Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Ostoksia | Ebay, Bangerhead, BeautyBay, kirppari

Moii ja hauskaa sunnuntaita! Mulle iski joku shoppailuhulluus tässä vähän aikaa sitten ja nyt, kun tilaukset on saapuneet niin voin näyttää teille, mitä kaikkea kivaa on tullut osteltua ;) Laitan linkit ebay-ostoksiin myös, jos niihin on vielä ne olemassa. Ja kaikkien vaasalaisten varsinkin kannattaa nyt katsoa postausta tarkkaan, sillä monia näistä saa Combo-kirpparilta! Olkaa hyvä, kuvaspämmi löytyy alapuolelta.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Halusin perjantaina lähteä käymään Combo-kirpparilla, joka on ihan super iso. Yksi puoli on perus kirppari ja toiselta puolelta löytyy ihan uutta tavaraa; sisustussälää, pesuaineita, kauneustuotteita jne. Bongasin jo alussa heti niin monia ihanuuksia, etten edes enää niiden jälkeen jaksanut kauaa olla kirpparipuolella :D Form Living -merkin Fresh Pear Pie tuoksukynttilä on... Uskomaton. Hehkutin tätä jo Instagramissa, en malttanut odottaa postauksen julkaisemista. Hintaa kynttilällä on vain 3.95€ ja paloaikaa 45h. Tuoksu on herkullisin ikinä! Mulle heti muistuu mieleen päärynän makuiset mehujäät, joita kävin usein lapsena ostamassa lähi k-kaupasta muutamalla hassulla sentillä. Olisiko ne olleet Pirkan omia? En oo varmaan koskaan törmännyt vielä näin upean tuoksuiseen kynttilään. Näin myös laventelin tuoksuisia, mutta laventeli saa mut pahoinvoivaksi..

Kynttilän lisäksi löysin maailman suloisimmat käsisaippuat, tuoksujen puolesta siis. Muistaako joku vielä sitä vaalenpunaista tahnapurkkaa, joka tuli pienessä tuubissa? Nimi on Tubble Gum ja löytyy googlesta. Ihan törkeän hyvää ja överimakeaa, aivan kuola jo valuu sitä miettiessä. Siltä tuoksuu tämä Candy-saippua! Tutti Frutissa on hyvin samankaltainen tuoksu, kunnon purkkapallotuoksu
 Jos Lushin Snow Fairy tuoksuu lähellekään näiltä, kuolen. Valikoimissa on vielä näiden lisäksi polkkakarkin, toffeen ja suklaan tuoksuiset saippuat. Ehkä nekin on haettava.. Hintaa yhdellä pullolla on 1.75€.

Image and video hosting by TinyPic

Eräs huomaavainen lukijani joskus suositteli mulle Dalanin d'Olive shampoota ja hoitoainetta, koska ymmärsi mun tuskan paksun ja karhean tukkani kanssa. Kuulemma tämä kaksikko on ihan parasta koskaan ja nyt vihdoin ja viimein sain aikaiseksi nämäkin hakea Combolta. Mistään muualta ei mun tietääkseni tätä Vaasasta saa? 400ml shampoo ja 200ml hoitoaine maksavat 4.99€ per pullo. Ei todellakaan paha hinta, jos näistä löytyisi apu tähän pehkoon!

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Minimaniin oli tullut Essencen uusi kokoelma Winter? Wonderful! ja halusin ehdottomasti jotain siitä kokoelmasta testata. Poskipuna oli ainut, joka näytti yhtään mulle sopivalta ja niinpä ostin sävyn 01 Winter Kissed Cheeks. Siis a-pu-va, mikä poskipuna! En oo edes vielä tohtinut koskea koko punaan, ettei kaunis kuvio menisi pilalle :'D En muista tarkkaa hintaa, ehkä jotain kolmen euron paikkeilla? Sitten mattahuuliin.. Innostuin kokeilemaan Gerard Cosmeticsin Hydra Matte Liquid Lipstickejä, jotka ovat siis nestemäisiä huulipunia ja ne kuivuvat huulilla mattapintaiseksi. Omistan nyt sävyt Serenity (joka on hyvin lähellä Nyxin Soft Matte Lip Creamin Stockholmia), Ecstasy ja Cher. Koostumus on täydellinen jokaisessa ja ne pysyvät todella hyvin. Ainut, mistä annan ison miinuksen on GC:n kuvat Cher-sävystä. Kuvista saa käsityksen, että Cher on todella punertava. Omilla huulilla kevytkin kerros on ihan tumma liila! Buuuu, en mä sellaista tilannut :(

Image and video hosting by TinyPic

Kun nyt mattapunien huumaan oon päässyt, tilasin BeautyBayltä myös LA Splashin Lip Couture -mattapunan testiin. Sieltä on nyt paljon sävyjä loppu, mutta omani on Latte Confession. Aahh, mikä sävy ja pysyvyys! Nyt on tosi kyseessä, tätä ei saa huulilta misellivedellä eikä ruokaöljyllä irti :D The Body Shopin tehokkaalla puhdistusvoiteella se kuitenkin lähti muutamassa sekunnissa, huh. Tämän lisäksi kuvasta löytyy myös QiBest -merkin kaksi nestemäistä mattapunaa, jotka tilasin testiksi Ebaystä. Näitä on kehuttu pitkin maita ja mantuja, eikä hintaa ollut kuin noin euro per puna. Linkki näihin on tässä. Sävy 22 on todella dramaattinen ja tumma, marjainen pinkki. 18 on kaunis nude, mutta kuivuessaan siitä tuleekin "dusty rose" -tyylinen punainen. Punat pysyvät huulilla pitkään hyvinä ja pigmenttiä löytyy paljon.

Image and video hosting by TinyPic

Samalta ebay-myyjältä tilasin myös 12 kpl Me Now True Lips -huultenrajauskyniä, mutta niitä ei ole enää myyjällä myynnissä. Näitä kuitenkin löytyy heti, kun etsii sanoilla Lip liner. Huultenrajauskynät on todella pigmenttisiä ja pysyvät huulilla pitkään. Koostumus on semi kuiva, mutta toisaalta sen avulla myös pysyvyys on parempi. Sävyjä löytyy vaaleista neutraaleista oranssiin ja punaisiin. Rakastuin heti kirkkaaseen mattaoranssiin, sen kanssa täytyy tehdä joku kiva meikki!

Image and video hosting by TinyPic

Real Techniquesin Bold Metals -siveltimet on niin kalliit, etten halua yhdestä siveltimestä maksaa niin suurta summaa. Siksi halusin kokeilla, millaisia Ebayn omat feikkiversiot on. Olisin tilannut tuon 300# Blusher brushin, joka olisi ollut kiva varjostuksiin, mutta sainkin vahingossa 301# Facial powder -siveltimen. Toisaalta ehkä hyvä niin, koska rakastan tätä yli kaiken! Se on niiiin pehmeä ja sileä, ja sopii täydellisesti varjostuksiin. Hintaakin oli vain vähän yli 2€ :D Tämän alapuolelta löytyy Lidlin poskipunasivellin, jolla oli hintaa 2.99€. Maailman pehmein ja silein sivellin ikinä! Käytän tätä myös varjostuksiin ja aurinkopuuterille.

Image and video hosting by TinyPic

Supercoolit lusikat löysi tiensä mulle Ebaystä myös. Ajattelin käyttää näitä blogikuvauksissa ainakin. Katsokaa nyt niitä, en kestä! Näiden alta löytyy Bangerheadilta* tilattu theBalm Meet Matt(e) Nude -luomiväripaletti. Alehinta oli vain 32.50€, joten pakkohan Matt oli kotiuttaa ;) Se sisältää niin upeita perussävyjä jokaiseen silmämeikkiin, että tälle on varmasti paljon käyttöä.

Image and video hosting by TinyPic

Viimeisimpänä mulla on esitellä teille Born Pretty Storen tilaus! Kun sinne lähettää kuvia tuotteista ja arvostelee niitä, ansaitsee bonuspisteitä, jotka on rahanarvoisia. Pelkillä bonuspisteillä olin kerryttänyt melkein kymmenen euroa ja päätin ne nyt käyttää. Eli toisin sanoen kaikki nämä tuotteet oli mulle ilmaisia ♥_♥ Ensimmäisenä kaksi huulipunaa, jotka löytyvät tämän linkin takaa. Otin sävyt 19 ja 24. 19 on vähän kuin "my lips but better" -sävy, eli kaunis punaruskea. 24 on tumma violettinen ruskea, siis aahhhh.. Koostumus on todella mukavan tuntuista huulilla, pehmeää ja kosteuttavaa. Punat ei siis ole mattaisia, kuten nettisivut antavat olettaa, mutta eivät myöskään erityisen kiiltäviäkään. Punat tulevat myös yllättävät laadukkaissa ja kauniissa hylsyissä ja niiden ympärillä oli vielä hienot pahvipakkauksetkin. Ei olisi heti uskonut alle vitosen huulipuniksi!

Image and video hosting by TinyPic

Toinen BPS:n tuote oli Brushegg. Eli tuon pikkuisen munan puolikkaan sisään tungetaan pari sormea ja käytetään siveltimien pesussa apuna. En ole vielä testannut, mutta varmasti säästää käsien ihoa kivasti. Linkki tuotteeseen löytyy tästä. Hintaa alle 3€ ja väri tulee randomina. BPS:n tilaus tuli tällä kertaa kivan nopeasti, meni noin pari viikkoa. Unohdin, että olihan tuossa kuvassa vielä yksi ebay-huulipuna QiBest-merkiltä (linkki)! Katsoin videoista, että 06 sävy olisi tooodella tumma punainen, mutta se onkin paljon kirkkaampi.. Noh, ei se mitään. Koostumus on kuitenkin aivan ihanan ohutta ja silkkistä.


___________________________________________________________________________________________________


Sellaisia ostoksia tällä kertaa! Löytyikö jotain, mistä haluaisit nähdä enemmänkin blogissa? :) Onko teillä jotain näistä tuotteista jo ennestään? Palaillaan taas pian uusien blogipostausten parissa, moii!

*Affiliate-linkki, jonka kautta tehdyistä ostoksista saan komission.

Kommentit

  1. Ihania ostoksia! Mulla on myös Meet Matt(e) ja se jäi melkein käyttämättömäksi syksyllä, mutta nyt tammikuussa on taas innostunut paletista :)

    Ihana tuo Essencen poskipuna! Tuo on paha, jos tuote on niin hieno, ettei sitä malta käyttää. Mun tekisi mieli tilata Milanin ruusuposkipunia, mutta enhän mä raaskisi pilata sitä hienoa kuvioita :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai sulla jäi se vähälle käytölle :/ Monesti joihinkin meikkeihin löytyy ihan uus fiilis jonkun ajan päästä, jos vaikka aiemmin on ihan totaalisesti kyllästynyt ensin :D

      Se on kyllä niiiin upea^^ Oih jooooo, ne on niin kauniita. Ymmärrän sun tuskan hyvin :'D

      Poista
    2. Ei se jäänyt siksi, että paletissa olisi ollut mitään vikaa. Olin vaan lähes tulkoon naimisissa Too Facedin Chocolate Barin kanssa koko syksyn :D

      Poista
  2. Ah mitä kaikkea ihanaa olet ostanutkaan! <3 En edes osaa valita lempparia kun kaikki näyttää niin ihanalta ja herkulliselta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 Hahh! Kieltämättä ihan kivan näköinen kasa tällä kertaa^^

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Hahh ne on kyllä niin hauskat :D Näyttäis varmaan näteiltä kahvilusikkana ;)

      Poista
  4. Ihania ostoksia ja noi käsisaippuat alkoi kiehtoon.Olisitko valmis diilaan mulle niitä ?Maksaisin tietty postit

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos^^ Toi Combo-kirppari ei oo ihan lähellä meitä, eikä tiedetä koska taas ajellaan siihen suuntaan. Kannattaa kysyä ensin Tammer-Tukku Oy:ltä, josko noita saippuoita myytäisiin jossain sun lähellä! Niiden valmistuttaja on Natura (Tammer-Tukun aputoiminimi) ja saippuoiden nimi on Candy Soaps :) Googlesta löytyy yhteystiedot helposti.

      Poista
    2. ok täytyy kysellä kiitos

      Poista
  5. Aivan ihania ostoksia kaikki! Ja niin herkullisia kuvia. :3

    VastaaPoista
  6. MÄ HALUAN TON KYNTTILÄN JA NOITA KÄSISAIPPUOITA! ♡___♡ Muutenkin kaikkia tosi kivoja ostoksia oot tehnyt :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon :'D Kunpa löytyiskin tuon Candy-saippuan tuoksuista suihkugeeliä<3 Kiitän kovasti ;)

      Poista
  7. Näitä sun shoppailupostauksia on todella vaarallista lukea! :DD Tulee eti kauheat shoppailuhimot ja löytyy taas kaikkee uutta kivaa mitä pitäis päästä testaamaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihihiiiii, pahoittelen ;D Harvemmin tulee oikeasti usein edes osteltua näin paljoa kaikkea! Kiva kuitenkin, että suurin osa tuotteista on tooodella edullisia :)

      Poista
  8. Niiin ihania ostoksia taas jälleen! :3 Tosi nätti tuo kynttiläpurkki, voin kuvitella sen tuoksun.. <3 Ja Essencen poskipuna, äääww!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos^^ Eikö ookin! Se on pakko saada johonkin muuhun käyttöön heti kynttilän loputtua. Hih<3

      Poista
  9. Siis voi asdfadsfdf kun kommentoin tähän päivitykseen jo parikin kertaa puhelimellani ja ne ei koskaan tullu näkyviin?? :D Noni, uus yritys nyt läppärillä...

    ELI.

    Se Pirkan päärynälimujää oli kyl legenda, K-kaupasta oliko 22 senttiä ihan ensimmäinen hinta minkä näin sillä, sit se kohos pikkuhiljaa tyyliin 35 senttiin :'O
    Sama täällä muuten ton laventelin kanssa, mä en voi sietää sitä hajua oikein missään... Yh.

    Onkos dalanit päässeet jo käyttöön? :D

    VastaaPoista
  10. Hah, nonniii menihän se viesti viimein perille :DD Rääähhh...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikääää, toi on niin ärsyttävää! :'( Joskus mullakin on vahingossa googletunnarit jäänyt jollekin muulle ja sit kun lähetän kommentin, kyselee se tunnuksia ja viesti häipyy bittiavaruuteen :D ARGH!

      Joo niin oli, siis vähänkö hyvää! Mä muistan kans, että ihan puoli-ilmainen oli :P Hah, laventeli on vähän äklö... Juu Dalanit on käytössä olleet jo muutamissa pesuissa ja hyviltä vaikuttavat *peukku* ! Mulla on niin älyttömän pskassa kunnossa tukka tällä hetkellä, ettei mikään muu tunnu niitä pelastavan, kun parturi. Että SITTEN parturin jälkeen ne saa uuden yrityksen ;) Pehmeät, kiiltävät ja sileät hiukset niillä kyllä tulee<3

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake