Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Vesimeloneja ja persikkaista passionhedelmää

Odotan kesää jo kuin kuuta nousevaa. Inhoan talvea ja kylmää, rakastan kesää ja lämmintä. Mikä veisikään mielen tulevaan kesään paremmin kuin vesimelonin tuoksu ja keltainen väri? Kaksi asiaa, joita näkee kauppojen hyllyillä ja vaaterekeillä aivan liian vähän. Ihan oikeasti. Rakastan keltaista väriä yli kaiken, etenkin vaatteissa! Oon säästänyt vaatekaappiini keltaisen takin lapsuuden ajoilta ja jos koskaan saan tyttölapsen, puen sen väkisin tuohon takkiin ;) Ja mitä tulee vesimelonin tuoksuun ja makuun, sitä saisi löytyä kookoksen lisäksi lisää karkeista, suklaista, jäätelöistä jne paljon enemmän. Okei, ei ehkä vesimelonisuklaata kuitenkaan..

Image and video hosting by TinyPic

Jos jokin saa mut haaveilemaan kesästä, on sen oltava I Love Cosmetics -merkin herkulliset tuotteet; "Smell delicious, feel delicious". Oih, kyllä. Lisää arvosteluita merkin tuotteista löytyy tämän linkin takaa.

Image and video hosting by TinyPic

Peachy Passionfruit Nourishing Body Butter tulee kätevässä muovipurkissa ja siitä löytyy  200ml vartalovoita. Värinä tietysti se ihanan pirtsakka keltainen ja tuoksuna herrrrrkullinen persikka ja passionhedelmä. Mukana vartalovoissa on mm. kookosöljyä ja sheavoita ravitsemassa ihoa. Tuoksu on pehmeä, makea ja vartalovoita levittäessä tuntuu siltä kuin kuorruttaisit itsesi jälkiruokaan! Koostumus on ihanan kevyttä ja ohutta. Se imeytyy ihoon hetkessä, eli voit huoletta pukeutua heti voiteen levitettyä. Iho tuntuu pehmeältä, sileältä ja kosteutetulta. Aivan ihana ja edullinen vartalovoi, suosittelen!

Image and video hosting by TinyPic

Juicy Watermelon Revitalizing Shower Gel tuoksuu mhmmmm, sille täydelliselle vesimelonille! Ei millään ällöttävällä tai vahvalla tavalla, vaan kevyellä ja uskomattoman herkullisella tavalla. Slurps :P En muista ennen nähneeni näitä 250ml "pikkupulloja", yleensä näitä I Love -suihkugeelejä myydään isoissa 500ml pulloissa, mutta nämä pienemmät on ihan mahtavia! Sopivan kokoisia ottaa mukaan mihin tahansa. Suihkugeelissä on mukana mm. aloe vera -kasvin uutetta kosteuttamaan ihoa ja säilyttämään sen pehmeyden. Niin ja näköjään ihan ihka oikeaa vesimeloniakin löytyy hitusen tästä, uuuu. Suihkugeelien ylimpänä ystävänä arvostan suuresti superherkullisilta tuoksuvia suihkareita ja varsinkin näitä ei-niin-yleisiä tuoksuja.

___________________________________________________________________________________________________


Nyt saa kesä tulla mun puolesta, oon valmis! Mitkä tuoksut saa sut fiilistelemään kesää talvella? I Love Cosmeticsin tuotteita ei ole muuten testattu eläimillä, eivätkä ne sisällä parabeeneja tai saippuaa. Sen sijaan ne sisältävät paljon luonnollisia ainesosia ja upeita tuoksuja ;) Ja mikä parasta, tuotteet ovat edullisia ja niistä voivat nauttia niin lapset kuin aikuisetkin! Merkin tuotteita voi tilailla mm. eleven*Shopping4net ja NordicFeel* nettikaupoista ja tottakai niitä myy myös Sokos tavaratalot, Emotion-myymälät, Stockmann sekä Anttila tavaratalot. Merkin tuotteita saatta näkyillä tulevassa arvonnassa, vink vink..



Tuotteet saatu blogitestiin Satokilta, kiitoooos!
*Affiliate-linkki, jonka kautta tehdyistä ostoksista saan komission.

Kommentit

  1. Aah, kuulostaa niin hyvältä! <3 Kuvauksesi tuosta body butterista oli sen verran herkullinen, että harkitsen jo vakavasti sen ostamista.. :D Kesä tule pian!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, se on ihana! Oikea kesäherkku, suosittelen sen hankkimista. Vakavasti ;)

      Poista
  2. Keltainen on munkin suosikkivärejä, varsinkin sisustuksessa. Se vaan tuo iloa ja valoa ympärilleen!:) Ja vesimeloninmakuisia karkkeja saisi todellakin olla enemmän! Fazerilla on niitä sinisiä rinkuloita, ne maistuu melonilta, mä laitan niitä aina irtsupussiin..

    Mulle koivuntuoksu on saa kesämielelle. Ylipäätään luonnolliset kukkaistuoksut vie mielen kesään ja lämpöön.<3 (Oon kyllä talvi-ihminen, mutta kesä voi parhaimmillaan olla tosi jees.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tuo, tulee heti iloinen ja hyvä fiilis keltaisesta :) Uuu joo, ne on hyviä. Löysin kans vesimelonikarkkeja Karkkikatu-irttarihyllyltä. Oli ihan hullun herkullisia!

      Joo koivu.. Ja vastaleikatun nurmikon tuoksu on yksiä parhaita kesän tuoksuista ;)

      Poista
  3. Juuri eilen kuvailin I Loven suihkugeelejä. :D Ne on niin herkullisen tuoksuisia, että huhu. <3

    VastaaPoista
  4. Tuo Peachy Passionfruit tuoksuu todellakin ihan mielettömän herkulliselta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Olispa siitä jokin huonetuoksukin saatavilla :'D tai kynttilä!

      Poista
  5. Nää on kyllä niin houkuttelevia tuotteita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooh ja onneksi kivan halpojakin samalla :P Voi hyvillä mielin hamstrata..!

      Poista
  6. Oi nami miten herkullisesti sää kuvailit nää.. :P Voin vaan kuvitella kuin namille nuo tuoksuu <3 Mulle tulee kesä mieleen mansikan tuoksusta ja hattarasta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahh, kiitos vain ;D Oih, tuli hattaraa ikävä. En muista yhtään, koska viimeksi olisin sitä syönyt... Mutta kaikki hattaran tuoksuiset tuotteet on <3

      Poista
  7. Kookoksen tuoksu tuo aina kesän mieleen! Samoin ulkomaanmatkat, varmaan sen takia että joskus mulla oli kookoksen tuoksuista aurinkorasvaa. :-D myös kaikki hedelmäiset ja makeat tuoksut muistuttaa kesästä <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake