tiistai 11. lokakuuta 2016

Kiss My Box | Uusia yllätysboxeja

Miten hauskaa, että nykyään on muitakin yllätysbokseja helposti saatavilla kuin Livbox? Mm. Joliella on oma luonnonkosmetiikan  Jolie box* ja sitten löytyy myös uusi Beauty Boxi, jonka sivuilla voi itse koota oman boksinsa!

Uuden (mun lemppari) boksin nimi on Kiss My Box. KMB:n sivuilta voi tilata itselleen The Beauty Boxin, The PMS Boxin tai pian myyntiin saapuvan Snack Boxin. The Beauty Box -kauneusboksi sisältää 6-8 kpl (osa matka- tai näytekokoja) kauneustuotteita ympäri maailmaa. Sisältä löytyy kosmetiikkaa, asusteita ja muita kauneuteen liittyviä tuotteita. Verkkokaupasta on myös mahdollista ostaa boksissa nähtyjä tuotteita jälkikäteen rajoitetuin erin. The Beauty Boxin hinta on 25.90€.

The PMS Boxin ideana on tuoda helpotusta kuukautisten oireille. Boksit sisältävät mm. suklaata tai muuta purtavaa, teetä, kasvonaamioita ja muuta ihanan rentouttavaa. Kuinka mahtava idea tarjota naisille PMS-boksi. Vihdoinkin sellainen on saatavilla! The PMS Boxi sisältää 6-8 kpl tuotetta ja hinta on 25.90€. Snack Box on pian tulossa ja se sisältää kirjaimellisesti snäksejä. Tätä täytyy varmaankin testata myöhemmin!

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Tilasin itselleni The Beauty Boxin. Joka kuukausi bokseilla on jokin teema, lokakuun teemana on Love at first sight. Tällä kertaa 50 ensimmäiselle boksin tilaajalle lähetettiin pieni yllätys. Paketti saapui ihan muutamassa päivässä ja täytyy sanoa, että onpa kaunis boksi. Leveä ja iso. Odotin innolla, mitä sisältä paljastuisi!

Image and video hosting by TinyPic

Ehkä eniten olin innoissani siitä, että boksit sisältävät korealaisia kauneustuotteita. Kangasnaamioita löytyi kolmin kappalein ja yksi niistä oli Tony Molylta. Samalta merkiltä tuli myös hauska huulinaamio, joka onkin pistänyt silmiin monissa tubevideoissa ;) Skinfoodilta hiuspanta, jonka saatan laittaa arvonpalkinnoksi jossain vaiheessa. Rimmelin ripsiväri, Human Naturelta huulivoide, kettu-kynsiviila, puuteripapereita ja vartalovoi. Olin yksi 50. ensimmäisestä tilaajasta ja yllärinä mukana oli Pugs & Kisses tuoksupussi ja hiuspanta.

Boksi sisälsi paljon kaikkea pientä kivaa, josta ei voi tulla kuin iloiseksi! Tähän asti KMB:n asiakaspalvelu on toiminut mahtavasti ja ripeästi. Tänäänkin heidän sivuillaan Chatin kautta keskustelu sujui ihan hetkessä ja asia ratkesi heti. Boksit eivät tule jatkuvalla tilauksella, eli itse ei tarvitse erikseen käydä peruuttamassa seuraavan kuukauden tilausta. Koen tämän vaihtoehdon parhaimmaksi varsinkin, kun KMB:lla on valittavissa pian jo kolme eri boksia. Boksien hintaan kuuluu toimituskulut, eli niistä ei tarvitse huolehtia.

Vielä pohdin marraskuun boksin tilaamista, mutta saatan jättää tilauksen joulukuulle ;) Silloin on kiva saada ylläriboxeja! Miltä kuulostaa Kiss My Box? Innoistuiko joku muukin kuin minä?

*Affiliate-linkki, jonka kautta tehdyistä ostoksista saan komission.
SHARE:

16 kommenttia

 1. Tuo kuullostaa kyllä mielenkiintoiselta, pitää ehdottomasti joskus testata :)

  VastaaPoista
 2. Kiva, että tulee uutuuksia boxirintamalla. Voi olla, että innostun tilaamaan, kun näyttää tuotteet olevan mukavaa vaihtelua normituotteisiin.

  VastaaPoista
 3. Oooh just miettiny että olispa muita boxeja ku vaan livbox :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä ;D Tällaisia bokseja oon odottanut kuin kuuta nousevaa :D

   Poista
 4. Näyttää ihanalta! ♥ Tilaus menee mulle ehdottomasti harkintaan :)

  E.K.S.
  https://eks-katariina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Näyttää söpöltä! Kettu ja mopsi ihan ylisöpöä! :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, eiköö >_< Kynsiviilallekin oli juuri sopivasti tarvetta!

   Poista
 6. Olen kuullut tuosta laatikosta, eniten ehkä houkuttelisi snacki boksi :P~~ Katson kateellisena etenkin mitä ulkomaalaisia vegaani/terveys snackeja maailmasta löytyy. Korea tai AB boksi on sinällään mielenkiintoinen, mutta tuo sisältö näytti ehkä omaan makuun vähän krääsälle. Laadukkaammat sheet maskit tai vaikka pelkkä sheet mask boksi olisi ihana, mutta omaan makuun mm. tuo Pure Smile ja kumppanit on sieltä alehyllyltä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se myös muakin houkuttelee ^^ Juu eihän tuo boksin sisältö ihan sitä kalleinta ollut, mutta hauska silti. Ei tosin hintakaan korkea ollut. Bearelin boksi on taas hintavampi ja se näyttää sisältävän täysikokoisia, laadukkaita ja kalliimpia tuotteita :)

   Jos pelkkiä kangasnaamioita haluaa, niin mm. Beautequella on boksi sitä varten!

   Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig