Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Victoria's Secret 5

Oon blogiin aiemminkin kirjoitellut, kun Kärkkäinen ystävällisesti lähetti ison kasan Victoria's Secretin tuotteita testattavaksi. Aiemmat blogipostaukset kaikista VS-tuotteista voi käydä lukemassa tämän linkin takaa. Vartalosuihkeista, -voiteista sekä suihkugeeleistä on tullut kirjoitettua, nyt vuorossa on upeat Ultra-Moisturizing Hand and Body Creamit.

Image and video hosting by TinyPic

Puhutaanko hetki näiden käsi- ja vartalovoiteiden kauniista pakkauksesta? Tuubeissa on kaunis metallinen hohto ja upeita erilaisia kukkakuvia. Näitä mielellään pitää esillä pöydillä. Sarjan voiteet sisältävät ihoa ravitsevaa avokado- ja manteliöljyä sekä hunajaa. Sopii hyvin todella kuivan ihon kosteutukseen!

Näiden voiteiden koostumus eroaa paljon merkin Body Lotioneista. Niissä on juoksevampi koostumus, kun taas näissä on paljon jämäkämpi. Muistuttaa paljon vartalovoita. Levittäessä huomaa kuitenkin voiteen olevan mukavan ohutta ja se tuntuu iholla hyvältä. Sopii erinomaisesti myös käsivoiteeksi! Imeytyy nopeasti, mutta jättää ihon silkkisen pehmeäksi ja tietysti ihanan tuoksuiseksi ;)

Image and video hosting by TinyPic

Coconut Passion
Kritisoin saman tuoksusarjan Body Lotionin tuoksua ällömakeudesta, mutta koen tuoksun olevan tässä tuubiversiossa vähemmän vaniljainen ja paksu. Pähkinäisempi ja paljon parempi. Tuleeko yhtään kesä mieleen? Kyllä! Ylellinen ja rikas kookoksen tuoksu.

Mango Temptation
Tässä yhdistyy mangon nektari ja hibiscus-kukat, jotka saavat aikaan upean pirtsakan kesätuoksuyhdistelmän. Ei mikään tavallinen makea mangotuoksu, vaan vahvempi ja jollain tapaa jopa parempi mango. Rakastan ylipäätään mangon tuoksua ja kaikkia sen yhdistelmiä. Tämä on yksi niistä parhaista! Sopii aivan täydellisesti kesään, aivan kuten kookoskin.

Love Addict
Jokin villiorkidean ja veriappelsiinin yhdistelmässä kiehtoo mua. Hyvin harvoin tykkään kukkien tuoksusta vartalotuotteissa tai hajuvesissä, mutta Victoria's Secret on jollain lailla saanut sen silti tuoksumaan täydelliseltä mun nenään. Tämän tuoksu saa mut aina pauloihinsa ja hyvälle mielelle. Love Addict tuoksuu aina sopivan kirpeälle ja hedelmäiselle. Suosittelen nuuhkimaan ainakin tätä, jos mielessä on hankkia uusi VS-tuoksu tai tuote!

Image and video hosting by TinyPic

Käsi- ja vartalovoiteet ovat mun suosikkeja kesällä, kun haluaa äkkiä sutaista voiteet kuiviin jalkoihin ja käsivarsiin, pukea mekon päälle ja lähteä ulos. Nopeasti imeytyvän kevyen koostumuksensa takia voi pukea päälle lähes välittömästi. Iho ei jää ollenkaan tahmaiseksi tai öljyisen tuntuiseksi, joka on mun mielestä todella tärkeää.

Nämä voiteet ja vartalosuihkeet jäävät pysyvästi mulla käyttöön. Musta on tullut Victoria's Secretin tosifani ;) Valikoimakin on niin superiso. On suihkugeelejä, vartalosuihkeita, erilaisia vartalovoiteita ja paksumpia Body Buttereitakin löytyy! Niistä mulla ei vielä ole kokemusta, mutta uskon, etten niihinkään pety.

Tuubeissa on 200ml tuotetta ja hinta n. 12.90€. VS-tuotteita on nykyään lähes joka putiikissa ja nettikaupassa. Kärkkäiseltä ja Minimaneista löytyy, ja oliko Anttilastakin? Verkkokaupoista mm. NordicFeel* ja Shopping4net myyvät merkin tuotteita.



Mikä on sun suosikkituoksu Victoria's Secretiltä tai mitä haluaisit testata? :)

*Affiliate-linkki, jonka kautta tehdyistä ostoksista saan komission.

Kommentit

  1. Itselleni on tullut nyt hieman taukoa VS-vartalovoiteiden käytöstä (vaikka ainakin yksin edelleenkin odottaisi korkkaamistaan :D), mutta tuossa viime syksynä tein hieman koontipostausta siihen mennessä kokeilemistani VS-vartalovoiteista: http://blingershimmer.blogspot.fi/2015/10/victorias-secret-vartalovoiteet.html Noita tuubimallisia en ole vielä testannut, mutta pitää ehdottomasti joskus hankkia testiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, sullakin on jo vaikka kuinka kokemusta VS:n tuotteista^^ Tuo Such a Flirt houkuttelisi, se on niin ihanan värinenkin! Jos tuo kookos oli vähän eäähh, mutta tykkäät kookoksesta, kannattaa testata sen tuoksuinen suihkugeeli<3

      Poista
  2. Seuraavana aattelin hankkia tuon coconut passion vartalotuoksun
    Kokemusta vaan vartalotuoksuista ja kroppavoiteista
    Toi love addict löytyy minipullona ja tykkään

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Love Addict on aivan ihana^^ Tuo kookos on varmasti kiva kesällä!

      Poista
  3. Mua hieman nyppii, että näitä on meidän kylällä yhdessä kaupassa hyvä valikoima myynnissä, mutta testerit puuttuu :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitää :o Kyllä testereitä pitää olla! Ja varmasti saisit niistä testereitä, jos pyydät?

      Poista
  4. Mää en ookkaan nuita VS rasvoja testaillu, enkä kyllä suihkugeelejäkään. Ne on kyllä kauniita, mutten jotenki oo luottanu kosteuttavuuteen, en tiiä miks. :DD Täytyypä seuraavalla kärkkäisen reissulla kokeilla jotain nuista rasvoista. :) Mun lempparituoksu on ah niin raikas ja ihanan värinen Aqua kiss. <3 Se on jotenki niin erilainen muihin mun tuoksuihin verrattuna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta jos et oo kokeillutkaan noita tuotteita, niin et voi tietää niiden kosteustehoista ;) Ei ne välttämättä rutikuivan ihon pelastus ole, mutta muuten kyllä aivan mahtavia! Mä en Aqua Kiss tuoksusta taas niin välittänyt, vaikka olikin raikas :D Mutta erilainen joo!

      Poista
  5. Muhun ei oo tähän mennessä iskeny mikään muu ku Amber Romance mut oon katellu muutamaa muutakin vähän sillä silmällä.. :P Näinköhän Suomeen tulee VS:n kasvonjenhoitotuotteet myyntiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa :D Täytyis varmaan päästä aina testaileen kaikkia kunnolla omalle iholle, eikä vaan nuuskia pulloista :/ Kotona tuntuu kaikki tuoksuvan erilaiselta :D En oo sellasesta kuullut? :O

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake