Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Syntymäpäivälahjoja

Ihan ensiksi; Ystävänpäivä- ja synttäriarvonta päättyy tänään klo 20.00, joten vielä kerkeää osallistumaan! Ilmoittelen vielä tänään voittajat, joten pysykää hollilla. Palkintolahjoina eos-huulivoiteita, I Love Cosmeticsin vartalonhoitotuotteita, COLAB-kuivashampoita ja 50€ lahjakortit eleveniltä* ;) Kaunis kiitos myös onnitteluista! Teidän kommentteja on ollut ihana lukea, jatkakaa samaan malliin! 

Vietin lauantaina synttäreitä ja kaverit Tiia ja Heidi tuli kyläilemään. Koristelin koko kämpän sydänkuvioisiin serpentiineihin ja kiinnitin seiniin pinkkejä sydämen muotoisia ilmapalloja. Tarjolla on sydämen muotoista kakkua, sipsuja ja dipsuja ja tietysti vähän alkoholia. Myöhään illasta lähdettiin viihteelle ja seuraava päivä kuluikin sohvalla kärsien. Edelleen mulla on maailman kamalin niskakipu, eikä se edes lähde särkylääkkeillä :( Mutta oli se sen arvoista, hauskaa oli! Äiti, mummu ja paappa kävi myös kakkukahvilla maanantaina ja toi mukanaan pieniä lahjoja. Kuvailin kaikki saadut lahjat ja tässä ne nyt olisi.

Image and video hosting by TinyPic


Tiialta ja Heidiltä sain kauniin säilytyslaatikon pikkutavaroille ja koruille. Sen sisältä löytyi Namitupa Sydäntikkari mangon makuisena, njam! Parit pampulat, Max Factorin Glossfinity kynsilakka sävyssä 28 Heavenly Parme ja GOSH Lip Lacquer -huulilakka sävyssä 006 Funky Lips. Kynsilakka on kaunis hento liila, jossa sinisenä/liilana hohtavia glitterhippuja. GOSH-huulilakka on pirteä tumma pinkki, joka sopii täydellisesti kesään. Huulilakka on kuin huulikiilto ja tuntuu huulilla todella hyvältä ja mukavalta. Näin tumma sävy oli vähän epätasainen huulilla, mutta varmasti toimii paremmin, kun alle pistää ohuen kerroksen huulipunaa.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


Äidiltä toivoin Lumenen uuden True Mystic Volume -ripsivärin lahjaksi. Tätähän nyt on vaan pakko päästä testaamaan, niin paljon ylistäviä kehuja on nähty ja kuultu. Äidiltä, mummulta ja paapalta sain myös tulppaaneja ja karkkia. Kukat aina piristää! Tomilta sain suklaalevyn, toi on niin hyvää..


Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


Tomilta toivoin lahjaksi Flamingo Candlesin ystävänpäiväksi myyntiin tulleen Love Bug -tuoksukynttilän. Kynttilään sai ilmaisen nimikaiverruksen myös, mutta tällä hetkellä se maksaa neljä puntaa. Niin suloinen lahja kelle tahansa

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


"A sweet, strawberry sherbet delight. Limited Valentine edition, Love Bug combines blends of mandarin and petitgrain, with subtle undertones of cinnamon. Lilac glitter is mixed with our hot pink soywax to create the most sumptuous Valentine treat. J’adore!"


Kynttilä siis sisältää glitteriä (omg!) ja tuoksu on kivan kirpeä, mutta todella makea mansikka. Jännästi muistuttaa ehkä jopa huuhteluainetta? :D Ihana joka tapauksessa! Samaan tilaukseen nappasin vielä mukaan Cherry Slush -tuoksuisen tuoksuvahan, jonka unohdin kuvata..

Image and video hosting by TinyPic


Joka vuosi toivon Tomilta kukkia lahjaksi ja tottahan niiden täytyy olla aina erilaisia. Tällä kertaa sain upean ruusukimpun, johon yhdistettiin itse vaaleanpunaisia kenties tulilatvoja? Heh, kuvasin kukat taas viime tingassa ja tietenkin ne kerkesi jo nuupahtaa. Näyttää silti kauniilta!


Mitä te teitte ystävänpäivänä? :) Palaillaan vielä illalla arvonnan merkeissä!


*Affiliate-linkki, jonka kautta tehdyistä ostoksista saan komission.

Kommentit

  1. Lumenen ripsari on kyllä tosi hyvä, tykkäät siitä varmasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kääk! Mä en tykännyt hirveästi ;D Mutta varmasti bloggailen siitä vielä!

      Poista
  2. Kivoja lahjoja ja ihan perus vauvaarki oli ystävänpäivänäkin

    VastaaPoista
  3. Ihanan keväisiä kuvia :) Mun ystävänpäivä oli niinkin jännittävä, että olin koululla tekemässä hommia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voiii kiitos :) Aaaa, no mutta onhan sekin tapa viettää ystistä ;D

      Poista
  4. Aivan ihania lahjoja oot saanut. <3

    VastaaPoista
  5. Ihania lahjoja! <3 Uu kerrothan sääki tuosta Lumenen Mystic ripsarista, kerrokerro :3 Haluan lukia mahollisimman paljo siitä arvosteluja. :D Mietiskelen vieläki et ostanko sen vai en. x) Ooh tuo tuoksuu varmaan taivaalliselle tuo kynttilä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos^^ Kerron toki! Ensifiilikset; Täh, tässäkö tää nyt oli?! Odotukset oli superkorkealla ja sen takia petyin. Ihan perus ripsari, ei anna megamakeita ripsiä ja suttaa alaluomet päivän mittaan :( Kirjoittelen ripsarista vielä blogiin jossain vaiheessa kunnon postauksen!

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake