Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

October Favorites | Lokakuun Suosikit

Image and video hosting by TinyPic

Parempi myöhään kun ei milloinkaan, vai mites se meni? Halusin ehdottomasti kuvailla vielä lokakuun lempparituotteita ja marraskuun lempparit tulee ensi kuussa myös. Yllä olevassa kuvassa näkyykin Benecosin Melissa & Nokkonen shampoo ja Melissa hoitoaine, joista tuli heti uudet HG-hiustuotteet. Niistä kirjoittelin juuri ja koko tekstin pääset lukasemaan täältä.

Toinen lemppari on ehdottomasti uusi kalenteri, jonka tilaamiseen sain taas kerran inspiraationi Idan blogista. Idalla on aina kauneimmat paperitarvikkeet! Kalenteri on ban.do merkiltä, mutta niiden omilta sivuilta tilaaminen oli törkykallista ja päädyin tilaamaan sen Asosilta. Siellä kalenterit on tällä hetkellä loppu varastosta, mutta muut merkin tuotteet näet täältä. Idan blogista voi kurkkia, miltä kalenteri näyttää sisältä. Vähän krediittiä sinnekin ;)

Image and video hosting by TinyPic

Batiste - Dry Shampoo
Ihastuin Cherry-tuoksuun välittömästi. Kaikki kirsikan ja vesimelonin oudot keinotekoiset tuoksut miellyttää mun nenää ja odotin tämän tuoksuvat juurikin siltä. Cherry ei kuitenkaan tuoksu ollenkaan keinotekoiselta, vaan kevyeltä ja kauniilta. Kirsikanvihaajatkin saattaisivat pitää tästä!

Victoria's Secret - Ultra-Moisturizing Hand & Body Cream
Kärkkäinen lähetti muutaman VS-tuotteen taas testiin ja yksi niistä oli Mango Temptation -tuoksuinen vartalovoide. Kuvittelin näiden tuubiversioiden olevan jotenkin todella paksua ja jämäkkää koostumukseltaan, mutta se onkin yllättävän ohutta ja imeytyy ihoon, että hurlumpsis! Jättää ihon pehmeäksi, kosteutetuksi ja tuoksuu tietysti hyyyyvältä. Mango varsinkin on aivan ihana.

Image and video hosting by TinyPic

L'Oreal - Infallible 24H-Matte Foundation
En aluksi pitänyt tästä meikkivoiteesta. Se korosti kuivia kohtia kasvoissa, enkä pitänyt sen kuivasta puuterimaisesta lopputuloksesta. En tiedä, oonko kosteuttanut ihoani nyt niin hyvin vai mitä, mutta nyt se toimiikin! En näe tässä enää mitään vikaa, paitsi levitys kannattaa tehdä nopeasti, ettei se asetu liian äkkiä. Peittää kiitettävän hyvin ja lopputulos on erittäin mattaisa. Juuri sopiva rasvaiselle iholle. Tosin sävy 10 Porcelain tuntuu olevan hiukan liian tumma jopa mulle, vaikken todellakaan ole vaaleimmasta päästä :o

Jurlique - Rose Silk Finishing Powder
Palasin pitkän tauon jälkeen taas käyttämään Jurliquen valkoista kasvopuuteria. Käytän sitä nykyään baking-tekniikalla, eli kun leivon. Heh, googlaa, jos et vielä tiedä merkitystä. Pitää meikit paikoillaan monta tuntia pitempään kun peruspuuterit. Aivan mahtava tuote. Löytyy mm. Beauty Bay:ltä.

NYX Cosmetics - Micro Brow Pencil
Anastasian Brow Wiz -kulmakynän dupe, saanko esitellä. NYX Nordics nosti kulmakynän hinnan kattoon, enkä viitsinyt lähteä testaamaan tätä, koska Anastasian oma oli samaa hintaluokkaa. Tilasin kuitenkin Nordicfeeliltä alennuksesta tämän ja tykästyin heti. Koostumus eroaa hieman Anastasian kynästä, mutta hyvin vähän. Ja koska Feelunique myy tätä alle kympin hinnalla, tuun käyttämään enää NYX:in kynää!

Image and video hosting by TinyPic

NYX Cosmetics - Butter Lipstick
TottaKAI tämäkin huulipuna mun suosikkeihin päätyi. En voi vastustaa Popsin sävyä ja punan koostumusta. Tahtoo lisää!

Labello - Classic Care
Ikisuosikki, siitä ei pääse mihinkään. Mmmm tuoksu on niin ihana Labellomainen ja koostumus sileää, kermaista ja kosteuttavaa.

Essence - Eye Blender
Paras sivellin ehkä koskaan ja hintaa.. No ainakin alle 3€! Yhtäkään karvaa ei oo irronnut ja oon monen monta kertaa siveltimen pessyt. Se on täydellisen kokoinen häivyttämään silmämeikkiä, se taipuu juuri sopivasti ja ja ja. En keksi mitään huonoa tästä. Suosittelen jokaista hankkimaan vähintään yhden Eye Blender -siveltimen ;)

Essence - Lip Liner
Upein sävy koskaan, 06 Satin Mauve. Jos pidät neutraaleista sävyistä, käy nappaamassa tämä mukaan. Maksaa heittämällä alle 2€ ja koostumus on perfectoo. Ei kuivata, on pehmeää ja levittyy hyvin.

Image and video hosting by TinyPic

Animorphia
Coolein värityskirja on tämä, usko pois. Haastetta kaipaaville tästä löytyy juurikin sitä. Pieniä yksityiskohtia ja paljon. Kannattaa tsekata ja vaikka pyytää joululahjaksi? Oon ehtinyt alottaa vasta valaan värittämistä. Sormet väsyy niin pirusti ;D


Minkälaisia värityskirjoja teiltä löytyy? Omistaako joku muukin Animorphian?^^

Kommentit

  1. Essencen Eye Blenderia on pakko päästä kokeileen. :)

    VastaaPoista
  2. Saakohan noita Essencen suteja Suomesta, vai pitääkö tilata maan ääristä? Just tänään lenkillä pohdiskelin asiaa.:D:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis joojoo, löytyy perusvalikoimasta ;) samaten sellainen vihreä kulmasivellin, ihan super sekin!

      Poista
  3. Tutun näköisiä suosikkeja! Mäkin olen ihastunut tuohon Victoria's Secretin Ultra-Moisturizing Hand & Body Creamiin! Aluksi ajattelin/pelkäsin, että se olisi vain tuoksuvaa lirua, joka ei juurikaan kosteuta, mutta olin väärässä. :D Ja just eilen kotiutin L'Orealin Infallible 24h-Matte meikkivoiteen. Sävyjä vertaillessani Anttilassa huomasin, että tuo on punapohjainen, joka tekee siitä vähän "tumman" verrattuna keltapohjaisiin. Tosin just tuollainen pinkki sävy sopii mun kalpeaan naamaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska kuulla ;) Joo sama, mutta onneksi näin ei ollut! Tiedätkö.. Toi vaalein on oudon tumma sävy :o se vetää iholla vähän oranssiksi mulla. Tosi ärsyttävää. En löydä Suomen markkinoilta kunnon meikkivoidetta varmaan koskaan :/ Mutta hyvä, jos löysit tuosta Lorkun omasta helmen^^

      Poista
  4. Oi tuo värityskirja näyttää tosi kivalta! Oon harmitellu, että aikuisten värityskirjoissa on monesti vaan semmosia tylsiä kuvioita eikä mitään konkreettisia aiheita, mutta tuossahan niitä on ihan runsaasti! :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake