Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Biozell Color Mask | Uudet keväthiukset

Image and video hosting by TinyPic

Moi! Kävin kampaajalla vähän yli kuukausi sitten ja värjäytin tyveni taas vaaleaksi ja leikattiin long bob -malli takaisin. En voisi rakastaa hiuksiani enempää. Tällainen lob-malli sopii mulle kivasti ja on paljon helpompi käsitellä kuin pitkä tukka. Oon inspiroitunut tästä ns. "kevättukasta" ja halusin koittaa värjätä sitä johonkin kivaan sävyyn. Arkailin aluksi pinkkiä sävyä, koska en halunnut mitään överi pinkkiä pehkoa. Siksi päätin ostaa Biozellin Color Maskit sävyssä Raspberry ja Mandarin, jotta saisin niistä hyvän sekoituksen ja tuloksena olisi vähän persikkaisempi lopputulos.

Image and video hosting by TinyPic

Tykkään ihan sikana tästä tukasta nyt! Kuinka hauskaa vaihtaa hiuksien väriä, kun sen voi tehdä niin usein kuin haluaa. Plus se on vielä nopeaa ja hoitonaamiot hoitavat hiuksia siinä samalla. Biozellin Color Maskit eivät ole pigmenttisimmästä päästä, mutta niillä saa silti aikaan helposti kivoja tukkavärejä ;) Sekoitin molempia sävyjä ihan summittain yhteen ja lisäsin paljon hoitoainetta sekaan.

Heh, punertavan tukan värjättyä oon jännästi siirtynyt punertaviin ja ruskehtaviin meikkeihin. Niin silmissä kuin huulissakin. Jotenkin kummasti sitä tuli taas palattua takaisin punapäitten "maailmaan".. Mulla oli siis vuosia sitten kauan aikaa punainen pää ja moni varmasti muistaa mut siitä hyvin!

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Tänään käytin meikissä paljon lämpimiä sävyjä. Huulilla oli ColourPop Lippie Pencil sävyssä Lumière ja uutukainen L.A. Girl Matte Lipstick sävyssä Snuggle. Mahtava kaksikko, toimi hyvin yhdessä! Ripsissä oli yksi maailman parhaimmista pidentävistä ripsareista, Jordana Best Lash Extreme Volumizing Mascara. Kimaltava ja kuultava luomiväri on Makeup Revolutionin Pure Pigments sävyssä Dynamic. Näitä pigmenttejä/irtoluomivärejä on niin helppoa käyttää, kun suihkaisee siveltimeen vettä ja dippaa kevyesti luomiväriin. Suosittelen!

Oon testaillut Paesen meikkejä tässä muutamien päivien ajan ja tuotteet on yllättäneet mut täysin! Poskilla tummempi persikkainen poskipuna sävynro 54. Puna tuo kaunista hehkua kasvoille, josta itse tykkään kovasti. Lisäöverihehkua lisäsin lähes koko naaman täyteen ja siinä käytin Makeup Revolutionin uutta korostuspuuteria, Pro Illuminate. Ihan superiso puuteri! Muutamia kuvan tuotteita tulee blogissa näkymään paremmin pian ;)

Image and video hosting by TinyPic

Suoravärien kanssa käytän aina lantraamiseen hoitoainetta, koska yksinkertaisesti mulla on niin paljon hiusta, että siihen muuten menisi yksi tuubi Color Maskia :D Löysin Prismasta SUPERHALPAA ja toimivaa hoitoainetta, jes! Ostin heti kolme pulloa, ettei lopu kesken. Xtra Hoitoaine 500ml:n pullo maksaa Prismassa vain 0.80€ !! SAY WHAAT. Kyllä, litrahinta 1.60€. Hei, kuinka mahtavaa. Ainoan miinuksen annan voimakkaasta hedelmäisestä tuoksusta, joka värjäyksen jälkeen jää hiuksiin tuoksumaan. Yleensä pidän voimakkaista tuoksuista, mutta tässä se on liiankin voimakas. Ihan sama, on niin halpaa hoitoainetta!


Muilla kevättä rinnassa? ;)

Kommentit

  1. Ooh, ihana tukka! Tosi kiva lopputulos tuli värejä sekoittamalla :). Mä panin omiin hiuksiin tuota pinkkiä ja yllätyin, miten paljon pigmenttiä siitä tuli :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih, kiitos kovasti^^ Mä taidan lantrata niin suuren määrän hoitoainetta, ettei päähän tule tarpeeksi pigmenttiä pysyäkseen montaa pesua.. :D

      Poista
  2. Wooou, ihana tukka! On kyllä niin sua! Tosi kiva meikki ja kokonaisuus muutenkin <3

    VastaaPoista
  3. Ihanat hiukset! <3 Väri on täydellinen, mutta niin on pituuskin :) Mun pitäis vähän lyhentää omaa tukkaa, tää alkaa olla liian pitkä omaan päähän ja kaiken lisäksi huonossa kunnossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiiitos! :) Mulla menee kans aivan älyttömän nopeasti huonoon kuntoon ja latvat varsinkin :S Yh..

      Poista
  4. MITEN IHANAAT <3 tuli vähän ikävä omia pinkkikupareita keväthiuksia n___n

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uuuu<3 Kiitän ;) Sulla on kyllä aina ihanan väriset hiukseeet!

      Poista
  5. Mä vähän ensin pelkäsin, kun näin kuvassa ton oranssin Biozellin, mutta lopputulos on aivan ihana ♡

    VastaaPoista
  6. Moi! Minkäväriseen pohjatukkaan laitoit nämä hiusnaamiot? Näyttää upealta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika perusvaalea on alla, ei tumma blondi vaan kunnon vaalea. Ei kuitenkaan mikään valkoinen pehko ;) Kiitos!

      Poista
  7. Tää on kyl aivan ihana, sopii sulle ihan älyttömän hyvin! *_* Ihana meikkikin ♡

    VastaaPoista
  8. Tosi ihanat hiukset! Oon miettiny tuon mandarinin ostamista tähän kuparinoranssiseen tukkaan, mietin vaan että onkohan tuo liian oranssi :D. Raspberry onkin jo kokeiltu, siitä tykkäsin kovasti! PS. Liityin lukijaksi.

    http://turkoosivadelma.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ^^ En usko, että on liian oranssi, jos sitä lantraa hoitoaineen kanssa. Sillä pystyisi ainakin ylläpitämään oranssista sävyä, jos käyttää kevyesti :)

      Voi kiitos ihana <3

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake