Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

eos | evolution of smooth

Huulituoteaddikti, joka ei vielä omista ainuttakaan eos-huulivoidetta? No nytpä omistan ja oikein kaksin kappalein. Maybellinen Baby Lipsit ja eos-huulivoiteet taitavat olla yksiä puhutuimmista huulivoiteista kautta maapallon, oikeasti. Ja porukkaa jakautuu moniin suuntiin. Itse jäin tällä kertaa vähän keskivaiheille, enkä vieläkään ole kokonaan päättänyt mielipidettäni näistä. Paitsi sen, että suloisempia saa etsiä!

Image and video hosting by TinyPic

eos-palleroiset ovat uskomattoman söpöjä ja miellyttävät mun silmää kovasti. Tuoksuvalikoimakin on suht iso ja brändiltähän löytyy muitakin tuotteita huulivoiteiden lisäksi. Ihan varteenotettava merkki kyllä ja mielelläni tutustun muihinkin tuotteisiin avoimin mielin. eos-huulivoiteet on valmistettu 95-prosenttisesti luonnonmukaisista ainesosista. Voiteet sisältävät runsaasti E-vitamiinia, rauhoittavaa sheavoita ja kosteuttavaa jojobaöljyä. Palleroista ei löydy vaseliinia, parabeeneja, gluteenia eikä ftalaatteja. Nämä mun Coconut Milk ja Vanilla-Mint palleroiset sisältävät vielä C-vitamiinia. Näiden kahden lisäksi tuoksuvaihtoehtoina ovat myös Strawberry Sorbet, Blueberry Acai, Pomegranate Raspberry, Summer Fruit, Sweet Mint, Honysuckle Honeydew, Lemon Drop (aurinkosuojak. 15), Medicated Tangerine, Orange Zest ja Blackberry Nectar.

Image and video hosting by TinyPic

Coconut Milk eli Kookosmaito, tuoksuu täydelliseltä. Tuoksu on niin huumaava, että tekisi mieli vähän maistaa. Ihanan makea, kookoksinen ja karkkimainen. Vanilla-Mint eli Vanilja-Minttu, tuoksuu makealta mintulta, pehmeältä sellaiselta. Koostumus näissä on mulle ihan uutta; jämäkkää ja paksua, ja se jää tuntumaan huuliin sellaiseksi. Voide kuitenkin levittyy huulille hyvin ja pehmeästi, mutta jää tuntumaan jännän paksulta. Esimerkiksi Hurraw'n tai Labellon huulivoiteisiin näitä ei voi verrata. Koostumus ei sinänsä haittaa mua, mutta se saa näpit koko ajan huulille repimään kuivia repaleita pois. Oon sitä harrastanut ties kuinka monet vuodet jo muutenkin ja näperrän huulia koko ajan. Niin usein, että poikaystäväkin saa siitä huomautella. Odotin näin paksun ja voidemaisen koostumuksen kosteuttavan huulia toden teolla, mutta niin ei käynytkään. Pallerot jäivät mulle peruskäyttöön, ei rohtuneita huulia hoitavaan. Tosin mulla on nyt talvella huulet rohtuneet jostain syystä todella pahasti ja viikkotolkulla edelleen toinen suupieli halki..

Image and video hosting by TinyPic

Rakastan pieniä eos-palleroitani kovasti niiden ulkonäön ja tuoksun perusteella, ja varmasti muutkin tuoksut ovat yhtä huumaavia. Näitä on kiva käyttää ja ne näyttävät hauskalta esillä pöydällä. Kaipaisin näihin kuitenkin pientä koostumuksen uusimista. Ohuempi ja kosteuttavempi koostumus olisi mukava saada, että näitä voisi käyttää rohtuneidenkin huulien hoitoon :) eos-huulivoiteissa on 7g tuotetta ja hinnat vaihtelevat 7-10€ paikkeilla. Mielestäni 10 euroa on liikaa perushuulivoiteesta. Näin esimerkiksi Vaasan Combo-kirpparilla näitä myynnissä muistaakseni 5.95 euron hintaan ja se on jo kohtuullisempi. On kuitenkin kiva omistaa edes yksi eos-voide, koska enhän mä nyt voi vastustaa mitään näin suloista! Blackberry Nectar voisi olla mun seuraava kohde ;)

Image and video hosting by TinyPic

Kuten yllä mainitsin, eosilta löytyy muitakin tuotteita mm. käsi-, vartalo- ja sheivausvoiteita. Käsivoiteet sisältävät sheavoita, kaurauutetta sekä antioksidantteja. Voide imeytyy hetkessä ja jättää ihon silkin sileäksi. eos vielä lupailee 24 tunnin kosteutusta käsille! Cucumberin eli kurkun tuoksu on ihanan kevyt ja raikas. Tykkään yllättävänkin paljon! Käsivoiteilla on ihan superhauska pakkaus ja se on helppo ottaa mukaan minne vaan. Tykkään tällaisista pienistä käsivoiteista, koska saan ne nopeasti kulutettua loppuun ja niitä on helppo kantaa pienessäkin laukussa. Tuotetta tulee 42ml pakkauksessaan ja hintaa n. 9.95€. eos-tuotteita myy mm. Beauty Pop Up, BeautyBay ja NordicFeelja tietysti myös Sokos tavaratalot, Emotion-myymälät, Stockmann sekä Anttila tavaratalot.


___________________________________________________________________________________________________



Mitä mieltä siellä ollaan eos-huulivoiteista? Hitti vai huti? Tämän merkin tuotteita saattaa löytyä tulevasta arvonnasta, joten pysykää kuulolla.. ;) PS. Katsokaa nyt tuota suloista kuvausassistenttia! Papu täyttää jo kolme vuotta ihan kohta, KOLME!

Tuotteet saatu blogitestiin Satokilta, kiitos niistä!
*Affiliate-linkki, jonka kautta tehdyistä ostoksista saan komission

Kommentit

  1. Täälläkin yksi huulirasva-addikti, joka ei noita omista :D Mutta pitää katsoa jos joskus pomppaa hyvässä tarjouksessa vastaan niin ihan kokeilumielessä voisi yhden kotiuttaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli en oo ainut ;) Joo, onhan näitä kiva edes yksi kokeilla! Ja kun tuoksutkin on niin ihania^^

      Poista
  2. mulla ei kokemusta näistä

    VastaaPoista
  3. Minustaki nuo on ihan sika söpöjä. Enkä määkään oo ostanu tuommosta ku oon vähä skeptinen tuota kohtaan niinku olin baby lipseistäki ja ku sellasen ostin, huomasin kuin huti se oli. Mut nyt ku oon kamun kookosmaito palleroa tuoksutellu nii on tullu semmonen pitäiskö olo. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Aahh, mä taas tykkäsin Baby Lipseistä ;D Ainakin muutamista. Voihhh, toivo lahjaksi, ellei muuta! ;)

      Poista
  4. Mä en niin välittänyt tuosta koostumuksesta. Noita on kans hankalampi pitää mukana tuon muodon vuoksi. Mä käytin yhden tuollaisen vanilja-mintun ja se oli ihan jees, mut tuskin hankin toista. Kurkku-käsivoide on myös mulla jo käytetty, se oli ihan kiva. Nyt on EOS:in sheivausvoide käytössä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koostumus kyllä jakaa mielipiteet hyvin ja joillakin luin sen olevan ihan todella kovaakin :o Joo onhan tuota vaikea heittää vaikka taskuun! Onkse sheivausvoide hyvä?!

      Poista
  5. Oon näitä katellu sillä silmällä, ku oon oon tämmönen hullu huulirasvojen suurkuluttaja... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihihi, sama :'D Kannattaa edes yksi testata, on nää nyt kuitenkin niin hauskoja palleroita ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake