Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Ostoksia | L'Orealin uutuuksia, Cocopanda, BeautyBay

Moii! Kuvautin eilen taas pitkästä aikaa ostoksia. Jotkut tuotteet on ostettu jo kuukausia sitten, jotkut ihan lähiaikoina. Uutta kosmetiikkaa on kertynyt kesän aikana niin paljon, etten enää edes muista, mitä oon ostanut. Siksi nappasin kuvaukseen kaiken, mitkä muistin olevan uusia. Kannattaa seurailla Instagramia, niin näkee uusia ostoksia reaaliajassa ;)

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Citymarketeissa oli kesällä jokin tarjous menossa Maybellinen Baby Lipseistä ja mähän en huulivoiteita voi vastustaa. Niinpä mukaan oli pakko ottaa taas uusi ihanuus, tällä kertaa Pop Art -sarjasta (LE) Blueberry Boom. Rakastuin tämän tuoksuun kaikista eniten, vaikka kaikki sarjan huulivoiteet tuoksui taivaalliselle. Myönsin huulivoideongelmani ja annoin itselleni luvan ostaa yhden lisää.. Tästä tulee ihana kirkas liilan pinkki sävy huulille, ihan kuten blogin profiilikuvan tukankin sävy on! Prismoihin tuli jossain vaiheessa Sinful Colorsin kynsilakkoja myyntiin. Tykkään kovasti niiden lakoista ja halusin pitkästä aikaa testata taas yhtä. Sävy on Pink Of Me. Essenceltä on aina pakko kotiuttaa lakkoja ja sieltä lähti normikokoelmasta 09 # lucky ja Juice It! -kokoelmasta 02 You're One In A Melon.

Cocopandalla oli muutama viikko sitten tarjous theBalmin huippusuositusta Bahama Mama -aurinkopuuterista. Muistaakseni hinta oli 12.90€! Oon niin kauan jo miettinyt tämän tilaamista, että eiköhän nyt ollut sen aika. Ihanahan tämä on. Niin pigmenttistä, riittoisaa, mahtava pakkaus ja sävykin on aivan täydellinen. Varjostuksiin siis, aurinkopuuterina en taida uskaltaa käyttää. Kun tuolla Minimanin Essence-hyllyllä tulee käytyä niin useasti, on sieltä tullut ostettua pari ripsariakin. Aiempaa en oo tainnut blogissa näyttää ja nytkin se jäi kuvaamatta. Näytän sen joskus, se oli pettymys. Multi-Action ripsiväri taas ei ole ollut pettymys muuten kuin, että se suttaa suht helposti ylä- ja alaluomen. Muuten rakastan tätä ja voisin ostaa monta tuubia lisääkin, hintakin taisi olla vain 3.09€!

elevenille* tein pienen tilauksen, kun en Keskisiltä saanut ostettua oikein mitään Nyxin kosmetiikkaa. Olin Nyxin Micro Brow -kulmakynien puutteessa, joten tilasin heti kaksi. Varastolle oli myös tullut Lip Lingerieitä lisää, joten ostoskoriin sujahti heti sävy Ruffle Trim. En tiedä, mitä ihmiset valittaa niin hirveästi näistä mattapunista. Mä tykkäsin paljon ja sävykin on superkaunis (kuvaa siitä huulilla löytyy instasta ja aiemmasta postauksesta). Levittyi ihan hetkessä ja pysyi hyvin!

Spectrum on sairaan kaunis, erilainen ja täysin mun näköinen sivellinmerkki, jota voi tilata mm. BeautyBayltä. Ensinnäkin.. Onko vähän suloisen värisiä siveltimiä?! Vaaleanpunaiset varret ja siniliilat sivellinkarvat ♥♥ Karvat on unelmanpehmeitä ja silkkisiä, eikä niitä oo lähtenyt ollenkaan irti. A01 Large Domed Powder Brush tuli käyttöön puuterille, C03 Tulip Powder Brush aurinkopuuterille ja A04 Domed Setting Brush varjostuksiin. Voin kertoa, että parempia siveltimiä en oo KOSKAAN OMISTANUT! Siveltimet on olleet täysin hintansa arvoisia. Kannattaa kurkata valikoima, sieltä löytyy vaikka mitä! Yhden sivellinsetin mukana tulee jopa simpukan muotoinen säilytyspussukkakin!

Image and video hosting by TinyPic

Jotenkin L'Orealin uutukaiset on nyt saaneet mun pään ihan pyörälle. Liian paljon ihanan ja mielenkiintoisen näköisiä ja kuuloisia tuotteita. Sorruin ostamaan uudesta Extraordinary Clay -sarjasta shampoon ja hoitoaineen, ihan jo pelkästään pullojen värin takia. Haha. Okei, sisällön myös! Hiustuotteet sisältävät kolmea eri savityyppiä ja ne sopivat erityisesti normaaleille ja helposti rasvoittuville hiuksille. Näiden pitäisi antaa hiuksille kiiltoa, puhtautta ja raikkautta jopa kolmen päivän ajan. Savi varmaankin tasapainottaa päänahkaa? Joka tapauksessa, pakko oli ostaa. Ostin nämä Minimanista, jossa tarjouksena oli shampoo ja hoitoaine yhteensä 5€.

Image and video hosting by TinyPic

Saviteemalla jatketaan. Lorkku toi ulos myös savipohjaisia Pure Clay -kasvonaamioita. Sarjasta löytyy kolme eri naamiota; Glow, Exfo ja Purify Mask. Glow on heleyttävä ja epäpuhtaudet poistava, Exfo kuoriva ja Purify puhdistava ja mattapinnan antava naamio. Kappalehinta Citymarketissa oli n. 10€ per 50ml purkki. Oon nyt molempia naamioita testannut ja ihan hyvältä vaikuttivat. Mitään ihmeitä en vielä huomannut, mutta testailen lisää ja palaan blogiin myöhemmin.


Muita Lorkun uutuuksiin ihastuneita? :D

*Affiliate-linkki, jonka kautta tehdyistä ostoksista saan komission.

Kommentit

  1. Noita naamioita ehdottomasti pitää jossain vaiheessa testata! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mun kans täytyy testata niitä lisää! Kuulen koko ajan niin positiivista palautetta niistä, että haluan tykätä niistä myös ;D

      Poista
  2. Voi, miten söpön näköisiä siveltimiä:) Tekisi niin mieli hankkia itsellekin noin ihania siveltimiä. Pitääpä laittaa hankintalistalle, joka on jo ennestään aika mittava ja koko ajan laajeneva...:)

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä niin suosittelen ostamaan Spectrumin siveltimiä. Ne on ihan parhaita ja pehmeimpiä ikinä<3 ;)

      Kiitos ja samoin sullekin!

      Poista
  3. Ihania uutuuksia! Noi siveltimet vei mun sydämen ja etenkin ihastuin heidän valko-ruusukultaisiin siveltimiin! Lorkun naamioita haluan mäkin jossain kohtaa ostaa testiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mmhh, Spectrumilla on kyllä järkyttävän kauniita siveltimiä! Saisi muutkin brändit myydä yhtä kauniita ;)

      Poista
  4. Toi punainen savinaamio on ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aa sä tykkäät! :) Mun täytyy testata molempia taas pian uusiksi. Ekoilla kerroilla en oikeen vielä niin nähnyt mitään tulosta :/

      Poista
  5. Kivoja ostoksia ja noi naamiot alko kiinnostaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ^^ Palailen blogiin naamioarvioiden kanssa jossain vaiheessa!

      Poista
  6. Nyt on tullut niin paljon uusia naamioita, että alkaa olemaan jo valinnanvaikeuksia mitä seuraavaksi testaa :D

    VastaaPoista
  7. Mua kiinnostais L'Orealin Extraordinary Clay-sarjasta se ennen pesua käytettävä hiusnaamio ja kuivashampoo! Onneksi hiustuotteita kuluu suht paljon, että niitä saakin ostella. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai sellanenkin on :o wouu.. Miksen ostanut! Hahhh, no kyllä ;)

      Poista
  8. Lorealin uutuudet herätti myös mussa kiinnostuksen, mutta en ole vielä hiustuotteita tai naamioita ostanut, koska odotteln muiden arvioita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mä ajattelinkin, että moni muukin on kiinnostunut Lorkun uutuuksista :P Okei, hyvä tietää!

      Poista
  9. Bahama Mama on täyttä rakkautta<3 Ehdottomasti yksi mun suosikkituotteista juurikin kasvojen varjostamiseen! Spectrumin siveltimiä oon kuolannut jo pitkään, noi on ihan liian kauniita :D ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samalta alkaa näyttää täälläkin päin! Puuteri on niin pigmenttistä ja riittoisaa, että tuo tulee kestämään kauan. Onneksi ostin ^^ No osta hyvä ihminen sitten jo niitä siveltimiä, et varmasti tuu katumaan ;)

      Poista
  10. Ihania ostoksia! Bahama Mama on mun suosikki! Jos pitäisi valita yksi varjostustuote loppuelämäksi, se olisi ehdottomasti Bahama Mama. Mä oon tykästynyt NYXin MicroBrow Penciliin ja se on aika pitkälle sun ansiota, että päädyin tuota testaamaan! Siitä on tullut mun lemppari kulmakarvojen laitossa :)

    Mun mielestä tuo NYXin LipLingerie on ihan jees enkä myöskään ymmärrä, miksi jotkut valittavat siitä. Mä en itse henkilökohtaisesti tykkää nestemäisistä huulipunista ihan kauheasti, mutta en näe tuossa mitään sen suurempaa vikaa. Applikaattori on ehkä vähän outo, mutta muuten puna pelittää hyvin ja ainakin mulla kuivuu täysin mattaiseksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, on toi Mama vaan upea! Onneksi nyt vihdoin päätin sen ostaa :) Voi vitsi, kivaa! Micro Brow on kyllä niin superi kynä kulmille ja edullinenkin vielä. Ihanaa, kun ei tartte maksaa tuplahintaa enää kulmakynästä :D

      I feel you. Musta tuntui, että aivan kuin toi mattapuna olisi levittynyt itsestään ja ihan parissa sekunnissa. Jälkikin oli niin siistiä ja tasaista :o Toivottavasti muutkin sävyt toimii ihan yhtä hyvin!

      Poista
  11. Ihania ostoksia! <3 Noita siveltimiä on pakko hankkia kokeiluun jossain kohtaa ja myös L'oréalin naamiot kiinnostaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ^^ <3 Hanki heti, et tuu katumaan! Mä tänään länttään naamaani tuota mustaa naamiota ja testaan uudelleen :) Kivasti kyllä Lorkku tuonut paljon tuotteita ulos samaan aikaan!

      Poista
  12. Oi muhunkin osui ja upposi nuo siveltimet, täytynee jossain vaiheessa tsekkaa ne!

    VastaaPoista
  13. Noi L'orealin naamiot on kyllä tosi kiinnostavia, täytyy varmaan käydä ostamassa! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake