Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

H&M Beauty | Cream Lip Colour


Nyt vihdoin ja viimein jotain syksyistä blogiin, eli H&M:n uusi kosmesarja. Hennesi uudisti kokonaan kosmepuolensa ja kaikki vanhat tuotteet siirtyivät unholaan. Uutuuksia ei valitettavasti löydy kaikista Suomen liikkeistä ja Vaasankaan omaan ei taideta saada hiustuotteita ollenkaan. Vartalotuotteita saattaa tulla pian, myyjä niitä kovasti odotteli. Uuteen valikoimaan kuuluu paljon eri meikkituotteita, upean näköisiä vartalotuotteita, meikkivälineitä, kynsilakkoja, hiustuotteita ja hauskat euron kasvonaamiot ovat nyt 10ml napeissa ja maksavat 3€. Mä jään kyllä heti kaipaamaan juurikin noita euron kasvonaamioita :(

Jos kaupunkisi liikkeestä ei löydy uutuuksia voi niitä onneksi tilata netistä Hennesin verkkokaupasta! Kynsilakkoja en kuitenkaan löytänyt sieltä. Tällä hetkellä alekoodilla "3146" saa koko valikoimasta 10% alea 11.10. asti. Jos jotain haluat tilata, suosittelen testaamaan huulipunia.


Image and video hosting by TinyPic


Oon uskaltautunut ostamaan vasta kaksi huulipunaa ja kynsilakan. Olisi tehnyt mieli ostaa montakin huulipunaa, mutta kympin hinta kirpaisi kuitenkin. Ensiajatus oli, että ai kymppi jostain Hennesin huulipunasta, hah! Iso sävyvalikoima ja muutama swatchi kädelle sai silti vakuuttuneeksi, puhumattakaan upeasta hylsystä. Etsin tummia syyssävyjä, joita puuttui omasta kokoelmasta. Halusin tummemman punaisen ja jonkin tumman violetin/ruskean. Bongasin heti kaksi sävyä, Penny Red ja Heirloom. Kynsilakkaa halusin myös testata ja valitsin sävyn, jollaista en omista ennestään. Haluan oppia käyttämään tummiakin sävyjä, kun usein sitä turvautuu suloisiin pinkkeihin. Sävyn nimiä en löydä pullosta, mutta se on ihanan liila/harmaa/ruskea sävy. Kerron lakastakin kokemuksia, kunhan sen testaan vielä.


Image and video hosting by TinyPic


Uusien huulipunien laatu yllätti totaalisesti. Näistä mielellään maksaa sen kympin. Pigmenttiä löytyy älyttömän paljon, koostumus on kermaista ja sopivan paksua, ei ollenkaan lirua. Levittyy tasaisesti eikä kuivata huulia, ja puna pysyy huulilla pitkään hyvänä. Uudet hylsytkin näyttävät kauniilta ja niitä on ilo pitää esillä pöydällä. Ei ollenkaan huono upgrade, H&M!


Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


Heirloom on lämmin liilanruskea, joka herää henkiin kunnolla vasta huulilla. Se näyttää niin älyttömän upealta ja on täydellinen syksyyn ja talveen! Penny Red on neutraalimpi punainen. Vähän ruskehtava, eli ei perus punainen. Tästäkin saa paljon punertavemman esimerkiksi punaisella huultenrajauskynällä tai vaikka huulikiillolla. Hyvä puoli näissä on se, että ne ei ole mattapunia vaan jättävät kauniin kevyen kiillon huulille ja kosteuttavat. Ei näistä ole mitään huonoa sanottavaa! Tässä vielä punat huulilla.


Penny Red
Image and video hosting by TinyPic

Heirloom
Image and video hosting by TinyPic


Mikä on sun lemppari huulisävy syksyksi? Mun on ehdottomasti nämä kaksi ;)

Kommentit

  1. Noi huulipunat näyttää upeilta :D

    VastaaPoista
  2. Vaikuttaa kyllä tosi kivoilta noi huulipunat ja oon kuullut kehuja muualtakin, täytyy siis kokeilla kun H&M:iin eksyn :) Mun ehdoton syksypuna on MACin Rebel <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kannattaa kyllä tutustua näihin puniin, on ne hintansa arvoisia :) Oi vau, Rebel näyttää aivan superupealta sävyltä!

      Poista
  3. Nämä ovat kauniita! Lumenen Lupiineja on ollut mun suosikki nyt, se on niin upea violettimainen väri :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä niin haluaisin noita uusia Lumenen punia, mutta täytyy joulun tullessa miettiä rahamenoja tarkasti ;)

      Poista
  4. Oih molemmat on kyllä upean värisiä! Tuo penny red on minusta ihanampi. On kyllä kiva ku h&m on uuistanu meikkejä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oikein osaa päättää kumpi on kivempi, molemmat niin ihania^^ Eikö ookin, ihan mahtavaa!

      Poista
  5. Mä oon vähän tylsä, mutta käytän syksyllä samoja kuin muulloinkin, lämpimänpunaisia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö sulla sitten vaihdu tummempiin tai vaikka ruskeampaan suuntaan? :)

      Poista
  6. Hyvältä näyttää! Nuo on kyllä niin syyssävyjä. Munkin suosikki on ehdottomasti Lumenen Lupiineja, violetit rokkaa! Ehkäpä vielä joskus munkin huulilla nähdään Heroine? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lupiineja-sävyä on kyllä niiiiin paljon hehkutettu, en kestä! Haluuun ;D Voih joo, Heroine on niin siisti!

      Poista
  7. Molemmat sävyt on kyllä todella kauniita! Mä hipelöin tänään niitä nestemäisiä huulipunia, mutta en vielä ostanut. Koostumus vaikutti kivalta ja sävyt oli herkkuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan kun muistasin nähneeni jonkun kirjoittaneen noista nestemäisistä, että ne oli huulilla tooodella kuivia :o Toivottavasti ei!

      Poista
  8. Ah, nuo kynsilakkapullot ovat nättejä! Molemmat huulipunat toimivat sulla, tykkään erityisesti Penny redistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo aika söpiksiä ;> kiitos kovasti! Penny Red on kyllä upea. En usein tykkää itsellä punaisista niin tällainen vähän neutraalimpi on just nappi valinta!

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake