tiistai 12. huhtikuuta 2016

Tukkapäivitys | Päiväni merenneitona

Kahden pesun jälkeen oon paljon tyytyväisempi pehkon väriin. Oon koko elämäni karttanut tummia sinisen sävyjä, koska ne ei sovi mulle. Varsinkaan sähkönsininen, jota mulla tällä hetkellä on päässä, heh. Nyt se suurin määrä sinistä on jo peseytynyt pois ja jäljellä on kevyempi sekoitus sinistä ja liilaa. Liila on paljon parempi väri mulle! Odotan innolla, miltä pehko näyttää parin viikon päästä. Haluaisin nähdä denim-sävyä ja vaaleansinisen/vihreän sekoitusta. Tästä merenneitotukasta inspiroituneena kokosin sunnuntaina kasaan kiharapehkon ja meikin, ja leikin päivän merenneitoa ;) Tässä siis päivitys tukasta, sen päiväisestä meikistä ja kynsistä.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Joo, nyt on parempi. Käytiin sunnuntaina mummun ja paapan luona Tomin kanssa, ja mummu katsoi mua ikkunan läpi silmät suurena. Se ei tunnistanut mua ollenkaan! Ovi avautui ja pari "herranjumalaa" kuului, sen jälkeen tuli lause "Se on liian sininen". Jaha, kiitos vaan :D Käytiin siinä päivällä vielä Papun kanssa ulkona ja saman rapun vanhuspariskunta tuli vastaan ja yllättäen mies kehui tukkaa! Monille vanhuksille värikkäät hiukset on varmasti vielä uusi juttu, eikä sitä kovin usein näe. Mutta oli kyllä piristävää kuulla kehuja, kiitos vain :')

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Pöh, silmämeikki ei näy kunnolla, mutta kovin vaaleanpunainen ja liila se oli. Alaripsien alle laitoin vielä kaunista Shamrock-sävyistä irtoluomiväriä Glamour Dollilta. Huulilla oli tietysti Gerard Cosmeticsin mattahuulipunaa Serenityä. Kuorrutin kasvot vielä kellankultaisella Makeup Revolutionin Vivid Baked Highglighter -korostuspuuterilla Golden Lights. Kynnet ja kädet mulla on pysyneet jo omastakin takaa sinisinä, kännykänkuori ja suoristinkin on nyt sinisiä.. Ettei kynnet olisi järkyttäneet ketään, heitin niihin jotain samankaltaista sävyä. Mutta koska en siedä usein sinistä kynsillä, valitsin todella vaalean laventelisen sävyn NYX:iltä. Muted Lavender sopi just passelisti tähän lookiin ;)


Onko sullakin joku väri tai sävy, josta et pidä itsellä? Sininen on aina ollut se mun inhokki, mutta kummasti sitä vain päätyi hiuksiin asti :D
SHARE:

20 kommenttia

 1. Mä en oikein pääse yli miten hieno tää on! Ja miten upeasti tää sopii sulle! <3

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat hiukset, sopii sulle loistavasti. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna :') <3 Onhan tää ollut ihan kivaa vaihtelua!

   Poista
 3. Tuo on kyllä upea! Sininen on mulla silmämeikissä väri, josta en omissa ruskeissa silmissä pahemmin välitä, mutta niin vain vetäisin tukan siniseksi :D Tosin oon jo alkanut kyllästymään tähän ja haikailen sen platinanvaalean perään, mutta annan tämän haalistua pikku hiljaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana^^ Mä en kans osaa sinistä käyttää silmämeikissä, kummallista :/ Joo älä, mä kans haikailen blondia takaisin.. Täytyy nyt vaan nauttia tästä erikoisesta väristä niin pitkään, kun se jaksaa pysyä päässä ;)

   Poista
 4. "liian sininen" :D

  Näyttää etenkin kiharrettuna niin siiistiltä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah XD Mä kans tykkään, tuo kaikki eri sävyt kauniisti esiin^^

   Poista
 5. Nuo hiukset on kyllä niin upeat - jotenkin tosi satumaiset! ♥ :D Itse en varmaan koskaan uskaltaisi värjätä hiuksia millään shokkivärillä, mutta ihailen niitä ketkä sen tekevät, ja vielä kun lopputulos näyttää noin hyvältä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuuu, kiitos<3 Voithan sä koittaa vaikka raidalla tai parilla? ;) Ihmisten täytyisi vain uskaltaa, jos kerta haluaa!

   Poista
 6. Nuo hiukset on aivan ihanat!♡ Värjäisin itsellekin merenneitohiukset jos vain värjäisin hiuksiani. :')

  Tietysti joskus nuorempana oli siniset hiukset ja niissä viihdyin. Sininen menee muutenkin useissa jutuissa, kuten vaatteissa, mutta luomivärissä se on aika nounou. Etenkin sellainen pastellinen vaaleansininen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Kiva kuulla, että moni pitää tästä väristä! Mä kun oon välillä arastellut tota sinistä.. Joo sininen tuntuu olevan vaikea väri silmämeikeissä :o en vaan viihdy..

   Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig