Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Empty Products #12

Kuten lupasin, lisää loppuneiden tuotteiden postauksia tulee. Jaottelen kuvaamani loppuneet kahteen postaukseen, koska tuotteita yksinkertaisesti oli niin monta, etten halua tehdä tästä kilometripostausta. Oli kiva kuulla arvontapostauksen kommenteissa, että tykkäätte näistä postauksista :) Eli näitä postauksia tulee lisää jatkossakin, yay!

Image and video hosting by TinyPic

Kérastase Nutritive Bain Satin 1 oli shampoona mukava yllätys, varsinkin, kun vasta ensimmäistä kertaa kokeilin Kérastasea tämän tuotteen kautta. Toki juuri tämä shampoo on tarkoitettu normaalista kuiville hiuksille ja mulla on erittäin kuivat vaalennetut hiukset, toimi tämä mullakin hyvin! Tykkäsin shampoon vahvasta yrttimäisestä tuoksusta, vaikka alussa vierastelinkin sitä. Nyt, kun oon tutustunut merkin tuotteisiin paremmin, rakastan tuota tuoksua entistä enemmän. Shampoo vaahtosi runsaasti ja pesi hiukset perin pohjin. Hiukset tuntui aina pesun jälkeen pehmeiltä ja ilmavilta.

En enää yhtään muista, mistä System 4 Climbazole Shampoo 2 mulle päätyi. Mulla on ollut nyt muitakin saman merkin hiustuotteita blogitestissä ja täytyy sanoa, että pidän niistäkin paljon. Shampoon sanotaan "poistavan kuivan hilseen ja kutinan rauhoittaen ärtynyttä hiuspohjaa" ja sitä suositellaan jätettäväksi hiuksiin ja hiuspohjaan 2-5 minuutiksi, ja sitten huuhdella. Erittäin toimiva shampoo ja teki sen, mitä lupasi. Piti hiuspohjan tasapainoisempana ja hiukset tuntui pesun jälkeen puhtailta ja pehmeiltä.

Benecosin Melissa & Nokkonen -hiustuotteista en sen enempää hehkuta tässä, suosittelen mielummin lukemaan tämän postauksen, jossa kerron niistä tarkemmin. Shampoo oli aivan mahtava. Sopi mun nopeasti rasvoittuvalle päänahalle täydellisesti. OGX eli Organixin Coconut Milk Shampoo oli mitä ihanin myös. Niin kermaista, paksua ja pehmeää. Plus tuoksu oli mitä huumaavin. Hiukset oli aina superpehmeät ja ilmavat pesun jälkeen. Ostaisin uudelleen ;)

Image and video hosting by TinyPic

Meikinpoistoliinat kuuluvat mun ihonhoitorutiiniin. Ihan jo siitä syystä, että liinat on halpoja ja tehokkaita, ja niillä on helppoa saada pysyvämpikin meikki pois hetkessä. Pirkan meikinpoistoliinat olivat monta vuotta mun lemppareita, mutta en voi sanoa enää samaa niistä. Pirkka meni ja muutti pakkauksen huonompaan suuntaan; nyt liinat kuivuvat nopeammin. Liinojen rakenne ja koostumus muuttui, eivätkä ne ole enää yhtä hyviä kuin ennen. Tuoksu on nykyään aivan liian voimakas ja liinojen neste aiheutta pienoista kirvelyä kasvoilla (ja huulilla!). Vaikka hinta putosikin liinoissa, en enää IKINÄ osta näitä uudelleen. MIKSI PIRKKA TEIT SEN?! Muuttakaa liinat entiselleen, jooko? Ei, en osta enää uudelleen.

TonyMolyn liinoissa oli tavallaan sama juttu kuin Pirkan omissa, tosin liinat tuntuivat laadukkaammilta eikä tuoksu ollut yhtä voimakas ja häiritsevä. Näiden vakuutettiin olevan supertehokkaita ja poistavan pysyvämmänkin meikin hetkessä, mutta itse en allekirjoita sitä. Inhosin näitä, koska ne olivat aivan liian märkiä. Niin märkiä, että nestettä roiskui sinne sun tänne, kun poisti meikkiä. Jätin loput käyttämättä.

Rakastin yli kaiken Lumenen Sensitive Touch 3 in 1 Cleansing Wipes, Nivean Refreshing Wipes ja Garnierin All Fresh Cleansing Wipes -meikinpoistoliinoja. Kaikki sopivan kosteita ja kestäviä liinoja, jotka poistavat meikin helposti ja tehokkaasti. Nämä ovat mun suosikkini tällä hetkellä. Halpoja ja helposti saatavilla.

Image and video hosting by TinyPic

Ripsareista heitän kolme roskiin, joista yksi oli lähes täynnä. Rimmel Wake Me Up -ripsiväri oli kiva perusripsari, jolla sai kauniit ja erotellut ripset. Tämä oli hyvä muiden ripsareiden alle ja alaripsiin. TonyMolyn Circle Lens Mascara tuli Mishiboxissa. Annoin tälle muutaman mahdollisuuden, mutta vihasin tätä. Koostumus oli ihan jostain syvältä, enkä meinannut saada massaa ripsiini. Puhumattakaan pituudesta tai mistään muustakaan. Todella huono ripsiväri, en suosittele kenellekään. Yksi lemppariripsareista on Max Factor Masterpiece Transform. Tällä sai niin jumalattoman pitkän ripset aikaan, ettei tosikaan. Rakastin tätä älyttömän paljon, mutta se tuntui kuivuvan ja loppuvan ennenaikaisesti :(

Wet n Wildin Fergie-sarjan geelimäinen rajausväri oli supermustaa, superpigmenttistä ja superpysyvää. Oikeasti! Tykkäsin hulluna. Mutta, koska se kuivahti, on aika heittää se roskiin. Sama juttu EF Studion rajausvärillä, se kuivui. En muista enää, millainen tämä oli. Eli purkki lojui vuodet kaapeissa..

Maailman parhaimmat kulmakynät pääsi loppumaan kaksi kappalein. Nyxin Micro Brow Pencil -kynät ovat edullisia ja niin hyviä. Täysin verrattavissa Anastasian Brow Wiz -kulmakynään. Tosin mun mielestä Nyxin omat on vielä parempia! Käytän aina sävyä Taupe ja odottelen reissua Keskisille, että voin ostaa sielä pari lisää jemmaan. Jos siellä edes on hyllyt silloin täynnä. Jos joku teistä näkee mut Tuurissa ensi viikon keskiviikkona, tulkaa moikkaamaan ;) Mut tunnistaa homeen värisestä päästä.

Image and video hosting by TinyPic

Rainbowin ja Mrs. Potter'sin hoitoaineet on olleet mulla shokkivärien kanssa käytössä. Molemmat erittäin toimivia ja halpoja. Suosittelen testaamaan näitä, jos tarvitset lantrinkia hiusjuttuihin. Biozellin Intensiivisävyte ei tehnyt mun hiuksilleni yhtään mitään. Suuri pettymys. Ehkä platinavaaleassa tukassa olisin saattanut jotain huomata. Sunsilkin lämpösuojasuihkeen sain joskus kaverilta ja tykkäsin kyllä tämän tuoksusta kovasti, ja käytin loppuun asti. Tiedä sitten, auttoiko tämä kuinka paljon mihinkään, mutta onhan sitä kiva aina toivoa.

KC Professionalin suositut Color Mask Paint -suoravärit oli jokunen aika sitten kovassakin suosiossa. Ostin blondiin tukkaani kampaajan suosituksesta Lavender-sävyn, tämän piti näkyä todella vaaleassa tukassani. NO ARVATKAA MITÄ, ei näkynyt! Ei sitten pätkääkään. Kyllä veetutti maksaa pienestä tuubista joku 15e, eli rahat viemäristä alas. Voisi purkkiin kirjoittaa, että näkyy vain valkoisessa tukassa. Ja kyllä, mulla oli puhtaaksi vaalennettu tukka, muttei valkoinen. En enää ikinä osta. Ostan mielummin pigmenttisempää liilaa ja lantraan sitä hoitoaineeseen, kuten teinkin ja sain haluamani liilan tukan.

Moroccanoil-hiusöljy tuoksuu taivaalliselta ja rakastan sitä hiustuotteiden kaikista tuoksuista ehkä eniten. Todella hyvä hiusöljy ja suosittelen sitä lämmöllä, mutta se ei ole riittävän hoitava ja silottava mun paksuun ja karheaan pehkoon. Tämäkään Biozellin tuote ei vakuuttanut. Kuivashampoo oli hirveän tuoksuista ja sai tukan tuntumaan liimalta. En pitänyt yhtään.


________________________________________________________________________________________________________________________


Mistä haluaisitte nähdä postauksia? Mulla on mielessä toteuttaa lukijan pyynnöstä postaus suosikkituotteistani eri kauneuskategorioista. Näistä tuotteista voisin jouluksi pistää jouluarvonnan sitten pystyyn. Kuulostaisiko se hauskalta? Älkää ampuko mua, mun ajatukset on jo hyvin pitkälti joulussa! :D

Kommentit

  1. Hei, mä huomasin et omistat niitä Clean by Ekovistan Conjac-sieniä, nii onko niissä se naru josta ne saa kuivumaan (tai siis lähinnä et onks siinä bambuhiilijutussa)?

    VastaaPoista
  2. Musta ei ole koskaan liian aikaista ajatella joulua. :D Toi Kerastasen shampoo on mun lemppareita, oikeastaan kaikki Kerastasen tuotteet. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ah, hyvä! Oon kyllä vähän samaa mieltä ;D joulu on ihanaa aikaa! Juu näin mä muistelinkin, että pidät Kerastasesta ;)

      Poista
  3. NYXin Micro Brow Pencil on kyllä paras! Taisin ekan kerran kerran lukea siitä sun blogista ja ostin tuotteen testiin. Ei ole pelkoa enää siitä, että ostaisin Anastasian huonomman version, joka maksaa enemmän ja kuluu heti pois mun rasvoittuvalta otsalta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ;) Joo mä kommentoinkin siitä sun videoon joskus ^^ Ihanaa, et löysit jotain niin mahtavaa mun kautta! Sama, se on kyllä niin kallis kynä.. Se Dip Brow on taas hintansa arvonen, koska se kestää ikuisuuden :D

      Poista
  4. Näitä postauksia on kyllä aina mukava lukea...

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake