keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Hypetetty tuote, josta todella halusin pitää

Ei varmaan tule kenellekään yllätyksenä, mistä tuotteesta tällä kertaa on kyse. Yksi hypetetyimmistä tuotteista pitkän aikaa oli Lumenen uusi True Mystic Volume -ripsiväri ja siitä puhuttiin ihan joka puolella. Netin keskustelupalstat, blogit sun muut täyttyivät tästä uutukaisesta. Tuntui, että joka ikinen ripsiväriä testannut kehui sen maasta taivaaseen parhaimmaksi ripsariksi. Muutamat negatiiviset kommentit varmasti hukkuivat valtavan keskustelutulvan syövereihin. Ripsivärien suurena fanina halusin tietysti päästä testaamaan True Mysticiä myös ja sainkin sen syntymäpäivälahjaksi äidiltä.

Luen tarkasti muiden kauneusbloggareiden tuotearvosteluita ja odotukset ripsiväristä nousivat hyvin korkealle, kun niin moni bloggarikin kehui sitä ylistyssanoin. Odotin ripsiväriltä siis paljon ja hihkuin onnesta, kun sain sen käsiini. Oon testannut elämäni aikana monia ripsivärejä ja harvoin on ensimmäisen testikerran jälkeen jäänyt negatiivinen fiilis. Mutta miten kävi True Mysticin kanssa?

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

"Mystinen, taianomainen, viettelevä. Vangitse revontulien voima katseeseesi True Mystic Volume Mascaralla. True Mystic Volume Mascara on uuden sukupolven Lumene-mascara. Sen runsas koostumus kietoutuu jokaiseen ripseen antaen niille maksimaalista volyymia. Tähden muotoinen Mystic Wand™ -harja tuuheuttaa ja nostaa ripsiä ylöspäin. Dramaattisen lookin viimeistelevät mustaakin mustemmat Polar Night -pigmentit. Mascaran voidemainen vahakoostumus mahdollistaa helpon kerrostamisen ilman paakkuuntumista. Harjan kuidun maksimaalisen tarttumapinnan ansiosta väriä levittyy optimaalinen määrä jokaiseen ripseen."

Näin sanotaan ripsiväristä Lumenen nettisivuilla. Harjaosa ei vakuuttanut, koska en pidä yleensä näin tuuheista ja paksuista harjoista. Ensimmäisellä kerroksella sain aikaiseksi kivan luonnolliset ripset, mutta aivan liian tiheät pöheiköt omaan makuun. En pidä siitä, että ripsirivistö näyttää siltä kuin silmässäni olisi 500 ohutta ripseä vierekkäin. Lisäsin toisen kerroksen toivoen, että saisin massaa lisäämällä tavallaan "paakkuisemmat" ripset. Ensinnäkin paakkuja sain tällä aikaan, mutta niitä epätoivottuja. Ripsien päätyihin ilmestyi ärsyttäviä hapsuja. Juuri niitä, mitä paakkuuntuvat ripsivärit aiheuttavat. Yritin työstää massaa ripsiin ja vetää harjaa taka- ja etupuolelta, mutta turhaan. Pahemmaksi vain meni. Lopuksi ripset näyttivät ihan paakkuisilta kökköripsiltä..

Toinen kokeilu meni hieman paremmin ja tällä kertaa taivutin ripset etukäteen. Lieneekö vika koostumuksessa vai missä, mutta taivutukset eivät pysyneet ollenkaan! Tällä kertaa lisäsin ripsiin toisen kerroksen heti ensimmäisen perään, ettei massa kerennyt kuivua välissä. Näin sain edes vähän paremman näköiset ja siistimmät ripset, mutta silti levittäminen tuntui työläältä. Yhdelläkään kerralla en oo ollut tyytyväinen lopputulokseen, eikä ripset olleet kertaakaan erityisen näyttävät tai maagiset ja mystiset. Ehkä erilaisella harjalla saisin ripset näyttämään juuri siltä, mistä itse pidän?

Ei nämä valitukset tähän vielä lopu. Sen lisäksi, että ripset näyttivät aina paakkuuntuneilta pöheiköiltä, ripsivärimuruja löytyi aina joka puolelta ja jo tunnin päästä levittämisestä alaluomi oli ihan suttaantunut. Voi että, tätä pettymyksen määrää! Odotin tältä superhyperhypetetyltä ripsiväriltä niin paljon ja toivoin sen toimivan. Mä myös halusin mystiset ja pitkät ripset :( Ei niissä kuitenkaan koskaan ollut mitään erikoista ja näyttävää, ja mulla sentäs on suhteellisen pitkät ripset omastakin takaa. Menetin toivoni kokonaan jo muutaman kerran jälkeen, enkä koskaan ottanut kuvia ripsarista ripsissä. Niin paljon ärsytti, että annoin sen heti äidille kokeiluun.


___________________________________________________________________________________________________


Harvoin kirjoitan blogiini pelkän negatiivisen tuotearvostelun, koska en tietenkään halua tekstillä mollata tuotetta täysin, puhumattakaan yrityksistä tai verkkokaupoista. Joskus kohdalle vaan sattuu itselle huonoja tuotteita, joista haluan blogissakin kertoa mielipiteeni. Se on joskus haastavaa, mutta tärkeää on olla rehellinen ja avoin. Tämä on kuitenkin vain ja ainoastaan mun blogi ja harrastus, ja mä päätän, mitä sillä teen. Blogiin tuleekin pian uusi osio, joihin sisältyy myös tuotteita, joista en oo niin kovasti pitänyt. Pääsette pian lukemaan osion ensimmäisen postauksen, eli palaillaan pian ;)

Mitä mieltä ruudun takana ollaan oltu Lumenen uutukaisesta? Oliko se kaiken hypetyksen arvoinen ripsiväri?
SHARE:

26 kommenttia

 1. Tuota minäkin hiukan epäilin, ja olenkin jättänyt sen takia tämän uutuuden ostamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :/ äh. Ehkä sitten hyvä, ettet oo tätä ostanut!

   Poista
 2. Tota ripsiaria on tosiaan kehuttu maasta taivaisiin ja oon monet kerrat miettinyt, pitäisikö se ostaa testiin. En oo niin kuitenkaan tehnyt, koska mä olen ihan supertarkka siitä, millaista ripsaria käytän ja pelkään pettyväni tohon :D Ripsarin pitää tehdä mun ripsistä just eikä melkeen sellaset kuin haluan ja todella harvalla ripsarilla oon saanut sellaiset aikaan. Toi sun kuvaus siitä, että haluat ripsistä vähän "paakkuisemmat" sen sijaan, että en on yksittäin kaikki nätissä rivissä kuvaa aika täydellisesti sitä, mitä mäkin ripsarilta haluan :) Musta tuntuu muutenkin siltä, että kaikki muut tykkää aina sellaisista ripsareista, joista taas itse en pidä yhtään eli ehkä oon vaan vähän erikoinen noiden suhteen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, katos! Ripsarisielunkumppani löydetty ;D Joo, moni tuntuu haluavan volyymiä ja erottelevuutta. Mä haluan täysin päinvastaista; paljon massaa ja pituutta! Ei ihan meidän ripsari :S

   Poista
 3. Tämäkin kertoo sen kuinka kosmetiikassa ei koskaan voi täysin luottaa muiden arvioihin vaan pitää itse testata. Itsehän rakastuin tuohon ripsiväriin aivan totaalisesti, kun sen vielä vedenkestävänä saisi niin olisi ehdoton 10+.

  Tulikin mieleeni tästä, että pitää kysyä mitä siskoni tästä piti - hänelle nimittäin juuri kyseistä mascaraa suosittelen kun kyseli suosituksia, toivottavasti ei hänen kohdallaan ollut hutiostos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se menee! Vedenkestävänä tämä saattaisi ehkä mullekin toimia paremmin? Kysy ihmeessä. Love it or hate it? :D

   Poista
 4. Täällä toinen joka haluaisi pitää. Kerrostaa pitää, että saa tuuheat ripset ja sitten jälki onkin todella nättiä. Mutta sitten on taivutukset ainakin mulla lähteneet, lisäksi suttaa mulla silmänaluset parin tunnin päästä. Harja ei ole myöskään itselleni se lempparein, mutta se ei ole kuitenkaan suurin ongelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo suttaaminen on niin kurja juttu :( Mutta onneksi niin moni on tästä löytänyt luottoripsivärinsä! Tuntuu vain itsestä niin hassulta ;D

   Poista
 5. Ripsivärit on kyllä niin makuasioita. :) Oli hauska lukea arvostelusi, kun itse taas pidän sellaisesta lopputuloksesta mistä sinä et, hih :) Minä tykkään juuri niistä 500:sta tiheästä ripsestä ja lisään maskaraa vielä monta kerrosta päällekkäin, jolloin ne menevät lopulta melkein paakuille :D Tykkään tästä ripsiväristä myös sen takia, että sitä voi lisäillä myöhemmin. Pidän myös suurista harjoista :D. Näistä syistä on kyllä vaikeaa lähteä suosittelemaan ripsivärejä kun voi mennä ihan metsään suositukset ja ostokset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, meillä on vähän eri maku ;) Mutta kiva, että oot löytänyt tästä niin hyvän ripsarin! Juu niinhän se on. Tämänkin ripsarin hinta huitelee melkein kahtakymppiä, ettei ole kiva, jos ripsari osottautuikin ihan hutiostokseksi :/

   Poista
 6. Kiva lukea True Mysticistä välillä jotain muutakin kuin pelkkää hypetystä. Se ei tietenkään ole kiva, että jouduit pettymään ripsariin. Tähän mennessä en ole törmännyt yhteenkään kriittiseen mielipiteeseen tästä, mutta on selvää, ettei mikään tuote voi toimia kaikilla. Sen takia on kiva kuulla niitä valtavirran mielipiteestä poikkeavia kokemuksia myös :)

  Aion itse tätä kokeilla vielä jossain kohtaa, saas nähdä mitä tykkään. Kaikki ripsarit ovat viime aikoina tuntuneet pliisuilta, koska oon käyttänyt irtoripsiä sen verran innokkaasti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ihmettelenkin, ettei negatiivisiä mielipiteitä oo paljoa näkynyt :D Ehkei niistä haluta kirjoittaa yhtä paljon kuin positiivisista? Ainakin blogeissa se menee usein niin.. Jep, jsokus täytyy kertoa niistäkin tuotteista, jotka ei toimi!

   Hah, joo no sitten tästä saattaisit saada ainakin volyymiä ripsiin! ;)

   Poista
 7. Mäkään en tykännyt tästä, mutta eri syistä. Harja oli mielestäni outo, en oikein tiennyt millä sivulla olisi väriä pitänyt levittää. Sitten mietin, että onkohan oma kappaleeni viallinen, ettei siinä olisi "stopperia" suulla ollenkaan. Väriä tuli niiiiin paljon kerralla tuubista. Tästä johtuen väriä levittäessä sain aikaiseksi yhden paksun ripsimöykyn, joista sitten sain muotoiltua paakkuiset ripset. Mä en tykkää paakuista yhtään! Et oon tuosta ripsarista aika hämmentynyt :D Harjoittelemalla sain sen jotenkin toimimaan, mutta ei ole mun juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, kuulostaapa oudolta :o Ääähhh, ei kiva. Mjäh, täytyisi varmaan kokeilla eri harjalla, jos toimisi!

   Poista
 8. Minun mielestäni tää ei ole hypetyksen arvoinen :/ Ostin tämän koska luin sen mahtavuudesta joka paikasta. Mutta kuinkas kävikään, en tykännyt yhtään. Taivutukset eivät pidä lainkaan. Pituutta ei tule, enkä tiedä tuosta tuuheuttamisestakaan. Parin tunnin kuluttua väriä on sekä ylä- että alaluomella :(
  En kyllä pitänyt myöskään siitä rajaustussista. Väriä tulee epätasaisesti ja sitten vielä päivän mittaan leviää.
  -Tingeling-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin samoilla linjoilla sun kanssa oon :/ Hintakin on niin korkea, että olisi ketuttanut kovasti, jos itse olisin tämän ostanut.. Oho, mitäs! Kylläpä kävi huono säkä sulla :(

   Poista
 9. Itse kyllä tykkäsin tuosta ripsiväristä, mutta ei se ripsistä kuitenkaan täydellisiä tee. Olen ehkä tottunut käyttämään tuollaisia hieman paksuhkompia harjoja, joten kai siksi mielsin tuonkin itselleni sopivaksi :) Pituutta ja tuuheutta ripsarista sai tosiaan kerrostamalla, mutta olen myös hetken käytön jälkeen huomannut saman tuon varisemisen kanssa.. mikään ei ole niin ärsyttävää kun varisseet ripsarit pandana silmien alla! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monet tykkää hirveästi noista suurista harjoista :D Joo.. Tosi inhottavaa, kun ei itse tiedä, että onko niitä muruja varissut pitkin naamaa vai ei!

   Poista
 10. Höh ompa harmi ettei toiminu sulla nii hyvin. Just tuon takia en oo vielä uskaltanu ostaa itelle. :D On kuitenki sen verran kallis ripsari, nii en haluais pettyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos Lumenen tuotteet tulee jossain vaiheessa hyviin alennuksiin, niin ehkä sitten kannattaa ostaa ja kokeilla? Minkälaisista harjoista ja lopputuloksesta tykkäät? :)

   Poista
  2. Jep uskoisin et tuo on joskus alesa, sitte pitää kyllä testata. Mää haluan ripsarilta tosi paljo tuuheutta ja et taivutukset pysyis suht hyvin. En mielellään silti veenkestävää haluais ku sen poisto ärsyttää ihan sikana silmiä. :D

   Poista
  3. Mmh, joidenkin vedenkestävien ripsareiden poistaminen on kyllä tuskaa :/ Juu no testaa ihmeessä, jos siltä tuntuu! Taivutuksia itse en saanut pysymään, mutta voishan ripset koittaa taivuttaa vielä uudelleen ripsarin jälkeen?!

   Poista
 11. Oli pieni pettymys myös mulle. Mitään sotkua ei tehnyt tai sellaista, mutta jätti mun ripset aika vaisuiksi. Hyvin luonnolliseen arkimeikkiin ihan ok, mutta en saanut tällä aikaiseksi mitään volyymia tai tuuheutta :/ Mä tykkään isoista ja tuuheista harjoista, joten sen puoleen ei ollut ongelmaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooh, ei mitään ihmeellistä lookia tällä saa aikaiseksi :o Höh.

   Poista
 12. En ymmärrä myöskään tämän hypeä. Tämä on AINOA ripsiväri mikä on koskaan ikinä varissut mun ripsiltä pitkin päivää o_0

  VastaaPoista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig