maanantai 4. heinäkuuta 2016

Clean by Ekovista | Konjac-sienet

Image and video hosting by TinyPic

"Tukkeutuneen ihon paras ystävä"

Konjac Sponge -puhdistussienet ovat nousseet parin vuoden sisällä jo suureksikin hitiksi ja itsekin liputan niiden puolesta sataprosenttisesti. Olen testannut muutamilta eri merkeiltä konjac-sieniä ja jokaiseen olen ollut todella tyytyväinen. Kaikki toimivat juuri niin kuin niiden pitääkin, eivätkä ne ole hajonneet käytössä. Sieniä löytyy eri muotoisia ja varmasti joissain myös rakenne saattaa vaihdella. Luonnonkosmetiikkatuotteiden maahantuoja Ekovista toi maailmalle neljä upeaa uutuussientä, jotka todella erottuvat joukosta. Sain Ekovistalta testiin kaksi neljästä uutuudesta; Turmeric/Kurkuma ja Green Tea/Vihreä Tee -puhdistussienet. Kaksi muuta sientä ovat Lavender/Laventeli ja Bamboo Charcoal/Bambuhiili.

Konjac-sienet kuuluvat Ekovistan omaan Clean by Ekovista -tuotesarjaan. Pure by Ekovista -sarjasta löytyy korkealaatuisia kauneudenhoitoon soveltuvia öljyjä ja Super by Ekovista -sarjasta löytyy superruokia, kuten kookosöljy, luomu aloe vera -juoma ja chia-siemenet. Ekovistan oman brändin tuotteita voi tilata mm. Biodellyn* ja Ruohonjuuren verkkokaupasta. Ekovistan edustamien tuotemerkkien jälleenmyyjät löydät täältä.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Konjac-sienet ovat 100% luonnollisia, ympäristöystävällisiä ja biohajoavia. Ne eivät sisällä säilöntäaineita, synteettisiä lisäaineita tai elintarvikevärejä. Sienet tulevat ihastuttavassa pahvipakkauksessa, jonka voi jättää muuhun käyttötarkoitukseen jälkikäteen. Sisältä löytyy sieni ja käyttöohjeet englanniksi, suomeksi ja ruotsiksi. Vaikka sienet ovatkin upean värisiä, eivät ne tuoksu miltään. Sienissä on käytetty mm. kurkuman, vihreän teen, laventelin ja bambuhiilen jauheita. Ymmärtääkseni näistä tulevat nuo kauniit sävyt sieniin. Sienet ovat aina kääritty muoviin, joka suojaa kosteudelta ja epäpuhtauksilta. Suuren suuri plussa pakkauksesta ja esteettisyydestä! :)

Konjac-sientä liotetaan vedessä ja annetaan turvota. Näin sieni turpoaa isommaksi ja pehmeäksi, ja on valmis käyttöön. Kasvot voi pestä sienellä puhdistustuotteen kanssa tai ilman. Sientä pyöritellään kasvoilla hellävaraisesti ja iho puhdistuu hetkessä. Sieni myös irrottaa kuollutta ihosolukkoa, eli antaa jokaisella kerralla kevyen kuorinnan ja kirkastaa ihoa. Iho on aina pehmeä ja sileä pesun jälkeen.

Itselläni on rasvainen ja tukkeutunut iho, jossa on paljon epäpuhtauksia. On vaikeaa puhdistaa kaikki viimeisetkin meikin rippeet ja saada tukkeutuneet ihohuokoset täysin puhtaiksi ilman puhdistussientä! En voisi enää elää ilman konjac-sientä, koska sillä saan huokoset aina puhtaiksi ja iho pysyy kirkkaana päivästä toiseen. Nämä sienet sopivat täydellisesti jokaiselle ihotyypille, myös herkälle.

Käytön jälkeen sieni huuhdellaan ja kevyesti puristetaan ylimääräinen vesi pois. Sienessä on kiinni lanka, jolla on hyvä ripustaa sieni kuivumaan ilmavaan paikkaan. Sieni suositellaan vaihtamaan 4-6 viikon välein, jottei siihen kerry bakteereita ja likaa. Jos sinulla on normaali tai kuiva iho, selviät esimerkisi aamuisin puhdistamalla kasvot pelkällä sienellä ja vedellä. Rasvainen iho on hyvä puhdistaa puhdistustuotteen kanssa. Varsinkin geelit vaahtoavat sienen päällä ihanasti ja tällöin iho saa syväpuhdistuksen joka kerta.

Image and video hosting by TinyPic

Testaamani Kurkuma-sieni sopii hyvin ikääntyvälle ja samealle iholle, koska kurkuma kirkastaa ihoa ja sillä on myös ihon ennenkaista ikääntymistä, kuten pigmenttiläiskien ja juonteiden muodostumista, hidastavia ominaisuuksia. Mulla on perittyjä otsajuonteita jo selkeästi näkyvissä, joten otan vastaan kaiken avun niiden torjumiseen ;) Vihreä Tee -sieni on taas kyllästetty polyfenoleilla, katekiineilla, joilla on antioksidanttisia tulehdusta ja mikrobien kasvua hillitseviä ominaisuuksia. Laventeli-sieni rauhoittaa ja helpottaa erilaisten ihoärsytysten oireita. Bambuhiili-sieni on täydellinen rasvoittuvalle ja sekaiholle, koska bambuhiili hillitsee talineritystä.

Täytyy sanoa, että kaikista testaamistani konjac-sienistä Clean by Ekovistan sienet ovat olleet parhaimmat! Ne ovat jämäköitä, mutta pehmeitä. Pysyvät muodossaan täydellisesti, eivätkä muutu kuoppaisiksi pidemmän käyttöajan jälkeen. Jopa kuorintateho vaikuttaisi näissä olevan parempi kuin muiden merkkien sienissä. Konjac-sienet ylipäänsä ovat mun Holy Grail -ihonhoitotuote ja käytän niitä säännöllisesti. Haluan tietysti testata muidenkin merkkien omia ja verrata kaikkia keskenään, mutta Ekovistan omat ovat tällä hetkellä listani ykkösiä ja varmasti ostan näitä tulevaisuudessa!

Sienet maksavat n. 9.50€, Ruohonjuuressa ne ovat tällä hetkellä alessa hintaan 8.50€. Jos Vaasassa pyörit, Ekosoppi jälleenmyy Ekovistan tuotteita :) Miten teillä, ootteko testanneet konjac-sieniä vai ovatko ne vielä ihan uusi juttu?

*Affiliate-linkki, jonka kautta tehdyistä ostoksista saan komission.
Tuotteet saatu Ekovistalta testiin, kiitos!
SHARE:

6 kommenttia

 1. Itsekään en enää ilman konjac-sientä osaisi olla, ihan super meikinpuhdistuksessa :)

  VastaaPoista
 2. Näyttää kivoilta ja on itselläki kokemusta sienistä.Mulla vaan pakkaa unohtuun toi käyttö kun kaikkea muistettavaa täällä vauvaarjen keskellä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, eli aika moni on jo testannut sieniä :)

   Poista
 3. Niin ihanat kuvat, etten kestä! <3 Tunnistan maisematkin ;) Täytyy muuten oikeasti testata näitä Ekovistankin Konjac-sieniä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana <3 Hih ;) Juu testaa, et varmasti pety!

   Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig