Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Ostoksia & Saatuja | Sokos, Cocopanda, Ekovista

Pikareissut Tampereelle on parhaita ja uuvuttavia samaan aikaan. Jos joku ei siis vielä tiennyt, niin Tomi on kotoisin Tampereelta ja Tomin vanhemmat asuu siellä. Käydään aina muutaman kerran vuodessa kylässä ja jos Tomilla on kesätyöt Tampereella, niin se tietysti asuu kesän vanhempiensa luona. Tällainen kuvio meillä.

Tällä kertaa käytiin vaihtamassa kesärenkaat alle ja pestiin auto. Samalla oli *köh köh* pakko käydä Koskarissa, Sokoksella ja Stockalla. Lupasin kaverille ostaa pari juttua, itselle oli haaveissa ostaa Nyxiä ja kaverille Tiialle synttärilahjaa. Löydettiin samalla Mustista ja Mirristä Papulle uusi raapimapuukin! Muutamia muitakin ostoksia löytyy ja pari kivaa uutuutta sain blogitestiin Ekovistalta. Heitän ne nyt mukaan samaan postaukseen. Ja hei muistakaa seurailla Instagramissa @canipupu :)

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

OMG. NYX Cosmetics saapui Suomeen ja tuli myyntiin Sokoksiin! JEEE! Suunnattiin heti Koskarin jälkeen Sokokselle ja Nyx-hyllyn kimppuun. Kuhina kävi ja silti paljon tuotteita oli vielä jäljellä. Mielessä oli yksi tuote, joka oli saatava. Ja sehän oli Full Throttle -luomiväripaletti upeassa Color Riot -sävyssä. En edes katsonut hintaa, paletti oli saatava. En omista kunnon oranssia ja punertavaa sävyä, joten tämä on aivan täydellinen. Oho, hinta oli vain 11.90€! Alunperin Sokoksen verkkokaupassa ei näkynyt Micro Brow -kulmakynän Taupe-sävyä ollenkaan, joten oletin sen puuttuvan kokonaan Suomen valikoimasta. MUTTA EI. Sitä on verkkokaupassa ja hyllyssäkin, wohoo! Hintaa kynällä on 10.50€.

Urban Decayn Eyeshadow Primer Potion on vakkarituote, jota on pakko aina olla. Tähän mennessä ainut oikeasti toimiva tuote rasvaisille silmäluomille. Hinta 21.90€ ja vaikka hinta ensin vähän säikyttääkin, niin tuote kestää ikuisuuden. Täysin hintansa arvoinen! MAC:in Cranberry-sävyinen luomiväri oli ostos kaverille, jonka muulina toimin. Olisin ostanut pari muutakin juttua, mutta niitä ei ollut saatavilla. Luomivärillä oli hintaa 19.50€.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Asosilta tilasin jo aiemmin Nyxin kulmakynän, kun omani teki jo loppua. Sävy Taupe oli pitkän aikaa loppu ihan joka verkkokaupasta, tai sitten postareiden kanssa se olisi tullut maksamaan about 20€ ja minähän en kympin kynästä tuplaa maksa. Mukaan tilaukseen otin myös suuuupercoolin In Your Dreams -merkin Iridescent Mermaid, Chunky Glitter -glitterin. Vähänkö siisti?! Mähän teen jonkun kivan mörmöidi-meikin vapuksi ja kuorrutan naaman tällä hipulla :D omgomgomg. Paremmin tuotteen näkee käytössä merkin sivuilta täältä. Hintaa oli Asosin sivuilla 7.75€. Revlonin ripsiliiman ostin varoiksi, jos sillä kiinnittäisin hippuset. Auttakaa mua, voiko sillä kiinnittää? Tällä oli hintaa Minimanissa alle 4€.

Image and video hosting by TinyPic

Cocopandalta tilasin nyt lisää Davinesin OI-hoitoainetta. Shampoo täytyy varmasti jossain vaiheessa myös ostaa, koska yhdessä ne toimii niin hyvin Normihinta hoitoaineella 25€ ja postarit aina ilmaiset.

Image and video hosting by TinyPic

Ekovistalta sain blogitestiin Clean by Ekovistan Konjac-sieniä! Erityisesti niissä mua kiehtoi erikoiset Kurkuma- ja Vihreä Tee -sienet. Odotan innolla näiden kahden testaamista, koska rakastan muutenkin konjac-sieniä ihonhoidossa :) Sienillä on hintaa 9.50€/kpl Ekovistan verkkokaupassa. Mukana sienten kanssa sain pari Crazy Rumorsin hauskaa huulivoidetta, jotka ovatkin mun ensimmäiset tältä merkiltä! Peppermint Lemongrass ja Mint Chocolate tuoksuvat aivan ihanilta ja Tomikin tykkäsi. Se on kova mintun fani, joten uppos.


Joko tekin ootte seonneet Nyxistä? Mua jäi harmittamaan, ettei hyllyssä enää ollut jäljellä mitään kivoja sävyjä Lip Lingerieistä. Nyt toisaalta pääsi näkemään livenä paljon sävyjä eri tuotteista, helpompaa tilata jälkikäteen netistä sitten :)

Kommentit

  1. Tosi kivoja ostoksia teit! Mulla on välillä koti-ikävissäni iso asenneongelma Tamperetta kohtaan, mutta onhan täällä ainakin hyvät ostosmahdollisuudet. Kyllä varmaan tulisi ikävä kaikkia kauppoja, jos muuttaisin kotiin Raumalle :D Mä kokeilen kyllä tuota NYXin kulmakynää heti, kun ABH:n BrowWizini loppuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos^^ Näinhän se usein menee, et oo yksin ;) Mutta joo, tooodella paljon shoppailtavaa Tampereella on! Vaasassa taas ei oo oikein mitään.. Joo kokeile!

      Poista
  2. Noita NYX:n luomiväripaletteja pitää ehdottomasti käydä tarkemmin vielä tiirailemassa, maltillisesti olen tähän mennessä tehnyt vain kolmen tuotteen verran Sokokselta NYX-hankintoja (http://blingershimmer.blogspot.fi/2016/04/nyx-extra.html) :)

    Crazy Rumors on aivan ihana, mulla on tällä hetkellä bubblegum käytössä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mhmm, käy! Ne oli aivan superkauniita livenä. EIKÄ, mä meinasin ostaa tuon Mermaid sävyn! :D Jätin sen lopuksi, kun se oli yksittäisenä aika hintava.. Mutta kyllä mä sen vielä joskus kotiutan ;)

      Äh, haluaisin niin kovasti noita makeita purkkatuoksuja<3 Mutta tosiaan koostumus näissä on tosi kivan pehmeä ja kosteuttava :)

      Poista
  3. Mullakin on toi minttusuklaa huulirasva ja sitten se purkkaversio ovat ihania

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaa sullakin oli näitä^^ Purkkatuoksun haluaisin ;)

      Poista
  4. Grazy Rumorsit on ihania. Jostain syystä NYX ei säväytä, ei oo vaan mun juttu. :D Olen outo. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin näyttää olevan^^ Vielä kun saisin käsiini muitakin tuoksuja! No hööh, mikäs nyt :D OLET!

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake