Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

I'm ready for Halloween

Rakastan Halloweenia yli kaiken. Pelottavat sisustukset, meikit, asut, leffat, karkit.. Kyllä kiitos! Kauhuleffojen ylimpänä ystävänä arvostan Halloweenia, koska sen myötä on julkaistu mitä mahtavempia leffoja. Yksi lemppari on Rob Zombien ohjaama ja käsikirjoittama Halloween (2007). Muita hyviä leffoja on mm. Sinister 1 (, PARAS!) ja 2 on vielä katsomatta. The Nightmare Before Christmas, kaikki A Nightmare on Elm Street ja Saw -leffat, One Missed Call (2008), legendaariset Scream-leffat, Donnie Darko, Hostel 1 & 2, Jeepers Creepers 1 & 2, ja miten voisin jättää listasta Kaunat eli The Grudge ;) Tomi suosittelee teille Shaun of the Dead -leffaa! Piti vielä Sinisteristä sanoa, että tyhmänä katsoin sen yksin. Pimeässä. Heh, nukuin sen jälkeen kaksi yötä kattolamppu päällä :D Pelottavin leffa koskaan.. Älä katso yksin!

Halloween-sisutuksesta sen verran, että pistin pöydän koreaksi ja se on nyt ihan valmis lauantaille. Tiia tulee silloin käymään. Haetaan pizzat ja Makuunista mättöä, ja katsotaan kauhuleffoja. Tosiaan, tältä näyttää meidän Halloween-pöytä!

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Kuparin väriset kynttiläjalat on H&M Home -puolelta ja harmaa Clas Ohlsonista. Taustalla roikkuvat kurpitsavalot Tigerista. Älkää naurako muoveissa oleville tauluille, niihin tulee vielä paremmat kuvat :D Halloween-karkkeja täytyy myös löytyä. Olisi pitänyt ostaa lisää, mutta kyllä vielä kerkeää. Draculan hampaat ja silmämunat Lidlistä, kori Prismasta.

Image and video hosting by TinyPic

Syksyistä tuoksua tuo Yankee Candlen kynttilä Salted Caramel ja Ebaystä tilattu Bath & Body Worksin Pumpkin Cupcake. B&BW-minikynttilällä oli postareiden kanssa hintaa alle 12€. Anno-purkki on Anttilasta.

Image and video hosting by TinyPic

Haamujengikynttilän alkuperää en muista, mutta se on niin söpö! Oranssi haamulyhty on Tigerista myös. Ihanaa kun sieltä saa vaikka mitä ihan parilla eurolla. Voisi vaan tulla Vaasaankin tuo Tiger.. Jooko?

Image and video hosting by TinyPic

Kurpitsakisu voisi hyvinkin olla Tiimarista? Kisukynttilän sain Tomin äidiltä muistaakseni viime vuonna. Se korkataan nyt!


Tykkäättekö tekin Halloweenista? ;) Suositelkaa hyviä kauhuleffoja samalla! Niitä ei koskaan voi olla liikaa. Hauskaa tulevaa Halloweenia kaikille!

Kommentit

  1. Ihanasti oot panostanut! Itsekin rakastan Halloweenia, mutta tänä vuonna en koristele erityisemmin. Kynttilöitä polttelen kyllä ahkerasti ja varmaan joku jännä leffa katsotaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Juu kynttilöitä on pakko poltella ja leikkiä pyromaania ;D Hauskaa Halloweenia sinne!

      Poista
  2. Rakastan Halloweenia, mutta tänä vuonna ei meillä koristella eikä juhlita. Mä tykkään vanhemmista kauhuleffoista - Hohto, Linnut, Psyko sekä lapsuuden lemppari Stephen King's It.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äiti rakastaa Hohtoa! Teillä taitaa olla sama leffamaku. Täytyisi kyllä enemmän tutustua näihin vanhempiin leffoihin. Happy Halloween!

      Poista
  3. Voi vau miten koriaksi oot laittanu kaiken! Hää määki haluan nuita halloween karkkeja. :D Mää en silleen välitä halloweenista, tai no se ei kuulu meijän kulttuuriin nii en paljo vietä sitä, mut joskus ois siistiä kokea halloween josain jenkeissä.. <3 En oo uskaltanu kahtua kauhuleffoja. D: Kuitenkaan en nuku sit ikinä jos kahton semmosen, vaan vois kai sitä kahtua nyt syksyllä ekan ja jos jää traumat nii never again. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, kiitos^^ Luulisi vielä joistain kaupoista löytyvän Halloween-karkkeja ;) Joo eihän se kuulukaan, harmi kyllä. Mun mielestä kaikki ihanat juhlapyhät olis tervetulleita Suomeen! Voi eiiii. Ymmärrän kyllä mitä tarkotat. Kyllä muakin pelottaa monet kauhuleffat ja Sinisteristä jäi traumat, mutta pelko ja kauhujutut silti kiehtoo niin paljon, etten voi jättää kattomatta :'D Kannattaa alottaa ei-niin-pelottavilla leffoilla!

      Poista
  4. Minä en välitä halloweenistä, joulusta, juhannuksesta tai muistakaan juhlista. :D Muuten ku ruokien puolesta. :D
    Ps: Ihana tuo oranssi haamulyhty!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, no mutta :D Onneksi sentäs on sitten hyviä ruokia ;) Juu eikö ookin, mäkin tykkään!

      Poista
  5. Shaun of the dead o/ Kattokaa vaikka Tusk, surkuhupaisalla tavalla aika oksettava. Ei ehkä ihan puhdasta kauhua mutta aika karsee silti :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se täytyy munki vielä kattoa, Tomin mukaan se on huippuhyvä :D Tuskista en oo kai kuullut, täytyy ottaa selvää! Siis mitä sairaampi leffa, sitä parempi. Joten KIITOS!

      Poista
  6. Mäki haluun halloweenjuttuja! :o Etenkin kurpitsan tuoksuisia kynttilöitä!

    Mä katoin nuorempana niin paljon kauhuleffoja etten enää varmaan uskalla katsoa kuin niitä vanhoja mustavalkoisia B-luokan leffoja, jotka lähinnä naurattaa... :D Pelkään vieläkin että se RECin kummajainen vielä ilmestyy jostain tai sitten Kaunan Kayako on tyyliin mun peiton alla. :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ebaystä kannattaa etsiä, sieltä löytyy :) Ja tuli perille hmm alle kaks viikkoa, oisko ollut? Hahahh, ymmärrän ;D Mulla on vaan joku twisted mind.. Mitä sairaampi ja pelottavempi, sitä parempi. Vaikka jännärit onkin hyviä, kaipaan aina verta ja tappoja...!!

      Poista
  7. Ihanaa että joku muukin on löytäny One Missed Call:n!! Kolme kappalettä löytyy kyseistä leffaa japanilaisina versioina ja suosittelen kyllä katsomaan ne kaikki! On huippuja! Ja voin suositella The Strangers -nimistä pätkää. Huhhuh katsoin muutama vuosi sitten ja edelleen pelottaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jjjjoooohh, se on yks all time faves -leffoista. Ihan huippu! Varsinkin se päänäyttelijä on ihana ;> Hmm oon muistaakseni kattonut ainakin yhden alkuperäisistä, täytyykin taas palata One Missed Callin ääreen ;) Okei, mäpä Googletan tuon, kiitos!

      Poista
  8. Mä jos kattoisin tuollaisia leffoja, niin päätyisin varmaan mielisairaalaan :D Siis teininä yritin katsoa kauhuleffoja kunnes totesin, että mun ei oikeesti kannata. Meen ihan älyttömän vainoharhaiseen kuntoon ja se voi kestää viikkoja. Sellaisia kauhuleffoja pystyn kyllä katsomaan, jotka perustuu puhtaasti ihmisten tekemiin kauheuksiin. Sama juttu kauhukomedioiden kanssa, mutta kaikki yliluonnollinen ja oikeesti pelottava saa mut ihan sekaisin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kauheeta ;/ Ei kyllä sitten kannata sen kummemmin tutustua tohon genreen. The Nightmare Before Christmas, meniskö se kuitenkin? ;) Yliluonnolliset jutut joo, ne on hirveitä...!!

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake