Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Four Reasons | Kotimaista hiustenhoitoa

Blogissani on näkynyt muutamaan otteeseen yksi parhaista syväpuhdistavista shampoista ikinä, joka on KC Professionalin tuotesarjan Four Reasonsin Deep Cleanse Shampoo. Oon ostanut sitä jo monet kerrat lisää ja tulen jatkossakin ostamaan. Monet varmasti tunnistavat KC Professionalin nimen sävyttävistä Color Mask -tehohoidoista, mutta kuinka moni tietää, että myös nämä hauskat, uniikin ulkonäön omistavat Four Reasons -tuotesarjan tuotteetkin ovat kotimaisen KC Professionalin tuotteita?

Four Reasonsin tuotesarjan tehoaineina käytetään luonnosta saatavia ainesosia, mm. aloe veraa, hopealehmusuutetta ja oliiviuutetta. Tuotteista löytyy myös hiuksia vahvistavia proteiineja sekä B5-vitamiinia, joka korjaa ja rakennepaikkaa hiusten vaurioita. Tuotteet ovat suunniteltu Suomen hiusalan huippunimien kanssa, skandinaavisen hiuslaadun tarpeet huomioon ottaen. Ja mikä parasta, tuotteet ovat edullisia!

Image and video hosting by TinyPic

Sain kesällä blogini kautta testiin muutaman FR-tuotteen ja kaksi pientä Color Maskia, mutta maskeja en ole vielä voinut kokeilla vaihtuvan hiussävyni vuoksi. Parturiaika on ensi kuun alussa, joten sen jälkeen pääsen niitä vihdoin testaamaan ;) Testiin sain tuotteita, jotka oli valittu hiuksieni tarpeiden mukaan.

Repair
"Voimaa ja ryhtiä käsitellyille ja rasittuneille hiuksille."

Repair-sarjan tuotteet sisältävät B5-vitamiinia, joka rakennepaikkaa ja vahvistaa käsiteltyjä, vaurioituneita hiuksia. Uudistava kasviuute palauttaa hiusten elinvoiman ja kiillon. Kaikki tuotteet sisältävät väri- ja UV-suojan. Sarjan tuotteissa on myös ihanan raikas ja kevyt omenan tuoksu!

Image and video hosting by TinyPic

Rakennepaikkaava Repair Mist -hoitosuihke vahvistaa, kosteuttaa ja korjaa hiuksissa olevia vaurioita. Väri- ja UV-suojan lisäksi suihke sisältää myös lämpösuojan. Suihketta voi käyttää kosteisiin ja kuiviin hiuksiin. Itse olen suihkinut tätä kosteisiin hiuksiin, vaihtelevasti ennen hiusöljyä tai sen jälkeen. Mun hiukset on niin vaurioituneet ja aivan älyttömän huonossa kunnossa tällä hetkellä (kesästä asti), ettei näihin enää auta muu kuin sakset. Aion käyttää suihketta uudelleen heti seuraavan parturikäynnin jälkeen, jos sillä saisin minimoitua/hidastettua hiusten vaurioitumista.

Omaan paksuun tukkaan suihke on ihan ok tuote, muttei välttämätön. Tykkään tässä siitä, että se toimii hyvin takkujen selvittäjänä ja antaa hiuksille suojaa. Aivan mahtava tuote varsinkin kesällä, kun aurinkoa on joskus näkyvilläkin. Suihke ei tahmaa tai latista hiuksia millään tavalla, eli uskallan suositella tätä jokaiselle hiustyypille :)

Rakennepaikkaava Repair Treatment -hiusnaamio on 3-5min pikanaamio, joka vahvistaa ja elvyttää hiuksia hetkessä. Tuubissa lukee lämmön vielä tehostavan vaikutusta. Hiusnaamiot, jotka eivät silota tukkaa päätänuolevan lättänäksi (kuten tämä naamio), saavat multa heti korkeat pisteet. Vaikka hiukseni ovatkin superpaksut ja vaurioituneet, saa naamio ne tuntumaan taas suhteellisen terveiltä ja normaaleilta. Naamio ei ole ollut tehokkaimmasta päästä silottamaan karheita miljoonahaaraisia latvojani, sen takia oon ruvennut käyttänyt naamiota välillä hoitoaineen tilalla.

Naamio on sen verran kevyen tuntuista, mutta riittävän hoitavaa ja silottavaa silti, että sitä voi käyttää muutamankin kerran viikossa hoitoaineen tilalla. Aivan kuin tehokuurina tukan elvytykselle! Tämänkin tuotteen uskoisin sopivan lähes jokaiselle hiustyypille.

Image and video hosting by TinyPic

Blond
"Blond-tuotteet on kehitetty vastaamaan vaaleiden hiusten erityistarpeisiin."

Keratiinia sisältävät Blond-sarjan tuotteet rakennepaikkaavat ja vahvistavat hiuksia, sekä palauttavat elinvoiman ja kiillon takaisin. Tuotteissa on mukana sitruunauutetta, joka kirkastaa vaaleiden hiusten sävyä luonnollisesti ja samalla se antaa pesuhetkeen raikkaan sitruunan tuoksun. Tuotteissa on mukana väri- ja UV-suoja ja shampoossa myös lämpösuoja.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Näihin hiustuotteisiin rakastuin! Shampoo vaahtoaa runsaasti ja pesee hiukset hellästi, mutta tehokkaasti. Koostumus on enemmän geelimäistä kuin kermaista. Jo pelkkä shampoo jättää hiukset aivan ihanan sileiksi ja ilmaviksi. Hoitoaine on koostumukseltaan saman tyyppistä kuin shampoo, eli kevyttä ja geelimäisen tuntuista. Minutti tai kaksi riittää hyvin hoitoaineelle vaikutusajaksi. Jopa mun raskas takkutukka on näiden hiustuotteiden ansiosta taas kevyemmän ja ilmavan tuntuinen. Se, että tyvi on ilmavampi ja tuuheamman tuntuinen, rasvoittuu mulla hiukset normaalia hitaammin. Mä olen ihan myyty!

Ja sitruunauutekin oikeasti toimii. Vaalea pehkoni on aina näitä tuotteita käyttäessä ollut kirkkaamman ja eloisamman sävyinen. Koska Blond-sarjan tuotteet toimivat mahtavasti näin paksulle, painavalle ja vaurioituneelle tukalle, en voi kuin kuvitella, miten hyvin ne varmasti toimivat hennommallekin hiukselle!


Kaiken kaikkiaan oon enemmän kuin tyytyväinen ollut Four Reasonsin tuoteperheeseen. On aivan upeaa, että Suomesta löytyy näin tehokkaita ja edullisia, kotimaisia vaihtoehtoja hiusrutiineihin. Four Reasonsin tuotteita voi ostaa mm. kampaamoista, Stockmannilta, Sokokselta ja Sokos Emotionista. 300ml shampoot ja hoitoaineet ovat 9.90€/kpl, 250ml hoitosuihke 9.90€ ja 150ml hoitonaamio 12.90€.

Lisää KC Professionalin tuotteista ja tuotesarjoista voi lukea täältä. Onko Four Reasonsin tuotteet teille tuttuja? Silver-sarjasta löytyy hopeashampoo, jota joskus täytyy testata. Muistan jonkun kauneusbloggarin sitä joskus kehuneen!

Kommentit

  1. Olen käyttänyt Four Seasons -tuotteita eka kerran ehkä kymmenen vuotta sitten, jollei ole ajantaju mennyt ihan sekaisin. Nyt vasta tajusin, että ne ovat kotimaisia. Voi, hyvä tavaton. Käytän shampoita ajoittain, ja ne ovat kyllä hyviä, ja putelit ovat kivan persoonalliset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa tämäkin merkki ollut jo kauan olemassa :D Vau! Jep, kotimaisia ovat ;) Mä aina lueskelen suihkussa niitä pullon kylkiä. Hauskoja niiden reasonsit!

      Poista
  2. Ai suomalaisia:-). Pakkaus on niin epäsuomalainen kun olla ja saattaa. Mulla on sarjan joku lömpösuojatuote ja hyvä on ollut. Shampoiden ja hoitoaineiden suhteen olen vannoutunut Kerastasen käyttäjä, mutta tuon suomalaisuuden takia voisin kokeilla muitakin tuotteita. Kiitoksia postauksesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, ihana piristys suomalaiseksi tuotteeksi :) Hyvä tietää! Ole hyvä ^^

      Poista
  3. Itsellekin tuli aikanaan yllätyksenä tuotteiden suomalaisuus - mikä on vain iso plussa. :)

    VastaaPoista
  4. Mä olen käyttänyt KC:n tuotteita ikuisuuden ja shampoina sekä öljynä onkin toiminut Four reason sarja jo sen seitsemän vuoden ajan. Ihan parhaita tuotteita ja itsehän aloin alunperin käyttämään noita, koska suomalaisuus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa! Oho, no se on pitkä aika jo ^^ Voi, kuinka kiva kuulla!

      Poista
  5. Moi. Olen yrittänyt selailla lempparituotteitasi hiustenhoidossa mutta toistaiseksi en ole löytänyt :( Onkin nyt pakko kysyä että mikä mielestäsi on ollut hyvä tuote rasvoittuvalle päänahalle mutta taas muuten vaalennetuille kuivillekkin hiuksille? Joku hyvä kosteuttava hakusessa mutta kun ei viitsisi vain kaikki testailla läpi :( Kiiitoos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mulla ei ole sellaista postausta, mutta oon miettinyt tekeväni ;)
      System 4 Shale Oil Shampoo toimii mun rasvoittuvalle päänahalle todella hyvin ja tukka on myös vaalennettu ja erittäin huonossa kunnossa! Syväpuhdistavat shampootkin tuntuvat auttavan, kun niillä pesee kerran pari parissa viikossa. Tuo System 4 shampoo ei oo kuivattanut päänahkaa tai hiuksia ollenkaan :)

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake