lauantai 9. heinäkuuta 2016

Meet Matt(e) Hughes | Uusi huulipunaihastus

Rakastan mattahuulipunia, erityisesti nestemäisiä sellaisia. Oon nyt pidemmän aikaa keräillyt eri merkeiltä huulipunia ja testailen niitä jatkuvasti löytääkseni sen parhaimman. Huulipunia tuntuu tippuvan vähän väliä lisää kokoelmaan ja haluaisin koko ajan ostaa lisääkin. Jossain vaiheessa aion blogiin kirjoittaa kaikista mattapunistani ja kertoa, mitkä ovat parhaimmat ja mitkä häntäpäässä. Miten koostumukset ja pysyvyydet eroavat jne. Tähän väliin halusin kuitenkin tulla kertomaan teille mun uudesta suosikista, tai oikeastaan kahdesta, jotka voitin Beautifyn Instagram-arvonnasta!

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

theBalm Meet Matt(e) Huges
-mattapunat on joskus käyneet mielessäni aiemmin, mutta niistä on puhuttu ympäri nettiä niin vähän, että oon unohtanut ne täysin. Voiton myötä innostuin kovasti ja huulipunat saatuani päätyi heti huulille vaaleampi sävy Committed, joka näkyy Instagram-kuvassa alapuolella. Täydellinen vaaleahko punaruskea, jollaista oon etsinyt jo kauan. Tuoksu on näissä makea vaniljainen minttu, hyvin samankaltainen kuin Vanilla-Mint EOS-huulivoiteessa. (Muista seurata mua Instagramissa ja Snapchatissa @canipupu)

Image and video hosting by TinyPic


Tummempi sävy Charming (yläkuvissa) on aivan superkaunis punaisen ja ruskean yhdistelmä, joka varmasti sopii kenen tahansa huulille. Molemmat huulipunat ovat levittyneet huulille tasaisesti ja levitys on ollut helppoa pienen aplikaattorin avulla. Koostumus on yllättävänkin ohutta ja aikaa työskennellä sitä on riittävän kauan. On ollut todella helppoa korjailla punaa minuutinkin levityksen jälkeen ja samaten pitkin päivää, jos on ollut tarvetta.

Tykkään näistä sen vuoksi ihan hirveän paljon, koska päivän aikana ei kertaakaan ole tarvinnut pelätä, että puna olisi suttaantunut kohti leukaa tai poskia. Puna pysyy monet tunnit hyvin paikoillaan ja syömisenkin jälkeen, kumma kyllä, puna on vielä lähes täydellisen näköinen. Välttämättäkin kaikki mattapintaiset ja pitkäkestoiset punat lähtevät syödessä huulten sisäosasta hieman kulumaan, mutta punan lisäämisessä ei ole ollut ongelmaa.

Vielä illallakin, kun menen pesemään meikit, huulipuna on huulilla erittäin hyvän näköisenä. Oon todella yllättynyt näiden tehosta ja upeista sävyistä. Miksei näitä hehkuteta enempää?! Pulloissa on 7.4ml tuotetta, joka on kiitettävä määrä ja kestää pitkälle. Hinta on kuitenkin hieman yläkanttiin, n. 18€, mutta kyllä nämä ovat sen arvoisia täysin. Näitä voi tilata mm. eleveniltä* ja Feeluniquelta.


Minkä merkin mattahuulipunat on sun suosikkeja? Mulla olisi seuraavana kohteena testata Nyxin Lip lingerieitä :)

*Affiliate-linkki, jonka kautta tehdyistä ostoksista saan komission.
SHARE:

12 kommenttia

 1. Mattapunat olisivat ihania, mutta valitettavasti eivät paras valinta omiin kuiviin huuliini :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosiaan aika yksilöllistä :/ Mulla myös kuivuu huulet nopeasti, mutten taas ole omalla kohdalla huomannut, että mattapunat pahentaisivat asiaa. Ootko kokeillut esimerkiksi Gerard Cosmeticsin Hydra Matteja? Nekin kuivuvat mattaisiksi, mutta ne ei kuivata, eikä niitä tarvitse hinkata öljyllä pois :)

   Poista
 2. Multa löytyy näitä pari kappaletta ja rakastan näitä! <3 Nä on ehdottomasti yhtiä parhaimpia mattapunia, joita omistan eikä nämä pahemmin edes kuivata huulia. NYXin Lip Lingerie multa löytyy yhdessä sävyssä eikä varmaan toisessa koskaan ole tulossa, en jotenkin tykännyt siitä yhtään :D Upeita noi sävyt<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sullakin oli näitä! No joo niinpä, rakastan näitä myös<3 Eikä, höö. Mä ajattelin Ruffle Trimin ainakin ostaa ja testata. Se näyttää NIIN KAUNIILTA! ^^

   Poista
 3. Onpa kyllä kaunis puna ja ihanan mattaisella näyttää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ^^ Totta! Ja vaikka näyttääkin vähän kuivalta, niin ei todellakaan siitä pahimmasta päästä kuivalta :D Omistan pari ihan järkyn kuivan näköistäkin....

   Poista
 4. Mä olen hurahtanut tällä hetkellä Bobby Brownin mattaisiin jumbokyniin, ne on niin helppoja ja pysyy pitkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tuo merkki on edelleen ihan vieras ;D Mutta kuulostaa hyvältä ^^

   Poista
 5. Multa löytyy myös tuo Committed ja se on ihana! :)

  VastaaPoista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig