Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

2015 | Ultimaattisesti parhaat

Blogihistoriani ihka ensimmäinen "Vuodet parhaat tuotteet" -postaus on nyt tässä! Viime vuonna löysin todella paljon mahtavia tuotteita ja osasta niistä voi käydä lukemassa esimerkiksi kuukauden lempparit -tägin takaa. Kokosin tähän postaukseen ne ihan ihan parhaimmat. Kaikki ne, jotka koin kaikista parhaimmiksi ja ne, joita käytin uudelleen ja uudelleen. Kyl te tiiätte ;) Joten tässä tulee ne 2015 parhaimmat, olkaa hyvä!

Hiustuotteet
Image and video hosting by TinyPic

Blondien paras ystävä on tottakai hopeashampoo ja kukas muukaan loistaa ykköspaikalla kuin Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo. Litran tonkan saa Feeluniquelta vain 25.58€. Ei-toivottu keltaisuus lähtee ja saahan tällä helposti harmaan ja jopa sinisenkin tukan! Tangle Teezer on hiusharjojen jumalatar, eikä syystä. Pahimmatkin takut saa kovaa kyytiä, ilman repimistä ja kipua. Suosittelen ihan jokaista hankkimaan elämäänsä yhden TT:n.

Viime vuonna ihastuin luonnonkosmetiikkaan ja löysin sen kautta itselleni parhaimman shampoon ja hoitoaineen Benecosilta. Melissa & Nokkonen -tuotteista kannattaa ehdottomasti käydä lukemassa arvostelu täältä. Varsinkin, jos päänahkasi rasvoittuu nopeasti ja kaipaat hellää, mutta samalla tehokasta puhdistusta. Batistelle ääni parhaimmasta kuivashampoosta. Tehokkaampaa saa etsiä! Rakastan bloomin ja cherryn tuoksua ehkä eniten kaikista. En voisi elää pehkoni kanssa ilman hiusöljyjä ja uusin tuttavuus yllätti ja ihastutti kovasti! Kérastase Elixir Ultime päihitti aiemman lempparini, joka oli Rich Argan Oil Elixir -öljy. Molemmat näistä ovat uskomattoman hyviä, mutta koin Kérastasen oman VIELÄ paremmaksi! Voit käydä lukemassa öljystä lisää täällä.

Ihonhoito | Naamio, kuorinta, vartalosuihke
Image and video hosting by TinyPic

Kun kuorin kasvojen ihoa, haluan kuorinnan olevan todella tehokas ja raffi. Louis Widmerin Skin Appeal Peeling ajaa tämän asian paremmin kuin hyvin. Ei välttämättä sovi herkälle iholle, mutta rasvainen iho rakastaa tätä maasta taivaaseen! Madaran Brightening AHA-Peel Mask on yksi parhaimpia tuotteita, mitä on koskaan keksitty. Naamiota levitetään kasvoille 3-10min ajaksi ja samalla tehokkaat hedelmähapot kuorivat ihon kirkkaaksi ja puhtaaksi. Suosittelen tätä ehdottomasti rasvaiselle ja ikääntyneelle iholle!

Rasvainen iho kaipaa syväpuhdistusta tasaisin väliajoin ja paras kokeilemani naamio tähän tarkoitukseen on Lumenen Syväpuhdistava Turvenaamio. Monesti syväpuhdistavat nostavat kaikki näpyt sun muut epäpuhtaudet pintaan muutamaksi päivää, mutta tämän kanssa ei koskaan ole käynyt niin. Silti iho aina kirkastuu ja näyttää paremmalta, ja kaikki epäpuhtaudet on vähentyneet selvästi. Moni kauppa, liike, nettikauppa etc, toi viime vuonna markkinoille Victoria's Secretin tuotteita. Hullaannuin niihin täysin, mutta edelleen paras tuoksu VS-valikoimista on oltava PINK Warm & Cozy  Lämmin, vaniljainen ja suloinen. Siinä yksinkertaistettuna mielipiteeni siitä.

Ihonhoito | Puhdistus, voide, täsmähoito
Image and video hosting by TinyPic

Misellivesien buumi räjähti viime vuonna ja niistä nousi selkeä suosikki monien ihonhoitoon. Misellivedestä on moneksi; kasvo- ja silmämeikin poistoon, kasvovedeksi, puhdistusaineeksi jne. Käyttötapoja on monia ja hinnat ovat alhaisia. Suurin osa niistä ei ärsytä ihoa ollenkaan, joten monet voivat niistä hyötyä. Itse käytän sitä ihan kaikkeen, enkä voisi enää elää ilman! Nivean Gentle Caring Micellar Water on yksi parhaista, mutta myös Garnierin vastaava on myös huippu. Pirkan Meikinpoistoliinat on yksi luottotuotteistani ja oon ostanut kymmeniä paketteja tähän mennessä. Paketti sisältää 30 liinaa, jotka on aina sopivan kosteita ja poistavat kaikki meikit hetkessä. Hintaa paketille on muistaakseni vain 3.10€?!

Heittämällä paras kosteusvoide on Lumenen 3D Tehokosteuttava voidegeeli, joka tuli myös elokuun Livboxissakin mukana. Uskomattoman kosteuttava, mattapinnan jättävä voide meikin alle. Tarkemman arvostelun voi lukaista täältä. Maailmankaikkeuden lahja finnien tappamiseen on e.l.f. Cosmeticsin Zit Zapper, joka ihan oikeasti nitistää sen pirulaisen päivässä tai kahdessa. Uskomaton veijari, lue siitä lisää täältä. Ennen poistin silmämeikit meikinpoistoliinoilla ja saippualla, mutta jostain kumman syystä päätin vihdoin kokeilla kunnon aineita siihen tarkoitukseen ja nappasin Prismasta vähän päälle kolme euroa maksavan Garnier Eye Make-up Remover 2in1 -silmämeikinpoistoaineen. Se sisältää arginiinia, joka hoitaa ripsiä ja sen pitäisi antaa pidemmät ripset neljässä viikossa. Tällä lähtee vedenkestäväkin meikki, eikä se ärsytä silmiä yhtään. Tiedä sitten, oliko arginiinistä apua vai oliko se lumetta, mutta ripset tuntuivat sen käytön aikana "paremmilta"..

Kosmetiikka
Image and video hosting by TinyPic

Jos täytyisi valita yksi luomiväripaletti, jolla meikkaisi koko ikänsä, olisi se omasta kokelmastani Too Facedin Natural Eyes -paletti. Se sisältää vaaleita ja tummia ruskean sävyjä, niin mattaisina kuin helmiäisinäkin. Kultaista, vaaleanpunaista ja vaaleaa beigeäkin löytyy. Upea ja laadukas paletti. Parhaat ripsarit on ehdottomasti Maybellinen Lash Sensational ja Max Factorin Masterpiece Transform. Molemmat antavat ripsille kaarevuutta, volyymiä ja pituutta.

Lemppari sivellin meikkivoiteen levitykseen on Real Techniques Expert Face Brush, joka on aivan lyömätön työssään ja jäljessään. Edullinen ja laadukas, OSTA SE. Toinen saman merkin laadukas ja superi sivellin on Setting Brush, jolla levitän aina puuterin silmien alle. Sopivan pieni siihen ja myös korostuspuutereille. Essencen Eye Blender Brush on täydellinen luomivakoon ja Precise Eyeliner Brush toimii niin kulmakarvoille kuin silmien rajauksiinkin. Ja mikä parasta, molempien siveltimien hinta jää alle kahteen euroon. SAY WHAAT?!

Image and video hosting by TinyPic

En olisi uskonut nauttivani nestemäisistä peiteaineista, mutta Maybelline Fit Me -peiteaine yllätti ja vakuutti mut täysin. Kevyttä, pehmeää, peittävää ja pysyvää. Eikä hintakaan kirpaise. Se on ykkönen ja suosittelen ihan kaikille, kaikkeen tarkoitukseen. The Body Shopin Wonderblur -meikinpohjustaja löi ihan ällikällä, koska en sitä ennen ollut löytänyt mitään näin hyvää pohjustajaa. Epäilin jo sellaisten olemassa oloa :D Tämän avulla meikki levittyy paremmin ja kauniimmin, ja se häivyttää näkyviä ihohuokosia hyvin. Meikki aina kestää tämän kanssa pidempään! Lisää TBS:in mahtavista tuotteista löytyy täältä. Eihän vain Revlonin Colorstay -meikkivoide ole vuoden paras? Eihän? No on ja pysyykin, luultavasti ikuisesti. Sen peittävyyttä ja pysyvyyttä ei voita mikään!

ABH Brow Wiz ja NYX Cosmetics Brow Pencil ovat kulmakyninä hyvin lähellä toisiaan. Brow Wiz on kalliimpi kuin Micro Brow Pencil. Riippuu ihan käyttäjästä, kummastako tykkää enemmän. Mä oon siirtynyt kokonaan Nyxin omaan, koska se on halvempi ja hoitaa hommansa yhtä täydellisesti, mitä ABH:n oma! Essence Silky Touch Blush -poskipunan sävystä 90 Summer Dreaming muodostui jokapäiväinen sävy ja se sopii ihan jokaiseen meikkiin. Suloinen persikkainen sävy, pigmenttinen ja sikahalpa. Ei ole Carmexin huulivoidetta voittanutta ja Lip Smackerin on lapsuudesta vanha ihana tuttu, jonka tuoksu Cotton Candy vie sydämen.

Image and video hosting by TinyPic

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion -silmämeikinpohjustaja on uskomaton tuote. Sillä pysyy luomivärit paikallaan koko päivän, jopa rasvaisellakin iholla. En edes meinaa uskaltaa kokeilla muiden merkkien pohjustajia, koska tässä on niin hyvä vastus. Labello Classic Care -huulivoide vie myös takaisin lapsuuteen ihanalla tuoksullaan. Huulivoide myös kosteuttaa ja suojaa, ja on varmasti monen muunkin suosikki. Essencen superedulliset Longlasting Lipstick -huulipunat on yksiä parhaista koskaan. Erityisesti sävyt 06 Barely There! ja 07 Natural Beauty on olleet kovassa käytössä. Näidenkin hinta on siinä kahden euron paikkeilla!

Jos mun täytisi valita Vuoden tuote, se olisi Essencen Lipliner -huultenrajauskynä. Ja jos sävy täytyisi vielä valita, se olisi 06 Satin Mauve. Hintaa yhdellä kynällä on vähän päälle euro ja laatu on mitä mahtavin. En tarvitse elämääni muita huulikyniä enää ;) theBalmin Mary-Lou Manizer on kaunis korostuspuuteri, mutta vielä kauniimpi on Makeup Revolutionin Blushing Hearts -poskipuna sävyssä Peachy Pink Kisses. Aluksi ajattelin tämän olevan kiva poskipunasävy, mutta se osoittautuikin mitä mahtavimmaksi korostuspuuteriksi! Tarkempaa arvostelua ja swatchia kannattaa käydä katsomassa tästä blogitekstistä. En voi tarpeeksi kehua tätä, osta itse niin uskot ;)

Kynsilakat
Image and video hosting by TinyPic

Oon edelleen sitä mieltä, että halvimmat ja parhaimmat kynsilakat tulevat Kone Helsingiltä. Kone Helsinki avasi myös verkkokauppansa ovet viime vuoden loppupuolella. Kynsilakoista ei ainakaan tällä hetkellä näytä olevan suurta valikoimaa, mutta löytyyhän niitä kivijalkakaupoistakin paljon. Ja koska kynsilakkahoarderina ja pinkkien ystävänä on vaikea valita muutamaa lempparisävyä, valkkasin tähän ne kauneimmat ja käytetyimmät. Sävyt lähtevät yläriviltä, vasemmalta oikealle alkaen liilasta CG:sta.

CG - That's Shore Bright, KH - N008, Milani - 531 Gold, KH - JL06 Amaranth & JL07 Ruby, Lumene Natural Code - 56 Sparkle Burst, CG - Feel the Breeze, Lumene Natural Code - 58 Pink Diamond, Essence - 106 Free Hugs, Sinful Colors - Soul Mate, KH - WL05, CG - Sweet Hook, KH - JL02 Salmon Pink


___________________________________________________________________________________________________



No siinä olikin kuvaamista ja kirjoittamista, huhheijaa! Löytyikö täältä teidän lemppareita tai ihan tuntemattomia? Saanko vielä ensi vuonnakin tehdä samanlaisen postauksen vai oliko ihan turha juttu? :D Palaillaan taas, so long!

Kommentit

  1. Kivoja suosikkeja, pieni osa oli itselle tuttuja. Tee ihmeessä ensi vuonnakin, mä tykkään lukea näitä, vaikka näissä on tekijälle hirveä homma. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naaais :) Juu hommaa oli, mutta lopputulos aina palkitsee! Varsinkin, jos seuraajat tykkää^^ Ensi vuonna siis uusiksi!

      Poista
  2. Oo tosi hyviä suosikkeja! Hei millainen tuo Nivean misellivesi on? Heräsi kiinnostus, jos se on yhtään yhtä hyvä kuin Garnierin. Mut onko siinä se perus Nivea-tuoksu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uuu kiva kuulla^^ Eeeei noissa sillai mitään erityistä tuoksua oo, tää kuivan ihon tuoksuu tosi kevyesti jollekin. En mä näe näissä misellivesissä paljonkaan eroa, kaikki tuntuu toimivan ihan yhtä hyvin! Ja siis en todellakaan niillä poista paksua pakkelikerrosta, että muissa jutuissa toimii muy bueno ;)

      Poista
  3. Kaikissa paitsi yhdessä kuvassa oli joku tuote, jonka voisin itsekin nostaa suosikiksi :D

    VastaaPoista
  4. Kiinnostavia suosikkeja, näitä on aina kiva lukea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yay, hyvä ;) Ensi vuonna täytyy siis taas puuhailla vuoden suosikkeja!

      Poista
  5. Tuota TBS:n Wonderbluriä pitääkin testata jossakin vaiheessa! Vaikuttaa lupaavalta :)

    VastaaPoista
  6. Hei tää oli kiva postaus, löyty kaikkee mielenkiintoista! :)

    VastaaPoista
  7. Kiva lukea sun lemppareista! :) Mun lemppareita ovat myös Fudgen hopeashampoo ja nuo kaksi RT:n sivellintä. Varsinkin Expert Face Brush on yksi suosikkisiveltimeni ikinä! Myös UD:n Eyeshadow Primer Potion on ihan loistava tuote ja kyllähän mun mieli sitten muuttui tuon Madaran maskinkin suhteen, vaikken siitä aluksi pitänyt :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ^^ Juu sama täällä, Expert Face Brushilla saa ihan mielettömän hyvää jälkeä joka kerta! Aaaa vähän hyvä, onneks tykkäätkin siitä sitten :D

      Poista
  8. Vuoden parhaat on parasta antia blogeissa, joten olisi kiva lukea näitä jatkossakin! :) Listalta löytyi myös tosi monta omaa suosikkia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jesss! Mä todellakin kirjoitans ens vuonnakin suosikeista :) Aika monella tuntuu olevan samoja suosikkeja. Kivaa!

      Poista
  9. Olipas kiva postaus! Ton Garnierin silmämeikinpoistoaineen on todennut itsekin parhaimmaksi. Mulla on niin herkkä silmänympärysiho, että monet putsarit aiheuttaa kirvelyä ja polttamista, mutta toi ei ja se on silti tosi tehokas :) Toi VS:n bodymist on myös aivan ihana<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wohoo, kiitos^^ Garnier on kyllä huippu ja kiva, että on monen monen muunkin mielestä :) Niin on, en voisi elää ilman<3

      Poista
  10. Oli tosi kiva postaus ja antoi itselleni paljon uusia ideoita oman erittäin rasvaisen ihon hoitoon. Itse ostin tuon lumenen turvenaamion muutama viikko takaperin ja kyllä se näyttää puhdistavan. Tosin itselläni ainakin se tekee sitä että suurimmat mustapäät nousevat pintaan ja mikäli eivät lähde niin menevät sitten takaisin paikalleen.
    Muuten onko sulla mitään ehdotusta miten vois hoitaa finneistä jääneitä arpia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin! Hyvä, että musta on ollut jollekin hyötyä :) Mä en koe naamioiden poistavan mustapäitä erityisen hyvin, mutta syväpuhd. naamiot puhdistavat muuten ihon epäpuhtauksista ja kirkastaa ihoa. Mustapäihin suosittelen enemmänkin erilaisia kuorintoja. Niillä saa puhdistettua niitä ihan tosissan, vaikka sitten suoraan naamio jälkeen. Sitten on myös niitä mustapäälappuja, jotka irrottaa mustapäitä!

      Mä en ole paras mahdollinen vastaamaan tähän arpi-kysymykseen, mutta voin koittaa auttaa silti! Tietysi hyvä ihonhoito, kuoriminen jne varmasti edesauttavat paranemista. Ehkä jopa ne etanalimaa sisältävät ihonhoitotuotteet voisivat auttaa tähän? Sitten tuli myös mieleen, että korealaisilla merkeillä on paljon "valkaisevia" tuotteita, jotka auttavat arpia vaalenemaan ja paranemaan. Sieltä suunnalta voisi myös löytyä paljonkin tuotteita siihen :)

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake