tiistai 5. huhtikuuta 2016

Edullinen ja mahtava ripsiväri

Multa on jostain syystä jäänyt kokonaan bloggaamatta Born Pretty Storelta blogitestiin saamani ripsiväri, jota kerkesin kyllä blogissa hehkuttaa pariin otteeseen jo aikoja sitten. Hyvä juttu on se, että tätä superhyvää ja edullista ripsaria saa vieläkin tilattua kyseisestä nettikaupasta ja se on vielä alessa tällä hetkellä!

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Ripsiväri on vedenkestävää ja pysyy paikoillaan koko päivän. Ei varise tai suttaannu, eikä tällä myöskään saa kökköripsiä helposti aikaiseksi. Koostumus tässä oli jännän venyvää ja geelimäistä. Varmaankin juuri koostumuksensa ansiosta tällä ripsarilla sai aikaan upeat, erotellut todella pitkät ripset. Harjasosa on silikonia ja siinä on yhdellä puolella todella lyhyet harjakset ja toisella puolella pidemmät. Lyhyillä harjaksilla on helppo saada tuuheutta ripsien tyveen ja pidemmillä harjaksilla massan saa kauniisti harjattua ripsien loppuosiin. Tavallaan tämä BPS:n oma ripsiväri muistuttaa paljon Maybellinen Lash Sensational -ripsiväriä. Saman tyyppinen harja ja yhtä lailla molemmilla saa aikaiseksi kauniit ja pitkät ripset.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Tämä on yksi parhaimpia koostumuksia ja harjoja, mihin oon ripsiväreissä törmännyt. Puhumattakaan hinnasta, joka on alennuksen jälkeen enää vain 2.17€! Linkki ripsiväriin tässä. Normaalihintaisista tuotteista Born Pretty Storen nettisivuilla saa Cosmetic Land -blogin omalla alekoodilla ASB10 10% alennuksen. Bloggaaja itse ei hyödy koodin käyttämisestä mitenkään ;)

Onko Born Pretty Store jo monille tullut tutuksi? Sieltä löytää todella suuren valikoiman meikkejä, kynsitarvikkeita, koruja, askartelutarvikkeita ja paljon muuta edulliseen hintaan. Suosittelen verkkokaupan tsekkaamista, siellä voisi viettää vaikka koko päivän.. Palaillaan!
SHARE:

2 kommenttia

  1. Ompas kyllä hyvännäköiset ripset! :) Itse oon kyllä ollut aina sitä mieltä, että ei mascaran tarvitse olla himokallis ollakseen himohyvä :D

    VastaaPoista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig