Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Miniarvostelut | John Frieda, Tony Moly, Davines, Urban Decay

Image and video hosting by TinyPic

Tänään blogissa nähdään jotain uutta. Blogiin tulee nyt uusi osio nimeltä "Miniarvostelut" ja se tulee löytymään myös avainsanoista/tägeistä samalla nimellä, että kaikki sen nimen alla olevat postaukset löytyvät helposti. Halusin luoda tämän uuden osion siksi, että mulla jää monia tuotteita arvostelematta, eivätkä ne välttämättä päädy blogiin koskaan nähtäville.

On helpompi koota tiettyjä tuotteita yhteen ja kirjoittaa kaikista yksi postaus. Tuotteiden joukosta on lukijankin helppo valita kiinnostavimmat tuotteet, aivan kuten loppuneidenkin tuotteiden kanssa. Jos esimerkiksi nään loppuneet-postauksessa itselleni tylsä dödön, en välttämättä lue siitä avostelua ollenkaan. Jotkut tuotteet aiheuttavat "meh"-fiiliksen tai YAY-huutoja, mutten silti halua kirjoittaa sen suurempaa blogipostausta niistä. You get the idea? :)

Image and video hosting by TinyPic

Sain blogin kautta testiin ison paketin John Friedan hiustuotteita. Kerroin jo aiemmin blogissa tykästyneeni Ultimate Fixation -hiuslakkaan ja sen kaveri Touchable Memory on myös todella hyvä! Frizz Ease -sarjan Miraculous Recovery Shampoo, Conditioner ja Intensive Masque on suunniteltu korjaamaan ja taltuttamaan kuivia ja vaurioituneita pörröhiuksia. Rakastan tuotteiden raikasta ja "salonkimaista" tuoksua, siitä annan ison plussan. Kaikki tuntuivat pesevän ja hoitavan todella hyvin hiuksia, mutta mitään erityisen mahtavaa ei näistä jäänyt mieleen. Nopeasti rasvoittuvan päänahkani vuoksi tämä sarja tuntui liiankin hoitavalta. Muuten jäi kyllä positiivinen fiilis näistä. Shampoo vaahtosi runsaasti ja pesi putipuhtaaksi hiukset. Hoitoaine sekä syvähoito tekivät mitä luvattiinkin.

Saman sarjan Anti-Frizz Primer on hiuksiin jätettävä pohjustusaine, jota levitetään pesun jälkeen kosteisiin hiuksiin. Pohjustaja auttaa heti hiuksia silottumaan ja pitämään pörröisyyden poissa. Jatkuva pohjustajan käyttö luo joka käyttökerran jälkeen vahvemman vastustuskyvyn hiuksille ja se auttaa hiuksia pysymään silkkisen sileinä jopa kosteassa ilmastossa. Plussaa siitä, ettei tuote sisällä silikonia. Sen sijaan se sisältää mm. kookosöljyä! En ole tätä vielä kerennyt testaamaan täysin jatkuvalla käytöllä, mutta muutaman käyttökerran jälkeen hiukset eivät ole olleet yhtä pörröiset tai hankalasti käsiteltävät. Eli varmasti pidemmän käyttöajan jälkeen parempia tuloksia voisi olla havaittavissa! Mm. Feelunique, eleven* ja Sokos myyvät John Friedan tuotteita. Hinnat vaihtelevat paikasta riippuen 7-14€ välillä.

Image and video hosting by TinyPic

Davinesin OI-sarjan shampoo ja hoitoaine on nähty nyt muutaman kerran blogissa, mutta nyt kerron niistä paremmin. Sarjan shampoo sekä hoitoaine sisältävät Roucou- ja auringonkukkaöljyä. Parabeeneja tai sulfaatteja ei näistä tuotteista löydy, mutta hoitoaineessa on dimethicone-silikonia kyllä. Se saattaa kerrostua hiukseen, mutta itse en sitä ole havainnut. Käytän myös säännöllisesti syväpuhdistavaa shampoota, joka toivon mukaan poistaa kerrostuvat silikonit hiuksista. En siis pelkää käyttää silikonia hiustuotteissani, koska saan niistä monesti apua kuivaan, vaurioituneeseen pörröpäähäni.

Koen, että parhaan lopputuloksen saan aina käytettäessä shampoota ja hoitoainetta yhdessä. Shampoo pesee hiukset täysin putipuhtaiksi eikä jätä niitä takkuisiksi. Pelkästään jo shampoon jälkeen hiukset ovat pehmeät, ilmavat ja sileät. Hoitoaineen jätän aina hiuksiin pariksi minuutiksi tai joskus pidemmäksi aikaa. Mitä pidempi aika, sitä parempi. Huuhtelun jälkeen hiukset eivät tunnu silikonilla pestyiltä, vaan todella ilmavilta ja unelman pehmeiltä. Varsinaisen pehmeyden ja kiillon hiuksissa pääsee näkemään ja tuntemaan, kun hiukset on käyty läpi suoristimella. Siis aivan uskomaton lopputulos, tällaista en ole saanut edes Olaplexillä aikaan. Jopa kaveri ihmetteli, että mitä olen käyttänyt, kun hiukset näyttivät niin älyttömän pehmeiltä ja kiiltäviltä!

Rakastan monia shampoita ja hoitoaineita, mutta totta puhuen yksikään muu ei ole saanut hiuksilleni tällaista aikaiseksi. Moni ei välttämättä näiden tuotteiden käytön jälkeen edes tarvitse suoristinta tms, koska hiukset ovat jo niin sileät pesun jälkeen. Itselläni tukka on aina yhtä suurta pehkoa föönauksen jälkeen, joten joudun aina suoristamaan sen. Silikoni varmasti mietityttää monia, mutta en koe sen tässä tekevän mitään pahaa tukalle. Se ei latista tai saa raskasta tunnetta aikaiseksi. Jopa nopeasti rasvoittuva päänahkani rakastaa näitä eli voin vain suositella jokaiselle tätä kaksikkoa kokeiltavaksi

Testasin näitä ensi kertaa kampaajallani, joten jos yhtään mietit näiden testaamista, miten olisi käydä kampaajalla, joka käyttää Davinesin tuotteita kampaamossaan? :) Shampoota ja hoitoainetta myydään täysikokoisissa ja matkakokoisissa purkeissa. Täysikokoinen shampoo 280ml ja hoitoaine 250ml. Matkakokoinen shampoo 90ml ja hoitoaine 75ml. Hoitoaine kestää varmasti monella pitkään, sillä se on jäykkää koostumukseltaan. Muistuttaa paljon jämäkkiä hiusnaamioita. Shampootakaan ei tarvitse paljoa kerralla käyttää, se on niin kermaisen täyteläistä. Täysikokoisten tuotteiden hinnat ovat noin 23€/purkki.

Image and video hosting by TinyPic

Yves Rocherin Pink Grapefruit Vitamin Face Mist -vitaminoitu kasvosuihke sisältää verigreippiä ja sopii käytettäväksi niin usein kuin itse haluaa. Tarjoushinta on tällä hetkellä 3.90€, mutta en ostaisi tätä siihenkään hintaan enää uudelleen. Suihkeosa ei koskaan toiminut, joten vaihdoin siihen oman. Tuoksu muistuttaa tiskivettä ja suihke kirvelee silmissä. Ei ole kiva käyttää, joten ei jatkoon. Tony Molyn kosteuttava Pocket Bunny Moist Mist -kasvosuihke taas tuoksuu ihanan makealta persikalta ja toimii mm. meikin alle ja päälle mainiosti. Kosteusköyhä ihoni tykkää tästä paljon :) Ja onhan se söpön näköinenkin!

Urban Decay De-Slick -meikinkiinnityssuihke ei aiheuta minkäänlaisia tuntemuksia. Joo, kiva suihkia ennen meikkiä ja meikin päälle, jos siitä saattaisi olla jotain hyötyä siinä, että meikki pysyisi kauemmin paikoillaan ja mitä muuta. Mutta tuntuu, ettei tämä välttämättä auta missään mihinkään. Onneksi ostin 30ml matkakoon, se ei ollut kovin kallis. Feeluniquessa hintaa on 11.88€. Kuulemma All Nighter -versio oikeasti pitäisi meikin paikoillaan paremmin, joten taidan sitä kokeilla joskus. Sain Natural Goods Companylta* testiin Khadin ruusuvesisuihkeen, josta oon tykännyt kovasti. Suihke on hienojakoista ja kosteuttaa ihoa hyvin. Ruusuvesi on aina ollut mun lemppareita ihonhoidossa! Tuoksu kuitenkin muuttui oudon tunkkaiseksi loppua kohden enkä tiedä, onko tämä nyt sitten vanhaa vai mitä.. Mutta toimivaa silti :D Hinta 210ml pullolle 15€.

Image and video hosting by TinyPic

Hih, tämän postauksen piti tulla ulos jo aikoja sitten, joten oon kerinnyt blogiin jo arvostella tämän L.A. Girl Pro Conceal -peiteaineen. Arvostelun siitä voi käydä lukemassa tämän linkin takaa. Joskus alennuksesta ostin Lumenen Glitter Top Coat Mascaran ja ajattelin käyttää sitä ripsiin tuomaan kimallusta. Lopulta tulin siihen tulokseen, että se näyttää ripsissä ihan pöhköltä ja sen jälkeen oon käyttänyt sitä silmän sisänurkkiin ja luomelle. Ihan paras tuote, kun haluaa kestävää glitteriä ja kimallusta silmämeikkeihin ;)

Sain joskus goodie bagistä Lumenen vedenkestäviä silmänrajausvärejä ja innolla lähdin testaamaan niitä. Sain mustan ja tummanharmaan sävyn ja molemmat ovat sävyiltään ja pigmenteiltään kauniita. Laadultaan taas aivan pepusta! Ensimmäisellä vedolla saa aikaan kauniin rajauksen. Kun käy samaa kohtaa uudelleen läpi, aiempi rajaus lähtee pois. SAY WHAAT. Kyllä, rajaukset eivät pysy paikoillaan :D Eli jos osaat kerrasta vetää yhden täydellisen rajauksen, saatat pitää näistä rajausväreistä. Muistaakseni pysyvyyskään ei ollut parasta mahdollista. Hyvin suuri miinus siis näille tuotteille.


________________________________________________________________________________________________________________________

Mitä mieltä olette uudesta osiosta blogissa? Nähdäänkö Miniarvostelut vielä uudelleen blogissa? :)

*Affiliate-linkki, jonka kautta tehdyistä ostoksista saan komission.

Kommentit

  1. UD:n All nighter on ainakin mun luottosuihkeeni ja pitää kyllä meikin paikallaan pidempään, vaikka ei sekään nyt niin valtavaa eroa tee :D Kiva silti suihkia! Tosi kiva postausidea tämä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmmm okei. On se kuitenkin aina jotain kiva suihkia kasvoille, jos se vaikka tekisikin jotain ;D Että ehkä testaan sen sitten seuraavaksi! Ei tuo matkakokoinen ainakaan kovin kallis oo :)

      Kiva, että tykkäät ^^

      Poista
  2. Mullakin on Urban Decayn All Nighter ja kyllä se ihan ok pidentää meikin kestoa, mutta koen että sitä pitää suihkuttaa paljon kasvoille! :/ Ohjeessa lukee, että muutama pumppaus x:n muodossa ja sitten olisi hyvä, mutta eihän sellainen määrä tunnu tässä rasvanaamassa missään! :D Itse siis kerrostan tuota suihketta, että suihkutan ainakin kaksi kertaa ja annan tietty välissä kuivua. Sitten meikkiin saa tunnin tai kaksi armonaikaa. En kyllä ostaisi uudestaan, too much hassle. :D

    Mua kyllä kiinnostaisi elevenissä myynnissä olevat Skindinavian suihkeet, mutta epäilen, onko hinta-laatusuhde oikeasti sen arvoinen, kun kerta hypetetty All Nighterikin oli pettymys.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja hyvä idea nää miniarvostelut! Unohdin jo mainita, kun piti avatutua tuosta UD:sta. :DD

      Poista
    2. Samat ohjeet tässäkin suihkeessa, mutta mutta.. :/ Joo ne Skindinavian suihkeet! Vähänkö olis kiva testata niitä. Todella kalliita vaan, että taidan jättää välistä :D Ei oo kiva maksaa lähes 50€ ja pettyä, jos ne onkin huonoja.

      Yay kiva, että säkin pidät :) Hahahh! Ja hei katotaan joku viikonloppu, että nähtäis!

      Poista
  3. Oo tosi kiva idea tämmöset postaukset! Lisää vain! :^) Mikään tuote ei ollut tuttu. Tuo pupukasvosuihke on kyllä niiin söpö :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiva, jes! Ei sitten ihan turha postausosio ollut ^^ Se on kyllä. Korealaiset osaa ;)

      Poista
  4. Mulla tuo Lumenen rajaus ei toimi myöskään. Saahan sillä tosi tumman mustan rajauksen, mutta heti kun ripsentaivuttimen osuu siihen, niin rajaus tarttuu taivuttimiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi ärsyttävä ominaisuus :/ Ei rajauksen kuulu toimia niin!

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake