Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Pixi & NYX Cosmetics

Image and video hosting by TinyPic

Yhteistyön merkeissä sain valita eleven.fi* nettikaupasta muutaman tuotteen testiin ja valkkasin kaksi tuotemerkkiä lähempään arvosteluun ;) Pixi on varsin uusi meille täällä Suomessa. Tuotesarjasta löytyy monen monta tuotetta, kuten meikkejä ja ihonhoitotuotteita. Tällä hetkellä kaikki Pixin tuotteet on elevenillä -20% alessa vielä tämän päivän, jos haluat niihin tutustua. NYX taas alkaa olla jo hyvinkin tuttu meille, mutta mulla silti olisi vaikka kuinka paljon testattavaa siltä merkiltä, varsinkin, kun uusia tuotteitakin tippuu kovaa vauhtia.

Image and video hosting by TinyPic

Mulla on loppumaisillaan Holy Grail -silmämeikin pohjustaja, eli Urban Decayn Eyeshadow Primer Potion. Se on maailman paras, mutta hinta aika korkea. Usein, kun rakastan jotain tiettyä tuotetta yli kaiken, en edes uskalla kokeilla muita vastaavia. Tällä kertaa päätin tehdä poikkeuksen ja ylistävien arvostelujen vuoksi testiin lähti Nyxin HD Eye Shadow Base*. Pohjustaja auttaa silmämeikkiä pysymään kauemmin paikoillaan ja se korostaa sävyjen intensiivisyyttä. Ohut koostumus tasoittaa silmäluomien ihoa ja sävyä. Mulla on rasvainen iho ja tarvitsen aina silmämeikin alle pohjustajan. Silloin, kun ihoni tuntuu todella rasvaiselta, pakkautuu luomivärit luomivakoon muutaman tunnin sisällä. Joinain päivinä iho tuntuu taas todella kuivalta ja silloin tämä pohjustaja pääsee oikeuksiinsa! Meikki levittyy aina kauniisti, sävyt näkyvät kirkkaasti ja pysyvyys on erittäin hyvä. Suosittelen tätä siis kuivaihoisille! UDPP on koostumukseltaan paksumpaa ja kuivempaa, ja joskus vaan saattaa korostaa kuivaa/hilseilevää ihoa. Putkilossa tulee 8g tuotetta ja hintaa 7.80€. Swatchi löytyy postauksesta alhaalta.

Image and video hosting by TinyPic

Mattahuulet oli viime vuoden kuumimpia juttuja, eikä se voinut jäädä keneltäkään huomaamatta. En omistanut ainuttakaan mattaista huulituotetta, joten nyt oli oiva tilaisuus testata Nyxin suosittuja Soft Matte Lip Cream* -nestemäistä huulipunaa. Näiden koostumus on kivan moussemaista ja kevyttä. Stockholm on upea oranssihtava/persikkainen sävy, joka on ihan täydellinen semivaalea sävy mulle. En siedä itsellä vaaleita nudesävyjä, joten tällainen käy paremmin kuin hyvin. Stockholm levittyy pehmeästi ja tasaisesti, ja huulet on helppo rajata vaahtomuoviaplikaattorilla. Punalla kestää muutama minuutti, ennen kuin se alkaa kuivumaan ihan kunnolla mataksi ja kuivaksi. Pusutella tämän kanssa voi ihan hyvin, mutta punaa saattaa siirtyä toisen osapuolen huuliin hiukan ;) Koostumus on vain niin ihanan tuntuinen huulilla, että tätä levittelisi mielellään lisää pitkin päivää, uudestaan ja uudestaan! Stockholm-sävyn levityksessä ei ole ollut ainuttakaan onglemaa, mutta näemmä todella tummat sävyt saattavat olla hieman laikukkaan näköisiä huulilla?

Tuoksu on makea ja muistuttaa kuppikakkujen kuorrutetta, eli syötävän hyvä! Pigmenttiä lähtee todella hyvin ja tämän saa huuliltakin pois helposti. Eli ei tarvitse jynssätä millään ihmeellisillä aineilla. Mun mielestä Soft Matte Lip Creameilla on hyvä aloittaa, jos haluaa varovasti hivuttautua mattahuulten upeaan maailmaan. Putkilossa on 8ml tuotetta ja hintaa 7.80€.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Pixiltä halusin testata meikki- ja ihonhoitotuotetta. Nourishing Sleep Mask* on ravitseva ja tehokosteuttava kasvonaamio, jota suositellaan käytettäväksi yöunien aikana. Naamio sisältää hedelmä- ja kukkaisyöljyjä, arginiinia ja hyaluronihappoa. Tarkoituksena on levittää kasvonaamiota aina viimeisimpänä ihonhoitorutiinissa, eli alle jää seerumit ja voiteet. Koostumus on pehmeää ja voidemaista, ja tuotetta levitetään ohut kerros kasvoille. Se imeytyy hetkessä ja jättää ihon ihanan pehmeäksi ja sileäksi. Testasin naamiota kahteen kertaan niin, että laitoin alle vain seerumin. Aamulla iho hilseili kuivuuttaan, eli ei toiminut. Kolmannella kerralla naamion alla oli seerumi ja yövoide, mutta sekään ei tuntunut toimivan. Oon kuitenkin lukenut paljon positiivisia arvosteluita, että monilla tämä on näyttänyt toimivan paremmin kuin hyvin! Ehkä naamio saattaisi toimia paremmin suojaavana voiteena pitkin päivää, esimerkiksi talvella? Mun on pakko saada tämä tuote toimimaan jotenkin. Voisin vaikka käyttää päivävoiteena joka toinen päivä tehokosteuttamaan kuivaa "talvi-ihoa"! Tuubissa on 30ml tuotetta ja alehinta 22.70€. Ei paha ollenkaan, jos tästä joku kuiva-ihoinen löytää suuren avun :)

Pixin Concealing Concentrate* -peiteainetta kuvaillaan erittäin peittäväksi, pigmenttiseksi ja vedenkestäväksi. Se antaa peittävän ja mattapintaisen lopputuloksen, ja on pitkäkestoinen. Adaptable Beige on sävyltään kellertävä ja se taittaa tummien silmänalusien sävyn hetkessä! Oon käyttänyt sitä juuri siihen tarkoitukseen ja se ajaa asiansa hyvin. Koen koostumuksen kuitenkin aika kuivaksi, joten suosittelen laittamaan ensin silmänympärysiholle kosteusvoidetta. Jotta peiteaine levittyisi tasaisesti, kannattaa sitä pehmittää ja lämmittää sormien välissä. Parhaan lopputuloksen saa, kun peiteaineen levittää ja häivttää sormin. Päälle oon vielä käyttänyt Maybellinen Fit Me -peiteainetta, joka taas on paljon kevyempää ja kosteuttavampaa. Tällä kombolla saa aikaiseksi peittävän ja luonnollisen lookin hetkessä. Pysyvyydessäkään ei ole ollut moitittavaa. 2g purkilla on hintaa 19.70€ ja sävyn näkee swatch-kuvasta ylempää.


___________________________________________________________________________________________________


Kiitos elevenille ihanista tuotteista Oon nyt parina vuonna järjestänyt blogissani omien syntymäpäivien ja ystävänpäivän kunniaksi arvonnan, ja niin järjestän tänäkin vuonna. Yhteistyössä mukana sponsoroimassa arvontaa mulla on tällä kertaa mm. elevenin porukka ja oon ihan uskomattoman innoissani siitä! Nyt, jos koskaan kannattaa kuikuilla tulevaa arvontaa ;) Ei mulla muuta.. Palaillaan taas, pus!

*Affiliate-linkki, jonka kautta tehdyistä ostoksista saan komission.

Kommentit

  1. Oletpa saanut kivoja tuotteita testaukseen! :) Osaatko sanoa kuivattaako tuo NYX:in soft matte lip cream huulia? Itse olen halunnut kokeilla noita jo niin kauan, mutta olen kuitenkin ollut hieman kahden vaiheilla oston suhteen :D Ehkäpä nyt tulevalla Tukholman reissulla saan kotiutettua jonkun NYX:in tuotteen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ^^ Ei se sillälailla kuivata, että tekisi mieli pistää päälle jotain kosteuttavaa. Kuivuessaan se tietysti muuttuu kuivemmaksi, muttei epämiellyttäväksi. Kyllä kannattaa ainakin yksi sävy ostaa ja sitten katsoa, mitä tykkää^^ Googlettamalla tosiaan ne pari tumminta sävyä näyttää laikukkailta ja epätasaisilta, että niitä en itsekään uskalla ostaa, mutta kaikki muut sävyt näyttäisi just täydellisiltä! :)

      Poista
  2. Mulla tuo NYX tuntui liian kuivalta, mutta sävy on aivan ihana! Sopii niin hyvin sun meikkiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaai, no höh! Sävy on joo todella kaunis :') kiitos ihana!

      Poista
  3. Tuo PIXIn Nourishing Sleep Mask taitaa olla aika samanlainen kuin kokeilemani Etude Housen Sleeping Pack (http://blingershimmer.blogspot.fi/2016/01/etude-house-sleeping-pack.html)? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo hei samanlainen tää on! Olis kyllä hauska testata muidenkin merkkien vastaavia naamiota :D

      Poista
  4. Ootpas nättinä! Ja kivoja kuvia oot räpsinyt muutenkin :)

    Tuohon yönaamioon liittyen, mitäs jos kokeilisit sitä iholla ihan yksinään? Yönaamioiden alle ei yleensä suositella mitään muuta alle, ainakaan en ole itse kuullut sellaisista tuotteista :) Tosin tämähän voi olla poikkeus, ei ole siis mulla kokemusta tästä. Mutta naamioiden allehan ei yleensä laiteta mitään, joten ehkä tämäkin toimisi parhaiten iholla yksinään, jos sitä laittaisi vähän reippaamman kerroksen yöksi? :) Mulla muuten juuri meneillään yönaamioiden testausprosessi ja raporttia tulossa blogiinkin tottakai :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kiitos<3

      Tämän naamion on siis tarkoitus tulla muiden tuotteiden päälle ja toimia siten aivan mahtavasti :D Kokeilin yhdellä kerralla seerumin päälle laittaa tuhdin kerroksen naamiota, mutta sama lopputulos oli ohuenkin kerroksen kanssa.. Täytyy kokeilla vielä yksinäänkin! Oo kiva, mä innollani odotan raporttia ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake