Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Mermaid makeup + Details

Halusin vappuna olla merenneito, joten käytin kunnolla aikaa meikin tekemiseen. Vaaleat pastelliset sävyt ei mielestäni sovi mulle kovin hyvin, tai siis sopisi paremmin ehkä tekoripsien kanssa. Tiesin meikin kuitenkin tällä kertaa näyttävän joka tapauksessa hienolta, koska aikomuksena oli liimailla Asosilta tilattuja Iridescent Mermaid -glitterhippuja naamaan. En oo koskaan eläessäni liimannut mitään kasvoihini, en edes tekoripsiä! Innolla siis itsekin odotin lopputulosta ja olin kieltämättä siihen enemmän kuin tyytyväinen :)

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Harmikseni en tietenkään kameralle saanut taltioitua upeaa korostuspuuterin kimallusta, jolla kuorrutin kasvoni. Luomiväreinä toimi Sleek Snapshots -luomiväripaletin pastellinen liila ja Glamour Doll Eyes -irtoluomivärit Dolly ja Shamrock. Ennen torille lähtöä lisäsin alaripsiin vielä ripsiväriä. Glitterhiput kiinnitin Revlonin ripsiliimalla, joka piti hippuset todella hyvin paikallaan koko päivän! Kulmakarvoissa oli Anastasia Dipbrow Pomadea, jotta myös kulmat pysyisivät paikoillaan koko päivän. Huulilla oli L.A. Girl Matte Pigment Gloss -mattakiilto sävyssä Dreamy.

Alimmasta kuvasta löytyy meikissä käytettyjä tuotteita. Kuvasin vain ne "tärkeimmät tuotteet", mutta koko lista löytyy kuvan alta.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Base/Pohja
Revlon Colorstay Foundation - 150 Buff
Maybelline Fit Me Concealer - 15 & L.A. Girl Pro Conceal - Porcelain
Paese Rice Powder
Anastasia Beverly Hills Contour Kit - Light To Medium
BH Cosmetics - 10 Color Professional Blush Palette
Makeup Revolution Vivid Baked Highlighter - Golden Lights

Brows/Kulmat
NYX Micro Brow Pencil - Taupe
Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade - Taupe

Eyes/Silmät
Urban Decay Eyeshadow Primer Potion
Sleek Snapshots Eyeshadow Palette
Glamour Doll Eyes - Doll & Shamrock
Essence Hidden Stories Mascara Topper - 01 Wonderland's Next Super Fairy
MAKIASH Volume & Length Mascara
Essence Rock 'n' Doll Mascara
Jordana Best Lash Extreme

Lips/Huulet
L.A. Girl Matte Pigment Gloss - Dreamy

Extra
In Your Dreams Iridescent Mermaid Chunky Glitter
Revlon Precision Lash Adhesive


Silmämeikki oli yllättävänki helppo tehdä, kunhan vain jaksoi viettää aikaa sen tekemiseen ja silloinkaan siinä ei mennyt kovin kauaa. Harjoitus tekee mestarin ja niin edelleen, totta se on! Olisi ollut hauska yhdistää lookiin vielä tekoripset, mutten yhtään tiedä, millaiset ostaa. Käytän itse aina niin paljon ripsiväriä, että pohdin aina ripsien sulautuvuutta omien sekaan. Minkä merkin omia suosittelisitte? :)

Kommentit

  1. Ooh mikä look! Näytät mielettömän upealta!!

    VastaaPoista
  2. Oi että miten ihana meikki! Itse käytin just melkein samanlaisia glitterhippusia kynsiin, ja nehän näyttää aivan uskomattomilta myös naamassa! Tosi kiva idea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiva kuulla ^^ Oih, varmasti näyttävät kynsillä hienoilta! ;)

      Poista
  3. Todella kaunis meikki! <3 Mitä olet tykännyt Nyxin Micro Brow Pencilistä? Mulla on vähän huonoja kokemuksia Anastasian Brow Wizistä ja ajattelin jossain vaiheessa kokeilla jotain muuta ja Nyx vaikuttaa hyvältä vaihtoehdolta.


    http://smokyeyecandy.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanna ^^ <3

      Tuo Micro Brow on aivan täysin mun lemppari! Ihan jo pelkästään laatunsa vuoksi, mutta hintansa myös. Samankaltainenhan tuo on Anastasiaan verrattuna, mutta itse koen tämän parempana. Suosittelen testaamaan! :)

      Poista
  4. Meikki ja hiukset on puhdasta <3!

    Ripsistä kannattaa kokeilla ainakin Kissin Trio ripsitupsuja (Kiss Haute Couture Trio onpi virallinen nimi). Niillä pääsee tosi hyvin alkuun, jos ei tiedä minkälaiset ripset haluaa/sopii meikkiin. Ovat myös helpommat laittaa kun yksittäiset tupsut tai kokonainen nauha. Itse koen, että omissa ripsissä pitää olla nimenomaan paljon ripsaria, jos meinaa saada ne haituvat sekoittumaan tekoripsien joukkoon! :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Awwwhh, kiiiitos <3

      Okei. No noi Kissin omat näyttää kyllä makeilta! Oon niin kärsimätön, että haluaisin heti kokeilla kunnon räpsyttimiä, kun en oo sellasia koskaan testannut :D En jaksaisi väkertää pienten osioiden kanssa. Mutta täytyy pohtia. Ehkä noista tupsuista voisikin olla hyötyä ^^ Aa okei, no sit oon oikeilla jäljillä ;D

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake