Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Tuurin ostokset yhden naamion hinnalla

Image and video hosting by TinyPic

Hei. Muistaako kukaan mua enää? Hiukan alle kuukausi aikaa viimeisestä blogipostauksesta.. Aloitin päiväkotityöt uudessa työpaikassa heti elokuun ensimmäinen päivä ja sitä aiemmat pari viikkoa käytin ulkoiluun ja Tomin kanssa yhdessäoloon. Kummasti tuo ensimmäinen työviikko vei mehut, enkä jaksanut kuvata tai bloggailla pätkääkään. Viikonloppuna tunsin vihdoin olevani taas oma itseni ja energinen, joten sain kuvattua Keskisen reissun ostokset!

Äidin kanssa käytiin Tuurissa shoppailemassa muutama viikko sitten ja tähtäimessä tietysti oli Nyxin meikit, jotka ylläripylläri olivat taas päässeet hyvin loppumaan. Kaipasin kipeästi uutta kulmakynää ja olisin hamstrannut niitä, mutta vain pari mustan sävyistä oli enää jäljellä. Heh, löysin silti yhden tuotteen hyllyiltä.

Image and video hosting by TinyPic

Keskisille lähdetään aina hamstraamaan halpoja ja hyviltä tuoksuvia suihkugeelejä, mutta tällä hetkellä kaapit pursuaa jo valmiiksi suihkareita, joten ostin vain yhden. Creightons on brittimerkki, joka pitää sisällään mitä herkullisemman tuoksuisia vartalotuotteita. Vesa on oikein mukava, kun se aina ostaa kyläkauppaansa näitä brittimerkkien halppistuotteita! Vanilla & Macadamia Cocoon -suihkugeeli tuoksuu OO ÄM GEE, niin överimakealta kinuskijäätelöltä, että se vie kielen mennessään. Miksen ostanut näitä enempää?! Cherry & Wild Fig Sensual -käsisaippua tuoksuu naiselliselta ja öhmm sensuellilta? En yleensä tällaisista tuoksuista niin välitä, mutta menee hyvin käsisaippuoissa. Molemmilla oli hintaa 1.95€/kpl.

Image and video hosting by TinyPic

Mietin koko reissun ajan, että mitähän voisin Tomille ostaa "tuliaisiksi". Päädyin erittäin jännittävään edulliseen Head & Shoulders -tuplapakkaukseen, jossa tuli kaksi shampoota yhden hinnalla. Nämä shampoot on todettu Tomin päänahalle parhaiksi, koska ne tasapainottaa atooppisen ihon tuomaa kuivuutta päänahassa. Miksipäs sitä hyvää vaihtamaan ;) Tuplapakkaus maksoi 3.95€.

Oon nyt hetken aikaa testannut erityisen rasvoittuvalle päänahalle hiustuotteita ja rakastuin yhteen tiettyyn shampoohon niin paljon, että halusin ostaa sitä lisää. Tämän kyseisen merkin tuotteita ei enää Keskisen parturikampaamon puolella myyty, mutta vastaavia tuotteita löytyi. Ostin itselleni ja äidille shampoot, kun KC Professionalin Biosystem -tuotteissa oli tarjous 2kpl tuotteita 10€. Valitsin Shampoo 4, joka on tarkoitettu erityisen rasvoittuville hiuksille ja hiuspohjalle. Shale Oil, eli liuskekiviöljy, tasapainottaa talirauhasten toimintaa ja ehkäisee talin muodostumista sekä rauhoittaa ärtynyttä hiuspohjaa. Yritän testata tällaisia tuotteita nyt päänahalleni, koska mulla talituotanto on aivan liian nopeaa ja hiukset rasvoittuvat paljon jo yhden päivän aikana.

Image and video hosting by TinyPic

Toinen erittäin hyvä syy lähteä Tuuriin on halvat ja hyvät sheivausgeelit! Niitä suosittelen aina ostamaan. Näilläkin oli hintaa 1.20€/kpl. Ja on muuten hyvää vaahtoa. Sitä tulee suoraan purkista, eikä sitä tarvitse erikseen hinkata ihoon vaahdon luomiseksi. Paras sheivausvaahtogeeli, mitä oon ikinä käyttänyt. Mietin pariin kertaan, kehtaanko julkaista menkkasiteitä blogissani, mutta miksipäs en?! Näitä löytyy ihan normihintaan kyläkaupasta ja tarttuipa mukaan tällä kertaa Mega Pack :D

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Jos yhtään ihmettelitte tekstin otsikkoa, niin puhun Glamgow'n kasvonaamiosta. Glamglow'n tuotteita oli pöydällinen kyläkaupassa; muutamat eri kasvonaamiot ja kasvoputsarit. Glamglow'n naamioita myydään Suomessa n. 55€ hintaan ja ostin about samalla hintaa kaikki nämä kuvissa esiintyvät tuotteet (+ äidin shampoo ja muovipussi) mukaanlukien myös tämän kyseisen Flashmud-naamion.

Kuulostaako hieman kummalliselta? Jep, naamioita myytiin vain 25€ kappalehintaan ja kasvoputsareita 20€. Ei tällaista tilaisuutta voinut jättää välistä. Olisin mieluusti ostanut Thirstymud-naamion, mutta halusin testata jotain jännempää. Siksi otin Flashmudin, joka kirkastaa ihoa. Vasta kotona luin käyttöohjetta, jossa opastetaan käyttämään naamiota ikään kuin kuuriluontoisena ja aina käyttämään korkeaa aurinkosuojakerrointa käytön/kuurin aikana. Mielenkiintoista.. Pakko vielä hehkuttaa laadukasta pakkausta, wau!

Image and video hosting by TinyPic

Ainut tuote, jonka Nyxiltä ostin, oli Vivid Brights - rajausväri sävyssä Vivid Petal. Oon nyt kerran testannut tätä ja tykkäsin kovasti. Sävy oli pigmenttinen ja pysyi monet tunnit. Vielä täytyisi rohkeasti repäistä joku rajumpi meikki tällä ;) Hintaa rajausvärillä oli 7.50€.


Mitä teidän elokuuhun kuuluu? Aloittiko joku myös uuden työn tai opiskelut? Olin hetken aikaa epäaktiivinen somessakin, mutta nyt nekin taas rullaa normitahtia. Eli Snäpistä ja Instasta löytää mut nimellä @canipupu. Palataan taas pian!

Kommentit

  1. Jep, eka päivä lukiossa on torstaina! Jaiks... Saas nähdä mitäs tästä tulee...

    VastaaPoista
  2. Mä jostain myös kuulin, että tuolla myydään noita Glamglow'n tuotteita ihan törkeen edullisesti :D Kelpaisi kieltämättä mullekin toi naamio! Ja aijaijai toi suihkugeeli kelpaisi myös<3 Kaikki överimakea on niiin mun juttu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en ihmettele! Varmaan moni muukin ollut huuli pyöreenä niistä :D Sama täällä, överimakeiden tuoksujen ystävä ;)

      Poista
  3. Harmi kun Tuuri on niin turkasen kaukana, siellä mieluusti kyllä valikoimaa kävisi katsomassa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ääh, no joo :/ Ei siellä onneksi mitään älyttömän hehkeää tavaraa tai muutakaan ole, mutta kivahan siellä on penkoa kaikkea. Varsinkin, jos kohdalle sattuu hyviä tarjouksia. Toivottavasti joskus pääset käymään :)

      Poista
  4. Peukku Flashmudista! Mäkin hehkutin sitä blogissani viime keväänä (postaus täällä) ja oon tosiaan kaikki Glamglow'n naamiot kahlannut läpi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah ;D Mä muistankin sun postauksen, pitää lukea uudestaan! No huuuh, aikas monta :D

      Poista
  5. Onpa kivoja ostoksia. Nuo greichtonsit kiinnostavia. Tänne ei kuulu muuta ku pimeneviä iltoja ja kohta alkaa kynttilöiden polttelukin. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos^^ Joo, onneksi saa kaivella kynttilöitä vähitellen esiin. Lämmittää mieltä ja tunnelmaa ;)

      Poista
  6. Olipa tosi kivoja ostoksia. Täytyypä ruvetakin suunnittelemaan Tuurin suunnalle jonkunlaista syysreissua ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ehdottomasti ;) Varsinkin joulun aikaan on ollut kiva käydä, kun siellä on jouluhössötykset menossa!

      Poista
  7. Kivoja ostoksia! Mua kiinnostais kuulla enemmän noista rasvoittuvalle päänahalle tarkoitetuista shampoista. Mullakin päänahka rasvoittuu jo 12h sisällä. Onneksi on kuivashampoo! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tuun jossain vaiheessa tässä kirjoittamaan juurikin rasvaiselle päänahalle omistetun kirjoituksen kera tuotearvosteluiden! Täytyy saada apua tähän ongelmaan jostain :S Tunnen sun tuskan.. Onneksi joo on kuivashampoot olemassa!

      Poista
  8. Ohhoh! Onpas Glamglow't ollut halpoja :o

    VastaaPoista
  9. Hahhaa, mulla on kuukauden sisällä tiedossa reissu Tuuriin, se klassinen kesälomareissu ja täytyy toivoa, että Glamglowta löytyisi vielä silloin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän kivaa! No todellakin toivotaan ;) Pidä hauskaa Tuurissa!

      Poista
  10. Tuo Greightons on kyllä mahtilöytö! Itsekin hamstraan niitä mukaan kun käyn Keskisellä. Cherry&Wild Fig käsisaippua on ihan huumaavan tuoksuista ja Mango&Papaya ihan lemppari suihkusaippua! Vielä ku olis enemmän vaihtoehtoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep ;D sieltä on pakko ostaa halpoja suihkugeelejä. PAKKO. No älä, olis kyllä kiva saada isompi valikoima tuoksuihin :/

      Poista
  11. Oooh, vau minkä hintainen toi naamio! Mä en oo ikinä käynyt Keskisellä, mutta ehdottomasti haaveissa! Asun Helsingissä, joten se taitaa olla liian kaukana päiväreissuksi. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mhmm, ei ihan perus Suomi-hinta :D No Helsinki on joo kaukana.. Entä jos lähtisit kaveriporukalla ja vaikka yöpyisitte siellä hotellissa? :)

      Poista
  12. En malta oottaa et pääsen ite Tuuriin ensi viikolla :) Kivoja ostoksia sulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooooo! Toivottavasti löydät sieltä paljon kaikkea kivaa ;) Kiitän ^^

      Poista
  13. Pakko kehua! Sulla on älyttömän hyvät kuvat blogissa. Tykkään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aw, kiitos ihanasta kommentista <3 Piristi päivää!

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake