sunnuntai 28. helmikuuta 2016

ZOEVA | Rose Golden Eyeshadow Palette

Pyysin Tomilta joululahjaksi Zoeva Rose Golden -luomiväripaletin. Oon jo pitkään halunnut testata Zoevan luomivärejä ja siveltimiä, koska niitä on hehkutettu ihan joka puolella. Syy, miksi en itse ole tilannut Zoevalta aiemmin mitään on se, että postikulut ovat 7.50€ ja se on mun mielestä paljon. BeautyBay myös myy Zoevaa, eikä sieltä tulisi yli 19€ tilauksiin postareita, mutta BB ei lähetä Zoevaa Suomeen. Harmi, mutta minkäs teet. Joulun aikaan oli kuitenkin hyvä hetki pyytää lahjaksi palettia, koska nyt siitä ei itse tarvinnut maksaa, hehh.

Image and video hosting by TinyPic

Ruusukultaisten ylimpänä ystävänä halusin ehdottomasti Rose Golden -paletin, joka sisältää kymmenen upeaa sävyä. Paletista löytyy kolme mattaista ja seitsemän metallinhohtoista sävyä. Kädelle nopeasti levitettynä jotkut sävyt saattavat näyttää samanlaisilta, mutta eri valoissa jokainen näyttää erilaiselta! Paletissa ei valitettavasti tule peiliä mukana, mutta se ei onneksi ole kovin iso juttu. Pakkaus on pahvinen lärpäke, joka kuitenkin tuntuu kestävältä ja hyvältä kädessä. Siinä on myös magneetit, jolla se sulkeutuu näppärästi, eikä avaudu helposti itsestään.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Rakastan yli kaiken paletin metallinhohtoisia sävyjä, koska niissä on pigmenttiä todella paljon. Luomivärit eivät tarvitse alleen voidemaista tuotetta, jotta ne näkyisivät paremmin. Paletti on täysin hintansa arvoinen! Jokainen sävy levittyy kauniisti ja on helppo häivyttää. Muutenkin tuntuu olevan vaikeaa löytää kauniita ruusukultaisia sävyjä edullisesti, joten tässä niitä olisi paletillinen ;) Sävyjä oli vaikea tallentaa kameralle täydellisinä, mutta Zoevan nettisivuilta näkee värit juuri sellaisina kuin ne todellisuudessa ovat.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Koitin vielä ottaa jonkinlaisen kuvan luomiväristä luomilla, muistaakseni käytin pelkkää Copper is King -sävyä. 10 napin luomiväripaleteilla on hintaa 17.50€ ja sellaisia paletteja löytyy verkkokaupasta yhdeksän kappaletta. Niiden lisäksi valikoimista löytyy kolme Spectrum-palettia, jotka sisältävät 15 nappia ja niillä on hintaa 35€. Verkkokaupasta löytyy myös paljon muitakin ihania tuotteita näiden lisäksi, mm. siveltimiä, poskipunia, huulipunia jne. Toimitus oli todella nopeaa, koska tilaukset lähtevät Saksasta. Tuotteet oli pakattu todella hyvin ja kääritty kauniiseen mustaan paperiinkin. Iso plussa paketoinnista Zoevalle!

Voin vain suositella tilaamista Zoevan verkkokaupasta, kaikesta jäi hyvin positiivinen fiilis. Löytyykö teiltä Zoevan tuotteita ja mitä fiiliksiä teillä on niistä? Siveltimiä täytyy ehdottomasti jossain vaiheessa tilata lisää myös. Lahjaksi siis sain samalla meikkivoidesiveltimen, joka toimii kuin unelma. Palaillaan taas, seuraavaksi tulossa tammi- ja helmikuun suosikkituotteita :)
SHARE:

18 kommenttia

 1. Oih oon jo pitkään kuolannut Zoevan paletteja... Tää varsinkin näyttää tosi kivalta! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. SUOSITTELEN! :D Oli kyllä enemmän, mitä siltä odotin^^

   Poista
 2. Ihana paletti! ♡ Meinasin itsekin jonkun paletin kotiuttaa. Kunhan ostolakko loppuu... :-P
  Tilasin loppuvuodesta sivellinsetin ja olin kyllä supertyytyväinen pakkaukseen! Paljon just ilmatyynyjä ja vielä leimattu kortti, kuka on pakannut. Eräs Sokos vois ottaa mallia... ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä palettia oot miettinyt? ;) Jep. En oo vielä aiemmin ihan noin loppuunvietyä paketointia nähnyt! Hahahh ;D

   Poista
 3. Ihanan näköinen paletti ja kaunis meikki. <3

  VastaaPoista
 4. Jos olisi helpommin saatavana (lue: ilman postikuluja tilattavana :D) niin ehdottomasti pitäisi jotain tilata testiin, harmi kun eivät ole BeautyBay:stä Suomeen saatavana :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Voiskin tilata BeautyBayltä :/ Tulispa Zoevalla joskus aleja tai postarit puoleen hintaan tai JOTAIN! :D

   Poista
 5. Kaunis paletti ja meikki! Zoeva on mulle melko vieras merkki, pitäisi tutustua paremmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiiitos ihana^^ Voih joo, kannattaa kyllä tutustua. On varmasti sen arvoinen ;)

   Poista
 6. Zoevalta olen kanssa himoinnut siveltimiä ja En Taupe-palettia, mutta toistaiseksi olen vielä jäänyt miettimään... Postikulut ovat kyllä aikamoiset! :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :( niin.. Kun ei ne hinnat tuotteillekaan oo mitenkään erityisen halpoja ja sitten vielä päälle korkeat postarit = Ei kiva!

   Poista
 7. Ooh, tuo paletti on aivan ihana ja mikä meikki, niin kaunis olet. <3
  Mua kiinnostaisi Zoevan siveltimet, ehkäpä jossain vaiheessa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Fani<3 Kiitän ;> Mä voisin kirjoitella vielä siitä siveltimestä ja vaikka verrata RT:n omaan! :)

   Poista
 8. Piitäkö maksa tulli ? Vai kuuluko se hinta toi 7.50 e

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei jää tulliin, tavarat tulevat Saksasta :)

   Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig