Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Bette Box | Maaliskuu

Bloggaajien suosikit!


Maaliskuun Bette Boxin sisällön oli päässyt valitsemaan viisi eri bloggaajaa, joista jokainen valitsi yhden suosikkituotteensa boksiin. Instassa voit merkitä omaan Bette-aiheiseen kuvaasi #betteday ja voit voittaa itsellesi seuraavan kuun boksin ja samalla kuvasi päätyy boksin korttiinkin :) Näin kävi tällä kertaa mulle ja kuvani päätyi maaliskuun boksin korttiin! Iso kiitos Bette Boxille* boksista


Maaliskuun boksi piti sisällään viisi tuotetta, joista vain yksi oli mulle jo entuudestaan tuttu. Toiselta puolelta korttia löytyy tietysti tiedot ja hinnat tuotteista.


Màdara | Exfoliating Oil-To-Milk Scrub
Kirjoitin juuri tästä superkuorinnasta viimeisimmässä blogipostauksessa. Ja kuten siinä kerroin, tulen kertomaan kuorinnasta blogissani pian lisää, kunhan olen sitä tarpeeksi kauan testannut ;) Vaikka tuotetta kuvaillaankin hellävaraiseksi, ei se kuitenkaan kaikille ole sopinut. Joillekin kuorivat mikrohelmet ovat olleet liian raapivia ja iho on suuttunut siitä. (60ml / 24.90€)

Lumene | Color Correcting Cream
Tiedän monien rakastavan tätä kulttisuosikiksikin noussutta CC-meikkivoidetta, mutta itse vielä arkailen sen käyttöä. Koska kyseessä ei ole täysin peittävä meikkivoide, epäilen, jäisikö tämä kokonaan käyttämättä. Sävyni Fair ei myöskään ole oikeasti fair, enemmänkin medium. Fair on sävyltään n. 5 sävyä itselleni liian tumma. Toivottavasti se sopisi kesällä paremmin, jos rusketun edes hiukan. Äitinikin tykkää tästä tuotteesta paljon, joten taidan säästää sen kesälle. (30ml / 15.90€)

Biozell | Color Mask Sävyttävä Tyvispray
Aika hauska tuote kyseessä! Spray antaa hiuksille sävyä, rakennetta, ryhtiä ja raikkautta. Eli tällä voi peittää tyvikasvun sävyn tai harmaat hiukset, ja samalla myös raikastaa likaisen/rasvaisen tyven. Kuulostaa erittäin hyvältä ja sain onneksi myös Light Blonde -sävyn, joka toivottavasti sopii vaaleaan tukkaani hyvin. Tosin tällä hetkellä hiusteni väri on jotain pinkin ja persikkaisen välimaastoa, mutta palaan aina jossain vaiheessa vaaleaan takaisin. En malta odottaa tämän testausta! (200ml / 8.30€)

Batiste | Stylist XXL Volume Spray
Ei, kyseessä ei tällä kertaa olekaan kuivashampoo, vaan tupeeraussuihke. Suihke tuo hiuksiin ilmavaa tuuheutta ja nostetta. Tämäkin tuote kuulostaa lupaavalta! Rasvaisen päänahan takia kaipaisinkin hiuksiini ilmavuutta, ettei paksu tukka heti lässähdä littanaksi. (200ml / 7.90€)

Nivea Men | Sensitive After Shave Balm
Myönnän, ihan kiva saada juuri tämä tuote boksista, koska en ole tohtinut sitä itsekään hankkia. Partabalsami sisältää rauhoittavaa kamomillauutetta, E-vitamiinia ja provitamiini B5:tä. Balsami rauhoittaa ihoa välittömästi, estää ihoärsytystä ja tuo kosteutta. Parrakkaiden lisäksi naisetkin ovat tuoneet tuotteen kauneudenhoitorutiiniinsa mukaan. Pohjustajana kylläkin. Balsamia siis levitetään kasvojen iholle ennen meikkiä ja tämän pitäisi auttaa meikkiä pysymään paikoillaan paremmin ja kauemmin. Tiedän monien vannovan balsamin nimeen ja toiset taas eivät näe siinä mitään erityistä. Olen kuullut balsamin haisevan voimakkaasti "miehekkäälle", joka nyt on ihan arvattavissakin. En kieltämättä itse haluaisi tuotteideni haisevan miehekkäälle :D Kyllä testaan balsamin jossain vaiheessa, kerään ensin rohkeutta.. (100ml / 7.75€)

______________________________________________________________________________________

Monet sanoivat bloggaajaboksia flopiksi, mitä mieltä siellä ruudun toisella puolella ollaan? Itse kyllä pidin sisällöstä, mutta ymmärrän hyvin, miksi boksi jakoi mielipiteitä. Mä olen ollut tähän asti todella tyytyväinen Bette Boxiin! Mielestäni boksit ovat kokeneet positiivisen kehityksen juuri oikeaan suuntaan :)

Jos boksin tilaaminen kiinnostaa, käy kurkkaamassa
Bette Boxin* nettisivut. Sieltä voit tilata boksin esimerkiksi jatkuvalla tilauksella, jolloin yhden boksin hinnaksi tulee 16.90€. Toinen vaihtoehto on tilata boksi määräaikaisella tilauksella, joka maksaa 50.70€. Kolmas vaihtoehto on tilata boksi 7kk tilausjaksolla, jolloin saat 7kk boksit 6:n hinnalla, eli 101.40€.

*Affiliate-linkki, jonka kautta tehdyistä ostoksista saan pienen komission.

Kommentit

  1. En nyt tosta Niveasta olisi hirveasti innostunut, mutta muuten kiva boksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu se on mun vähiten suosikki näistä myös, ainakin vielä :D

      Poista
  2. Minustakin ihan kiva boxi, paitsi tuo Nivea:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep. Täytyy se kyllä testata jossain vaiheessa, tuolla se odottaa kiltisti käyttöä ;D

      Poista
  3. Itse tykkäsin kyllä kovasti boxista vaikken tuolle Nivealle lämmennyt testailunkaan jälkeen ja CC-voiteesta tuli myös itselleni liian tumma sävy. Tarkempia ajatuksia voi vilkaista blogin puolelta: https://blingershimmer.blogspot.fi/2017/03/bette-box-maaliskuu-2017.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei! Vähän kyllä mietityttää Nivea, kun rasvaisella iholla ei tunnu mikään auttavan kunnolla meikin pysyvyyteen :D Aih, sullakin liian tumma :/

      Poista
  4. Seems a great box, I love Batiste dry shampoos and Mádara products are really good ^_^
    I'm following you via GFC, you have a beautiful blog :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake