Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

MISHIBOX | May

Image and video hosting by TinyPic

Blogiin on toivottu enemmän postauksia korealaisesta kosmetiikasta, joten nyt sitä on luvassa! Oon nyt kahteen kertaan aiemmin tilannut Mishiboxin itselleni, joka on siis kuukausittainen kauneusboksi täynnä korealaisia kosmetiikkatuotteita. Boksi itsessään maksaa 19.95$ + postikulut 5.95$ = 25.90$, joka on tällä hetkellä n. 24.56€. Kirjoitin aiempiin postauksiin boksin sisältävän 4-6 näyte- ja täysikokoista tuotetta, mutta nyt Mishiboxin nettisivuilla lukee boksin sisältävän 5-6 tuotetta.

Toukokuun boksi lähti matkaan myöhässä, mutta Mishiboxin aspa aina ilmoittaa, jos pieniäkin viivästyksiä on tulossa lähetyksiin. Boksi muistaakseni saapui ihan toukokuun loppupuolella tai kesäkuun alussa. Myöhästyminen ei mua haittaa, kun tilaan boksia niin harvoinkin. Kesäkuun boksin tilasin myös ja se saapui ajallaan, eli kuun puolivälissä. Joka tapauksessa oon erittäin iloinen, että boksi saapui ja kaikki tuotteet tulivat perille ehjinä! Toukokuun loota sisälsi kuusi erilaista tuotetta, joista neljä oli täysikokoista.

Image and video hosting by TinyPic

Ensinäkemältä sisältö näytti vähän tylsältä, mutta tarkemman tutkiskelun myötä tuotteet vaikuttivatkin aivan mahtavilta, kuten aina! Hyvin harvoin oon saanut pettyä korealaisiin kosmetiikkatuotteisiin. On aina kiva testata mitä eriskummallisempia ja hauskoja tuotteita, ja niitäkös löytyy juuri korealaisen kosmetiikan syövereistä. Monissa tuotteissa tärkeää on hyvä kosteutus, ihon kirkastaminen ja ikääntymisen merkkejä estävät/torjuvat ainesosat. Kyllä kiitos, tarvitsen kaikkia noita. Tässä yksi iso syy, miksi haluan testailla korealaisia tuotteita! Käydään tuotteiden kimppuun.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

mother+made - CERA-Cell Facial Moisturizer AM & PM
Boksissa tuli kaksi pientä 12ml putkiloa kasvovoidetta, joista yksi on tarkoitettu käytettäväksi aamulla ja toinen yöksi. Molemmat antavat iholle syväkosteutusta ilman öljyistä tunnetta. AM-voiteessa on aurinkosuojakerroin 35 ja se suojaa ihoa UVA- ja UVB-säteilyiltä. Molemmissa voiteissa on kirkastavia ja ikääntymisen merkkejä estäviä ominaisuuksia. Voiteet eivät sisällä parabeeneja, mineraaliöljyjä tai väriaineita.

Odotan innolla voiteiden kokeilemista, koska lupaukset ovat niin suuret. Hintakin on yllättävän korkea täysikokoisille tuotteille. AM-voiteessa on miellyttävä kevyt tuoksu, PM-voiteessa en haista mitään tuoksua. Laitan linkit tuotteisiin, kun ne niistä tulevat Mishiboxin sivuille.

103ml / 35$. Linkki tuotteisiin tulossa.


Secret Key - Twinkle Water Proof Gel Pencil Liner
"The Secret Key Twinkle Water Proof Gel Pencil is a waterproof and oil-proof long-lasting eyeliner that won't smudge. The gel-type liner is easy to apply with high spreadability. Available in eleven different twinkling colors to help your eyes sparkle!"

Olin positiivisesti yllättynyt tästä vedenkestävästä kajalkynästä. Boksissa kynän sävyt vaihtelivat kaikilla, omani on upea pronssisen ruskea sävy Warm Bronze. Mukana siinä on pienen pieniä kultaisia glitterhippuja. Tämä on ihan uskomaton kajalkynä! Levityksen jälkeen, jos kynän antaa "kuivahtaa" paikoilleen, on sitä vaikea enää liikuttaa mihinkään edes hinkkaamalla. Misellivesikään ei meinannut saada kynää poistettua kokonaan, eli paras vaihtoehto olisi silmämeikinpoistoaine tai jokin öljyinen tuote. Koostumus ei kynässä ole liian kostea tai geelimäinen, vaan sopivan kuivahko. Siitä heti tuntee, että se jämähtää pysyvästi paikoilleen. Suosittelen!

1.2g / 9.05€. Linkki tuotteeseen tässä.

Image and video hosting by TinyPic

Secret Key - Snail Repairing Sun Cream
"The Secret Key Snail Repairing Sun Cream is a lightweight and non-sticky sun screen that is formulated with snail secretion filtrate for a soothing and repairing effect, and hyaluronic acid for hydration. It has a light lotion-type texture and is also great for oil control. Rain or shine, be sure to protect your skin from the harmful UVA and UVB rays all year long with this lightweight sun cream that has SPF 50+/PA+++ for powerful sun protection."

Etanalimaa sisältävä aurinkovoide kasvoille, jossa on aurinkosuojakerroin 50+ ja se suojaa UVA- ja UVB-säteiltä. Etanalima rauhoittaa ja korjaa ihoa, hyaluronihappo kosteuttaa. Kevyen koostumuksensa ansiosta voide imeytyy ihoon hetkessä ja sopii käytettäväksi meikin alle. Voide ei tuoksu perus aurinkovoiteille. Tässä on todella hento ja miellyttävä hedelmäinen tuoksu. Oonkin pistänyt Tomin käyttämään tätä ja positiivista palautetta on tullut. Erittäin kelpo tuote kasvoille, miehille ja naisille! Hintakaan ei ole paha ollenkaan.

50ml / 7.24€. Linkki tuotteeseen tässä.


D'RAN - Nourishing & Revitalizing Wonder Serum
"The D'RAN Nourishing & Revitalizing Wonder Serum is a serum formulated with twenty different kinds of carefully selected fine medicinal herbs. The Herbal 20 Complex targets various skin troubles such as wrinkles, dull skin tone, dryness, and a damaged skin barrier. The serum is also formulated with EGF to keep the skin smooth and elastic, Niacinamide for brightening the skin tone, and Hyaluronic Acid to moisturize and soften the skin."

Kasvoseerumi, joka sisältää 20 erilaista lääkinnällistä kasvia/yrttiä. Nämä kasvit auttavat moniin ihon ongelmiin esimerkiksi ryppyihin, sameaan ihonsävyyn ja kuivuuteen. Täydellinen INCI-lista löytyy tuotelinkin takaa. Tämäkin seerumi lupaa paljon, joten otin sen heti käyttöön ja ehdottomasti raportoin blogiin pidemmän käyttöajan jälkeen, mitä pidin seerumista. Oli mukava saada boksista näin isokokoinen ja laadukkaalta vaikuttava ihonhoitotuote, plus hinta on tässäkin tuotteessa aika korkea.

50ml / 27.19€. Linkki tuotteeseen tässä.

Image and video hosting by TinyPic

Skin Ceramic - Donkey Milk Celluminator Mask Pack
"The Skin Ceramic Donkey Milk Celluminator Mask Pack is a highly concentrated milky essence ampoule mask made from donkey milk mask with high quality donkey milk from Italy. Formulated with niacinamide and adenosine for brightening and wrinkle improvement, and squalane, macadmia seed oil, beta-glucan, and fermented ingredients for making your skin sparkle, soothed, nourished, and moisturized!"

Yleensä jokaisessa boksissa tulee mukana yksi kangasnaamio ja tällä kertaa naamio on erityisen mielenkiintoinen, sillä se sisältää aasin maitoa suoraan Italiasta asti! Naamio lupaa kirkastaa ja kosteuttaa ihoa, sekä saada sen sädehtimään. Suuria lupauksia pienelle naamiolle, mutta ehdottomasti kokeilen.

25g / 2.71€. Linkki tuotteeseen tässä.

________________________________________________________________________________________________________________________


Raportoin jossain vaiheessa lisää kaikista testaamistani korealaisista kosmetiikkatuotteista blogiin! Jos yhtään joskus innostut kokeilemaan hauskoja ja kieltämättä hieman erikoisia tuotteita, suosittelen lämmöllä tilaamaan kokeiluun ainakin yhden Mishiboxin. Jokainen boksi on ollut enemmän kuin osasin odottaa ja tuotteet ovat aina olleet mieleeni. Suuri plussa mukavasta asiakaspalvelusta, siellä ollaan aina valmiina auttamaan. Hintakaan ei ole ollenkaan paha näinkin arvokkaalle ja yllätykselliselle boksille!

Joka kerta, kun kirjoitan blogiin boksista, etsin tuotteiden INCI-listoista ainesosien tarkoituksia ja löydän vaikka mitä uutta tietoa. Hauskaa on myös huomata, että korealaisessa kosmetiikassa käytetään erilaisia ainesosia kuin suomalaisissa tuotteissa. Se tekee kaikesta hieman jännittävempää ;) Taidankin heti tänään testata aasinmaitonaamiota.. Palaillaan taas pian!

Kommentit

  1. Oo onpa kiinnostava! Täytyy varmaan kokeilla joku kuukausi tätä, sitten kun vanhat beautyboxeista tulleet minituotteet on saanu kulutettua : D Mut joo, vaikuttaa hyvältä, oottelen sitten käyttökokemuksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kokeile! Mä yleensä inhoan kaikkia minituotteita, mutta annettakoon anteeksi korealaisille ;D Jees, mä tuun kertomaan lisää, kun oon testaillut noita :)

      Poista
  2. Kiitos kivasta postauksesta. Minua korealainen kosmetiikka on alkanut kiinnostaa paljon viime aikoina. Toistaiseksi olen kokeillut Misshan kasvotuotteita ja jotain pientä Hoolika Hoolikalta, ja olen tykännyt. Harmi, ettei Suomessa juuri kukaan myy korealaista kosmetiikkaa, en ainakaan ole löytänyt nettikauppaa, jossa olisi laajemmin tarjolla eri merkkejä. Korjaa, jos olen väärässä. Etude Housen tuotteita haluaisin testata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tykkäsit :) Hei sellainen kuin Bearel.fi myy korealaista kosmetiikkaa ja on suomalainen verkkokauppa. Tämä oli mullekin aivan uusi juttu! Tuotteita ei ainakaan vielä ole kovinkaan paljoa valikoimassa, mutta sentäs jotain. Mun täytyisi myös tutustua laajemmin eri merkkeihin. Missha ja Holika Holika täytyy testailla jossain vaiheessa :)

      Poista
  3. Tämä kuullostaisi todella mielenkiintoiselta, pitää joskus tilata itsellekin kokeiluun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilaa ihmeessä! Kivaa piristystä nämä vähän erikoisemmat tuotteet ;)

      Poista
  4. Etana-aurinkovoide kuulostaa jänskältä. :)

    VastaaPoista
  5. Kaikki enemmän tai vähemmän tuttuja merkkejä, tosin toi mother+made on ihan uusi ! Mielenkiintoinen boksin sisältö, mutta oon vieläkin sitä mieltä, että on liian kallis XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä merkistä mäkään en oo aiemmin kuullut. Onhan se hinnaltaan semikallis. Mutta varsinkin niille, jotka ei tiedä, mitä tuotteita testaisi korealaisilta merkeiltä, boksi on hyvä! :)

      Poista
  6. Hyvä postaus! :) oletko kaksikielinen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ^^ En itseasiassa oo, vaikka nimi viittaakin siihen ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake