perjantai 8. huhtikuuta 2016

Tukkapäivitys | Merenneitohiukset

Uusi tuttavani Sonja ehdotti, että tulisin hänen parturoitavaksi, jotta saataisiin testattua uutta IdHAIR suoraväriä. Tarkoituksena oli, että koko päästä tulisi lähes pinkki, mutta hieman pastellinen ja halutessa olisi mukaan voinut heittää vähän oranssihtavaakin. Mulla kuitenkin oli jo saman tyyliset hiukset juuri, niin ruvettiin miettimään muita vaihtoehtoja. Googlailin "mermaid hair" ja innostuttiin niistä täysin. Mietittiin kauan, mikä olisi paras vaihtoehto ja päädyttiin siniseen pohjaväriin. Raidoiksi valittiin paljon liilaa ja jonkin verran pinkkiä. Oma blondi alla oli hieman kellertävä, joten joihinkin kohtiin jäi yllättävänkin kivoja vihertäviä raitoja. Omasta mielestäni se sopi hyvin lookiin, koska haettiin merenneitohiuksia.

Aivan ensiksi Sonja vaalensi tumman tyviärin IdHAIR:in vaalennusaineella, joka yhdellä kerralla vaalensi hiukset todella vaaleiksi. Paremmin siis, kuin Wellan värit koskaan. Sitten lähdettiin pesupaikalle pesemään vaalennus pois ja jäin siihen samalla sitten värjättäväksi. Tukkaan käytettiin mm. Sannilla ja Antti Tuiskulla nähtyä suosittua sähkönsinistä suoraväriä ja L'anzan uusia Vibes-suoravärejä. Tukasta tuli älyttömän upea ja kaikki värit oikein loistavat pigmenttiä! Nämä uudet Vibes-suoravärit vaikuttavat olevan ihan superpigmenttisiä ja hyviä. Ehkä ensi kerralla voitaisiin katsoa niillä jotain ihan erilaista lookia ;)

Image and video hosting by TinyPic

Tietysti pastellisempi versio tästä olisi varmasti ollut se ideaali, mutta haalistumisen takia Sonja värjäsi mielummin heti ihan kunnon kirkkaat värit, eikä laveerannut niitä ollenkaan. Ja btw, kuvaa ei ole muokattu ollenkaan! Juuri tuolta värit näyttävät ulkona varjossa. Upeat, vai mitä?! Saa nyt nähdä, millä ylläpidän väriä vai ylläpidänkö ollenkaan. Multa löytyy Directionsin turkoosia, liilaa ja pinkkiä.. Tai sitten vain piipahdan Sonjan parturissa ja loihditaan jotain uutta ;) Täytyy sitten laittaa tänne päivityskuvaa, miltä haalistunut merenneitotukka näyttää!

Sonjalla ja hänen äidillään on Vaasassa Kauppapuistokolla Sunstation niminen parturi ja suosittelen Sonjaa kyllä lämpimästi. Linkki Sunstationin Facebook-sivuille tässä ja yrityksen sivuille tässä. Kannattaa käydä katsomassa nuo Fb-sivut, aivan superihania ennen ja jälkeen -kuvia!


Uskaltaisitko sä värjätä kerrasta moniväriset hiukset? :)
SHARE:

20 kommenttia

 1. VAU! Ompas upeet ja ihanan kirkkaat sävyt! :)

  VastaaPoista
 2. Siis kerrassaan upeat hiukset <3
  Nuorempana uskalsin värjäillä shokkiväreillä. Mutta nyt on menty platinablondina jo useampi vuosi.
  -Tingeling-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww, kiitos <3 Platinablondikin on upea! Kunpa joskus mullakin olis kunnon platina, eikä aina kellertävä :S

   Poista
 3. Wau upeat tekis mieli joskus repäistä mut ei vaan oo viel uskaltanut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kyllä sun täytyy uskaltaa jossain vaiheessa ;)

   Poista
 4. Vau miten mahtavat! Upeat värit ja sopii sulle kyllä hyvin. :)

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Uu kiitos ;) Yhden pesun jälkeen ihan samalta näyttää vieläkin! :D

   Poista
 6. Niin älyttömän siistit!! ♥ Haluisin itsekin repäistä ja värjätä hiukset vähän räväkämmiksi, vielä kun vaan uskaltaisi tehdä sen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana <3 Aloita raidoilla, niistä jo heti näkee, mistä väristä tykkää itsellä :) Ja aina voi koittaa ihan haaleilla pastellisävyillä. Suoravärit kuitenkin peseytyy aina pois ;)

   Poista
 7. Upeat! <3 Mä kyllästyin mun siniseen lettiin jo ja odottelen, että siitä tulisi sellainen kiva haaleamman sininen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Mä kans aloin heti inhoamaan tätä överi sinistä väriä, ei vaan sovi mun kalpeille kasvoille :S Nyt toisen pesun jälkeen on jo paljon parempi, se suurin osa sähkönsinisestä väristä on hillitympi :D Mä kans odotan, että jäljelle jäis sellainen denim-tyylinen sininen!

   Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig