Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

COLAB-kuivashampoot

Kuivashampoot on mun bestiksiä ja ilman niitä en pärjää. Nopeasti rasvoittuva päänahka tarvitsee aina varapulloja kuivista, ettei vahingossa lopu kesken. Muistatteko vielä postaukset COLAB-kuivashampoista, joista hehkutin muutamaan otteeseen? Kaikki postaukset löytyvät täältä. Tilasin shampoot Feeluniquelta, mutta kuinkas taas kävikään.. Feelunique ei enää lähetä niitä Suomeen. Hyvä uutinen kuitenkin on se, että nyt COLAB-kuivashampoot on tulleet myös Suomeen myyntiin! Niitä löytyy ainakin Anttiloista ja bongasin Kärkkäiseltäkin niitä. Valikoimissa on tällä hetkellä viisi erilaista tuoksua; Lontoo, Tokio, Pariisi, New York ja Rio. Itsellä on vielä jemmassa uutuustuoksu Monaco ja Paris, ja maahantuojalta sain testiin Lontoo ja Paris -tuoksut.

Image and video hosting by TinyPic

COLAB-merkin takana seisovat mm. malli Ruth Crilly ja Pixiwoon siskokset Nic ja Sam. Tuotteita ei ole testattu eläimillä ja ne ovat parabeenittomia. Saatavilla on Sheer + Invisible ja Extreme Volume -kuivashampoot 200ml pulloissa. Suomessa hinnat ovat 8-9€. Myös 50ml pikkupulloja pitäisi olla saatavilla!

Nämä toimivat kuten mikä tahansa kuivashampoo; poistaa rasvaisuutta ja raikastaa. Se, mikä Sheer + Invisible -sarjan tuotteissa on niin mahtavaa on se, että se ei jätä hiuksia valkoiseksi. Lähes näkymätön koostumus ei ihan tosissaan jää näkymään hiuksissa! Ihan yhtä tehokkaita nämä ei ole, kuin Batisten omat, mutta kaikki eivät kaipaa niin vahvoja tuotteita.

Extreme Volume -sarjan kuivashampoiden koostumus taas on näkyvämpää. Ei kuitenkaan vieläkään aivan yhtä valkoista, kuin Batisten omat. Tummatukkaisille on siis toivoa! Nämä antavat hiuksille ryhtiä ja volyymia, ja ovat hyviä tuotteita tupeerauksen kanssa. Monesti tuuheuttavat kuivashampoot jättävät hiukset nahkeiksi ja vaikeasti käsiteltävän tuntuiseksi, mutta näistä ei sitä tunnetta jää. Mulla on aina se onglema, että kun hiusta on paljon ja tukka on paksu, se myös painaa. Aina suoristamisen jälkeen koko pää lässähtää ja tyvi on ihan lättänä. Extreme Volumella saa mukavasti tyveä nostettua ja se tuo kivaa ilmavuutta samalla.


Paris: Jasmiinia, ruusua, patsulia. Omaan nenään aivan liian vahva. Mummomainen ja miehinen tuoksu. Kukaan tutuistakaan ei pitänyt tästä. Tiedän silti muutaman bloggarin tykänneen!
New York: Hedelmäinen, omenaa, melonia. Ihana, kevyt, raikas, hedelmäinen.
Rio: Papaijaa, ananasta, mustaherukkaa (heart of cassis)? Niin täydellinen, hedelmäinen kesätuoksu.
London: Bergamottia, myskiä, magnoliankukkaa. Todella klassinen ja aikuismainen tuoksu, hyvä sellainen.
Tokyo: Orkideaa, mandariinia, santelipuuta. Tätä en ole vielä päässyt kokeilemaan, mutta kuulostaa hyvältä.
Monaco: Nerolia, meripihkaa, sitruunaa. Tätäkään en ole vielä testannut, mutta kuvaus kuulostaa herkulliselta.  Monacoa ei siis Suomen valikoimissa ole, ainakaan vielä.

Image and video hosting by TinyPic

Nyt kun Batisten mainitsin yllä, oon palannut pitkästä aikaa niidenkin luo takaisin. Kesän blogimiitin goodie bagistä tuli Batisten Neon Lights -tuoksuinen kuivashampoo ja tykkäsin siitä kovasti. Kaveriksi ostin Cherryn, koska rakastan kirsikan tuoksuja. Se on mielestäni vielä parempi ja yllättävän kevyt. Se, miksi en ennen niin pitänyt Batistesta, oli varmaan tumman tukan syytä. Valkoinen puuteri näkyy ikävästi tummassa tukassa, mutta näin blondina se ei kummemmin näy missään. Tosin tällä hetkellä oma sävy on kasvanut jo muutaman sentin ja tumma tyvi is back ;D


Onko parempia kuivashampoita, kuin Batiste ja COLAB? Mä en ole vielä löytänyt! Mitä kuivashampoota sä käytät?

Kommentit

  1. Itse käytän Batisten kuivashampoita, sillä olen todennut ne parhaiksi :D Omaan melko vaaleanruskeat hiukset ja valkoinen jauhe tuntuu näkyvän näissäkin selkeästi, mutta yleensä se kuitenkin peittyy lopulta sinne omien hiusten sekaan. Joskus taisin kokeilla jotain Sunsilkin kuivista, mutta se oli ihan kamalaa ja sai hiukset näyttämään entistä likaisemmilta! :s
    Nuo COLAB-kuivashampoot kuulostavat ihan mielenkiintoisilta ja voisinkin joskus kokeilla niitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Batistet on kyllä huippuja, niiden puhdistuteho on ihan mahtavaa :) Juu ihan totta, että kyllä se valkoinen puuteri sitten imeytyy ja sulautuu vähän tummempaankin hiukseen ajan kanssa! Äh, ei kivaa tollanen. Rainbowin oma kans sai hiukset entistä likaisemman näköiseksi :(

      Kokeile ihmeessä, ihan mahtavia tuotteita^^

      Poista
  2. Haha, joo toi Paris on mun ihan ykkössuosikki : D

    VastaaPoista
  3. Mun lemppareita on Klippotekin ja Batisten XXL kuivikset! Ostan aina bulkkina, sillä niitä kuluu mun päähän PALJON! :D Mitä halvempi, sen parempi. :D COLABia pitää kans kokeilla, vaikuttaa mielenkiintoiselta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei joo tota Batisten XXL-versiota olis kiva testata! Jooh sama juttu, sitä sitten menee aina paljon ;D Klippotekin omaa mulla on joskus tainnut olla myös, mutta sen tuuheuttavasta vaikutuksesta en niin tykännyt :o Juu kokeile, varmasti tykkäät ainakin Extreme Volumeista ;)

      Poista
  4. Nyt onkin pakko sitten hankkia tollasta Colabbia :D Mä oon käyttäny Batistea ja se on toiminu hyvin. Kiitti inspiksestä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kannattaa kokeilla! Ne on hyviä^^ Ja ole hyvä vain!

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake