Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

The Body Shop

Image and video hosting by TinyPic

Moi! Tuossa jo muutama postaus takaperin kerroin saaneeni muutaman tuotteen testiin The Body Shopilta. Oon harmillisen vähän käyttänyt kyseisen merkin tuotteita, vaikka se onkin ollut olemassa jo kauan. Lapsuuden ajoilta muistan hauskat kylpypallerot ja hedelmien muotoiset myös sekä huulivoiteet. Joskus on tullut käytettyä Tea Tree kuorintavoide, suihkugeeli ja pari vartalovoita, mutta about siihen loppui mun lista. Sain itse valita tuotteita testiin ja pakkohan sitä oli päästä kokeilemaan kehuttuja kasvotuotteita sekä jouluvalikoimista omenan tuoksuinen vartalovoide ;)

Image and video hosting by TinyPic

Glazed Apple Shimmer Lotion
Herkullisen omenan tuoksuinen Glazed Apple* kuuluu joulun kausisarjaan, eli niitä on vain rajoitetun ajan myynnissä. Tämän lisäksi valikoimista löytyy Frosted Cranberry ja Frosted Plum. Glazed Apple jäi kummittelemaan mieleen viime joulun jälkeen kun en ostanutkaan sarjasta yhtään tuotetta, siksi päätin testata sarjasta jotain. Rakastan ompputuoksuja ja tässä se on kivan makea ja kirpeä. Vartalovoide imeytyy todella nopeasti ja jättää jälkeensä upean shimmerhohteen, eli pieniä shimmerhippuja on sitten ihan joka puolella ja paljon! Hauska tuote juhlia ja muita spesiaaleja juttuja varten. Mä ainakin meinaan kuorruttaa itseni tähän voiteeseen jouluna ja säihkyä päästä varpaisiin! 250ml pullolla on 15€ hintaa.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Drops of Youth Wonderblur
En oo vielä löytänyt yhtäkään tajunnan räjäyttävää meikinpohjustajaa, mutta Wonderblur* on tuntunut tähän asti parhaimmalta. Wonderblur sisältää mm. alppitähden kantasolu-uutetta. Kasvin kantasolut stimuloivat ihon omia soluja uusiutumaan nopeammin. Babassuöljyä, joka pehmentää, silottaa ja elvyttää. Marulaöljyä, joka pehmentää ja kosteuttaa. Pohjustajaa levitetään pieni määrä kosteusvoiteen päälle ennen meikin levitystä. Pohjustaja lupaa pehmentää ihon, häivyttää pienet juonteet ja ihohuokoset, kosteuttaa ihoa 12 tunnin ajan sekä pidentää meikin kestoa. Mitäpä muuta pohjustajalta voisi toivoakaan? :D

Täytyy sanoa, että tuote tekee kaikkea, mitä se lupaakin. Ei se nyt kasvoista saa täysin blurratun näköistä, mutta iho näyttää heti pehmeämmältä, sileämmältä ja meikki levittyy paremmin. Pohjustaja pitää meikin rasvaisellakin iholla pitempään hyvän näköisenä, vaikka joutuukin käyttämään puuteripapereita. Koostumus on silikonimaista ja superpehmeää. Sitä tarvitsee aivan todella pienen pisaran ja se riittää koko kasvoille. Oon käyttänyt tätä ihan koko kasvoille, mutta keskittyen kuitenkin t-alueelle ja varsinkin poskien isoihin ihohuokosiin. Jos on yhtään pintakuivuutta, auttaa Wonderblur pehmentämään ja kosteuttamaan niitä kohtia. Meikki näyttää heti freshimmältä! 30ml tuubilla on hintaa 26.50€ hintaa.

Image and video hosting by TinyPic

Vitamin E Overnight Serum in Oil
Mitäpä ei tekisi mieli testailla kun Estée Lalonde aka Essiebutton suosittelee? OGX:n kookos hiustuotteetkin lähti testiin Estéen takia, eikä ollut ollenkaan huono päätös. Oonko jo miljoonaan kertaan hehkuttanut kasvoöljyjä ja -seerumeita? Iho saa niistä lisäbuustia ja niitä nyt muutenkin ihana käyttää. Entä jos voisikin yhdistää nämä kaksi, kasvoseerumit ja -öljyt? The Body Shopin Overnight Serum in Oil* on yhdistelmä molempia. Saat molempien hyödyt yhdessä pullossa! E-vitamiini -sarja on muutenkin houkutellut jo pitemmän aikaa, vaaleanpunaisesta sävystä puhumattakaan.

Seerumiöljy antaa iholle kahdeksan tunnin kauneusunet; se täydentää ihon kosteustasapainoa ja elvyttää ihoa yöllä nukkuessasi. Se sisältää mahtavan sekoituksen erilaisia öljyjä; mm. vehnänalkio-, seesaminsiemen-, soija- ja marulaöljyä. Nämä pehmentävät, kosteuttavat ja hoitavat ihoa. Mahtavaa E-vitamiinia ei myöskään saa unohtaa. Se auttaa suojaamaan ihoa ympäristön haittavaikutuksilta ja ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista. Pullo ja pipetti ovat tehty lasista, joka saa öljyn tuntumaan vielä erityisemmältä. Pipetin avulla on helppo saada haluamansa määrä tuotetta. Pari pientä pisaraa riittää kattamaan koko kasvojen ihon ja enemmänkin. Ja mikä parasta, tätä voi käyttää myös kasvovoiteeseen sekoitettuna! Mä käytän paljon tällaisia tuotteita juurikin syksyisin ja talvisin kylmien ilmojen aikaan. Vaikka mulla onkin rasvainen iho, on se kosteusköyhä ja pintakuivuu herkästi. Seerumeista ja öljyistä on suuri apu kuivan, elottoman ja rasvaisen ihon hoitoon ja pika-apuun.

Se, mistä tykkään tässä todella paljon on se, että öljy imeytyy ihoon hetkessä. Se jättää ihon ihanan pehmeän tuntuiseksi, eikä ollenkaan rasvaisen ja öljyisen. Tuoksu on kevyt ja hieman makea. Vissiin sama, mikä muissakin E-vitamiini -sarjan tuotteissa? Seerumiöljyssä hinta ja laatu on enemmän kuin kohdillaan. 28ml tuotetta ja hintaa vain 24.50€! Tätä riittää pitkäksi aikaa :)

Image and video hosting by TinyPic

Camomile Sumptuous Cleansing Butter
Kamomilla-puhdistusvoide pääsi HETI Marraskuun suosikkeihin. Meikinpuhdistusliinojen ylimpänä ystävänä ja monta vuotta käyttäneenä tuntui hassulta poistaa meikkejä tällaisella tuotteella. Kyseessä on siis voidemainen tuote purkissa. Voide on paksuhkoa ja tahnamaista, mutta ruumiinlämpö saa sen sulamaan nestemäiseksi. Sitä hierotaan kuivalle iholle, huuhdellaan tai pyyhitään kasvopyyhkeellä pois. Voide poistaa kaikki meikit, myös silmistä. Se sisältää kamomillan eteeristä öljyä, joka rauhoittaa ihoa. Kamomillatee on parasta! Voipuunvoi aka shea butter on mahtava luonnollinen kosteuttaja. Kylmäpuristettu luomuoliiviöljy taas hoitaa ja silottaa ihoa ja auringonkukansiemenöljy pehmentää.

Kamomilla-puhdistusvoide* poistaa pysyvämmänkin meikin ihan hetkessä. Käytän aina Revlonin Colorstay-meikkvoidetta, joka tunnetaan sen mahtavasta peittävyydestään ja pysyvyydestään. Kerrostan aina kaikkea mahdollista; meikkivoidetta, eri peitevoiteita ja puutereita + muut mahdolliset meikit. Eli poistettavaa löytyy! Oon nyt testannut puhdistusvoidetta muutamalla eri tavalla ja jokainen on toiminut mahtavasti. Hieron n. teelusikallisen verran voidetta kasvoille hetken aikaa ja meikit lähtevät niin vedellä huuhtelemalla kuin esimerkiksi kosteilla vanulapuilla pyyhkiessä. Kasvopyyhkeitä en omista, siksi en sitä oo kokeillut. Silmämeikkejä en tykkää tällä poistaa, koska käytän ripsaria niin paljon, että mielummin käytän silmämeikinpoistoainetta. Viimeinen vaihe on puhdistaa kasvot normi putsarilla ja tadaa, kasvot on täysin puhtaat! Jos kasvoille kuitenkin vielä jää jotain, voi putsarilla vielä puhdistaa uudemman kerran tai käyttää misellivettä. Niin nopeaa, helppoa ja hauskaa :)

Rakastan tätä tuotetta, se on mullistanut mun meikinpoistomaailman. Ei tätä turhaan kehuta. Voin vain suositella teitäkin kokeilemaan puhdistusvoidetta. 90ml purkki kestää varmasti pitkään, koska itsekin oon tehnyt vasta pienen loven siihen ja oon kuitenkin jo muutamat meikit tällä pessyt. Hintaa on 19.50€, joka on todella kohtuullinen näin mahtavalle tuotteelle.

________________________________________________________________________________________

The Body Shopilla* on ilmaiset postikulut (ei ostorajaa) nettikaupassaan 28.12. klo 9.00 asti ja sunnuntaihin asti tarjous, kun ostat yli 50€ lla, saat vadelman tuoksuisen täysikokoisen vartalovoin kaupan päälle. Nettikaupasta löytyy vaikka kuinka paljon erilaisia lahjapaketteja, alle kympilläkin! Itse suosittelen lahjoiksi ainakin puhdistusvoidetta ja seerumiöljyä, mutta myös suihkugeelit ja vartalovoiteet on aivan ihania. Yksi mun lempparituoksuista on ehdottomasti Satsuma, rakastan vahvoja ja kirpeitä tuoksuja ;)

Mikä on sun lempparituote The Body Shopilta?

*Affiliate-linkki, jonka kautta tehdyistä ostoksista saan komission.

Kommentit

  1. Mä rakastan sarjan suihkugeelejä ja vartalosorbetteja, niin ja luomiväri on tosi hyvän latuisia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, olis pitänyt kesällä ostaa noita sorbetteja! Ne näytti niin herkullisilta ;) varmaan kesäkuumalla tuntuisi hyvältä, jos pitäisi niitä hetken jääkaapissa!

      Poista
  2. Everything looks great! I wish we had this brand over at Israel too! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you, Natalie! :) Oh, you don't have Body Shop there! :( can you at least shop online?

      Poista
  3. Mahtava kuulla näistä tuotteista! Mä haluaisin kokeilla tuota Camomille Butteria ja nyt alkoi houkutella myös Wonderblur-pohjustusvoide.

    Lempparituote TBS:ltä on kyllä aika paha. Merkki on ollut mun suosikki pitkään ja kaikennäköistä on tullut kokeiltua. Tämän hetken lemppari taitaa olla Tea Tree Oil Creamy Wash, se on auttanut mun epäpuhtauksiin, mutta ei kuivata ihoa. Suihkugeelit ovat mun kestosuosikkeja ja hamppu- ja mantelikäsivoiteet loistavia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yayy, kiva kuulla^^ Puhdistusvoide on kyllä upea tuote ja niin edullinenkin! Kannattaa käydä vähän liikkeessä hypistelemässä tuotteita ja vaikka kysyä, jos saisi näytteen kotiin!

      Mä muistelisin, että sitäKIN on kehuttu paljon. Taidan kokeilla sitä seuraavana putsarina ;) Ja suihkareita lisää, niissä on niin ihania tuoksuja!

      Poista
  4. Ah nuo on vaa nii herkullisia tuotteita, mulla niitä ei vaa oo ku on sen verran kallista, yhen lahjapakkauksen minimansikka saippuan ja rasvan oon käyttäny ja tietty oon nuuskinu tuola paikanpäällä kaikkia, tuo omppu oli kyllä tosi nami tuoksu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan nuo jotkut semikalliita, ymmärrän hyvin. Onneksi niitä voi pyytää silti vaikka lahjoiksi! Mä ainakin olisin onneissani, jos saisin ihania TBS-lahjapakkauksia :') Mikä sun mielestä on paras tuoksu kaikista? ;D

      Poista
    2. Huh ihan liian vaikia kysymys. :D Yks tuoksu on kyllä aivan ihana, Brazil nut, se tuoksuu semmoselle ihanan suklaiselle ja niin namille <3

      Poista
    3. En tiedä oonko sellaista koskaan haistellutkaan :o oih, se on varmaan tosi hyvä!

      Poista
  5. Oli pakko käydä eilen nappaamassa mukaan The Body Shopista itsekkin tuo Clazed Apple vartalovoide :) On se vaan niin ihanan tuoksuinen :3 Vaikkakin kädet kyllä kimaltaa turhankin paljon levittämisen jälkeen :D Samalla kerralla otin yhden pullon Frosted Plum suihkugeeliä, joka pääseekin varmaan kohta käyttöön. Clazed Apple sarjasta itseltäni löytyy myös suihkugeeli, käsirasva ja huulirasva.
    Lempi tuoksua en osaa oikein the body shopilta päättää kun rakastan niin monia, mutta näistä perus tuoksuista varmaan mango on eniten se mun juttu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on niin hauska tuote, ihan paras kaikkiin juhliin! :D Ihanaa, kun joulun aikaan on kaikkia joulutuoksuja joka puolella^^ Tuo huulirasva ompun tuoksusena olis kiva omistaa!

      Mango on aina hyvä vaihtoehto ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake