€)

Toinen uusi suosikkini kuorinnoista on The Natural Goods Companylta testiin saamani Madaran Exfoliating Oil-To-Milk Scrub*, josta tulen pian kertomaan blogissani lisää! Aaahhh, mitä luksusta Öljymäinen kuorinta silottaa ihon pinnan niin unelmanpehmeäksi, ettei uskoisikaan. Iho pysyy pehmeänä ja sileänä heti muutaman päivän. Mikään muu kuorinta ei ole onnistunut siihen aiemmin. Rasvainen ihoni kun tykkää tukkeutua niin nopeasti, että monesti tuntuu siltä kuin sitä voisi kuoria joka toinen päivä. Mutta tästä kuorinnasta myöhemmin lisää ;) (60ml | 24.90€)


Seuraava kaksikko on tilattu Asokselta ja ylläripylläri, minäkin rakastuin The Ordinaryn tuotteisiin! Halleluuujaaahh, minkä eron ne ovat tehneet iholleni! Heti ensimmäisellä käyttökerralla Niacinamide 10% + Zinc 1% -seerumi saikin ihon kukkimaan niin, että valkopäitä oli ilmestynyt ihan outoihin kohtiin muutamia. Ne kuitenkin häipyivät parissa päivässä kokonaan. Tämä seerumi on OIKEASTI tehokas ja toimii! Niacinamide eli B3-vitamiini auttaa vähentämään epäpuhtauksia ja ihon tukkeutumista. Käytän seerumia aamuin ja illoin Matrixyl 10% + HA -seerumin kanssa ja voi pojat, että KAIKKI epäpuhtaudet ovat vähentyneet.

Näppyjä ei enää näy lähes koskaan, ihohuokoset pysyvät puhtaina, iho ei ole enää yhtä rasvainen ja ihon pintakin on pysynyt tasaisena ja sileänä. Matrixyl auttaa juonteisiin ja ryppyihin, ja käytän sitä erityisesti otsalle, nenän ja leuan alueelle, silmänalusille ja kaulalle. The Ordinaryn tuotteet eivät sisällä mitään gaggaa; pelkästään tehokkaita aktiiviaineita lyhyessä ja ytimekkäässä INCI-listassaan ja pakkaukset ovat minimalistisia. Hinnat ovat jopa uskomattoman edullisia; alle kuudella eurolla saa brändin omilta sivuilta mm. Niacinamide-seerumia, alle seitsemällä eurolla arganöljyä ja kallein tuote taitaa olla 17.70€. SAY WHAAT.


RCMA No-Color Powder on aina BeautyBayltä loppunut, mutta kannattaa seurata, jos sitä tulisi lisää. Puuteri on ihan p a r a s t a. Sillä voi harrastaa bakingia, eli kasvojen leipomista (hehee), eikä iho näytä liian puuteroidulta sen jälkeen. Sopii myös koko kasvojen puuterointiin ja oikeastaan ihan kaikkeen muutenkin. Mitäpä tähän lisäämään. Osta se, et kadu. Huippu tuote, joka aivan varmasti sopii lähes jokaisen kasvoille :D (14.10€)

Ehkä paras meikin viimeistelysuihke löytyy essenceltä. keep it perfect! make-up fixing spray* on aivan välttämätön tuote silloin, kun kasvot näyttävät aivan liian kuivalta ja puuteroidulta, ja haluan ihon näyttävän raikkaammalta. Suihkin suihketta muutaman suihkauksen (tai 10) ja monesti vielä painelen sen ihoon kostealla meikkisienellä. En osaa sanoa varmaksi, pidentääkö suihke meikin kestoa, mutta ainakin sillä saa korjattua monen monta ongelmaa kesken päivää, kun meikki rupeaa näyttämään aivan hirveältä :D (50ml | 3.69€)


Okkeeei, okkeei. Mä vihdoin ja viimein sen tilasin, nimittäin Anastasia Beverly Hillsin supermegasuosittu Modern Renaissance Eyeshadow Palette ON NYT MUN. Kyllähän mä sen tiesin, että se sisälsi juuri mun suosikkisävyjä ja laatu oli taattu, mutta 50€ hinta jarrutteli pitkään. Mutta, ystävänpäivänä sähköpostiin ilmestyi synttäreitteni kunniaksi alekoodi Beautybaylle ja minähän pistin paletin tilaukseen. Ehkä olisi pitänyt tilata jo vuosi sitten, koska tämähän on T H E O N E Aivan upeat ja pigmenttiset sävyt, kaikki häivyttyvät kauniisti ja.. Sanat eivät riitä kuvaamaan, miten mahtava paletti on kyseessä. Jos yhtään pidät tällaisista sävyistä, suosittelen lämpimästi ostamaan paletin. Et kadu.


Lip Monthlyssa tulleet Hikari Cosmeticsin ja Manna Kadar Cosmeticsin huulipunat ovat olleet tehokäytössä, koska ne ovat ihan parhaita töihin. Kestävän pitkään ja tuntuvat huulilla mukavilta. Ei valittamista, sävytkin ovat kauniit ja neutraalit.

Uusi kulmakynälöytö on Maybellinen Brow Precise Micro Pencil*. Erittäin pieni ja ohut kärki, ihan samankaltainen tuote Nyxin Micro Brow Pencilin kanssa. Koostumus on vain erilainen; Maybellinen oma on pehmeämpi kuin Nyxin. Koostumuksensa takia kynä loppuu ihan typerän nopeasti, mutta toisaalta hinta antaa vähän anteeksi. Olen alennuksista löytänyt kynän alle 5€ hintaan! Hassusti sävy Blonde onkin taupe-sävy, eikä vaaleanruskea, ja hyvin lähellä Nyxin Taupe-nimistä sävyä. (6.90€)

Toinen saman merkin uusi suosikkini on The Falsies Push Up Angel -ripsiväri*. Yksi parhaista ripsiväreistä koskaan. Maybelline vain osaa nämä ripsarit, mulla on jo monta suosikkia niiltä. Tällä saa dramaattiset ja pitkät ripset aikaiseksi. Aivan kuin tekoripset olisi laittanut luomille. Poikakaverikin kysyi, että onko sulla tekoripset käytössä :D (15.90€)

Koreinan verkkokauppa myy Ofra Cosmeticsin tuotteita ja sieltä hommasin ensimmäisen Ofra-tuotteenikin. Beverly Hills Highlighter on aahhhmazing! Ihanan överi ja blinding, kuten Jaclyn Hill sanoo ;) Toista näin pigmenttistä korostuspuuteria en ole vielä nähnyt. Kevyt hipaisu tuotteeseen riittää ja siveltimellä on jo paljon tavaraa. Käytän joskus eri sävyjä myös luomiväreinä ja korostamiseen vain yhtä tiettyä sävyä tai yhdistelemällä. Mun fave ollut jo pitkään, suosittelen!

______________________________________________________________________________________

Löytyikö mitään kivoja uusia tuotteita mun suosikeista? :) Palaillaan taas pian, moi!

*Affiliate-linkki, jonka kautta tehdyistä ostoksista saan pienen komission.

Kommentit

  1. Ah Modern Renaissance <3 Se on vaan niin rakkautta!

    VastaaPoista
  2. Oho, pitääkin käydä Lidlissä tuoksuttelemassa noita! Eivät muuten näytä päällepäin yhtään Lidl-kamalta :)

    Mulla on ollut myös käytössä toi The Ordinaryn niasiiniamidi + sinkki -seerumi ja mun ihoni rasvoittuvuuteen se ei ole toistaiseksi vaikuttanut :/ Näppyjä iholle ei tule normaalistikaan kovin paljoa, joten sen suhteen en osaa sanoa eroa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei näytä ollenkaan! Tuli itseasiassa enemmän mieleen ne I Love... tuotteet ;D

      Okei! Ehkä se saattaa pidemmällä ajalla vaikuttaa. Mulla tietysti auttaa uusi hyvä ihonhoitorutiinikin, mutta voisin melkein vannoa, että suuri syypää on juurikin tuo seerumi :D

      Onneksi nämä ei tosiaan ole kalliita tuotteita, niin uskaltaa kokeilla merkin muitakin tuotteita, jos yksi ei toimikaan :)

      Poista
  3. Modern Renaissance on niiin upea paletti! Sävyt on ihan täydellisiä<3 Paljon kiinnostavia tuotteita sulla tässä postauksessa, ainakin noi Lidlin suihkugeelit täytyy käydä tuoksuttelemassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äläpä! Siis tajuttoman upea <3 Kiva kuulla! Juu käy, ne on niin herkullisen tuoksuisia :P

      Poista
  4. Lidlin "limited edition" saippuat on yleensä upeita. Hamstraan itse niitä, jos vaan ehdin paikalle ajoissa;) Varsinkin käsisaippuat ovat kivoja:)
    Lieracilla on aivan upea kasvojen puhdistusöljy, Lierac Demaquillat Velours, jota suosittelen lämmöllä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kivaa, että sieltä saa halvalla kaikkea erikoista :D Jep, käsisaippuahulluna mun on myös pakko hamstrata kaikenmoisia tuoksuja ;)

      Hei kiitos suosituksesta!

      Poista
  5. Pitää käydä tsekkaa noi Lidlin suihkugeelit :D

    VastaaPoista
  6. Mulla on hyviä kokemuksia The Ordinaryn Retinoidista, mutta nämäkin kuulostaa siltä, että lähtevät ostoslistalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiinnostavaa ;) Täytyy kyllä kans tutustua muihinkin tuotteisiin paremmin, jos olis tarvetta tilailla lisää ;D

      Poista
  7. Madaran kuorinta on ihana <3 Se olisi ollut viime vuoden mekaanisten kuorintojen ykköstuote, jos Helixiumin uutuus ei olisi kiilannut edelle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mhmm, oon rakastunut! Aijaa, mä en oo vielä tuosta brändistä kuullut! Täytyy tsekata :)

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake