Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

March Favorites | Maaliskuun Suosikit

Mulla on ollut aivan hirveä blogijumi päällä ja viimeksi postausta on tullut yli kaksi viikkoa sitten. Valokuvaaminen ja kirjoittaminen on tuntunut enemmänkin tuskalta kuin kivalta harrastukselta. Kuvasin tämän postauksen tuotteet kolmeen eri kertaan ja joka kerta tuntui siltä, että nyt tuli hyviä kuvia. Kuitenkin aina koneella niitä selatessa iski vi*utus ja kuvat näyttivät hirveiltä. Kerroin aikoja sitten blogin Fb-sivuillakin, että blogiin on pian tulossa uusi osio ja sen piti tulla jo yli viikko sitten. Huoh, kai tämä tästä. Joskus näitä jumeja tulee, mutta kyllä niistä jossain vaiheessa pääsee ohi :) Toivottavasti ootte pysyneet langoilla tämän parin viikon ajan kuitenkin! Nyt maaliskuun suosikkituotteiden kimppuun. Yhdistin parin eri kuvausten kuvia postaukseen, joten älkää ihmetelkö taustan vaihtumista, hih.

Image and video hosting by TinyPic

Sain blogin kautta testiin Paesen kosmetiikkaa ja yksi tuotteista oli tämä Paese Rice Powder, eli riisipuuteri. Tulen kyllä kertomaan kaikista merkin tuotteista omassa postauksessaan paremmin, mutta tämä puuteri on nyt heti pakko mainita! Puuteri on väritöntä, talkitonta ja parabeenitonta. Suunniteltu erityisesti rasvaiselle iholle ja ymmärrän hyvin, miksi se toimii meillä rasvanaamoilla niin uskomattoman hyvin. Ihan tosissaan se rasvaisuus pysyy poissa lähes koko päivän ja se on tasan tämän riisipuuterin ansiota. Rasvaiselle iholle tämä on kuin unelma, mutta kuivaihoisten kannattaa käyttää tätä kevyesti, sillä se korostaa helposti kuivia kohtia ihossa. Tästä vielä lisää omassa postauksessaan!

Pastel Beauty on uusi suomalainen verkkokauppa, joka avasi verkkokauppansa ovet meille helmikuun lopussa. Verkkokaupasta löytyy tuotemerkkejä, joita ei muualla Suomessa myydä. Näitä ovat mm. Jordana, Technic ja Cargo. Iskin silmäni heti Jordanan kulttiripsiväriin, eli Best lash Extreme -ripsariin. Muistan Youtube-kaunottaren Lauren Curtisin hypettäneen juuri tätä ripsaria vaikka kuinka monta vuotta ja koska Jordanaa on Suomeen saanut niin huonolla menestyksellä, on ripsarikin jäänyt tilaamatta. Mutta nyt vihdoin sain sen tilattua itselleni, kun Pastelbeauty.fi sitä myy ja hintaa on vain 6.99€!

Ripsari on täysin hypetyksensä arvoinen; ripsiin on helppo saada paljon massaa ja volyymiä, mutta myös erottelevuutta ja uskomatonta pituutta. Näin edullista ja toimivaa ripsiväriä en oo koskaan aiemmin kokeillut. Ripset ylettyvät aina kulmakarvoihin asti, niin paljon pituutta tällä saa. On kyllä jokaisen pennin arvoinen tuote, suosittelen.

Image and video hosting by TinyPic

Kasvojeni iho ei oo tehnyt yhteistyötä mun kanssa kovin mielellään ja yhdessä vaiheessa kuuta iho taas räjähti, ja epäpuhtauksia oli naama täynnä. Muutenkin iho on ollut oudon kuiva ja meikatessa pintakuivuus on vain korostunut. Kaikkeen tähän löysin avun rakkaasta Laboratoire du Haut-Segalan kaktusviikunaöljystä, josta kirjoittelin blogiin viime vuoden lokakuussa. On tämä öljy vain uskomaton tuote. Ylipäätänsä oon todennut, että mun rasvaiselle ja kosteusköyhälle iholle sopii täydellisesti kasvoöljyt. Läträän tällä kasvot kaikkialta ja käytän sitä myös silmänympärysihollekin. Toivon mukaan rypytkin saisivat tästä oman osansa ;D 50ml pullo kestää ikuisuuden ja maksaa vain vähän päältä 20€. Sitä voi tilata mm. Natural Goods Companylta*

Image and video hosting by TinyPic

Nyt, kun mulla on taas lyhyempi polkkapituinen tukka, oon uskaltautunut kokeilemaan erilaisia hiustuotteita siihen. Omistin jo ennestään tämän L´Oreal Studio Line #TXT Volume Texturizing Spray -suihkeen, joka antaa hiuksille rakennetta. Sen käyttö jäi kokonaan jossain vaiheessa, mut nyt koitin sitä uudelleen pitkästä aikaa. Tätä siis suihkitaan kuivaan tukkaan ja rutistellaan hiuksia. Suihke tuo volyymia ja rakennetta, jonka ansiosta saa lyhyt tukka hyvän pohjan kampauksille ja muutenkin tuuheutta. Ihan huippu tuote varsinkin nutturoiden ja lettien pohjalle, eikä tällä edes tule korppuhiuksia!

En tarvitse hiuslakkaa oikeastaan koskaan, koska hiuslaatuni "ansiosta" kiharatkin pysyvät monta päivää hyvinä, ellen siinä välissä kävisi tukkaa pesemässä. Joskus kuitenkin haluan hiuksistani kunnon kiharapehkon tai, että suoristamisen jälkeen tukka pysyy suorana sään kuin säänkin, ja silloin käytän hiuslakkaa. John Friedan Ultimate Fixation -hiuslakka on sarjan vahvatehoisin ja pitää kampaukset hienosti paikoillaan. Lakka ja suutin suihkuttaa lakan hienojakoisesti joka puolelle, eikä hiukset jää korpun koviksi. Hiuslakoissa mulla on ehtona, että se tuntuu hiuksissa mukavalta ja tämä tuntuu erittäin hyvältä. Tuoksukin on yllättävän hyvä ja raikas. Ei sellainen, että täytyy pidättää hengitystä ja juosta äkkiä pakoon!

Image and video hosting by TinyPic

Löysin maailman parhaimman shampoon ja erityisesti hoitoaineen. Tämä kaksikko tulee Davinesilta ja sarjasta nimeltä OI. Oon kuullut paljon hyvää OI hiusöljystä, mutta se on multa vielä testaamatta. Sen sijaan hoitoaine yllätti mut aivan täysin! Ikinä koskaan milloinkaan hiukset ei oo näyttäneet niin uskomattoman pehmeiltä, sileiltä ja silkkisiltä. Kaverikin huomasi asian ja välittömästi kysyi, mitä oon käyttänyt hiuksiini?! Hyvä tuote siis, kun muutkin huomaavat. Tuotteet ovat parabeenittomia ja sulfaatittomia. Tuoksu on vahva ja kummallinen. En yhtään keksi, mitä se muistuttaisi?

Shampoo pesee hiukset perusteellisesti ja jättää ne pehmeiksi. Perään vielä pariksi minuutiksi paksua hoitoainetta ja hiukset on kuivaamisen jälkeen niin superhyper pehmeät ja sileät, ettei edes uskoisi! Tällä kaksikolla saa parempaa jälkeä aikaan kuin Olaplexillä. Mulla on takaraivossa osio hiuksia, jotka ovat kärähtäneet vaalennuksen yhteydessä ja näillä kahdella sekin säkkärä silottui ihan kokonaan. Älytöntä, mutta totta. Näitä on saatava lisää, kun nämä loppuvat!

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Kaipasin uusia korostuspuutereita ja halusin testata jotain halvemman päädyn omia. Tilaukseen lähti yksi vanhempi ja toinen uudempi korostuspuuteri Makeup Revolutionilta. Isompi Pro Illuminate on yksi uusimmista MuR:in tuotteista. Pienempi Vivid Baked Highlighter sävyssä Golden Lights on vanhempaa mallia jo, mutta erittäin suosittu. Halusin testata kunnon pigmenttisiä puutereita, joista jäisi todella näkyvä ja kuultava lopputulos. Molemmat ovat superkauniita ja näkyviä iholla! Aivan ihania ja täydellisiä. Golden Lights on keltakultainen iholla ja näyttäisi varmasti ihan superilta kesällä vartalon ihollakin. Pro Illuminate on vähän hillitympi sävyssään, siitä ei tule yhtä paljon väriä kuin Golden Lightsista. Tässä on enemmän beige ja neutraalimpi sävy, mutta todella kuultava ja näkyvä silti.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Huulituotelemppareita ovat olleet Dose of Colorsin Stone niminen mattahuulipuna ja siihen hyvin mätsäävä ColourPop huultenrajauskynä sävyssä Lumiere. Molemmat ovat ihania ysärisävyjä. Punertavaa, ruskehtavaa ja liilaa samassa. Tällä kaksikolla saa aikaan juuri sopivan käyttökelpoisen sävyn huulille, joka ei ole liian ruskea, eikä myöskään liian kylmän sävyinen

Kynsilakoista lemppareita ovat olleet Essencen uutuuskynsilakat. Vaaleanpunainen 55 Be Awesome Tonight! ja tummempi ruskean sävyinen 67 Love Me Like You Do. Vaaleanpunainen on juuri sellainen vaalea sävy, joka multa on puuttunutkin. Kunnon vauva-sävy ;D Ruskea sävy taas näyttää pullossa vaaleammalta, mitä se kynsillä sitten on. Kynsillä se on kaunis, tumma suklaanruskea, mutta hieman punertava sellainen. Molemmat lakoista pysyvät monta päivää todella hyvän näköisinä, eivätkä lähde lohkeamaan tai kulumaan helposti.

___________________________________________________________________________________________________


Apuja tai ideoita blogijumiin? Mistä haluaisit, että kirjoitan? Kuvaisin mielelläni videoita blogiin, mutta muistikorttini ei taida riittää mihinkään. Täytyy katsoa, jos jossain vaiheessa saisi videota aikaiseksi :) Hauskaa loppuviikkoa, palaillaan taas viimeistään ensi viikolla!

*Affiliate-linkki, jonka kautta tehdyistä ostoksista saan komission.

Kommentit

  1. John Friedan lakka on mun lemppari, ihan parasta. Kirjoita vaikka kymmenen faktaa sinusta kts. mun postaus, lukisin mielelläni. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, kiva! Joo, voisin kyllä. Se olisikin kiva postaus kirjoittaa, kiitos^^

      Poista
  2. Siis kuinka iso tuo MuRin Pro Illuminate oikein on, kun mun mielestä Vivid'kin on valtavan kokonen, mutta tuossa kuvassa se on ihan pikkuruisen näkönen!? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ..siis verrattuna pro illuminateen..

      Poista
    2. Pro Illuminate on tuplasti isompi kuin tää Vivid :D 15g purkki! Se on vähän turhankin iso kooltaan ainakin ;D

      Poista
  3. Toi Paesen puuteri on kyllä yks mun suosikipuutereista ikinä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän kiva kuulla, että säkin tykkäät siitä! Siis niin uskomaton puuteri, ihan paras ;)

      Poista
  4. Jordanan ripsarilla saa kyllä näyttävät ripset. Itse tykkään pyyhkäistä harjasta ylimääräiset pois, koska muuten meinaa tulla liikaa massaa kerralla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tossa tulee sitä massaa paljon kerralla. Hyvä pyyhkäistä ylimääräiset, jos tarvitsee :)

      Poista
  5. Videoita olisi kiva nähdä joskus! Mielenkiintoisen kuuloista tuo puuteri, haluaisin ehdottomasti kuulla siitä lisää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkäisin ;) Koitan saada aikaiseksi! Juu puuterista ehdottomasti kerron vielä lisää :)

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake