Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

May Favorites | Toukokuun Suosikit

Image and video hosting by TinyPic

Ihanaa aurinkoista kesäkuun alkua! Miten teillä on kesä lähtenyt sujumaan? Pidin pienen hengähdystauon niin blogista kuin koko internetistä. Tomi sai tiedon, että on taas kesän Tampereella töissä, joten vietettiin viimeiset kaksi viikkoa ennen lähtöä hauska miniloma kaikesta. Ulkoiltiin paljon, otettiin aurinkoa, Papun kanssa käytiin monta kertaa päivässä ulkona ja saatiin Papulle uusi kaverikin. Siis leikkikaveri naapuritalosta, ei omaksi sentäs.. Nyt mulla onkin edessä kuvausurakka ja paljon bloggailtavaa. Vietänkin varmaan seuraavat pari viikkoa nenä kiinni näytössä. Jos aloitetaan urakka kuukauden suosikkituotteilla, joita kertyi taas muutama. Kesäkuussa mulla on taas monta uutta suosikkia ;)

Image and video hosting by TinyPic

Kun hiukseni värjättiin siniseksi, huomasin hiusten kuivuvan älyttömän paljon. En ymmärrä, voiko pelkät värit kuivattaa niin hurjasti?! Tukka on lähes ylös asti täynnä säkkärää ja pörröhiusta, kärähtäneen tuntuista ja karheaa. En tiedä, mitä enää teen hiuksilleni tämän jälkeen. Värjäänkö vain kotona tästä lähtien käyttäen suoravärejä, kuten ennenkin? Noh, pelastuksena on toiminut ihana Garnier Respons Avocado Oil & Shea Butter -hiusnaamio, jota oon ennenkin blogissa hehkuttanut. Tällä saa nuo karheimmatkin kohdat hiuksissa tuntumaan silkkisiltä, kunhan naamiota pitää päässä vähintään sen 4-5 minuuttia. Tulokset eivät tietenkään säily kauaa, mutta silloin tällöin rakastan kuorruttaa pehkoni tällä. Varsinkin, jos haluan tehdä kiharoita, jolloin tukan täytyy olla hyvässä kunnossa. 300ml purkilla on marketeissa hintaa n. 3-5€, kokeilkaa ehdottomasti!

Viime kuussa Four Reasonsin tuotteet olivat 40% alennuksissa ympäri maata ja päädyin ostamaan Fudgen syväpuhdistavan shampoon tilalle taas uudelleen Four Reasonsin omaa. Ostin muistaakseni viime vuoden puolella edullisesti Feeluniquelta Fudgen litran pönikän syväputsaria, mutta se ei todellakaan syväpuhdista yhtään mitään. Enemmänkin tuntuu siltä, että se kuorruttaa hiukset silikonilla, eikä pesun jälkeen tarvitse edes hoitoainetta. Palasin siis vanhan rakkaani pariin ja oonkin nyt koko toukokuun ajan yrittänyt pestä tätä vihertävän sinistä väriä hiuksista pois. Kyllä se tästä huuhtoutuu vähitellen, mutta pohjasävy alla on niin kellertävä, että pian mulla on ihan vihreä pää :/

Image and video hosting by TinyPic

Viime Tampereen reissulta nappasin mukaani Nyxin Full Throttle -luomiväripaletin sävyssä Color Riot. Miten täydellisiä sävyjä! Ruskea ja punertava ovat olleet mun lempparisävyt, koska ne ovat niin superpigmenttisiä. Toivoin oranssi olevan pigmenttisempi, mutta se valitettavasti vaatii alleen esimerkiksi voidemaisen luomivärin, joka tuo sävyä paremmin esiin. Vaalein sävy on myöskin pettymys, koska siitä ei irtoa lähes mitään sävyä, pelkkää hilettä. Mutta enivei, onpahan silti kolme käytettävää sävyä. Nyxin meikkejä löytyy nykyään monista Anttiloista, Tuurin Kyläkaupasta, Sokoksista ja esimerkiksi Pretty.fi* verkkokaupasta voi tilata Nyxiä. Hintaa paletilla on n. 12€.

Paesen huulikiiltoa kerkesin juuri hehkuttaa viime postauksessa. Oon alkanut pitämään taas kiiltävän näköisistä huulista, koska ne näyttävät todella kauniilta ja raikkailta kesällä. Ja mikä parasta, tämä Balm Lipgloss on kuin nestemäistä huulivoidetta, eikä se tahmaa huulia ollenkaan! Se kosteuttaa ja antaa hieman punertavaa sävyä huulille. Kiiltoa voi myös lisätä huulipunien ja huultenrajauskynien päälle, jos haluaa kunnolla väriä.

Image and video hosting by TinyPic

Voitin taannoin Dragon Fruit Helsingin arvonnasta sivellinsetin, joka sisältää yhdeksän matkakokoista synteettistä meikkisivellintä. Oon testannut kaikkia siveltimiä ja pidän niistä todella paljon. Ihanan pehmeitä ja laadukkaita, mutta parista isoimmasta siveltimestä on lähtenyt karvaa yllättävänkin paljon. Viime pesun aikana lähti ihan pari isoakin tuppoa. Kurjaa, sillä setti kuitenkin maksaa 30€, joka on kohtuullisen suuri summa siveltimistä. Toivottavasti karvoja ei enää lähde lisää, koska muuten tykkään setistä todella todella paljon. Hauskan erilaisia siveltimiä muodoiltaan ja jokainen on ollut käytössä useasti. Saatavilla on turkoosin värin lisäksi keltainen ja pinkki setti.

Image and video hosting by TinyPic

Vaikka ihoni rasvoittuu kesällä hurjaa tahtia, halusin vaihtaa Paesen riisipuuterin kevyempään ja luonnollisempaan. En voi hehkuttaa Essencen Pure Nude -kasvopuuteria tarpeeksi. Tilasin sen joskus Kosmetik4lessin verkkokaupasta ja jos sitä on vielä saatavilla, suosittelen heti tilaamaan tämän puuterin. Puuteri jättää ihon luonnollisen ja kauniin näköiseksi. Ei ollenkaan puuteroidun ja kuivan näköiseksi, eli sopii varmasti kuivaihoisillekin täydellisesti. Tämä on heittämällä yksi parhammista kasvopuutereista Hintakin on muistaakseni alle 4€!

Käytin jo niin pitkään kultaisen sävyisiä korostuspuutereita, että aivan ikävä tuli vaaleanpunaisen sävyjä. Onneksi mulla oli vielä laatikossa Makeup Academyn Undress Your Skin Shimmer Highlighter. Puuteri antaa upean kuullon ja kiillon ihoon. Iso plussa lähtee myös halvasta hinnasta (3£!).

Image and video hosting by TinyPic

Jatketaan puuterilinjalla. Poskipunista oon käyttänyt suurimmaksi osaksi Too Facedin Everything Nice -paletista sävyjä Sweet Pink ja Papa Don't Peach. Poskipunat ovat pigmenttisiä ja laadukkaita, ja ne pysyvät koko päivän paikoillaan. Anastasian varjostuspaletin ruskeat sävyt eivät ole parhaita mahdollisia puutereita. En saa niitä ensinnäkään levittymään kauniisti saati sitten häivyttymään. Siirryin siis taas käyttämään Chocolate Soleil -aurinkopuuteria, joka on superpigmenttistä ja se levittyy kauniisti ja vaivattomasti. Sävy on ihan täydellinen aurinkopuuterin tavoin käytettynä ja varjostuksiin, koska sävy on suklaisen ruskea. Sopivan lämmin sävy, joka taatusti sopii monien ihosävyyn!

Image and video hosting by TinyPic

Oi kyllä, Gerard Cosmetics lanseerasi taas kaksi uutta sävyä mattapunien kokoelmaansa! 11.60€ hintaan voi BeautyBayltä tilata kyseisiä huulipunia. 1995 ja Everything Nice ovat uudet sävyt. Molemmat lämpimiä sävyjä ja taittavat ainakin itselläni hieman oranssiin. Varsinkin tuo Everything Nice, joka on upea ysärisävy. Okei, molemmat ovat, mutta tykkään Everything Nice -sävystä enemmän, koska se on vaaleampi ja "nudempi" kuin 1995. Jos et ole vielä testannut mattapunia tai Gerard Cosmeticsin omia, suosittelen juuri näitä testaamaan. Hydra Matte Liquid Lipstickit ovat ihan huippuja koostumuksiltaan ja sävyiltään. Eikä hinta ole korkea, kun monien muiden merkkien vastaavat punat taas ovat 20€ luokkaa.

Image and video hosting by TinyPic

Uskokaa tai älkää, omistan lasten Hello Kitty -hajuveden, joka on muuten ihan sairaan hyvän ja herkullisen tuoksuinen. Prismassa tällä ei ollut hintaa kuin muutama euro. Tuoksu on omenainen ja karkkimainen, kaiken lisäksi vielä vahva ja säilyy ihollakin kauan. Ihan paras ja täysin mulle sopiva ;) Ostin tämän jo kauan aikaa sitten, että samaa ei välttämättä enää ole myynnissä. Kannattaa silti käydä katsomassa, mitä on hyllyillä tarjolla!

Lumenen Tasapainottava Kosteusemulsio teki paluun, jee! Meni monta kuukautta ilman tätä, koska testailin muiden merkkien päivävoiteita välissä. On tämä voide vain niin älyttömän hyvä, koska se kosteuttaa ihoa juuri sopivasti ja jättää täydellisen mattapinnan, jotta meikki voisi levittyä päälle kauniisti. Hands down paras kosteusvoide meikin alle!

Kesällä tietysti täytyy ihon rasvoittumisen lisäksi kärsiä myös aurinkoihottumasta, joka vain pahentuu vuosi vuodelta. Varsinkin kämmenselkiin ilmestyy paljon pienen pieniä kohoumia, jotka kutisevat ihan hulluna. En millään haluaisi kesällä käyttää kortisonivoidetta, joten turvauduin Jurliquen Rose Hand Cream -käsivoiteeseen, joka on muuten ihan paras käsivoide! 
Kunnon paksua, hoitavaa ja kosteuttavaa voidetta, joka kuitenkin imeytyy ihoon kiitettävän nopeasti. Voide rauhoittaa käsissä ihottumasta aiheutuneen kutinan välittömästi. Tämä, jos joku, on maailman paras käsivoide. Voide on niin paksua ja riittoisaa, että sitä tarvitse vain pikkuriikkisen nokareen kerralla. Jos tarvitset ihottumien tai kuivan ihon takia tehokasta käsivoidetta, suosittelen ehdottomasti Jurliquen omaa. Se ei myöskään jätä käsiä rasvaisen tai tahmean tuntuiseksi. Edullisin hinta voiteelle taitaa löytyä BeautyBayltä. 40ml tuubin hinta on 19.40€ ja 125ml hinta 35.60€.


________________________________________________________________________________________________________________________


Löytyikö suosikeista myös sun suosikkeja? :) Ensi postauksessa luultavasti nähdään korujen loistoa, joten seurailkaa blogia! Blogin lukijaksi voit liittyä esimerkiksi sivupalkista joko Google-tunnuksilla tai sitten voit seurata myös Bloglovinin kautta. Cosmetic Landiltä löytyy myös oma Facebook-sivu ja Instagramista, Twitteristä ja Snapchatistä mut löytää nimimerkillä @canipupu. Palaillaan taas pian ja ihanaa kesää sinne!

*Affiliate-linkki, jonka kautta tehdyistä ostoksista saan komission.

Kommentit

  1. Harmi, jos noi siveltimet osoittautuu surkea laatuisiksi tohon hintaan, ne on kuitenkin söpöt! Jurliquen käsivoide on kyllä ihanaa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti ei! Täytyy testailla oikein urakalla vielä :) Se on! ^^

      Poista
  2. Mulla tulee aurinkoihottumaa kämmenselkien lisäksi kyynärtaipeisiin ja dekolteelle :( Inhottava vaiva. Olin juuri matkalla, eikä ollut muuta rauhoittavaa voidetta mukana kuin Lushin kiinteä kasvoseerumi (Full of grace) ja sekin tehosi kutinaan ja näppyihin erinomaisesti :D Aurinkoihottuman estämiseen vinkkinä vielä, että mulla on auttanut Eucerinin aurinkoihottumaiselle iholle tarkoitettu aurinkorasva jossa on SK 50! Se on ihan parasta! Karoteenitablettejakin syön, mutta niillä en ole koskaan huomannut olevan mitään vaikutusta ihottumaan.. PS. Chocolate soleil on paras! :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aurinkoihottuma on niin rasittavaa :( Koko ajan kutisee ja tekee mieli raapia iho verille.. Mulla hei myös helpotti ihan jääkaappikylmä ruusuvesi, jota suihkin koko kroppaan! :D Ah, kiitos. Mä googlaankin heti tuon ^^

      Mhmm, Chocolate Soleil on kyllä mahtava tuote ;)

      Poista
  3. NYXin nelikossa on kyllä täydelliset värit! Harkitsin itsekin sen ostamista. Harmi, ettei oranssi ole pigmenttisempi, sillä juuri se tuossa viehättäisi. Mulla monet siveltimet ovat ensimmäisissä pesuissa varistaneet, mutta ei enää sen jälkeen. Toivottavasti nuokin lopettaisivat sen varistamisen. Kaikkein ärsyttävintä on laittaa meikkivoidetta ja huomata, että naamassa on sivellinkarvoja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se oranssi näkyy, mutta ei kirkkaana oranssina. Oletin sen näyttävän iholla yhtä kirkkaalta kuin paletissa, muttei se aivan niin kirkas ole :/ Vaatii jotain alleen, että se on todella kirkas.

      Juu se on ihan tyypillistä siveltimille, että ne ensimmäisessä pesussa tiputtaa karvoja. Eilen meikkasin taas uudelleen tuolla iholla siveltimellä ja karvaa lähtee ihan hulluna :o Niin on joo :D

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake