Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Ostoksia | Pastel Beauty, Kosmetik4less, BeautyBay

Voi hyvät hyssykät, mikä määrä on taas kertynyt tavaraa.. Naisten perinteiset selitykset: "No, kun halvalla sai" ja monta muuta voisin heittää tähän perään. Moni näistä tuotteista onkin oikeasti halpoja tai oli tarjouksessa. Okei, en ehkä ala selitellä sen kummempia enää. Tavaraa tuttuun tapaan vaan kertyy viikkojen aikana, joten alta löytyy tulos. Teen vielä erikseen jossain vaiheessa Ebay-ostoksista ja vaatteista omat postauksensa!

Image and video hosting by TinyPic

Essence-hyllyt on nyt täytetty uusilla kosmetiikkatuotteilla ja täysin uusia tuotteita oli tullut paljon. Mulla on ennestään Urbayn Decayn De-Slick -meikinkiinnityssuihke, joka ei tunnu auttavan mitenkään. Huvin vuoksi halusin testata Essencen samankaltaista Keep It Perfect! Make-Up Fixing Spray -suihketta, jonka pitäisi auttaa meikkiä pysymään kauemmin ja paremmin. En nyt siitä osaa sanoa. Ei varmaan tee yhtään mitään, mutta tykkään suihkia jotain kasvoille aina meikin laiton jälkeen. Ainakin liika puuterisuus häipyy ja suihke tuo iholle kosteutta. XXXL Longlasting Lipgloss Velvet Matt -mattahuulipuna sävyssä 06 Soft Nude on aivan superihana tuote ja kauniin sävyinen. Koostumukseltaan muistuttaa NYX:in Soft Matte Lip Creameja, molemmat on jännän moussemaisia. Tämä ei kuivu ihan rutikuivaksi mataksi, vaan jättää kevyen kosteuden ja kauniin kuultavan värin. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan näitä, jos kuivattavat mattapunat ei oo sun juttu! Plussana makea toffeen tuoksu.

Halusin kokeilla uutta ripsiväriä Essenceltä ja päädyin Rock 'n' Doll -ripsariin. Harjaosa olikin todella paksu ja pelottava, ja alussa vihasinkin koko ripsaria. Se oli myös aivan liian märkää. Nyt muutaman viikon jälkeen koostumus on parempi ja käytän tätä toisten ripsivärien alle tuomaan volyymiä. Toimii, tykkään! Pari sutia taas kotiutin, ne on niin halpoja ja hyviä. Uutuutena tulivat myös Glossy Stick ja Velvet Stick -huulikynät. Glossy lupaa kiiltävää lopputulosta ja Velvet mattaista. Odotin Glossyn olevan superkiiltävä, sellainen huulikiiltomainen, ja Velvetin tietysti mattainen. Molemmat meni ihan mönkään, ne näyttävät huulilla täysin samanlaisilta.. Vähän kiiltoa ja kiva pigmentti. Petyin. Eikä tuo tummanpunainen 05 Plum Perfect olekaan tummanpunainen, vaan hailakka ruskean punainen. 03 Luminous Rosewood on neutraali, punertava vaalea sävy.

Uutuuskynsilakoista nappasin mukaan hauskan The Jellys -kynsilakan sävyssä 31 Amazonista ja normisarjasta 55 Be Awesome Tonight! ja 67 Love Me Like You Do. Huulipunista eniten silmää miellytti Longlasting Lipstick Nude -sarjan uusi suklaanruskean sävy 06 Don't Stop The Nude. Ihana kunnon tummempi ruskea. Koostumus näissä on ohutta ja kiiltävää, todella kauniin näköisiä huulilla. Kaikki nämä Essence-tuotteet maksavat hieman yli eurosta muistaakseni alle neljään euroon. Niin halpoja, mutta laadukkaita meikkejä. I like it!

Image and video hosting by TinyPic

Citymarketeissa oli jokin aikaa sitten ihan älyttömiä tarjouksia menossa ja yksi niistä oli Garnerin tuotteissa. Meikinpoistoliinapaketin ja silmämeikinpoistoaineen sai 4.20€ hintaan! Oli niin edullinen, etten voinut jättää tarjousta hyödyntämättä :D Misellivettä ostin lisää, koska sitä on aina oltava ja Garnierin 400ml jättipullo on vain niin edullinen. Juu kyllä, ostan edelleen "syöpävettä".

Image and video hosting by TinyPic

Kaipasin uusia korostuspuutereita ja päädyin Makeup Revolutionin omiin. Kaksikko on jo nähty blogissa aiemminkin, mutta tässä ne vielä tulevat uudelleen. Kosmetik4less -verkkokaupassa Iso Pro Illuminate maksoi 4.99€ ja Vivid Baked Highlighter sävyssä Golden Lights 3.79€. Oon ollut enemmäin kuin tyytyväinen molempiin. Järjettömän kauniita, etenkin tuo Golden Lights Ja koska kuitenkin aioin maksaa semikorkeista postikuluista, ajattelin ottaa tilaukseen vielä mukaan pari muutakin tuotetta. Essenceltä tilasin Valentine – Who Cares? Translucent Fixing Powder -puuterin ja Hidden Stories - Mascara Topper sävyssä 01 Wonderlands Next Super Fairy. Väritön puuteri jättää ihon mattapintaiseksi ja pitää meikin paikoillaan pitkän aikaa. Glitter-ripsiväriä voi laittaa ripsivärin päälle tai vaikka vaan ripsien kärkiin. Itse ostin tämän sitä varten, että saan kauniin kimalluksen luomivärien päälle, silmän sisänurkkaan ja poskipäille ;) Puuteri maksoi 2.95€ ja ripsari 2.25€.

Image and video hosting by TinyPic

Fruttinia löysin ihan vahingossa Emotionista. My Daydream Is Strawberry -suihkugeeli tuoksuu superrrrherkulliselta ja makealta mansikalta. H&M:n siveltimien puhdistussuihke lupaa puhdistaa ja hoitaa. En tiedä, mistä tuo ensimmäinen väittämä on revitty. Yksikään sivellin ei ole tällä puhdistunut kokonaan. Vaikka kuinka yrittäisit suihkia suihketta monen monta kertaa, mitään ei tapahdu. Ei edes normi luomivärisiveltimelle. Aivan susi tuote! 100ml pullo maksaa 3.99€. Säästä rahasi ja osta mielummin KICKS:in oma putsari!

Lumenen uudesta Hyaluronitiivisteestä on ollut paljon puhetta lähiaikoina ja monet kauneusbloggarit vannovat sen nimeen. Rakastan seerumeita ja öljyjä ja odotin tämän toimivan kuin taika. Minimanin alessa tiivisteelle jäi hintaa enää n. 10€, mutta se ei ole ollut edes sen arvoinen. Oon käyttänyt tätä jo muutaman viikon, aamuin ja illoin, enkä vieläkään huomaa missään mitään pienintäkään muutosta. Iho on oikeastaan vain kuivunut entisestään. Harmittaa kovasti, että kohdalle on sattunut nyt samaan aikaan kaksi "meh" tuotetta Lumenelta :/ Käytän pullon kuitenkin loppuun ja toivon sen tekevän jotain hyvää iholle, vaikken näkisikään mitään eroa..

Image and video hosting by TinyPic

Pastel Beautyn verkkokaupasta kerroin blogissa pari postausta takaperin. Verkkokaupasta löytyy paljon edullisia merkkejä, joita ei muualla Suomessa myydä. Avajaisten aikaan oli niin hyviä tarjouksia, että oli tietysti jotain tilattava ;) Milanin Amore Matte Lip Creme -huulipunia tilasin kahta sävyä - 10 Adorable ja 19 Covet. Adorable on todella kaunis neutraali ruskehtava nudesävy ja Covet tumma suklaanruskea. Aion kirjoittaa postauksen kaikista nestemäisistä huulipuunista ja kerron siinä sitten näistäkin paremmin! Mutta kyllä, suosittelen testaamaan :) Onneksi Pastel Beauty myy Jordanan Best Lash Extreme Volumizing Mascara -ripsiväriä, koska oon halunnut testata sitä jo monta vuotta. Niin huippu ripsari pidentämään ripsiä ihan uusiin ulottuvuuksiin. Ja hintaakin vain 6.99€!

Image and video hosting by TinyPic

NordicFeeliltä* tilasin aiemman kampaajan suosituksesta Wellan System Professional Perfect Hair Finishing Care -hoitovaahdon. Wellan edustaja oli neuvonut käyttämään vaahtoa värjäyksien välissä ja jopa Olaplex-hoidonkin tapaan. Vaahto suojaa hiuksia lämmöltä ja rasitukselta, sekä hoitaa vaurioituneita ja kuivia hiuksia. Vaahto kuulosti niin huipputuotteelta, että tilasin omani. NordicFeel myy tätä älyttömän halpaan 13.95€ hintaan, kun muualla tätä näkee jopa tuplasti kalliimmalla! Mulla hiukset menee niin nopeasti huonoon kuntoon, että käytän mielelläni jotain, mikä suojaa ja korjaa niitä. Kaippa tämä on auttanut jonkin verran, sitä on niin vaikea sanoa. Ei se ainakaan huonoa ole tehnyt, eikä rasvoita tai latista tukkaa.

Kun aiemmin puhuin Citymarketin hurjista tarjouksista, oli myös Garnierin Respons-tuotteissa "3 tuotetta 5€" -tarjous. Äiti osti itselleen kaksi ja antoi yhden mulle. Rakastan Avocado Oil & Shea Butter -hiusnaamioita, joten halusin testata, jos saman sarjan shampoo toimisi yhtä hyvin. Ja tomii! Kuinka ihana, kermainen ja kosteuttava koostumus. Pesee hiukset kunnolla puhtaiksi ja jättää ne pehmeiksi. Iso kymppi tälle! Lidlissä näin uusia Fruity Day -shampoita, enkä voinut vastustaa kookoksen kuvaa.. Kookos ja kesä ne yhteen soppii Ihan hyvin tuntui pesevän, mutten vielä ole huomannut mitään erityistä. Tuoksuna ei ole makea kookos, vaan voimakas pähkinäinen!

Image and video hosting by TinyPic

Ja viimeisenä, muttei vähäisimpänä BeautyBay-tilaus. Kun näin L.A. Girlin meikit, meinasin seota. Yay, vihdoin! Muistan monta vuotta sitten tilanneeni kyseisen merkin tuotteita Cherry Culture -nimisestä verkkokaupasta. En tiedä, onko sitä edes enää olemassakaan? Silloin hinnat olivat ihan superalhaiset ja jenkkilästä pystyi tilata vaikka ja mitä, ennen kuin paketti olisi jäänyt tullin haaviin. Kauan on mennyt, että L.A. Girl on saatu takaisin saataville. Omistan ennestäänkin yhden tuubin suosittua PRO.conceal HD High Definition Concealer -peitevoidetta, mutta Light Ivory on ollut aivan liian punapohjainen. Vihdoin sain tilattua vaaleamman ja keltapohjaisen sävyn Porcelain, joka on juuri täydellinen kaikille Lumikeille ja mahtava silmänalusille. Koostumus on hieman kuivahkoa, mutta kostealla meikkisienellä siitäkin pääsee eroon hetkessä. 6.60e hintaan löytyy verkkokaupasta.

Mattapunien suurena ystävänä halusin testata tältäkin merkiltä omia Matte Flat Finish Pigment Gloss -mattapunia. Oletin vaaleamman Dreamy-sävyn olevan nude, mutta se onkin aika kirkas korallinen sävy. Vähän harmittaa, mutta toisaalta en omistanut tällaista aiemmin. Sävy Instinct on hullunhauska kirkas oranssi, jota varmasti käytän kesällä monesti. Pakkohan yksi oranssikin on omistaa ;) Matte Flat Velvet Lipstick -huulipunat kosteuttavat ja ravitsevat huulia, mutta eivät kuivu täysin mattaisiksi. Eli aika peruspunalta näyttää huulilla. Sävy Snuggle on lämmin vaaleanruskea. Hyvä vaihtoehto ainaiselle vaalealle nudelle, joka ei muutenkaan mulle sovi ollenkaan :D Molemmilla huulipunilla on hintaa 6.60€

___________________________________________________________________________________________________


Löytyikö jotain mielenkiintoista, jota olisi kiva nähdä blogissa uudelleen? Kaikista nestemäisistä huulipunista on siis tulossa jossain vaiheessa iso postaus. Huh, siinä sitten onkin tekemistä..! Palaillaan taas ensi viikolla, rentoa sunnuntai-illan jatkoa :)

*Affiliate-linkki, jonka kautta tehdyistä ostoksista saan komission.

Kommentit

  1. Oooh ihania juttuja! Hei ehdottomasti lisää kuvia noista LA Girlin huulijutuista! Tai oikeastaan kaikista huulijutuista : D

    VastaaPoista
  2. Ihania tuotteita :) Pitää itsekin tsekata löytyisikö Kosmetik4Less:ltä jotain kivaa tilattavaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla^^ Se on kans semmonen aarreaitta, varmasti jotain löytyy ;)

      Poista
  3. Uu, tosi mahtavia ostoksia! Mua kiinnostaa nuo shampoot ja huulijutut. Pitääpä metästää tuo Essencen väritön puuteri. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih ;) Voin postailla shampoista ja kaikista huulijutuista joskus!

      Poista
  4. Mä ihmettelinkin, että minkäköhän takia mun iho on nyt paljon normaalia kuivempi. Sen täytyy olla tuo hyaluronitiiviste! :D Itse en ole kokenut tuota kosteuttavaksi kuten monet muut bloggerit, mutta mun ihon minirypyt ovat tasoittuneet huomattavasti :) Hmm, täytyy tuon loputtua katsoa, poistuuko kuivuus ihosta. Jos poistuu, hommaan jonkun muun ikääntymisen ensimerkkejä ehkäisevän seerumin. Nyt kun ne juonteet ovat tasoittuneet, en halua niitä poiskaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. takaisinkaan* :D

      Ja ihania ostoksia muutenkin! En ole vieläkään saanut aikaiseksi tutustua Essenceen, vaikka niin kovasti haluaisin. Täytyy mennä käymään Ideaparkissä tässä joku kerta. Sieltä ilmeisesti saa merkkiä Minimanista :)

      Poista
    2. Mitäää, sullakin kuivunut! :D No onneksi sentäs silti jotain positiivista tehnyt. Mä myös haluaisin jonkun hyvän tuotteen, jolla saisi ryppyjä POIS KOKONAAN..!

      Et oo vieläkään Essenceä kokeillut, say whaat :o Mä suosittelen ehdottomasti huulipunia ja huultenrajauskyniä. Kynsilakat ja siveltimet on myös mahtavia.

      Poista
  5. Kivoja löytöjä oot tehnyt! :)

    Mä sekoittelen tuota Lumenen hyaluronitiivistettä aina paksumpiin voiteisiin tai öljyihin, jolloin miksauksesta tulee täydellisesti ihoon imeytyvä ilman ylimääräistä rasvaisuutta. En siis levitä sitä yksikseen seerumin tapaan, että tiiviste ensin alle ja päivä/yövoide päälle, vaan sekoitettuna. Koen, että toimii paremmin sillä tapaa. T. oman elämänsä kosmetiikkakemisti :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos^^ Aaa sä oikeen sekotat niitä! Mä oon vaan laittanut kasvoveden jälkeen tiivistettä ja sen päälle voiteet yms. Mutta toi sekoittaminen kuulostaisi hyvältä, täytyy kokeilla!

      Poista
  6. Onko nuo Lidlin tuotteet hiusshampoita vai kropan pesua varten?
    En ole taas aikoihin Lidlissä käynyt kun sinne on kohtalaisesti matkaa,
    mutta ilmeisesti pitäisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Fruity Day on ihan shampoo hiuksille! Hintaa muistaakseni vähän alta kolme euroa vain :) Kiva, että sinnekin tulee koko ajan jotain uutta (ja edullista!).

      Poista
  7. La girlin peiteaineista ois kiva lukee. Oon iteki kattonu niitä ku niillä on niitä väriä taittaviaki peiteaineita ^_^ Pastel Beauty on kyl hyvä lisä markkinoille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä voin tässä kirjoitella niistä myös! Niin on joo :) Halpa kosmetiikka = Kyllä kiitooos!

      Poista
  8. Jäänpä ootteleen kaikista postauksia... Paljon kaikkea kivaa ja mielenkiintoista oot hommannu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Kirjoittelen heti, kun vain kerkeän :)

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake