Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

eleven.fi tilaus

Image and video hosting by TinyPic

eleven.fi* avasi nettikauppansa ovet meille suomalaisille tässä ihan vähän aikaa sitten. Alunperin yritys on ruotsalainen, mutta nyt mekin ollaan saatu meidän ihka oma suomalainen sivumme! elevenin tuotevalikoima koostuu sadoista tuotemerkeistä ja tuhansista kosmetiikkatuotteista. Tuotteet lähetetään Ruotsin puolelta, mutta lähetys on todella nopea ja postikulut painosta riippuen 4.50€. Yli 50€ tilauksiin postiukulut on ilmaiset ja käsittääkseni kaikkiin tilauksiin saa myös seurantakoodin mukaan. Eniten olin innoissani siitä, että valikoimista löytyy Revlon! Tämä vuosia sitten Suomesta kadonnut kultainen aarre Tällä kertaa pienimuotoisesta tilauksesta löytyy kaksi Revlon Colorstay -meikkivoidetta ja Lip Smacker -huulivoidesetti.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Oon ennenkin blogissa maininnut, kuinka paljon rakastan Lip Smackereita. Mä nyt oon vähän (enkä edes vähän) lapsenmielinen ja edelleen hihkun innosta, kun näen näitä! Muistan edelleen, miltä lapsuuden ajan Lip Smackerit tuoksui ;) Lip Smacker Cupcake Tin Box* sisältää kuusi erilaista cupcake-leivosten tuoksuista huulivoidetta. Kaksi näistä taidan lahjoittaa ensi vuoden ystävänpäivän arvontaan mukaan. Muut pidän ehdottomasti vain ja ainoastaan itselläni, koska huulivoiteita ei voi KOSKAAN olla liikaa :D Setti sisältää tuoksut Strawberry Sprinkle, Birthday Cake, Salted Caramel, Vanilla Coconut, Berry Buttercream ja Red Velvet. Neljässä avaamassani on kaikissa samantyyppinen leivosmainen tuoksu ja pieniä tuoksueroja on kaikissa. Jättekivoja! Hintaa setillä on 9.80€, jolloin yhden huulivoiteen kappalehinnaksi tulisi n. 1.60€ plus tietysti ihana peltiboksi.

Image and video hosting by TinyPic

Revlonilta* löytyy mm. meikkivoiteita, huulipunia ja -kiiltoja, kynsilakkoja ja luomivärejä. Tilasin ravaisen ihon Colorstay-meikkivoidetta* tutussa ja turvallisessa 150 Buff -sävyssä. Hintaa meikkivoiteelle nettikaupassa on vain 15.80€! Tiedän, mistä tästä lähtien tilaan omani ;) Kiitos eleven, että toit meille Revlonin takaisin!


Joko ootte tutustuneet elevenin nettikauppaan? Linkki vielä sinne tässä*. Valikoimista löytyy myös esimerkiksi Pixi, Anastasia Beverly Hills, NYX Cosmetics, theBalm, Redken, Joico, Elizabeth Arden jnejnejne! Niin ja tulihan tuo joulukuun Mishiboxikin, siitä tulossa pian postausta :) Palaillaan!

*Affiliate-linkki, jonka kautta tehdyistä ostoksista saan komission.

Kommentit

  1. Vielä en ole eleveniltä tilannut, mutta enköhän tilaa tässä piakkoin. Heillä on kyllä todella hyvä valikoima! Ihana tuo huulivoidesetti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valikoima on kyllä ihan mahtava! Niin hienoa, että saatiin Suomeen näin kattava nettikauppa^^ Tosin se ei tiedä hyvää lompakolle.... Setti on joo söpö ;)

      Poista
  2. Nuo huulirasvat on söpöjä Mut muuten mää en niistä välitä :D Pitäsköhän sitä testata tuota revlonin meikkivoietta ku sää niin sitä kehut.. ;) En oo tuolta mitään tilannu mut varmasti tuun tilaahan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän ne vähän lapsien omilta näyttää, mutta.. :'D Hah! Kyllä kannattaa testata, jos haluaa todella peittävän meikkivoiteen, joka antaa luonnollisen ja pysyvän lopputuloksen! 150 sävy on sopivan kellertävä ja semivaalea, se 110 on vielä vaaleampi sitten! Kerro, jos kokeilet sitä joskus^^

      Poista
  3. Itse olen aina silloin tällöin käynyt tuolla nettikaupassa kurkimassa, mutta vielä en ole ehtinyt sieltä tilailemaan mitään. Ihania nuo huulirasvat, ja niin kuin sanoit - niitähän ei voi koskaan olla liikaa! ;) Revlon on merkkinä miulle vain kuulemalta tuttu, mutta itse en ole sen tuotteita päässyt vielä käyttämään. Kiitos siis vinkistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. elevenillä on niin paljon kaikkea, että siellä nettikaupassa viettää hetken, jos meinaa jotain tilata :'D Mutta hyvä niin, kerrankin meillä on nyt iiiiso nettikauppa kosmetiikalle! Juu niitä ei voi olla liikaa ;)

      Revlon on tosiaan vanha merkki jo, mutta todella tunnettu ja suosittu. Kiva saada se takaisin Suomeen :) Ole hyvä vain!

      Poista
  4. Revlon on sellainen klassikkomeikkivoide, jota olen kerran livenäkin päässyt hiplaamaan, mutta sopivaa sävyä ei löytynyt, joten se jäi kauppaan mutta silti se houkuttaisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaa, voi höh :/ Voishan sitä sekoittaa jonkun muun kanssa? Ja sitten esim. Cover FX:llä on Custom Cover Dropseja, joilla voi muuntaa meikkejään oikean sävyisiksi^^

      Poista
  5. Lääh, kuppikakuilta tuoksuvia huulirasvoja. KYLLÄ! :D <3

    VastaaPoista
  6. Meinasin jokin aika sitten tilata eleveniltä, mutta en päässyt yksimielisyyteen itseni kanssa mitä tilaisin! TOO MANY OPTIONS!! :'D Revlonin Lip Butterit houkuttaisivat, muistan kun niitä kehuttiin maasta taivaaseen youtubessa joskus 5-6 vuotta sitten. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin se vähän menee, valikoima on niin suuri :'D Joo sama! Meinasin tulla hulluksi, kun ei niitä saanut Suomeen oikeen mistään tai sitten olis saanut maksaa ittensä kipeäks! Mietin tossa kans niiden tilaamista, mutta katselin videoita niistä ja tulin tulokseen, ettei ne oo sen arvoisia välttämättä. Kaikki sävyt ei oo yhtä hyviä kun muut ja en kuitenkaan nyt tällä hetkellä käytä mitään kovin kiiltävää huulilla :D

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake