Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

MISHIBOX | November

Image and video hosting by TinyPic

Muistatteko vielä, kun vuoden alkupuolilla kirjoitin blogiin Memeboxista? Memebox on kuukausittainen kauneusboksi täynnä korealaista kosmetiikkaa. Kalliiden lähetyshintojen takia boksin lähetykset Suomeen lopetettiin kokonaan ja sekös harmitti. Kerkesin tilata yhden boksin ja se oli aivan ihana. Nyt kuitenkin vihdoin ja viimein on markkinoille tullut uusi "koreaboksi", joka lähettää tänne meillekin Suomen puolelle ja sen nimi on MISHIBOX! Kyseessä on onneksi edullinen boksi ja se tulee n. 2-4 viikossa perille. Se sisältää aina 4-6 tuotetta, näyte- ja täyskokoisia. Mulle on tulossa joulukuun paketti vielä, joka lähetettiin 11. päivä joulukuuta. Saa nähdä, milloin se tulee. Kirjoittelen tänne tietysti siitäkin :)

Mishiboxin voi tilata kuukausi kerrallaan jatkuvana tilauksena, mutta se täytyy itse muistaa keskeyttää, jos sitä ei enää halua tilata. Yhden boksi hinta on tällöin 18.36€ + postikulut 5.48€. Yhteensä boksi tulee maksamaan 23.83€, joka ei todellakaan ole paha hinta tällaiselle kauneusboksille! Boksin vois myös tilata 3kk, 6kk tai 12kk kerrallaan, mutta boksin hinta on silti jokaisessa sama. Eli alennusta ei tule, vaikka tilaa kerralla enemmän. Sähköpostiin tippuu aina viesti uusitusta tilauksesta ja seurantatunnus myös. Ensimmäisellä kerralla annettu tunnus ei toiminut. Laitoin siitä aspaan sähköpostia ja siihen vastattiin heti. Sieltä tuli uusi toimiva linkki ja siellä luki vain, milloin tilaus tehtiin ja milloin boksi lähti matkaan. Mitään muuta et boksista saa tietää. Saat kyllä ilmoituksen postista, kun paketti on haettavissa. Joulukuun boksista en koskaan saanut seurantatunnusta ja ne viestit on kuulemma monilla jäänyt tulematta tai mennyt spämmiboksiin. Laitoin taas viestiä aspaan ja heti tuli linkkiä perään. Eli mun puolesta kuitenkin suuri plussa asiakaspalveluun nopeasta toiminnasta, mutta olisihan se kiva kuitenkin saada loppuun asti toimivat seurannat, kun kerta postituksesta maksaa.

Boksit tulevat Amerikan puolelta Virginiasta ja Mishiboxin sivuilta voi myös shoppailla tuotteita! Boksiin oli kirjoitettu paketin Total Value 19.95€, että tulliin sen ei pitäisi jäädä. Tammikuun bokseja voi nyt tilata, mutta sitä en nyt tällä kertaa tilaa. Ehkä helmikuun, pitää katsoa. Mutta nyt, katsotaan, mitä marraskuun boksi sisälsi :)

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Iiiii, ihanan näköinen sisältö ja boksi! Mukana tulee aina englanniksi kirjoitettu lappunen, josta löytyy kaikki tuotteet ja niistä pieni esittelyteksti. Ihan tuttu juttu monista muistakin kuukausibokseista. Marraskuun boksi sisälsi kolme täysikokoista ja kolme näytekokoista tuotetta.

Image and video hosting by TinyPic

Secret Key - Snail Repairing Eye Cream
"The Secret Key Snail Repairing Eye Cream contains Snail Mucus and rh EGF component to help improve skin elasticity and increase hydration. It is a quick-absorbing eye cream that is great for all skin types. This eye cream improves wrinkles, reduces dullness, smoothes and relieves the tired skin, and enriches hydration of the eye area. The main ingredients include Adenosine, Beta-Glucan, Niacinamide, Arbutin, Macadamia Seed Oil, Jojoba Seed Oil, and Squalane. Recommended for those with dry skin, dull and darkened skin, sensitive skin, skin that lacks in elasticity and energy, and for those who do not like greasiness and oily texture."

Silmänympärysvoide, joka sisältää tätä ah niin mahtavaa etanalimaa :D En ookaan vielä aiemmin testannut etana-tuotteita! Voide auttaa tasoittamaan ryppyjä ja kosteuttaa ja virkistää väsynyttä ihoa. Imeytyy ihan muutamassa sekunnissa ihoon ja tuntuu kevyeltä. Tykkään tästä todella paljon, se sopisi hyvin jopa meikin allekin. Nyt talvella kaipaan kuitenkin paksumpaa voidetta ja oon käyttänyt Nivean Cremeä tähän tarkoitukseen. Etana-voide toimii varmasti paremmin kesämmällä! Tuoksu on ihana, muistuttaa jotain Lumenea tai Niveaa? Kevyt ja mieto.

Täysikokoinen tuubi tuli boksissa; 30ml / 15.64€. (Linkki tuotteeseen
tässä)


D'RAN - Wonder Snail Treatment Cream
"The D'RAN Wonder Snail Treatment Cream helps to diminish the appearance of scar tissues, enhance the skin barrier, and restore radiance and moisture to your skin. Snail secretion filtrate and silkworm cocoon extract help to restore the deep luminosity of youthful-looking skin and nourish your skin at the same time."

AAAHH, purnukka näyttää ihan lasiselta ja luksukselta, mutta se onkin muovinen! Ehkä hyvä niin, ettei se hajoa helposti. Kasvovoide auttaa häivyttämään arpikudosta ja palauttaa kirkkauden ja kosteuden ihoon. Joku ällöttävän kuuloinen silkkiäistoukan kotelouute (ew?!) auttaa palauttamaan nuorekkaan ihon kirkkauden ja samalla ravitsee sitä. Hyi, inhoan kaikkia toukkia ja koteloita yli kaiken, mutta antaa olla tämän kerran :D Tuoksu on tässä aika hajuvesimäinen, mutta käytettäessä se ei ole niin voimakas enää. Koostumukseltaan tämä on geeliä, joka tuntuu iholla niiiiin ihanalta ja imeytyy nopeasti. Se tuntuu täyteläiseltä ja kosteuttaa ihoa todella hyvin, jättää sopivan mattapinnan jälkeensä. Siis aivan täydellinen yövoide rasvaiselle iholle, rakastuin heti! Aion käyttää tätä ihan joka päivä ja palata blogiin vielä jossain vaiheessa, onko tästä mihinkään ;)

Purkki on täysikokoinen; 100g / 39.57€. (Linkki tuotteeseen
tässä)

Image and video hosting by TinyPic

WHITE CAT - Vita-White 2 Times Mask
"The WHITE CAT Vita-White 2 Times Mask moisturizes and whitens dark, fatigued, and damaged skin from UV exposure using the anti-oxidation effects of Botanical Plus 10 substances and pearl protein extracts. Formulated with key natural ingredients such as Licorice, Sheng Ma, He Shou Wu, Black Sesame, Black Hoof Mushroom, Purple Angelica, White Mulberry, Japanese Peony, Ku Shen, and Baical. Great for whitening, revitalization, and balance of oil and moisture. The WHITE CAT masks are free of parabens, mineral oil, benzophenone, petrolatum, imidazolidinyl urea, talc, sulfate, and BHT"

Boksissa tuli joko tämä Vita-Whita 2 Times Mask, kosteuttava Spa Potion Aqua Wrinkle Mask tai ihohuokosia puhdistava Charcoal Pore Tightening Mask. Tämä mun kangasmaski kosteuttaa, elvyttää ja vaalentaa tummaa(?), väsynyttä ja UV-säteilyistä vaurioitunutta ihoa. En ole vielä kokeillut naamiota, mutta luin Jennan pitävän tästä!

Naamio on täysikokoinen; 25g / 2.76€. (Linkki tuotteeseen
tässä)

Image and video hosting by TinyPic

TONYMOLY - Fresh Cleansing Tissue
"This water-type facial cleansing tissue contains baking powder that works effectively for make-up removal and botanical complex to thoroughly wipe away remaining make-up and impurities with refreshing hydration."

Leivinjauhetta sisältävät meikinpoistoliinat, joilla lähtee pysyvämpikin pakkeli. Liinat puhdistavat tukkeutuneet ihohuokoset ja epäpuhtaudet, mutta samalla myös kosteuttaa ihoa. En ole koskaan törmännyt näin märkiin meikinpoistoliinoihin. Jos yhtään ravistaisi, varmaan pisaroita lentäisi! Tavallaan nämä ovat jo häiritsevän märkiä. Poistaa kuitenkin hyvin meikit ja tuoksu on kivan raikas ja kukkaisa. Kummasti Tomin mielestä tuoksu muistutti enemmänkin nuuskaa?! :D

Näytekokoinen pussukka tuli boksissa, täysikokoisen hinta: 15kpl / 4.60€. (Linkki tuotteeseen
tässä)

Image and video hosting by TinyPic

Etude House - Age Defense Essential Softener & Emulsion
"This is a softener that provides smooth and firm skin from the inside, keeping skin moist by delivering moisture deep into the skin's dry insides." & "This is an emulsion that firms skin, keeping skin moist and delivering nutrients deep into the skin."

Softneria käytetään kasvoille puhdistuksen jälkeen. Se pehmentää, kiinteyttää ja kosteuttaa ihoa. Sisältää B3-vitamiinia, joka vaalentaa hyperpigmentaatiota aknearpien jäljiltä tai auringon säteilyltä. Softnerin jälkeen käytetään Emulsionia, jolla on samoja vaikutuksia, kun Softnerilla. Tämä on vain kasvovoide, joka kiinteyttää, kosteuttaa ja ravitsee ihoa. En ole näihin tutustunut vielä ollenkaan. Tuoksuu kyllä hyviltä!

Boksissa tuli 5ml mininäytteet, täysikokoisten hinnat; 130ml / 26.40€. (Linkki tuotteisiin
tässä ja tässä)


___________________________________________________________________________________________________



Innostuiko joku muukin mun lisäksi tästä suht uudesta kauneusboksista? :) Itse ainakin oon todella tyytyväinen, enkä malta odottaa tulevia bokseja! Tällä tavalla ainakin saa edullisesti tutustua korealaisiin tuotteisiin, koska usein ei yhtään tiedä, mitä niiltä kannattaa kokeilla. Tästä saa myös huippulahjan, jos tiedät, että joku tuttusi tykkää vähän erilaisesta kosmetiikasta ;) Tässä vielä linkki MISHIBOX:in sivuille!

Kommentit

  1. Tämän boxin tilaamista pitää kyllä ehdottomasti harkita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti ;) Niin kivaa vaihtelua korealaiset tuotteet Suomen omiin!

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Niin on! Mulle kaikki ihan uusia tuotteita ja muutama uusi merkkikin :)

      Poista
  3. Tosi mielenkiintoisia tuotteita, kiinnostuin. :)

    VastaaPoista
  4. Onpa mielenkiintoisen kuuloinen boksi, eikä hintakaan vaikuta pahalta :) Olen joskus saanut jotain Japanista tuotuja kasvonaamioita, mitä kaverini on tuonut, mutta en tiedä ovatko nuo samanlaisia/-tyyppisiä? Ainakin iho tuntui ihanan pehmoiselta ja hoidetulta niiden jälkeen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä, on kyllä niin edullinen kuitenkin, että kannattaa edes testata^^ Oliko ne juurikin näitä kangasnaamioita? En oo ainuttakaan kangasnaamiota kokeillut vielä korealaisilta merkeiltä, mutta innolla odotan! Nehän on ihan hullun suosittu juttu siellä päin!

      Poista
  5. Mä oon himoinnut tätä Mishiboksia, mutten vielä ole saanut aikaiseksi tilata ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeeee säkin oot! Pistä tilaukseen, ei oo kovin kallis^^

      Poista
  6. Jos pitäisi valita..kumman boksin ottaisit: Mishiboxin vai LivBoxin?
    Olen tilannut LivBoxia vasta 6kk, mutta olen pettynyt pariin viime boxiin :/ Käytän pääasiassa korealaisia ihonhoitotuotteita ja meikkivoiteita, joten tämä voisi olla enemmän mun juttu!?
    -Tingeling-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Kyllä mä itse ottaisin ehdottomasti Mishiboxin. Mulla on jo niin paljon kaikkea perustavaraa, enkä muutenkaan käytä käsi- ja jalkavoiteita kovin usein ja niitä bokseista usein tulee. Hiustuotteet on kivempi ostaa itse ja täysikokoisina, eikä meikkejä tule edes usein :/ Mulle Mishibox on sen takia kivempi juttu, että sieltä jokainen tuote tulee täytenä yllätyksenä, enkä oo voinut siihen tutustua aiemmin esimerkiksi kaupassa :)

      Livbox on todella hyvä juttu niille, joilla ei vielä ole paljoa kauneustuotteita ja haluaa kokeilla "tuttuja ja turvallisia" vaihtoehtoja. Moni pelkää, että jos nyt lopettaa sen tilauksen, on seuraava boksi jotenkin supermahtava. Mutta oikeasti, mitä niin superia siellä voisi tulla? Ei Livboxeihin eksy kalliita Dioreita tai sellaista, johon monella ei olisi itsellä varaa..

      Jos kerta itsekin käytät paljon korealaisia tuotteita, Mishibox voisi sullekin olla kiva vaihtoehto! Ja sitten on myös olemassa tuo Lookfantasticin kauneusboksi, josta tulee vähän parempaa kamaa kuin Livboxista :)

      Poista
  7. Moip! Seuraa kenties tyhmä kysymys, mutta voiko ihan tavallinen tallaaja vailla blogia (minä...) tilata Mishiboxin? :o Hämmennystä aiheutti Mishiboxin sivuilla mainittu kolmen kohdan ohjeen viimeinen kohta "3. Review it"... Onko arvostelu vapaaehtoinen? Tai jos se on pakollinen, voiko sen tehdä mitä kanavaa kautta tahansa (esim. mailitse)? Jos vaikka satut tietämään :D
    Mielenkiintonen boxi kyllä, haluaisin kovasti kokeilla korealaista kosmetiikkaa! Kaikkea sitä näkee ja oppii blogisi kautta C:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moii! Joo tiiätkö mä itsekin katsoin sitä joskus ja ihmettelin tota.. Siis ihan jokainen maan päällä tallaava tyyppi voi boksin tilata! Tuolta ihan alhaalta löytyy linkki siihen arvosteluhommaan, joka siis tarkoittaa lyhyesti sitä, että jos bloggaat etc, niin voit joskus saada boksin ilmaiseksi. Ei sen kummempaa :) Eli ei todellakaan voi ketään velvoittaa arvostelemaan bokseja, siitä vaan tilaamaan!

      Whiii, kiva kuulla ;) Kokeile ihmeessä Mishiboxia, en usko, että petyt!

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake