Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

January & February Favorites | Tammi- & Helmikuun Suosikit

Image and video hosting by TinyPic

Kokosin yhteen suosikki tuotteita tammikuulta ja helmikuulta. Tuotteita, jotka vakuutti mut uudelleen ja uudelleen sekä tuotteita, joihin rakastuin heti ensi kokeilulla ;) Suurin osa tuotteista on yllättäen uusia niin mulle kuin blogillekin. Jos oon aiemmin kirjoittanut tuotteesta tarkemman arvostelun, linkkaan sen tekstiin. Näin ei tästä kirjoituksesta synny kilometripostausta (juupa juu). Eiköhän käydä suosikkien kimppuun!

Image and video hosting by TinyPic

Elizabeth Ardenin kulttituote Eight Hour Cream päätyi ostoslistalle viime vuoden puolella, kun kuivuus yllätti huulet ihan täysin. Koskaan aiemmin ei mulla ole rohtuneet huulet ja suupielet olleet haavoilla näin pahasti. Kaipasin kipeästi ratkaisua ongelmaan, enkä vain pientä helpotusta. Lueskelin aikani netin ihmeellistä maailmaa ja tulin siihen tulokseen, että Eight Hour Creamia on saatava. Odotukset olivat tietysti korkealla ja harvoin pääsee sanomaan, että tuote osoittautuikin paremmaksi, mitä itse oletti! Yksikään omistamistani huulivoiteista ei pystynyt samaan.

Eight Hour Cream on geelimäinen yleisvoide, joka "sopii käytettäväksi lievien auringonpolttamien, halkeilevien kynsinauhojen, kuivien huulien ja hilseilevien käsien ja jalkojen hoitoon". Se tuoksuu hyvin erikoiselta. Samaan aikaan hyvältä ja pahalta, siihenkin tottuu. Lupaan, että tämä parantaa yhden yön aikana superhyperärsyttävät rohtuneet huulet ja parantaa halkeilevia suupieliä. Ohut kerros ei riitä, käytän aina yöksi todella todella paksun kerroksen. Yön aikana huulet on aina parantuneet ja aamulla pehmeät ja hyvinvoivat. Jos huulet pääsevät rohtumaan vähänkin, levitän ohuen kerroksen tätä ja hetken päästä huulet on jo ihanan pehmeät ja sileät. Ihan täydellinen tuote ja varmasti toimii kehon muissakin alueissa! Halvin hinta tuotteelle uskoakseni löytyy NordicFeeliltä* ja Shopping4net-nettikaupasta. NordicFeelillä 50ml tuubilla hintaa on vain 20.50€ ja Shopping4netissä 23.99€.

MAKIASH on ruotsalainen kosmetiikkamerkki ja tutustuin siihen ensimmäistä kertaa Elloksen yhteistyökamppiksen kautta. Sain muutaman merkin tuotteen testiin ja yksi niistä oli Volume & Length Mascara -ripsiväri. Tässä parin kuukauden aikana oon entistä enemmän tykästynyt tähän ja nykyään käytän sitä joka kerta, kun meikkaan. Koostumus on aika paksua ja jäykähköä, ja se saattaa pelästyttää ensimmäisellä käyttökerralla. Massa kuitenkin levittyy kauniisti ripsiin ja saa aikaan näyttävät, pitkät ja erotellut ripset. Ripsiväri tarrautuu kovaa kiinni ripsiin hetkessä ja kuivahtaa, joten levittämisessä täytyy olla suht nopea tai lisätä välillä enemmän massaa päälle. Tämä ripsari ei varise mihinkää, ei suttaa ja pysyy koko päivän paikoillaan kuin liima. Ei tämä mun Max Factorin suosikkia pese, mutta hyvä vaihtoehto joka tapauksessa. Ripsarilla on Elloksen sivuilla* hintaa 17.90€.

Ebayn halppissivellin on ollut ihan mahtava korostuspuutereiden levittämiseen ja plussana upea ulkonäkö! Laatu on ihan hyvää, eikä karvoja ole lähtenyt. Käytän tätä mieluiten juuri korostuspuutereiden kanssa, että sivellin on mahdollisimman kevyellä "rasituksella" :D Ei ebay-siveltimistä aina tiedä, ne saattavat hajota niin helposti. Samanlaisia siveltimiä löytyy Ebaystä vaikka kuinka paljon. Riittää, että menee Makeup-valikkoon. Hintaa tällä oli parin euron hujakoilla.

Oon löytänyt mun signature-huulisävyn ja sen paikan vei Gerard Cosmetics Hydra Matte Liquid Lipstick sävyssä Serenity. Gerardin tuotteita voi tilata niiden omilta nettisivuilta tai sitten vain helposti BeautyBayn kautta! Hintaa yhdellä mattapunalla on 11.70€. Serenity on sävynä lähellä NYX:in Soft Matte Lip Cream -mattapunaa sävyssä 02 Stockholm, mutta vähän tummempi ja kaikin puolin upeampi. Hydra Matte -huulipunat eivät pysy koko päivää paikoillaan, kyllä niistä lähtee väriä pitkin päivää esimerkiksi, kun juo ja syö. Niitä on silti helppo korjailla, kun heittää päälle uuden kerroksen ja se kuivuukin äkkiä. Nämä eivät kuivata huulia ollenkaan, vaikka kuivuvatki ihan mattapintaisiksi. Serenityn täydellinen rikoskumppani on Essencen huultenrajauskynä sävyssä 11 In the Nude. Molemmat kivan oranssihtavia sävyjä

Image and video hosting by TinyPic

Rakastan luomiväripaletteja, yksinkertaisesti :D Yksi parhaimmista, haaaands down, on theBalm Meet Matt(e) Nude. Tilasin paletin Bangerheadilta* ja hintaa sillä on tällä hetkellä 32.50€. Jokainen luomiväri on laadukas ja pigmenttinen, väriä löytyy ihan kunnolla. Luomivärinapit ovat isoja ja varmasti kestävät pitkään. Pakkaus on pahvinen, mutta laadukas sellainen. Magneetit pitävät kannen visusti kiinni. Plussaa isosta peilistä! Mun lempparisävyt on olleet Matt Singh, jota oon käyttänyt joka ikiseen meikkiin luomivaolla ja Matt Rosen, joka on ollut kova sana alaluomella ;)

Kovalla käytöllä on ollut myös Zoevan Rose Golden -luomiväripaletti, josta juuri kirjoitin blogiin arvostelun! Niin kauniita ruusukultaisia, metallinhohtoisia sävyjä. Sävyjä yhdistelemällä saa aikaan mitä upeampia silmämeikkejä. Kurkkaa blogipostaus paletista, niin näet siitä lisää kuvia.

Image and video hosting by TinyPic

Mulla on aina ollut jotain puhdistusvaahtoja vastaan. Ehkä se on se, että ne ovat jo valmiiksi vaahtoa kädellä. Se luo mieleen kuvan, että vaahto heti haihtuu pois, eikä se pese kasvoja hyvin. Kaikki nämä negatiiviset mietteet kaatuivat, kun kokeilin Lumenen Raikastavaa Puhdistusvaahtoa. Vaahto on paksua ja jämäkkää, eikä todellakaa haihdu yhtään mihinkään. Sillä saa hieroa kasvoja kauan aikaa, ennen kuin vaahto katoaa. Vaahto myös kosteuttaa ihoa ja sopii aamupuhdistukseen täydellisesti. Se on hellävarainen ja silti irrottaa kaikki meikin jämät kasvoilta. Tuoksu on raikas ja hedelmäinen, kuten pullon väristä päättelisi. Aion ostaa kyllä jossain vaiheessa uuden tällaisen!

Hehkutin blogissa Benecosin Face Fluid -kasvovoidetta muutama kuukausi takaperin ja se on edelleen ihan yhtä superhyvä. Halpa ja toimiva. Kosteuttaa ja rauhoittaa punoittavaa ihoa sekä jättää mattapinnan jälkeensä. Ihan täydellinen meikin alle, varsinkin rasvaiselle iholle. Voidetta tarvitsee aina ihan pikkiriikkisen tipan verran, joten siitä riittää pitkälle.

Kun kuivat ja rohtuneet huulet ei riittäneet, täytyi sitten kasvojenkin ihon kuivua täysin. Tammikuussa iho kuivui ihan yhtäkkiä rutikuivaksi ja se oli mulle uutta. Koskaan rasvainen ihoni ei ole ollut niin kuiva kuin sillä kertaa. Mikään voide ei auttanut ja sitten muistin, että Lookfantasticin Beauty Boxissa oli tullut Ole Henriksenin Pure Truth Youth Activating Oil, josta aiemminkin tykkäsin kovasti. Oon kirjoitellut öljystä blogiini Beauty Boxin yhteydessä näin: "Kasvoöljy sisältää suodattamatonta, käsittelemätöntä ja kylmäpuristettua ruusunmarjaöljyä, A-, C- ja E-vitamiinia, ja Omega 3,6 ja 9 -rasvahappoja. Öljy lupaa kosteuttaa, ravita, parantaa ja kirkastaa ihoa, sekä vähentää pieniä ryppyjä."

Ehkä paras kasvoöljy IKINÄ. Levitän öljyä aina yöksi ja aamulla iho näyttää niin kirkkaalta, ravitulta ja kauniilta. Se outo kiristävä ja karhea kuivuus oli heti poissa ja iho palautui taas entiselleen. Oikea ihmeöljy! 60€ hinta ei kuitenkaan tule kuuloonkaan, joten yritän olla tämän kanssa toooodella säästeliäs ja käyttää sitä vain hätätapauksissa ;)

Image and video hosting by TinyPic

Evonia Keratin -keratiinikapselit saapui mulle blogitestiin saatujen shampoon ja hoitoaineen mukana. Täytyy myöntää, että olin todella innoissani tästä ravintolisästä, koska kaikki kokeilemani ns. "kauneuskapselit" on aina auttaneet iho-ongelmiin. Kapselit sisältävät keratiinia, joka vahvistaa hiuksia ja kynsiä sekä edistää nivelten hyvinvointia. Keratiini myös silottaa juonteita ja ryppyjä, lisää ihon kiinteyttä ja elastisuutta sekä ylläpitää ihon kosteustasapainoa kohentamalla sen proteiinirakennetta ja edistämällä kosteuden säilymistä.

Kapseleita tulee pakkauksessa 60 kpl ja niitä otetaan kaksi päivässä, eli pakkauksesta riittää kuukaudeksi. Keratin-kapseleista on ollut selkeä apu! Kynnet on kasvaneet pituuttaan kuin olisi kesä, ja ne olisi saaneet paljon D-vitamiinia auringosta. Iho voi paremmin, eikä näppyjä ole näkynyt yhtä paljon kuin ennen. Evoniaa löytyy ihan perus marketeistakin luontaistuotehyllyiltä ja apteekkien verkkokaupoista. Hinnat vaihtelevat 13-25€ välein paikasta riippuen.

Image and video hosting by TinyPic

Oon haaveillut Lushin Snow Fairy -suihkugeelistä jo monet vuodet ja ihaillut, kun muut sitä ovat niin hehkuttaneet. No vihdoin ja viimein sain sellaisen käsiini ja pala taivastahan tämä on. Onko kukaan kuitenkaan missään kertonut, että Snow Fairy tuoksuu ihan Lushin Bubblegum-huultenkuorinnalta?! Tavallaan petyin, että suihkari tuoksui siltä, mutta eihän siitä vihainenkaan voi olla ;) Aion käyttää lumikeijukaista vain spesiaalipäivinä, eli esimerkiksi synttäripäivänä ja silloin sitä käytinkin! AAHH, mikä tuoksu. Taivaallinen, makea, överi. Vaahtosi kunnolla ja tuntui kosteuttavalta.

theBalmin Mary-Lou Manizer on ollut kiva korostustuote taas vaihteeksi ja oonkin sitä käyttänyt lähes joka meikissä. Kaunis, hohtava ja kuultava korostuspuuteri. Sopii hyvin myös luomiväriksi ja dekolteelle. Hintansa arvoinen tuote. Ainut miinus koostumuksesta, joka pienemmästäkin kopautuksesta hajoaa.. En voi ottaa tätä enää mukaan matkoille, mjäh.

Image and video hosting by TinyPic

Snow Fairyn lisäksi ostin
Marilta ColourPopin Kathleen Lights-kokoelman luomivärinelikon Where the Night Is. Ruskehtava sävy Weenie ja vihertäväkultainen Telepathy on olleet luomilla monen monta kertaa. Molemmat ovat yksinkertaisesti niin kauniita ja upeita, ettei sanatkaan riitä kuvailemaan niitä. Koostumus on hassun kosteaa ja parhaiten luomivärit näkyvät luomilla sormin levitettynä. Kiitos Marille näistä, nämä on mun kokoelmani kauneimmat luomivärit!

___________________________________________________________________________________________________


Tuntui kuin olisin kirjoittanut Vuoden parhaat tuotteet -postausta, aikaa meni niin hitosti! Toivottavasti se oli sen arvoista ja löysitte jotain uutta kivaa postauksesta ;) Mitkä tuotteet on olleet sun lemppareita nyt?

*Affiliate-linkki, jonka kautta tehdyistä ostoksista saan komission.

Kommentit

  1. Mä olen aina sanonut, että Elizabeth Ardenin Eight Hour Cream on parasta mitä voi huulilleen pistää. Taitaa olla itselläni pitkäaikaisin tuote yhtäjaksoisesti käytössä jo yli 20 vuotta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kans muistan sun kehuneen sitä^^ Taitaa jäädä mullekin käyttöön koko loppuelämäksi!

      Poista
  2. Snow fairy on ihana ja mullakin noita kapseleita vielä vähän jäljellä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Aa sullakin on noita kapseleita, ne on kyllä mahtavia ollut :)

      Poista
  3. Olipas kiva postaus, paljon uusia vinkkejä :)

    VastaaPoista
  4. Tuota Eight Hour Creamia on kyllä pakko joskus hankkia testiin niin paljon hehkutuksia siitä vuosien varrella olen kuullut :D Ja tuo Lumenen vaahtoputsari on kyllä ihan super - ja se tuoksu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eight Hour Cream on kaikkien hehkutuksien arvoinen, täysin! Kannattaa hankkia, jos tuntuu sitä tarvitsevansa ;) Niinpä, toi on ihan huippu putsari<3

      Poista
  5. Benecosin voidetta voisin kokeilla, koska sen verran paljon olen tykännyt näistä uudistuneista purkeista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih joo, täytyisi munkin testata sarjan muita tuotteita^^

      Poista
  6. Tästä löytyi monta munkin lempparia. Tuo Lumenen puhdistusvaahto on mun suosikkipuhdistusaine ikinä meikinpoistoon. Nyt mulla on jotain Philosophyn puolet kalliimpaa geeliä, eikä se ole mun mielestä läheskään niin hyvää kuin tuo vaahto! theBalmin Meet Matt(e) on todella hyvä mattapaletti ja Mary-Lou nyt vaan on täydellinen highlighter mihinkä tahansa meikkiin! Ihanilta näyttävät myös nuo ColourPopin luomivärit! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jejj, kiva! Oho, aika huikee aine siis :D Kyllä, kyllä ;) Nyt tilasin Maryn kaveriksi kaksi korostuspuuteria lisää. Saa nähdä, miten eroaa tästä!

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake