Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

MISHIBOX | December

Image and video hosting by TinyPic

Marraskuun Mishibox-arvostelu kannattaa käydä lukasemassa, jos haluaa tietää kauneusboksista enemmän. Se siis sisältää korealaista kosmetiikkaa ja toimitus toimii samaan tapaan, kuten Livboxinkin. Tilaus on jatkuva ja peruutus täytyy itse hoitaa. Voit kuitenkin halutessasi ostaa myös kerrasta heti 3kk, 6kk tai 12kk tilaukset. Yhden boksin hinta on 23.83€ ja se sisältää aina 4-6 tuotetta, näyte- ja täyskokoisia. Joulukuun boksi sisälsi pelkkiä täysikokoisia tuotteita, jihuu! Linkkaan aina teksteissä tuotteet ja niiden takaa löytyy kunnon esittelyt tuotteista, hinnat ja INCI-listat.

Image and video hosting by TinyPic

TOSOWOONG - Enzyme Powder Wash
"The TOSOWOONG Enzyme Powder Wash is a gentle, low pH (5.5) powder cleanser that is effective at cleansing and exfoliating your skin without the drying feeling. Formulated with papain enzymes and corn starch, this mild cleanser produces soft bubbles when mixed with water to deeply cleanse your skin while helping your skin retain its moisture. This hypoallergenic cleanser is safe for those with sensitive skin."

Puuterinen kasvoputsari, joka kaiken tiedon mukaan taitaa olla yksi parhaimpia putsareita! Se sisältää mm. papaija-hedelmän entsyymiä ja maissitärkkelystä. Puuterista muodostuu veden kanssa pehmeää vaahtoa, joka puhdistaa ja kuorii ihoa hellästi ja tehokkaasti ilman, että puhdistuksen jälkeen kasvot ovat kuivan ja kiristävän tuntuiset. Tätä voi käyttää ihan normi putsarin tapaan käsissä hieroen tai apunaan voi käyttää myös konjac-sientä! En ole vielä kerennyt testata tätä, kun avattuja putsareita on kaapeissa jo liian monta muutenkin. Innolla kuitenkin odotan, miten tämä suoriutuu tehtävästään :)

70g / 11.19€. Linkki tuotteeseen tässä.

Image and video hosting by TinyPic

TONYMOLY - Magic Food Banana Hand Milk
"The TONYMOLY Magic Food Banana Hand Milk is a rich nutritious moisture hand milk that creates a shiny layer on the hands and moisturizes hands with soft banana extract. Contains 10,185 ppm of Banana Extract. Also formulated with Shea Butter and Milk Protein."

Tämän takia rakastan korealaista kosmetiikkaa! Suloisia pakkauksia ja kaupanpäälle vielä nameja tuoksuja ;) Banaanikäsivoide sisältää banaaniuutetta, sheavoita ja maitoproteiinia. Ihanan kevyt koostumus, joka imeytyy nopeasti ja jättää ihon pehmeäksi. Täydellinen työpaikkakäsivoide! Arvaatteko jo tuoksun? Kyllä, se tuoksuu niille hauskoille banaanikarkeille ja ehkä jopa paremmallekin. Tuoksu säilyy iholla hetken, eli uskoisin tuoksuherkkienkin nauttivan tästä. Joulukuun boksissa tuli joko banaani-, persikka-, mandariini- tai omenakäsivoide. Tiedän tämän banaanin olevan todella suosittu, joten onneksi se tuli mulle!

45ml / 11.49€. Linkki tuotteeseen tässä.

Image and video hosting by TinyPic

MISSHA - Natural Konjac Cleansing Puff
"The MISSHA Natural Konjac (Soft Jelly) Cleansing Puff is a pure botanical jelly cleansing puff that is great to use for cleansing your face. The cleansing puff is gentle on the skin and provides a massaging effect. The Bamboo Charcoal helps absorb sebum to clear pores, remove dead skin cells, and provide a full, deep cleansing effect. Recommended for those with oily or troubled skin types."

JEEES, ihan mahtavaa saada konjac-sieni taas pitkästä aikaa käyttöön! Meinasin joulun aikaan tilata tällaisen aleista, mutta onneksi en kerinnyt. Kyseessä on ihan perus konjac-sieni, mutta MISSHA-merkin oma versio. Sain Bamboo Charcoal -sienen, joka on mahtava rasvaiselle iholle. Sieni kuorii ihoa kevyesti, poistaa kuollutta ihosolukkoa ja antaa kunnon tehopuhdistuksen tukkeutuneille ihohuokosille. Boksissa tuli joko tämä tai valkoinen White Clay -sieni. White Clay sopii kuivalle ja herkälle iholle. Se auttaa ihoa pysymään kosteutettuna ja pehmeänä puhdistuksen jälkeen.

1 kpl / 4.62€. Linkki tuotteeseen tässä.

Image and video hosting by TinyPic

A'PIEU - NonCo Tea Tree Spot Patch
"Formulated with pure essential tea tree oil, these spot patches help change those troublesome spots into clean and clear skin. Also contains grape seed oil and hyaluronic acid to keep your skin well moisturized. Great for those with sensitive skin. Six large and six small patches are included per sheet."

Teepuuöljyä sisältäviä lappusia finneille ja näpyille. Pussukassa tulee kuusi isoa ja kuusi pientä lappusta epäpuhtauksille. Kasvojenpuhdistuksen ja kuivaamisen jälkeen lappunen laitetaan näpyn päälle ja annetaan olla siinä n. 8-12, suositellaan käytettäväksi yön aikana. Sitten se vain otetaan pois ja tadaa, näppy pitäisi olla parantunut! Täytyy koittaa tätä varmaankin jo heti tänään.

1 kpl / 1.39€. Linkki tuotteeseen tässä.

Image and video hosting by TinyPic

TOSOWOONG - Pure Propolis Mask
"The TOSOWOONG Propolis Mask is a dual-functional sheet mask with whitening and anti-wrinkle effects. Propolis is the substance collected by honeybees that is used to build and protect their honeycombs. It is a skin-friendly ingredient that is effective for lifting and protecting the skin from harmful environmental factors. Great for those with sensitive skin. It delivers intense hydration to boost the skin's moisture and enhance the skin's texture and radiance."

Propolis eli mehiläiskittivaha on uskomatonta tavaraa. Mehiläiset itse käyttävät sitä pesänsä rakentamiseen ja sen avulla torjutaan pesän tauteja ja tuholaisia. Propolis on oikea luonnon antibiootti ja sitä käytetäänkin vaikka mihin sairauksiin ja vaivoihin! Tällä kangasnaamiolla on valkaisevia ja nuorentavia vaikutuksia. Naamio antaa tehokosteutusta iholle ja sopii hyvin myös herkkäihoisille. Boksissa tuli joko tämä, etana-, vihreä tee-, aloe vera-, mustikka- tai syvän meren kasvonaamio.

1 kpl / 1.85€. Linkki tuotteeseen tässä.

TONYMOLY - Delight Circle Lens Mascara
"The TONYMOLY Delight Circle Lens Mascaras are designed to help make your eyes appear vivid and sharp as if you are wearing circle lens contacts. They apply with an intense black color, are smudge-free, and easily washable with warm water. No need to use a separate lip & eye remover! These hypoallergenic mascaras are great for those with sensitive eyes as they are formulated with gentle ingredients such as Arganic Spinosa Kernel Oil, Centella Asiatica Extract, and Black Rice Extract.

The Volume Circle (Pink) Mascara is a volumizing mascara with a dense bullet wool brush that is soft and dense. The brush adheres to the eyelashes' roots to the end so that it creates a more dramatic volumizing effect. The Curling & Longlash Circle (Blue) Mascara is a curling mascara with a curved banana shaped brush that pulls up on the shape of your eyelashes to create a curling effect."

Nämä ripsivärit antavat yhtä eloisat ja kirkkaat silmät kuin käyttäisit circle lens -piilolinssejä. Nämä linssit olivat suuuuuri hitti muutama vuosi sitten! Ne avaavat katsetta ja saavat silmät näyttämään paljon suuremmilta. Toisin sanottuna et näytä enää inhimilliseltä niillä linsseillä :D Circle Lens -ripsarit ovat todella mustia väriltään, eivätkä ne sotke tai varise ja lähtevät ihan pelkällä lämpöisellä vedellä. Ne sopivat herkille silmillekin ja ripsareissa on käytetty mm. arganöljyä, rohtosammakonputkiuutetta sekä mustan riisin uutetta. Pinkki ripsari tuo volyymia ja tämä sininen taivuttaa. Rakastan ripsivärejä, joten kokeilen mielelläni mahdollisimman monia uusia. Varsinkin korealaisia!

25ml / 7.39€. Linkki tuotteeseen tässä.

___________________________________________________________________________________________________


Kerkesikö joku teistä jo tilata Mishiboxin? Mä jätän tilauksen hetkeksi, koska nyt tavaraa alkaa taas olla ihan hyvät määrät ja kaikkea ei edes meinaa keretä käyttää. Koitan kuitenkin olla ahkera siinä, että voin palata tämän pariin taas pian ;) Mikä oli sun lempparituote boksista?

Ja hei kaikki kauneudesta ja muodista pitävät. Käykää tutustumassa Facebookissa mahtavaan Nordic Style & Beauty -ryhmään ja sivuun! NSB:n Facebook-keskusteluryhmällä on pian 10 000 jäsentä ja voitte varmaan kuvitella keskusteluiden ja vinkkien määrän siellä ;) Paras vinkki, minkä sieltä oon löytänyt oli se, että NSB julkaisee jossain vaiheessa oman kauneusboksinsa! Vähänkö oon innoissani siitä, en malta odottaa :)

Kommentit

  1. Just jollekin kommentoin, että olisipa mahtavaa jos Livbox saisi kotimaisen kilpailijan. Tämähän olisi sitten melkein kotimainen, vaikka NSB onkin pohjoismaiden juttu. Mielenkiintoista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaaa! No olishan se kyllä hienoa, lisää vain bokseja tänne ;) Siitä tulee varmasti ihan mahtava, tulis vain jo!

      Poista
  2. Apua tuo banaanikäsirasva! :D Tarviin tuollaisen, ihan vain koska se on banaaninmuotoinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nii'in, se on ihana :3 Mieti nyt käyttää tota julkisilla paikoilla ja porukka kattelee kateellisena ja mielenkiintosena :D

      Poista
  3. Mulla on ollut pariin otteeseen Kanebon markettisarja Kracien puuterimaista puhdistustuotetta. Se on tosi kivan tuntuista ja ihan superriittoisaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei! Hyvä tietää, että on ainakin riittoisaa :) Täytyy pian päästä testaamaan tuota!

      Poista
  4. Korealaiset meikit on kyl hyvä esimerkki siitä kuinka halpa voi myös olla hyvä! Itte oon ollu Misshan tuotteisiin aina hurjan tyytyväinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se on :) Mun täytyisi myös tuohon Misshaan tutustua paremmin! Ja ylipäätänsä korealaiseen kosmetiikkaan ;D

      Poista
  5. Ääh tää houkuttelee kovasti! Pakko ehkä laittaa tilaukseen ensi kuussa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No arrrvaa houkutteleeko muakin tilaan tätä jatkuvasti :'D Vaikken todellakaan saa tilata, kun tuotteita on jo enemmän kuin tarpeeksi... Ei oo reilua ;D

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake