Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

November Favorites | Marraskuun Suosikit

Image and video hosting by TinyPic

Jostain syystä oon tosi tosi iloinen marraskuun lempparituotteista! Ne kaikki on yllättänyt mut totaalisesti tai muuten vaan olleet super hyviä. Sain joulumieltä tässä muutaman päivän sisällä jo vähän takaisin ja kuvaaminenkin innosti. Pistin kuusen pöytään ja muutamia jouluisia juttuja kämppään. Eiköhän joulukuusta tule parempi kuin marraskuusta :) Mun tekisi mieli vielä kuvailla joululahjasuosituksia, mutta katsotaan.. Muutaman lahjavinkin oon jakanut blogin FB-sivun puolella!

Image and video hosting by TinyPic

Lumene - Syväpuhdistava Turvenaamio & Louis Widmer - Skin Appeal Peeling

Tehokaksikko, jotka pelastivat mun ihoni kokonaan. Marraskuun alkupuolella iho räjähti ja näytti aivan järkyttävältä. Näppyjä siellä täällä ja iho oli todella rasvainen. Luotan Louis Widmerin kasvokuorintaan sata prosenttisesti ja sillä lähdin hoitamaan ihoa kuntoon. Kuorintamömmö on tehokkainta, mitä oon koskaan käyttänyt. Se on kunnon raffia kamaa ja iho on aina pehmeä ja sileä kuorinnan jälkeen, ja seuraavana päivänä iho näyttää ihan uudelta. Kirkas, puhdas ja epäpuhtaudet on vähentyneet. Kuorinnan jälkeen oon käyttänyt Lumenen kulttituotetta; Turvenaamiota. Se tekee ihmeitä kasvoille, kuten kuorintakin. Monet syväpuhdistavat tuotteet puskevat kaikki epäpuhtaudet pintaan ja naama kukkii, mutta mulle ei tämän kanssa niin käy. Iho vain puhdistuu totaalisesti ja näyttää aina puhtaammalta.

Kaikki rasva- ja näppynaamat, kokeilkaa tätä kaksikkoa!

Image and video hosting by TinyPic

Ellos - Nail Polish

Sain upean mahdollisuuden päästä yhteistyöhön Elloksen kanssa ja kerronkin siitä lähiaikoina lisää. Sain valita heidän sivuiltaan kauneustuotteita testiin ja halusin ehdottomasti kokeilla, miltä Elloksen oman merkin kynsilakat vaikuttivat. En omistanut vielä kunnon perus nudea, joten päätin testata Nude in Paris -sävyä. Sävy on aivan täydellinen nude; ei liian kellertävä tai punertava, ei liian vaalea eikä tumma. Sulautuu omaan ihon sävyyn kivasti ja kahdella kerroksella saa peittävän lopputuloksen. Ilman alus- ja päällyslakkaa se säilyi kynsillä monen monta päivää hyvänä. Oon ihan myyty! Tällä hetkellä Elloksella on menossa niiden oman merkin kynsilakoista Osta 3, maksa 2 -tarjous. Yhden hinta on vain 4.90€ ja pullossa on 11ml kynsilakkaa.

The Body Shop - Camomile Sumptuous Cleansing Butter

En olisi koskaan uskonut nauttivani meikinpuhdistuksesta NÄIN paljoa.. Kuinkahan monta vuotta tässä on tullut käytettyä meikinpuhdistusliinoja kokeilematta muita tuotteita niiden tilalle? The Body Shop lähetti yhteistyön kautta muutaman tuotteen testiin, jotka sain itse valita. Muistan lukeneeni tästä Kamomilla puhdistusvoiteesta* muutaman suomalaisen blogista ylistyssanoja ja halusin itsekin päästä näkemään, onko tästä mihinkään. Kuten moni tietää, Revlon Colorstay-meikkivoide ei hevillä lähde kasvoilta. Se vaatii aikaa ja tuotteita, jotta kaiken saa pestyä pois. Tällä voiteella lähtee IHAN KAIKKI. No okei, tietysti voiteen jälkeen täytyy vielä normi putsaria käyttää, mutta silti! Tuun myös kirjoittelemaan tästä ylistyspostauksen lähiaikoina, joten tähän en ala rustaamaan pitempää tarinaa ;) The Body Shopin verkkokaupassa* on muuten ilmaiset postikulut 28.12. klo 9.00 asti, ilman ostorajaa!

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Lumene - Eye Makeup Remover

Tuuri kävi ja voitin Lumenen Instagram-arvonnassa ihania Lumenen puhdistustuotteita. Yhdeksi lemppariksi nousi heti niiden silmämeikin poistoaine, joka poistaa vedenkestävätkin mömmöt. Koostumus on öljyistä, eli litku on ensin ravistettava. Silmämeikit lähtee käden käänteessä, eikä silmiin jää mitään inhottavaa tunnetta. Hullun hyvä tuote, suosittelen!

Max Factor - Masterpiece Transform

..High Impact Volumising Mascara. Kuukauden yllättäjä! Tykkään monista ripsareita sen takia, että mulla on jo kivan pitkät ripset, eikä niitä tarvitse taivuttaa. Joskus kuitenkin löytyy sellaisia megalöytöjä ja aina toistaan parempia. Vuoden ripsari löytyi! Harjahan on ihan hassun näköinen ja sen ensimmäistä kertaa nähdessä naurahdin. Eihän sillä voi saada mitään ripsiä aikaiseksi?! VÄÄRIN. Saa ja saakin ihan hullun pitkät, kaarevat, tuuheat ja upeat. Massaa löytyy älyttömän hyvin ja harjalla saa joka ikiseen ripseen sitä. Mulla on ripset kutitelleet kulmakarvoja, niin pitkät ja kaarevat ripset tällä saa :D Pakko ottaa joku päivä teille kuvaa! Jos et pelkää märkiä massamonsteriripsareita, look no further. Sain kaverinkin vakuuttuneeksi tästä ja nyt aion saada sutkin ;)

Image and video hosting by TinyPic

Kérastase - Elixir Ultime

Vaau, vaaaaau, ja vielä kerran vaaaau. Hiusöljy sisältää Oléo-Complexe -yhdistettä ja se sopii kaikille hiustyypeille. Kérastase Finland lähetti muutaman tuotteen testattavaksi ja rakastuin heti juuri tähän öljyyn. Tässä on hyvä haastaja Rich Argan Oil Elixir -hiusöljylle, josta kirjoittelin marraskuussa 2014. Hiusöljyt toimivat hyvin samankaltaisesti, vaikka koostumukset eroavatkin täysin. Kérastasen öljy on todella nestemäistä, kun taas Richin öljy on paksumpaa. Molemmat toimivat parhaiten, kun niitä levittää ensin kosteisiin hiuksiin ja lopuksi vielä kuiviin, jos haluaa. Kérastasen oma tuntuu vielä kevyemmältä ja varmasti sopii hyvin ohueenkin tukkaan. Yhdellä kunnon pumppauksella tulee sopivasti tuotetta koko päähän. Koskaan tyvi ei ole rasvoittunut tästä tai hiukset lässähtänyt. Tuoksu on kaunis, naisellinen, vahva, hieman yrttimäinen. Alan nyt ymmärtämään, miksi moni rakastaa tämän merkin tuotteita!

Image and video hosting by TinyPic

Scream Queens

Tämä uusi sarja vaatii hehkutusta myös blogin puolella. Jos sarjassa esiintyy Ariana Grande tai Emma Roberts, sehän on pakko katsoa! Sarja on niin pöhkö ja hauska, mutta samalla jännä. Kampuksella pyörii ja hyörii tappaja, Red Devil. Jokaisessa jaksossa vähintään yksi henkilö kuolee. Yksi hyvä sana kuvaamaan sarjaa on hullu. Sarja kannattaa ottaa huumorilla, sitä se on. Enempää en viitsi paljastaa ;) Kannattaa katsoa! Sarjaa voi katsoa mm. TvMuse.com ja WatchSeries.lt osoitteista.


Sellaisia lempparijuttuja tällä kertaa. Onko joku muukin törmännyt Scream Queensiin? :)

*Affiliate-linkki, jonka kautta tehdyistä ostoksista saan komission.

Kommentit

  1. Mä odottelen innolla ylistyspostausta tuosta TBS:n puhdistusvoista. Mun tekisi mieli kokeilla sitä, mutta purkki on vähän epäkäytännöllinen. Meillä on pienet kaapit kylppärissä, eikä niihin mahdu mitään kovinkaan leveää tai eriskummallisen mallista. Mutta jos tuo on oikeasti superhyvää, niin ehkä kokeilen sitä tilaongelmasta huolimatta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä tietää :) Koitin tuolla poistaa jopa ripsaria, vaikka sitä oli silmissä todella paljon. Lähti hyvin, vaikken viitsisi oikeasti tuolla niitä aina poistaa. Mutta mitäpä en testaisi blogia varten ;D Kyllä tuo voittaa meikinpoistoliinat siinä, että nehän kuivuu jossain vaiheessa. Puhdistusvoidehan ei kuivu! Kannattaa vakavasti harkita tämän ostoa, mutta koitan tosiaan pian kirjoitella siitä blogiin lisää ;)

      Poista
  2. Tuo Max Factorin ripsiväri on huippu! Yksi mun suosikeista :) Max Factorilla on muutenkin hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia ripsareita.

    PS. Ihanan jouluiset kuvat! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan mahtava! En olis uskonut koskaan löytäväni näin hyvää ripsaria :D Selkeästi täytyy tutustua niiden ripareihin!

      Kiitos ;) <3

      Poista
  3. Tuo Lumenen silmämeikinpoistoaine on myös minun luottotuote - aina aika ajoin harhauduin muille maille, mutta aina tulee tuohon lopulta palattua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah :D Näin sitä joskus pääsee käymään. Välillä pitää testailla ja käyttää muita juttua, että muistaa, kuinka hyvä joku tuote olikaan!

      Poista
  4. Pitääkin kokeilla tuota Lumenen naamiota kun mun iho räjähti kans vähän samantyyppisesti mitä kuvailit. Jos siitä olisi apua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti se auttaisi! Mä kyllä tykkään siitä paljon, ihan luottotuote :')

      Poista
  5. Max Factorin ripsarit on huippuja! Ehkä seuraavaksi ostan tuon nimihirviön, koska tuuheuttavat on mun lemppareita. Vähän kyllä naurattaa tuo harjasten määrä...öö viis piikkiä?! :'D

    Ps. Ihanat joulutaustat kuvissa! *sydänsilmäemoji*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä on kehuttu paljon, ei vissiin ihmekään :'D Osta ihmeessä, toi on ihan uskomattoman hyvä! No älä, aika omituinen ja uniikki harjaosa...... :D

      Yayy kiitos<3

      Poista
  6. The Body Shopin puhdistusvoi on sen verran mielenkiintoinen ja kehuttu tuote, joten se varmasti tulee jossain vaiheessa hankittua :)

    VastaaPoista
  7. Kèrastasen öljy on ihanaa! <3 Ihanan joulutunnelmaisia kuvia. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake