Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Ystävänpäivä- ja synttäriarvonta

Ystävänpäivänä, eli 14.2. täytän 25-vuotta, wohoo! Parina viimeisenä vuotena oon järjestänyt synttäreideni ja ystävänpäivän kunniaksi blogissa arvonnan, ja sama toteutuu taas. Tällä kertaa sain arvontapalkinnot sponsoroituna eleveniltä* ja Satoki Partners Oy:ltä. Molempien kanssa oon tehnyt blogiyhteistyötä ja molemmat edustavat upeita tuotemerkkejä. Satoki lähetti kauniita tuoksuvia lahjoja teille ja eleven taas jotain sähköistä. Arvonta on tällä kertaa lyhytaikainen, eli viikon kestävä. Joten osallistu heti, ettei unohdu!

Image and video hosting by TinyPic

Rakastan teitä kaikkia erittäin paljon ja oon kiitollinen teistä jokaisesta, joten arvonnan voittajia on tänä vuonna kaksi. Kaksi ihanaa teistä voittaa itselleen mahtavia lahjoja, joista voi jakaa vaikka kaverillekin osan ;) Ja koska saatan olla sunnuntaina ystävänpäivänä kiireinen, enkä kerkeä blogin ääreen, niin toivottelen teille jo nyt

♥♥ UPEAA JA IHANAA YSTÄVÄNPÄIVÄÄ ♥♥

Jos olette yhtään lukeneet blogipostauksista vinkkejä lahjoihin, niin varmasti tiesitte jo osan palkinnoista. Eli kaikista näistä tuotteista oon kirjoitellut blogiini ja kaikki ovat ihan huippuja. Valitsin sellaisia merkkejä, joista varmasti tekin tykkäisitte :)

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


Yksi voittaja saa I Love... lots of bubbles Miniature Bubble Bath & Shower Creme Collection -suihkugeelipakkauksen, joka sisältää kuusi 100ml minisuihkugeeliä. Toinen voittaja saa saman merkin the Perfect Mango & Papaya Take Away Kit -lahjapakkauksen, joka sisältää 500ml kylpy- ja suihkugeelin, 200ml vartalovoin ja suihkupuffin.

Molemmat voittajista saavat itselleen eos Holiday Collection -huulivoidepakkauksen, joka sisältää kolme huulivoidetta ja kaksi arkkia koristetarroja, joilla voi koristella huulimunat. Pakkaus sisältää Vanilla Bean, Sweet Mint ja Pomegranate Raspberry -huulivoiteet.

Molemmat saavat itselleen myös kaksi COLAB-merkin kuivashampoota Paris-tuoksuisena. Yksi kuivashampoista on ns. näkymätöntä hiuksissa ja toinen on tuuhettava, joka näkyy hiuksissa vaaleana.


Image and video hosting by TinyPic

eleven.fi lahjoittaa molemmille voittajille vielä 50€ lahjakortit nettikauppaansa! Lähetän lahjakortit voittajille sähköpostitse ja kortit ovat voimassa vain maaliskuun loppuun saakka. Pitäkää nämä mielessä :)





Arvonnan säännöt:

- Jätä kommenttiin sähköpostisi, jotta saan sinuun yhteyden, jos voitat.
(Postitan palkinnot vain Suomen sisällä)

- Osallistuminen edellyttää, että seuraat blogiani joko Google-raadin TAI Bloglovinin kautta. Kerro minulle, kumman kautta seuraat ja kerro myös millä nimimerkillä. Molempien seurantanapit löytyvät oikeasta sivupalkista yläosasta. Uudet lukijat ovat tervetulleita!

- Kerro mulle, mikä saa sut onnelliseksi :)

- Kun nämä ylläolevat olet toteuttanut, saat yhden arvan. Jos seuraat blogia/mua Facebookissa, saat toisen arvan ja jos seuraat Instagramissa, saat kolmannen arvan. Eli voit saada yhteensä kolme (3) arpaa! Ilmoita mulle, millä nimellä seuraat missäkin, että voin sen tarkistaa.



Arvonta alkaa nyt ja päättyy torstaina 18.2.2015 klo 20.00
Ilmoitan arvonnan voittajat blogissa ja blogin Fb-sivuilla samana päivänä torstaina 18.2. Laitan voittajille tietysti myös sähköpostia. Jos voittajasta/voittajista ei kuulu lauantai-iltaan mennessä, arvon uuden voittajan/voittajat.

Kiitos mahtavista lahjoista elevenille ja Satokille Onnea arvontaan jokaiselle ja muistakaa lukea säännöt kunnolla :)
*Affiliate-linkki, jonka kautta tehdyistä ostoksista saan komission.

Kommentit

  1. Ihanaa kun ystävänpäivä taas koittaa! Ja paljon onnea sinulle tulevan syntymäpäiväsi johdosta! <3

    Minut saa onnelliseksi oma kumppani, rakkaat ystävät ja perhe, ihanat työkaverit ja nauruntäyteiset työpäivät, meikit, blogit, youtubevideot ja askartelu. Lisäksi lähiaikoina minut on saanut onnelliseksi oma aika kuntosalilla sekä yhdessä ystävän kanssa että myös yksin. Onnellisuutta tuo myös tieto siitä että vaikka kesää odottaa innolla, ei vuodenajalla ole enää nykyään mitään väliä kun on ympäri vuoden niin mukavaa!

    Seurailen sinua Googlen kautta nimimerkillä maria, sekä Instagramissa nimimerkillä mariarasanen

    Ihanaa kevään odotusta sinulle! :)

    VastaaPoista
  2. ja vielä edelliseet, sähköpostini on kirsimariaannika@gmail.com :)

    VastaaPoista
  3. Onnittelut tulevien synttäreiden johdosta!
    Seuraan sekä bloglovinin että googlen kautta, tykkään facebookissa, kaikissa nimellä Heli Heinonen, niin ja instassa myös!Oon oikee stalkkeri, hih.
    Onnelliseksi tekee lemmikit, lukeminen, liikkuminen luonnossa ja sydämelliset ihmiset.
    heli.studiokaira@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Seuraan Bloggerin kautta ja onnelliseksi tekee perhe. :)
    Facessa seuraan nimellä Sari R******* (kerron toki koko nimeni jos satun voittamaan, en halua laittaa sitä tähän...) eli kahdella mukana.

    Onnittelut jo näin ennakkoon synttäreiden johdosta!

    sari piste susanna at hotmail piste com

    VastaaPoista
  5. Oi miten ihania juttuja! Mut tekee onnelliseksi mun rakas mies ja meidän kissat <3 Niistä oon ihan äärettömän kiitollinen <3
    Seuraan Bloglovinin kautta, Facessa ja Instassa (:

    VastaaPoista
  6. Ooo ihana arvonta! Onnea jo etukäteen synttäreistä! ;) <3

    Kolme arpaa tänne, seuraan joka paikassa :D

    Onnelliseksi tekee se, että on joku kenen kanssa jakaa oma ylitsevuotava onnellisuus :'3

    highandlightblog@gmail.com

    VastaaPoista
  7. Ihania tuotteita! Onnelliseksi tekee lähestyvä kevät ja auringonpaiste, joka piristää päivän kuin päivän :)
    Seuraan Bloggerin ja Instagramin kautta, eli 2 arpaa. Nimimerkki on tämä sama bloggerissa, ja instassa kivipuuteri.
    kivipuuteri(a)gmail.com

    VastaaPoista
  8. Aivan ihana arvonta ❤️ Paljon onnea myös synttäreiden johdosta! Mut saa onnelliseksi ystävät, koiralapset, perhe ja tietysti ihana meikkiharrastus 😊 Seuraan bloggerin kautta ja facessa ja instassa eli kolmella arvalla mukana! Sähköposti on shopaholicloveletters@gmail.com ja nimimerkki ylläoleva, facessa Mari S ja instassa@marisalomeikkaa

    VastaaPoista
  9. Paljon onnea synttäreiden johdosta! Onnelliseksi tällä hetkellä tekee se, että saan tehdä päivittäin juuri sitä mistä tykkään, eikä aamulla ylös nouseminen tunnu kammottavalta :D Kahdella arvalla mukana (blogger, instagram). marika.minkkinen(a)gmail.com

    VastaaPoista
  10. Isosti onnea tulevan merkkipäivän ansiosta! Onnelliseksi tekee söpöt eläimet (etenkin kissat!), auringon paiste, hyvä seura ja kuppi kahvia, kieltämättä myös uusi kosmetiikka jota hypistellä. Seurailen Bloggerin (sekä Bloglovinin) kautta sekä instassa (meikkimonsteri). Eli kahdella arvalla mukana.

    -Sonja / meikkimonsteri@ gmail.com

    VastaaPoista
  11. Onnea :) Seuraan bloggerin kautta.

    Tällä hetkellä onnen aiheita ovat hyvä terveys, mahtava avokkini ja rauhallinen arki.

    vanilliini100@gmail.com

    VastaaPoista
  12. Voi miten sie hemmottelet sun lukijoita :') tietysti osallistun, pitkäaikainen lukija bloggerin kautta. Seuraan sua jo facebookissa (Jonna K) ja instassa (nonnainen) :) Mut saa onnelliseksi tällä hetkellä meidän muutto Tampereelle, en malta oottaa! :'D innoissani katselen sisustusjuttuja ^_^ lisäks mut saa onnelliseksi se, että miun poikaystävä pääsee toteuttamaan unelmaansa. Ja se, että muuton yhteydessä pääsen lähemmäs mun perhettä <3

    jyonnee2@gmail.com

    VastaaPoista
  13. Mukana! Seuraan raadin kautta Joko ;) ekojohanna@gmail.com

    VastaaPoista
  14. Etukäyteisonnittelut synttärisankarille!

    Bloggerin kautta seuraan, nimmari näkyykin postauksessa.

    Onni on tällä hetkellä se, että uskon pääseväni jalkakipsistä eroon parin viikon päästä!

    dzinni@europemail.com

    VastaaPoista
  15. Luen Bloggerin kautta, nimellä Mimosa :) talkandbake@suomi24.fi

    Ihanan, värikkään palkinnon olet kasannut. Collabia olisi kiva kokeilla.

    Onnelliseksi tekee hyvä ruoka ja meidän koira :3 Myös yllätykset tekee onnelliseksi ja hyvä seura!

    VastaaPoista
  16. Luen bloggerin kautta nimellä Anniina :)

    anniina.saunakangas@hotmail.com

    Onnelliseksi minut saa poikaystävä ja läheiset ihmiset.

    Seuraan myös facebookissa nimellä Anniina Saunakangas.

    VastaaPoista
  17. Onnittelut synttäreistä!!

    Seuraan bloglovinissa nimellä annamari ja instassa annamarimirjami. sposti: annamarimirjami at gmail.com. et kyllä arvaa mikä mun nimi on :D

    Onnelliseksi minut tekee mm. muistot kesästä ja seuraavan odotus, musiikki ja nauru ystävien kanssa.

    VastaaPoista
  18. Onnelliseksi minut tekee avomies ja muut rakkaat ihmiset <3
    Seuraan bloglovinin kautta.
    sanna_katariina(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  19. Onnittelut tulevien synttärien johdosta!
    S-postini: 66aurinkoinen@gmail.com
    Bloggerin Google-raadin (Riitta T) kautta seurailen.
    Aviomieheni saa minut onnelliseksi.
    Kahdella arvalla mukana; Instassa riitta66.



    VastaaPoista
  20. Olen onnellinen siitä, että olen vihdoin terve!

    Seuraan blogiasi googlen kautta nimellä Iina. Seuraan sua facebookissa ja instagramissa. Nimiä en millään haluaisi julkisesti laittaa, mutta kerron toki jos voitto osuu kohdalle! :)

    Iinaysikasi@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Facebookin ja Instan pointti on siis se, että niiden avulla saat lisäarpoja. Eihän niillä lisäarvoilla ole merkitystä enää, kun et voi saada niitä. En siis löydä sua ollenkaan Facesta tai Instasta :( Ei tietenkään koko nimeä tarvitse mulle kertoa, mutta pieninkin vinkki riittää, jos haluat :) Voit myös laittaa mulle sähköpostia, jos se tuntuu paremmalta! cosmeticlandblog @ gmail.com

      Poista
  21. Ihanaa synttäriä söpö!<3

    Mut tekee onnelliseksi musiikki, läheiset, kissat, usko, hyvät tuoksut ja oma pieni nuhruinen asuntoni kaikkine outouksineen.

    Seuraan kolmessa paikassa, blogger, fb ja insta. :)

    VastaaPoista
  22. Synttärionnea :) Onnelliseksi tällä hetkellä saa pidentyvät päivät ja valon lisääntyminen.
    Seuraan Bloglovinin kautta.
    anne.puumala@anvianet.fi

    VastaaPoista
  23. Ihanaa synttäriä!!!

    Mut on saanut tänään onnelliseksi mun lukijat, mutta yleensä se on mun mies. <3

    Seuraan Google-raadin kautta.

    hakusanarakkaus(at)gmail.com

    VastaaPoista
  24. jennasusanna96@gmail.com
    Seuraan googlen kautta nimellä Jenna Susanna ja onnelliseksi mut tällä hetkellä tekee läheiset. :)

    VastaaPoista
  25. Bloggerin kautta seuraa Katarooma ja maili on laurakatarooma@gmail.com. Instassa seuraan nimellä laurakoja.

    Mut tekee onnelliseksi mm. puolivuotias siskonpoika Edvard. <3

    VastaaPoista
  26. Seuraan bloggerin kautta nimimerkillä eekku80
    eekku80@netti.fi
    Onnelliseksi tekee kun saa seurata oman pienokaisen kasvua
    ihana arvonta ja hyvää ystävänpäivää

    VastaaPoista
  27. Yhdellä arvalla mukaan, seuraan bloglovinin kautta nimimerkillä Siinatar. Minut saa onnelliseksi perheeni =).
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  28. Ihana arvonta! :)

    Seuraan bloglovin kautta (Nina Holm)

    Meikkiä ja ihmiset mun ympärilla + kissani Snowball saa minua onnelliseksi :)

    ninaholm88@hotmail.com
    Ja olen seurannut/tykännyt sinun sivusta Fb:ssa ja seuran instagramissa(ninozia)

    VastaaPoista
  29. minut saa onnelliseksi oma perheeni johon kuuluu avomies ja tyttöni :)

    seuraan googlen kautta nimimerkillä nellio ja sähköposti on nellio@windowslive.com

    VastaaPoista
  30. Oii onnia! Vitsit ku on ihanat palkinnot, kyllä kelpais >-< Oon bloggerin kautta lukijana ja säpo on s_kerola@hotmail.com

    Minut tekee onnelliseksi kaikki rakkaat ympärillä, herkullinen ruoka, musiikki ja kavereitten kaas sekoilu ilman muitten mielipiteitä. <3

    VastaaPoista
  31. Kahdella arvalla mukana! Seuraan Googlen kautta nimimerkillä Netteriina ja Facebookissa nimelläni Elise Ha...
    Minut tekee onnelliseksi perheeni, terveyteni, kiinnostavat harrastukseni ja elämä yleensäkin :)
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  32. Seuraan sinua Bloglovin'in ja Instagramin kautta, eli kahdella arvalla mukana.

    Minut saa onnelliseksi oma perheeni. Olen onnellinen myös siitä että lapseni kokevat voivansa puhua ja uskoutua minulle, siitä huolimatta että ovat poikia :)

    Hyvää tulevaa Syntymäpäivää! Nuorimmaiseni on myöskin Ystävänpäivä lapsi <3

    -Tingeling-
    FinTingeling@gmail.com

    VastaaPoista
  33. Oi, mikä ihana arvonta! Seuraan googlen kautta, blogisi on ollut jo hyvän aikaa mulla oman blogin lukulistalla ja nyt yritin vielä paremmaksi vakuudeksi liittyä google-raatiin mutta en silti näe itseäni nyt siinä... O_o

    Mut tekee onnelliseksi useampikin asia, mutta super-onnellisuutta aiheuttaa sisareni pienet lapset, joista toiselta, 2-vuotiaalta kummitytöltäni sain juuri ystävänpäiväkortin ja pienet sydämet pyörivät ympyrää pääni päällä. <3 <3

    2 arpaa, täällä seuraan viereisellä nimimerkillä, Instagramissa evastiinalla. :)
    eva -stiina ( at] hotmailpiste com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Synttärionnea ja hyvää ystävänpäivää sinullekin näin etukäteen! :)

      Poista
  34. Ihan arkipäiväiset asiat ja turvallisuus elämässä.
    Kolmella mukaan, seurailen bloglovinin kautta ja fb:ssä ja instassa omalla nimelläni, jolla myös kommentoin.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  35. Aivan ihana arvonta. <3 ooohhhh!
    Seuraan Googlen-kautta nimellä Fani, Fanny-91@windowslive.com

    Onnelliseksi minut saa oma mieheni sekä äitini. Kun aamulla näen mieheni nukkuvan vielä vieressäni, en voi kuin todeta olevani onnellinen. Äitille soitan joka päivä ja aina puhelun aikana olen todella iloinen, että saan puhua hänen kanssaan mistä vain ja hän kyllä kuuntelee. <3 Tietenkin myös koirat, jotka aamulla ensimmäiseksi seuraavat perässä alakertaan ja tulevat rapsuteltaviksi, ei siinä voi kuin rakastaa ja olla onnellinen tästä.

    Seuraan sekä Facebookissa että Instassa ( Fani & Fannyeh91 )

    VastaaPoista
  36. Oi että, miten ihanan arvonnan olet laittanut! <3 Hyvää syntymäpäivää! :))

    Onnea on oma rakas mieheni, viikonloput, leipominen, (leivosten syöminen :'D), uusi kosmetiikka, nukkuminen pitkään...

    Seuraan blogia Google-raadin kautta ja Instassa (johanna_wasberg), eli kaksi arpaa.

    mssweetbrunette ät gmail piste com

    VastaaPoista
  37. Paljon onnea! :) <3
    Mut tekee onnelliseksi auringonpaiste ja pian tuleva kevät, oma aviomies ja koira sekä tietty uudet kosmetiikkahankinnat :)
    Seuraan Google-raadin kautta ja Istagramissa nimellä Katatuulikki
    katatuulikki@outlook.com

    VastaaPoista
  38. Oi hitsi, miten ihana arvonta! ♡___♡

    Paljon onnea♡♡♡

    Tulen onnelliseksi ystävistä ja sukulaisista ♡

    ♡:Sara (mypersonalgalaxy@gmail.com, seuraan Googlen käyttäjäraadin kautta)

    VastaaPoista
  39. Hyvää syntymäpäivää! Onpas upeita palkintoja, olen näitä niin monesti hypistellyt kiinnostuneena! Minut tekee onnelliseksi stressittömät ja kiireettömät hetket niin kotona, kavereiden kanssa tai vaikka ulkomaisessa kaupungissa kävellessä. Seurailen bloglovinin kautta, msesmsesmses@gmail.com

    VastaaPoista
  40. Olen seurannut jo todella pitkään Bloglovinin kautta nimellä Riitta. c_riitta@hotmail.com

    Minut saa onneliseksi mieheni, puhdas koti, ruoka ja vapaapäivä. Näillä on mieli jo hyvinkin virkeä!

    Hyvää syntymäpäivää vielä näin etukäteen ja kiitos ihanasta arvonnasta. :)

    VastaaPoista
  41. Bloggerin kautta seuraan ja instaa seuraan myös. neitiminttukihara@gmail.com
    Onnellisuus on niin vahva sana, etten tuohon oikeastaan voi mitään pikkujuttuja vastata. Läheiset ihmiset ja koirat ovat varmaan ne, joista olen nyt ja yleensäkin onnellinen.
    Onnea synttäreistä ja mukavaa ystävänpäivää!

    VastaaPoista
  42. Onnea syntymäpäivien johdosta! Seuraan blogiasi Google-raadin kautta nimimerkillä Divve :)

    Minut tekee onnelliseksi hyvä parisuhde, omien tavoitteiden saavuttaminen, riittävä vapaa-aika ja kosmetiikka. Erityisesti kosmetiikka tuo pientä piristystä jokaiseen päivään :D

    divarive@gmail.com

    VastaaPoista
  43. Paljon onnea! <3 Mä tuun usein onnelliseks ihan jostain pikkujutuista, esim. jos löydän vaikka euron jostain tai joku kehuu mun paitaa tms. :D Ja hyvä ruoka ja herkut nyt aina ilahduttaa!
    Seuraan Google-raadin kautta tällä nimimerkillä, tykkäsin fb-sivusta ja instassa seuraan nimellä v2.v1 :)
    viiviydw@gmail.com

    VastaaPoista
  44. oodikoi@gmail.com

    Seuraan blogias Bloglovinin kautta Facebook-tililläni, jotennn ööh, liekö "nimimerkkini" siis Oodi Koiramäki :'D Ja instassa seuraan nimimerkillä dipinkki!

    Mikä saa mut onnelliseks... No näinä päivinä kun oon kipeä niin ehottomasti se että kämppis laittaa pyykit, imuroi, pesee vessan ja tarjoutuu keittämään pastaa, sisko käy kylässä ja tuo hymynaamoilla koristeltuja berliininmunkkeja samalla kun itse pötkötän sängyllä katsellen Netflixiä... Talking about ystävänpäivä <3

    Ja oikein oikein mukavaa ennenaikaista syntymäpäivää sulle! C:

    VastaaPoista
  45. Onnea! Kahdella arvalla mukana. Seuraan Bloggerin kautta nimellä sikurina ja Facebookissa nimellä Suvi K. Minut saa onnelliseksi poikani, joka päivä :)
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  46. Ihanaa syntymapaivaa! :)

    Mut tekee onnelliseksi oma pikku perhe, hevoseni ja se kun saan hetken omaa aikaa kynsien laittoon. :)

    Seuraan seka Bloggerin etta FB:n (Katariina L.) etta Instan (katapultti82) kautta. :)

    rusinapulla82(at)gmail.com

    VastaaPoista
  47. Ihana arvonta <3
    Seuraan blogiasi google-raadin kautta nimellä Tuuli, sekä instassa nimimerkillä tuulimariaaa. Eli ilmeisesti olen mukana kahdella arvalla? :)
    Minut tekee onnelliseksi läheiset ihmiset ja heidän tukiverkostonsa, hyvä ruoka, musiikki, ja uudet kosmetiikkahankinnat ;)

    browneyessecret@gmail.com

    VastaaPoista
  48. Seuraan Bloglovinin kautta (Tiltu) sekä Facebookin kautta A*** A****** eli kahdella arvalla mukana!
    Onnelliseksi minut tekee yhteinen arki oman kullan kanssa :)

    Paljon onnea synttäreiden johdosta!

    VastaaPoista
  49. Paljon onnea ja ihanaa Ystävänpäivää! :)
    Onnelliseksi minut tekee monikin asia, mutta ensimmäisenä nousee mieleen ihana mieheni <3

    Kolmella arvalla ollaan mukana. Bloggerin kautta seuraan näkyvissä olevalla nimimerkillä ja Instagramissa sama ilman etunimeä, Facebookissa sitten omalla nimelläni :)

    shimmerblinger@gmail.com

    VastaaPoista
  50. Onnea Virve!
    Seuraan sinua pääasiassa Bloglovinin kautta ja myös fb:n kautta silloin tällöin. Kiitos ihanasta blogistasi, olen viihtynyt ja myös tyttäreni, myöskin Virve, seuraa blogiasi.

    Onnelliseksi minut tekee oma perhe ja erityisesti koirieni kanssa kiireettömät lenkit. Kesä ja lämpö. Kaikki kaunis.

    Bloglovinin kautta minut löytää nyt nimim. Hovatar, sp. taruvaisa@gmail.com

    VastaaPoista
  51. Synttärionnittelut! :)

    Seuraan bloggerin kautta nimimerkillä Kattivaara ja instagramissa seuraan nimellä mminttuinen. Sposti on min_veh @ hotmail.com ELi kaksi arpaa siis.

    Onnelliseksi minut tekee hevoset ja talli, siellä saa unohtaa arjen ja voi vaan keskittyä rauhassa kivaan tekemiseen :)

    VastaaPoista
  52. Minut saa onnelliseksi monikin asia: läheiset ihmiset, tasainen arki, lisääntyvä valo ja lähestyvä kevät, mielenkiintoiset blogipostaukset, hyvät kirppis- ja alelöydöt...
    Olen mukana kahdella arvalla. Seuraan blogia Google-raadin kautta (Marikki) ja olen FB-tykkääjä (Mari K.)

    pokkaritaivas(a)gmail.com

    VastaaPoista
  53. Päivän myöhässä huipusti synttärionnea! <3 Nyt mut tekee onnelliseksi kissan tuoksu pitkän työpäivän jälkeen ja aamut jotka alkaa poikaystävän kanssa hitaalla aamupalalla.

    jolanda.sankari@gmail.com

    Bloggerin kautta seuraan Jolanda S, Instagramissa DreamCracker ja Facebookissa Jolanda Sankari

    VastaaPoista
  54. ainokaisak@gmail.com

    Seuraan bloggerin kautta. Mut tekee iloiseksi ihan päivän yksinkertaiset asiat kuten ruoka ja kaverit.

    VastaaPoista
  55. Onnea! :)
    Bloglovinin kautta seurailen (Mint Candy) ja Facessakin stalkkaan (Minttu L.).

    Minut saa onnelliseksi mun hauvat ja mun ystävät. Tärkeitä ihan jokainen. Omaan kotiin on myös kiva tulla pitkän työpäivän jälkeen.
    tramp[@]netti.fi

    VastaaPoista
  56. Myöhästyneet synttärionnittelut! :-) Voi että mikä palkinto taas, tulis kyllä niin sopivaan saumaan koulukiireiden keskelle. ;-) Mut tekee onnelliseksi oma pieni perhe, johon mun lisäksi kuuluu poikaystävä ja kaks nelijalkaista. Myös tuo ulkona näyttäytyvä aurinko tekee mut onnelliseksi! Kohta meillä on kesä ;-) ja mulla ei oo vielä kesätyöpaikkaa - apua! ;-D

    Seuraan bloggerin kautta, Facebookissa ja instagramissa. :-)

    Jettapeipi@hotmail.com

    VastaaPoista
  57. Bloglovinin kautta seuraan (jenni856) ja Instagramissa (jennniheii).
    Onnelliseksi tekee hyvä arki ja kaikki siihen kuuluvat asiat. Mukaan lukien esim. kivat kosmetiikkatuotteet ;)

    zx1@luukku.com

    VastaaPoista
  58. Myöhästyneet synttärionnittelut. Minut tekee onnelliseksi perheen ja ystävien kanssa ajan viettäminen, vaikkei mitään erikoista tekisikään. Tai edes puhelinkeskustelu heidän kanssaan jos ei muu ole mahdollinen. :) Luen bloggerin kautta tällä nimellä.

    ciennariverlake@gmail.com

    VastaaPoista
  59. Joka paikassa seuraan joten kolme arpaa (intassa VIIIWII nimellä ja bloglovinissa viiviK) mut tekee onneliseksi mies, kissat, kaverit, hyvä ruoka ja mukava kiire :)

    viivi.korpela@hotmail.com

    VastaaPoista
  60. Seuraan bloggerin kautta :) Onnelliseksi minut tekee mukavat arkiaamut perheeni kanssa :)
    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
  61. Mukana yhdellä arvalla. Seuraan google-käyttäjäraadin kautta nimella Hilda Hissu. Onnellinen olen kun saan viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa.
    hilsan@luukku.com

    VastaaPoista
  62. Ihana arvonta! Olen niin google lukija kuin bloglovin :D
    Mikä mut saa onnelliseksi, arjen pienet asiat. Niistä se elämä koostuu. Mun rakas mies, karvakorvat, mun ihana perhe ja no... KOSMETIIKKA :D Voisin päivä toisensa jälkeen vain ihastella uusia meikkejä ja hiplailla niitä :D

    Kolmella arvalla mukana. Janet tai Janetfantazya nimillä seurailen :)

    myfantazya (a) gmail.com

    Ihanaa päivää!

    VastaaPoista
  63. Lukija bloggerin kautta yhdellä arvalla mukaan :) Onnelliseksi minut tekee perhe ja kaikki rakkaat läheiset ihmiset, kaunis sää, lemmikit, vapaa-aika... listaa voisi jatkaa melko paljon :)

    ilokseni@gmail.com

    VastaaPoista
  64. Myöhäiset synttärionnittelut sinulle!
    Minut saa onnelliseksi puoliso, ystävät, lemmikkini, kirjat, kosmetiikka, hyvä tee, sokeri..

    Seuraan blogiasi bloglovinin ja bloggerin kautta, molemmissa nimellä Anni (tai en kyllä ole varma onko se bloglovinin nimimerkkini, mutta bloggerin ainakin :D). Eli yksi arpa kiitos :)

    ajatuksiakirjamaasta@hotmail.com

    VastaaPoista
  65. Seuraan blogiasi bloggerin kautta nimellä Jenni Janina ja instagramissa nimellä jennijaninaas

    Mut tekee onnelliseksi perhe, ihanat ystävät ja yhdessä vietetty aika, hyvä ruoka , oma koirani ja oikeastaan olen vain todella onnellinen siitä että saan elää terveenä ja rakkaiden ihmisten ympäröimänä <3

    jennijaninaharju@gmail.com

    VastaaPoista
  66. Seuraan bloggerin, instan ja fb:n kautta. Onnelliseksi saa mut tällä hetkelä 4,5kk ikäinen tipsunpentu =)

    marikax@gmail.com

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake