Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

LivBox | Maaliskuu 2016

Image and video hosting by TinyPic

Tilasin Livboxin taas pienen tauon jälkeen, kun alekoodilla sai muutaman killingin pois hinnasta ja maaliskuun boksin sisällön saivat valita bloggaajat. Viime bloggaajaboxi näytti olevan todella kiva, joten päätin tällä kertaa koittaa onneani. Livbox on siis kuukausittainen kosmetiikkaboksi, jonka voit tilata itsellesi vaikka vain yhdeksi kuukaudeksi kerrallaan. Boksi sisältää aina 4-6 kosmetiikkatuotetta, joista osa on näytekokoisia. Boksilla on hintaa 16.90€/kk, eikä mukaan tule postikuluja laisinkaan. Boksin voi tilata täältä.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

"Tule kevät aurinkoinen"

Maaliskuun bloggaaja-Livboxissa tuli viisi tuotetta, joista yksi oli näytekokoinen. Boksin suosikiksi nousi ehdottomasti Sanna-Emilian valitsema tuote ja Marinkan omasta myös pidin. Katsotaan, mitä kivaa boksissa tuli!

Image and video hosting by TinyPic

Sanna-Emilian valitsema tuote oli Lumene Blur Powder Foundation - Meikkipuuteri ja tästä onneksi sain vaaleimman 0 Light Ivory sävyn! Meikkipuuteri on Lumenen peittävin puuteri, joka luo kasvoille samettisen heleän, virheettömän pohjan. Puuteria voi käyttää pelkästään jopa meikkivoiteen tilalla tai normaalin puuterin tapaan, ja siinä on myös suojakerroin 15 mukana. Puuteri peittää ja blurraa, mistä itse pidän kovasti. Siitä on jo monia vuosia aikaa, kun oon Lumenen puutereita käyttänyt. Sen takia olin tästä todella innoissani :) Puuteri tosissaan peittää ja pitää meikin hyvän näköisenä pidempään. Todella kiva tuote boksiin.

10g / 17.90€ | Linkki tuotteeseen tässä.

Janeten valitsema tuote oli Dermosil Trio Brow Kit - Trio Kulmaväri. Tästä on valittavissa vain yksi sävy, joka sisältää yhden kimaltavan korostuspuuterin ja kaksi ruskeaa puuterista kulmaväriä. Ensin innostuin paletista, mutta kokeilun jälkeen petyin. Napeista lähtee pigmenttiä huonosti ja koostumus on oudon kovaa. En saanut kulmiini kunnolla väriä, kun testasin vaaleampaa ruskeaa. Vaaleampi ruskea on muutenkin turhan punertava ja lämminsävyinen kulmiini, ja tietysti tummempi sävy on taas liian tumma. Plussaa annan peilistä ja kätevästä siveltimestä, mutta ei niistäkään paljon iloa ole, jos ei tuote ole hyvä. Tämä ei sittenkään tule käyttöön, annan eteenpäin.

4.5 / 6.90€ | Linkki tuotteeseen tässä.

Image and video hosting by TinyPic

Iinan valitsema tuote Vichy Idéalia Skin Sleep Recovery Night Gel-Balm - Yövoide oli pettymys, koska voiteesta tuli vain 3ml näytetuubi ja olin samanlaisen saanut muutama kuukausi takaperin jo ilmaiseksi muualta. Ei tätä voi käyttää kuin kerran ja se harmittaa kovasti. Tuote sen sijaan varmasti on mahtava. Geelimäinen yövoide on kehitetty huonosti nukuttujen öiden rasittamalle iholle. Voide auttaa ihoa palautumaan yön aikana, joten aamulla ihon pitäisi näyttää raikkaammalta ja levänneeltä. Paha testata toimivuutta, kun 3ml tuotetta ei riitä mihinkään. Olisipa tästä tullut söpö pinkki pikkupurkki mielummin!

50ml / 34.50€ | Linkki tuotteeseen tässä.

Irenen valitsema Eucerin Sun Creme Face Tinted CC on kevyesti sävytetty öljytön aurinkosuojavoide, jossa on mukana suojakerroin 50+. Olen lukenut, että tämä sävy Medium olisi ihan supertumma sävyltään ja sehän ei silloin mulle käy ikinä. En koskaan rusketu kovin tummaksi, varsinkaan rintakehän alueelta, joten tällaisen käyttö ei tule kuuloonkaan. Äiti sen sijaan ruskettuu aina kunnolla eli annan tämän ihan mielelläni äidille. En olisi boksista halunnut aurinkosuojatuotteita, varsinkaan sävytettyjä. Ja varsinkaan liian tumman sävyisiä. Onneksi silti Lumenen puuteri kattoi boksista maksamani hinnan, joten..

50ml / 22.50€ | Linkki tuotteeseen tässä.

Boksin toinen suosikkini on Marinkan valitsema Cutrin Sensitive Multispray - Monitoimisuihke. Allergia- ja astmaliiton Allergiatunnuksen saanut hajusteeton monitoimisuihke tuo hiuksille volyymia, kiiltoa, rakennetta ja suojaa lämmöltä. Suihketta voi käyttää kosteisiin ja kuiviin hiuksiin, eikä pehkosta tule tahmainen tai kova kuin korppu. Tällainen suihke on ihan täydellinen nykyiselle pehkolleni. Monitoimisuihkeella saa nostetta tyveen ja volyymia joka puolelle. Suihkin tätä pääosin tyveen ja vähän vielä muuallekin, kun hiukset ovat kosteat. Föönaan ja muotoilen, ja tukka on perfecto. Todella kiva tuote, jes!

200ml / 15.90€ | Linkki tuotteeseen tässä.

Image and video hosting by TinyPic

Boksissa tuli vielä lappunen mukana, joka sisälsi koodin Dermosilin verkkokauppaan. koodilla Liv16 saat ilmaisen toimituksen tilauksellesi. Koodi on voimassa 31.3.2016 asti. Itse suosittelen ainakin testaamaan Dermosilin käsisaippuoita ja kasvovoiteita.


Yhteenveto boksista: Maksoin boksista 13.50€. Se on summa, jolla tilaisin boksia useamminkin. Varsinkin tällaisesta sisällöstä. Lumenen meikkipuuteri oli todella kiva tuote ja Cutrinin Monitoimisuihke myös. Jos Eucerin aurinkosuojavoiteelle olisi käyttöä, Dermon kulmavärien laatu parempi ja Vichyn voidetta olisi tullut enemmän, olisi boksi ollut täysi kymppi :D Oon silti niin tyytyväinen jo kahteen ensimmäiseen, että varmasti tilaan vielä Livboxin uudelleen taas alekoodien ja bloggaajaboksien aikaan!

Mitä mieltä siellä oltiin maaliskuun boksin sisällöstä?

Kommentit

  1. Itse en kauheesti pitänyt kun ei ollut mulle oikein suunnattuja tuotteita kun muutama.mutta näin se menee ja kyllä niillekkin joku koti löytyy

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aahh, höh :( Juu näinhän se on, ettei kaikki vaan aina sovi itselle!

      Poista
  2. Mä olen kyllä tyytyväinen, että vihdoin lopetin tilauksen. Mulla kertyi suurin osa tuotteista vain erilliseen laatikkoon, josta lahjoitin niitä eteenpäin muille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo en mäkään enää jaksa tilailla oikeen mitään bokseja, kun AINA tulee jotain, mistä ei tykkää tai ei vaan sovi.... En halua maksaa turhasta :)

      Poista
  3. Huoh... Minusta Livbox on ollut yhtä pettymystä vuodesta toiseen. Jokunen bloggaajaboksi on ollut sellainen, minkä olisin voinut itsekin huolia, mutta suurimmaksi osaksi ne ovat täyttä kuraa. Maailmassa on paaaaaaaaljon mielenkiintoisia kosmetiikkamerkkejä ja ne tylsimmät ovat aina boksissa?!! En ymmärrä? Toki tilaajakunta on varmaan suurimmaksi osaksi tavallisia naisia, jotka eivät elä ja hengitä kosmetiikkahuuruissa, mutta mielestäni se ei ole pätevä syy laittaa markettituotteita vuodesta toiseen. (Katson sinua Lumene!)

    Luulin muuten tuota Dermosilin kulmapalettia tavalliseksi luomiväripaletiksi. Mielestäni aika epäkäytännölliset värit kulmapaletiksi.

    Sori, olipa paljon negaa, mutta minulla on henkilökohtainen asennevamma Livboxia kohtaan. Luen kyllä aina innolla, että mitäs tässä kuussa tulee boksista. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhahah :DDD Ymmärrän sua täysin. Itse kaipaisin meikkejä ja sellaista, mutta silloinkin aina tulee vääriä sävyjä.. Siinä on suurin syy, miksen tilaa näitä bokseja. AINA tulee jotain, mikä on itselle täysin väärä tuote/sävy tai sitten se ei vaan sovi itselle.

      Muutenkaan en kaipaa tylsiä käsirasvoja yms. Jos sellaisia bokseissa tulee, niiden on paras olla yhtä hauskoja kuin mun banaanikäsivoide :D Juu ei ihan nappiin osunut tuo paletti, mutta uskon monien pitävän siitä. Omasta mielestä oli surkea laatu kylläkin.

      Negaa vaan, kommenttiosio on vapaa mihin tahansa ;) Jep, kiva lukea muiden tekstejä, kun ei itse tilaa. Livboxin idea on tosiaan yllättyä jne, mutta mulla se valitettavasti tapahtuu useimmiten vain korealaisen kosmetiikan bokseissa. Niiden tuotteet on oikeasti aina yllätyksiä! :D

      Poista
  4. Tää oli oikeasti huonoin bloggaajaboxi ever. Ei yhtään sellaista wow-tuotetta ja joo, jos pelkille kasvoille levittää (ei kaula ja decoltee) niin tosta 3ml:n voiteesta riittää kolmeen kertaan, jos laitaa myös kaulalle ja decolteelle niin ehkä sen pihistelemällä sais just ja just kahteen kertaan riittämään. Täysin turha. Joku 10ml:n näytekoko olis ollut jo ok.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olihan se vähän tylsä jotenkin, ei mitään WAU-tuotetta. Tai no, tuo puuteri oli mulle. Haluaisin testata Lumenelta paljon lisää tuotteita, kun nykyään brändi on kasvanut niin hurjasti ja kokemusta niiden tuotteista on vähän.

      Hah, testasin sen minituubin eilen poikaystävän kasvoille ja edelleen naama punoittaa siitä :D Raukka.. Mmmm. Tiiätkö, kun sanotaan, että pienestä palasta/määrästä tulee vain vihaiseksi ;)

      Poista
  5. Boksi oli mun mielestä ihan ok, mutta ei niin hyvä kuin aiemmat bloggajaboksit :) Tosta Vichyn voiteesta tuli ihan naurettavan pieni näytekoko, mua oikeestaan jopa huvittaa, että bokseihin laitettiin tollanen 3 ml kokoinen voide :D Tosta riitti mulle just ja just kolmeen kertaan ja viimeisellä kerralla sai väkisin puristella ja taitella sitä tuubia, että sieltä sai enää mitään ulos. Toi Lumenen meikkipuuteri oli kyllä tosi kiva saada tuolta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon! Se viime bloggaajaboksi vaikutti todella kivalta, kun siellä oli esim. se Maria Nilan iso hiusnaamio! Jooh, eihän siitä riitä mihinkään. Ei voi olla hyvä tuote, jos ensimmäinen ajatus on heittää se roskiin. Ei noin pienellä määrällä tee mitään :(

      Jep, meikkipuuteri oli kiva tuote!^^

      Poista
  6. Mä tykkäsin kyllä tästä boksista, vaikka kaikki tuotteet eivät itselleni sopineet. Eucerinin voide menee eteenpäin, koska se on liian punertavaa. Lumenen puuteri oli myös mun lempparituote boksista :) Täytyy testata tuota Cutrinin Multisprayta. Olen tuotteesta oikein innoissani, mutta koska olen hiusteni kanssa ihan superlaiska, on suihke jäänyt testaamatta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä mäkin tykkäsin, vaikka muutama tuote meneekin eteenpäin! Testaa toi suihke, kiva ois kuulla sunkin kokemuksia siitä^^ Heität heti suihkun jälkeen ja ihan ronskisti vaan ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake