perjantai 1. tammikuuta 2016

2016

Mahtavaa ja onnellista uutta vuotta 2016!


Image and video hosting by TinyPic

Eilinen meni kotona chillaillessa ja laittautuessa. Illalla käytiin äidin luona syömässä uv-sapuskaa ja jännättiin Leinonanpentujen ottelua ja voittohan sieltä tietysti tuli! Kanadaa vastaan onkin sitten jo aivan eri juttu, mutta usko poikiin on kova ;) Ootteko tekin seuranneet nuorten lätkämatseja? Tomin kanssa sitten ennen keskiyötä lähdettiin rantaa kohti katsomaan kaupungin superhienoja raketteja ja ammuttiin omat monen muun kanssa sen jälkeen. Tuuli niin pirun kovaa ja tappavan kylmä oli. Oli haastavaa katsella pitkää ilotulitusta kovassa tuulessa, kun silmistä valui vettä niin paljon, että olis voinut jo sangolla kerätä. No ei vaan, mutta ei aivan ihanteellinen sää ollut :D Mun lemppari meidän raketeista oli ehdottomasti Kunkkutykki, joka pamahti oikein kunnolla ja kuvassa näkyy loppuhuipennus. Kivaa oli, vuoden päästä uudestaan! Mitä teidän uuteen vuoteen kuului? :)

Näin vuoden vaihtuessa haluan ehdottomasti kiittää blogin ihanaakin ihanempia lukijoita ja seuraajia Monet teistä on pysyneet matkassa jo vuosia! On niin ihanaa aina lukea teidän kommentteja ja kauniita sanoja. Mulla ei ole täällä netin ulkopuolella kovin montaa ystävää, joten tästä kaikesta on tullut vuosien varrella todella tärkeä juttu. Toivottavasti mun juttuni täällä on viihdyttäneet ja auttaneet monia, ja jatkossakin löydätte blogista lisää teille mielenkiintoisia juttuja :) Haluaisin tällä hetkellä antaa halin teille ihan jokaiselle, vaikka se nyt onkin vähän vaikeaa ruudun kautta. Annan kuitenkin virtuaalihalit kaikille ja toivotan vielä kerran upeaa uutta vuotta!


Palaillaan blogijuttujen parissa taas pian. Sillä välin kanattaa kurkata esimerkiksi tuo Instagram, Snapchat (@canipupu) ja blogin Fb-sivut. Son moro murut!
SHARE:

4 kommenttia

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig