Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Vaikeuksia

Mun on todella vaikea kirjoittaa tätä postausta. En edes tiedä mistä aloittaa. Tällä hetkellä kaikki asiat tuntuu kaatuvan niskaan, eikä mikään tunnu hyvältä. En edes odota joulua, vaikka se on aina ollut mulle iloinen ja rakas asia. Oon yrittänyt monia kertoja kuvailla blogiin matskua, mutta petyn lopputulokseen ja sitten luovutan kokonaan. Tänäänkin lensi tuotteet ja taustat kun mikään ei mennyt hyvin. Yleensä mulla on pitkä pinna ja aherran mielläni kauan esimerkiksi tuotekuvausjuttujen kanssa, mutta nyt menee hermot ihan heti. En tiedä onko se tämä pimeys? Aina kun aurinko vähänkin pilkahtaa tai on kirkkaampi päivä, tekee mieli tehdäkin jotain. Joka tapauksessa, toivottavasti jaksatte odotella, jos postauksien kanssa menee hetki aikaa. Haluan kuitenkin olla tyytyväinen kuviin ja teksteihin. En suostu bloggaamaan pakon edessä ja ottamaan jotakuinkin hyviä kuvia. Se ei oo mun tyyliä!

Jouluarvonta on vielä menossa 6.12. klo 23.59 asti. Siihen kannattaa osallistua, jos haluat voittaa pientä kivaa jouluksi :) Snapchatissä ja Instagramissa voi seurailla mua myös, jos ei musta blogin puolella kuulu. Nimimerkillä @canipupu löytää mut molemmista. Pistän vielä alle muutaman Insta-kuvan syksymmältä. Monella ei Instassa tiliä ole niin voi täältä päästä kurkkimaan niitäkin kuvia!

Image and video hosting by TinyPic

Tuossa ennen halloweenia oltiin Heidin kanssa Tiian luona kyläilemässä. Pyöräytettiin suolainen piirakka ja Zoellan ohjeella kurpitsacupcakeja. Oli ihan törkeen hyviä, mutta paras osa oli kuorrute! Sitä kannattaa koittaa tehdä, vie kielen mennessään.

Image and video hosting by TinyPic

Siinähän niitä halloween-kurpitsoja on. Miten suloisia! En tosin ostanut yhtään, mutta mieli olisi tehnyt ;)

Image and video hosting by TinyPic

Halloween-kurpitsojen lisäksi Minimaneista löytyy nykyään tosiaan tuo Victoria's Secret -hylly. Tässä Vaasan oma kaikessa kauneudessaan. Aaahhh!

Image and video hosting by TinyPic

Mainitsin lokakuun lemppareissa Animorphia-värityskirjan. Se on ollut kyllä ihan mahtava juttu syksyn ankeuden keskellä. Kun ei luonnosta väriä löydy niin sitten kirjasta! Oon käyttänyt värittämiseen jotain kaupan halppiskyniä, joissa on tosin todella hyviä sävyjä. Tomilta pöllin kunnon kynät, mutta se ei itse oo enää vuosiin jaksanut väkertää mitään niin sain luvan ;D

Image and video hosting by TinyPic

Ihana Satoki lähetti piristävän paketin I Love... ja EOS-tuotteita Nämä onkin mun ensimmäiset huulimunat ikinä! Kookosmaito tuoksuu ihan mun unelmilta ja toiveilta..


Rentoa sunnuntain jatkoa ja koitetaan palailla pian blogin pariin :')

Kommentit

  1. Voi ei, harmi jos viime aikoina on tuntunut tuolta :/ Itse kyllä odotan joulua kovastikin, mutta bloggaamisen suhteen ajatukset ovat olleet aika samoja, kun tähän pimeään aikaan on niin vaikea saada niitä hyviä kuvia ja välillä postausaiheetkin ovat kiven alla.. Onneksi tuleva uusi kamera saattaa auttaa hieman nykyiseen ongelmaan, kun pääsen vihdoinkin kuvailemaan järkkärillä! :) Ei kannata tosiaan postata pakolla jos siltä ei tunnu.
    Piristystä ja tsemppiä loppuvuoteesi! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joka syksy ja talvi sama juttu. Ei huvita bloggailla kun ei saa kunnon kuviakaan :( Ihan mahtava tunne kun saa uuden kameran! Saat siitä varmasti lisäpotkua bloggaukseen ;)

      Kiitos ihana ja samat sanat sulle myös! <3

      Poista
  2. Ei täältä mihkää karatakaan, vaikka sais oottaa postauksia... <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi <3 Ihanaa, että sieltä ruutujen takaa löytyy noin mahtavia tyyppejä!

      Poista
  3. Ei mitään kiirettä ja ressiä blogin kaa. :) Kyllä mää ainaki jaksan oottaa ja se on vaan hyvä pitää taukua. Mulla ei niinkää pimeys häirihe, paitsi nyt se ärsyttää ku kerkes tulla kunnolla lunta ja nyt ei sitte ookkaa enää. ;( Lataileppas akkuja sielä. :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus on joo ihan hyvä hengähtää. Tehdä jotain muuta ja alottaa/jatkaa taas uudella paremmalla mielellä :)

      Juu tuo lumi ei kauaa pysynyt! Kyllä sitä vielä tulee, älä huoli ;) Kiitos ihanista sanoistas <3

      Poista
  4. Toivottavasti joulukuu sujuu paremmin kuin marraskuu. Postaile, kun haluat, ei tässä mihinkään kiire ole...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti! Jooooh, kyllä mä yritän tästä piristyä ja jaksaa taas :)

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake