Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Victoria's Secret 4

Kärkkäinen oli taas aivan ihana ja lähetti lisäystä Victoria's Secret -perheeseen. Oon edelleen aivan haltioissani näistä tuotteista, kiiiitooos. Jos haluat kurkata viime VS-postauksen, klikkaa tänne. Postauksessa on kuvaa Kärkkäisen upeasta VS-valikoimasta, joka kuulemma tyhjeni hyvää vauhtia loppuun! Kaikkia tuotteita löytyy kivijalkakauppojen lisäksi myös nettikaupasta.

Viime kerralla sain testiin vartalosuihkeita ja tällä kertaa vuorossa on vartalovoiteet ja suihkugeelit. Ostin joskus itselleni Amber Romance -vartalovoiteen, mutta huomasin kammoksuvani santelipuuta. Omistan myös jonkun hyvin vanhan voiteen, jonka tuoksun tuotanto on jo lopetettu. Sen koostumus on silti vielä hyvää ja tuoksuu ihan normaalilta. Nyt oli kiva vaihteeksi testata uusia tuotteita ;)

Image and video hosting by TinyPic

Coconut Passion | Body Wash

Rakastan tämän suihkugeelin tuoksua! Se ei ole ällömakea, kookoksen haistaa kevyenä. Muuten tuoksu on kivan naisellinen ja hempeä. Muistuttaa kesästä ja aurinkorasvasta. Tuoksussa on mukana myös vaniljaa, mutten haista sitä ollenkaan voimakkaana. Suihkugeeli sisältää aloe veraa ja E-vitamiinia. Vaahtoa tästä ei synny järjetöntä määrää, mutta riittävästi. Suihkun jälkeen iho jää kevyesti vielä tuoksumaan tältä, josta iso plussa! Suihkugeelejä löytyy muutamaa eri tuoksuvaihtoehtoa ja 250ml pullon hinta on n. 13.90€

Image and video hosting by TinyPic

Coconut Passion | Body Lotion

Vartalovoiteet sisältävät ravitsevaa aloe veraa, kauraa, viinirypäleensiemenuutetta sekä E- ja C-vitamiineja. Koostumus on ihan perus voidemaista, mutta se imeytyy tehokkaasti ja nopeasti, ja jättää iholle silkkisen pehmeän tunteen. Iholle ei jää yhtään rasvaista tai öljyistä tunnetta! Coconut Passion vartalovoiteen muodossa tuoksuu mun nenään liian ällömakealta, ehkä siinä on liikaa vaniljaa? Liian pehmeä, makea ja paksu tuoksu. Aivan erilainen, mitä suihkugeeliversiossa! Ehkä vartalosuihke olisi parempi ja raikkaampi?

Sensual Blush | Body Lotion

Tämä on kaverini Heidin tuoksu ;) Siitä tulee aina Heidi mieleen! Ruusun, gardenian, hyasintin, sokeriherneen, päärynän ja vaniljan tuoksua löytyy tästä. Sensual Blush on tyttömäisen, kauniin, makean ja kukkaisen tuoksuinen. Muistan vartalosuihkeen tuoksuneen aika puuteriselta ja vahvalta. Tästä ei tullut mun lempparia, mutta yllättäen tämä ja kookosversio toimivat hyvin yhteen sekoitettuna! Vartalovoiteissa on 250ml tuotetta ja hintaa n. 13.90€

Image and video hosting by TinyPic

Väreistä ja tuoksuista tulee mieleen kesä ja jäätelö. Banaani- ja mansikkajäätelöä, kiitos! Vartalovoiteissa mahtavaa on se, että tuoksu jää iholle pitkäksi aikaa. Jos puet heti päälle, tarttuu se vaatteisiinkin jonkin verran. Se kannattaa muistaa. Ymmärrän hyvin, ettei moni halua vaatteidensa tuoksuvan esim. kookokselta ;)

Näistä Victoria's Secretin tuotteista saisi aikaan mahtavia joululahjoja, vink vink.. Oon ollut kaikkiin tuotteisiin niin tyytyväinen, vaikkei jotkut tuoksut aina kolahdakaan. Kärkkäisen lisäksi VS-tuotteita löytyy nykyään myös Minimanien valikoimista, ne on saaneet ihan oman hyllynsä :) Kannattaa käydä tuoksuttelemassa, valikoima on niiiin suuri. Vielä on tulossa juttua tuubipakkauksissa olevista Hand & Body Creameista, odotelkaa niitä!


Joko oon saanut porukkaa käännytettyä Victoria's Secretin puoleen? ;)

Kommentit

  1. Kuin voimakas tuoksu näissä on? Nää kiinnostaa mua kyllä, mietin vain tuoksupläjäystä tällaisena herkkiksenä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä näissä tuoksua on paljon! Ehkä tuubiversioista voisi löytyä vähän kevyempää koostumusta ja samalla myös tuoksua? Love Addict ja Mango Temptation on ainakin freshimpiä ja kevyempiä. Kannattaa ehdottomasti käydä nuuhkimassa tuotteita, koska monet VS-tuotteista on todella voimakkaita tuoksuissaan :)

      Poista
  2. Juu käännytetty on aikoja sitte. :D Nuo on vaan niin kauniita ja ihania pakkauksia. <3 Hmm, empä oo tainnu haistaa nuita tuoksuja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahh :D Jep, kiva pitää esillä kun pakkaukset on niin upeita :') Kannattaa tuo suihkugeeli käydä tuoksuttelemassa, se on tosi jees!

      Poista
  3. Mutkin on käännytetty ainakin tuoksujen puolesta aikaa sitten :D Itse rakastan coconut passion body mistiä erityisesti näin kylmään aikaan. Se on vaan jotenkin omalla tavallaan lämmin tuoksu :3 Body wash vois varmaan kanssa olla se mun juttu ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihiiii ;) Aaa no sen luulisi olevan vähän raikkaampi, kuin tuon voiteen! Lämpimät tuoksut sopii talveen täydellisesti :) Mä luulen, että tykkäisit kyllä tuosta suihkarista!

      Poista
  4. Coconut Passion on aivan ihana. <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake