sunnuntai 21. elokuuta 2016

Julkaisemattomia ja syksyisiä meikkejä

Koneen kansioihin kertyy paljon kuvia, jotka jostain syystä eivät päätyneetkään blogiin asti. Kokosin muutaman meikkilookin yhteen postaukseen, jossa sitten esittelen ne ja toivottavasti saatte niistä inspiraatiota omiin meikkeihin :) Kaksi näistä on vähän vanhempaa, jolloin mulla oli vielä sininen tukka, ja kaksi uudempaa. Nykyään mulla on siis pinkki tukka! Tai se vaihtelee. Värjään sen aina tumman pinkiksi, mutta se haalistuu jo parissa pesussa vaaleanpunaiseksi. Onko teillä ehdottaa hyviä suoravärejä? Biozellin Raspberry ei meinaa pysyä tukassa kuin tosiaan sen pari pesua.. Kaipaan siis perus pinkkiä sävyä.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Ensimmäinen look on tältä päivää. Tilasin eleveniltä* Nyxin Lip Lingerie -huulipunan, kun Keskisiltä en sellaista saanut ostettua. Lip Lingeriet on jakaneet paljon mielipiteitä ja kieltämättä negatiivista palautetta on etenkin Youtubessa näkynyt paljon. Kuulen kuitenkin niin paljon hyvääkin punista, että halusin ehdottomasti itsekin testata näitä! Kyseessä on siis taas kerran nestemäinen mattahuulipuna, jonka pitäisi kuivua huulille täysin mattaiseksi, eikä liikahtaa pois moneen tuntiin. Tilasin sävyn Ruffle Trim, koska halusin ns. jokapäiväisen sävyn, joka olisi neutraali sävyltään, eikä liian tumma tai vaalea. Ja sitähän Ruffle Trim juuri on!

Puna kesti erittäin hyvin äidin synttäripizzojen ja kakun syönnin, eikä punan lisääminenkään muuttanut koostumusta huulilla ollenkaan. On tämä jo kuusi tuntia pysynyt huulilla hyvänä, eikä huulet tunnu vieläkään kuivilta sitten tippaakaan. Levityskin onnistui sekunneissa! Nyt haluan kyllä lisää sävyjä näistä ;) Silmämeikki on täysin toteutettu Nyxin Full Throttle* -luomiväripaletilla, sävyssä Color Riot. Käytin paletin oranssia, ruskeaa ja punaista. Tuolla paletilla on helppo toteuttaa kauniita syksyisiä meikkejä. Rakastan paletin ruskeaa ja punaista sävyä yli kaiken, niistä ei pigmenttiä puutu!

Image and video hosting by TinyPic

Kesällä halusin kokeilla erityisen kirkkaita huulisävyjä ja mikäs siihen paremmin sopisi kuin L.A. Girl Matte Flat Finish Pigment Gloss -mattapuna, sävyssä Instinct. Upea, superkirkas ja kesäinen oranssi sävy. Teen harvoin mitään noin simppeliä silmämeikkiä, että luomilla on vain vaaleaa luomiväriä ja musta rajaus, mutta koin kirkkaan huulisävyn tarvitsevan sitä. Joskus täytyy kokeilla poistua "mukavuusalueeltaan" ;) L.A. Girlin meikkejä voi nyt myös BeautyBayn lisäksi tilata suomalaisesta Pastel Beauty nimisestä verkkokaupasta. Siellä hinta näille on 6.49€.

Image and video hosting by TinyPic

Simppelillä silmämeikillä taas mennään. Ootteko muuten koskaan huomanneet, että mun silmistä löytyy ihan aina silmärajaus pitkällä siivellä? Ei koskaan pelkkää rajausta ilman siipeä. Fun fact! Ja koska oon innostunut mattahuulipunista, tässä teille niitä lisää. Huulilla Gerard Cosmeticsin Hydra Matte Liquid Lipstick sävyssä 1995 ja päällä kevyt kerros LA Splashin Velvet Matte Liquid Lipstick sävyssä Latte. Tuo 1995 on tumma punertavan ruskea ja halusin siitä vaaleamman, joten lisäsin vaaleampaa, harmahtavan ruskeaa Latte-sävyä päälle. Yäk, LA Splashin puna haisee makealle myrkylle :D

Image and video hosting by TinyPic

Upeaa punertavaa silmämeikkiä ei valitettavasti kuvassa näy. Käytin sen tekemiseen kaverilta saatuja Makeup Geekin luomivärejä; Anarchy ja Unexpected luomilla, alaluomella liilaa Masquerade-sävyä, joka kimaltelee kauniisti. Ihanan pigemnttisiä nuo Makeup Geekin luomarit, mutta voi ETTÄ ne pöllyää ja naama on täynnä luomiväriä. ARGH! Huulilla Gerard Cosmeticsin mattapunaa sävyssä Everything Nice. Niin täydellinen oranssihtavan ruskea, oikea 90-luvun sävy.

Kahdessa pinkkitukkaisessa meikkilookissa oon käyttänyt Essencen kolmen euron Multi-Action Mascara -ripsaria. Ihan superhyvä ripsari, erottelee ja pidentää ja on kaikkea, mitä ripsarilta toivon. Mutta piru vie se leviää semihelposti tuonne kulmakarvojen alapuolelle, minne ripset osuvat. Vaikka kuinka puuteroin sen alueen täysin kuivaksi, ettei iho pääse rasvoittumaan siitä moneen tuntiin, silti sinne leviää ripsiväriä ihan hetkessä. Alaluomilla sama juttu. Loppuu toivo ripsiväreistä.. Mitä testaisin seuraavaksi?!


Siirrytkö säkin syksyn tullen enemmän ns. syksyisiin sävyihin meikeissä? :)

*Affiliate-linkki, jonka kautta tehdyistä ostoksista saan komission.
SHARE:

8 kommenttia

 1. Kauniita meikkejä! Mun mielestä tuo vaaleanpunainen hiusväri on ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiii, kiitos <3 Mä tykkään kans kovasti! Harmi vaan, että se on hemmetin vaikea ylläpitää :(

   Poista
 2. Voi että mä tykkäsin tosta sun sinisestä tukasta! :) Vaikka pinkkiki on kiva! Ja meikit on kivoja ja kaikki on kivaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Awwww, kiitos ihana<3 Hahhahh :D :D kiitän!

   Poista
 3. Mää en ymmärrä miten joku voi olla noin kuvauksellinen <3____<3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä viitsiii ;) Mähän ihan punastun! <3

   Poista
 4. Kauniita meikkejä ja nuo kaikki mattapunat rupes kiinnostaan. :D Sulle sopii kyllä kaikenväriset hiukset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä vielä jossain vaiheessa yritän tehdä sen isomman postauksen kaikista omistamistani mattapunista ^^ Kiitos ihana<3

   Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig