Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Going crazy for Lip Products


Heippa hei! Muistatteko vielä kesäkuun lopulla kirjoituksen Going crazy for Coconut? Postaus mun lempparituotteista, jotka tuoksuvat kookokselta. Kyselin myös, jos haluaisitte nähdä samanlaisia postauksia lisää ja sehän teille passasi! Ehdotin mansikan tuoksuisia, mutta tajusin nyt, etten omista kovin montaa sellaista. Niinpä päätin mansikan korvata huulituotteilla, jotka ovat mun pahe ;) Niitä vaan jostain aina tulee kummasti lisää, vaikkei mitään tarvitsisi tai olisi varaa.. Tai sitten niillä on joku salaliitto ja ne lisääntyvät öisin?!

Image and video hosting by TinyPic

Tässä siis "muutama" mun lemppari huulituote, joita voin lämpimästi teillekin suositella. Toivottavasti löydätte uusia tuttavuuksia tai innostutte kokeilemaan jotain ihan erilaista! Mikä on sun SE juttu kosmetiikassa?

Huulipunat
Image and video hosting by TinyPic

Essence - Longlasting Lipstick
07 Natural Beauty on simppeli jokapäivän perussävy. En voi sietää itselläni vaaleanpunaisia tai täysin nudehuulia, joten tämä sävy on just eikä melkein täydellinen vaalea sävy mun mieleen. Sopii joka ikisen meikkityylin kanssa. 06 Barely There! on ruskea sävy ja sopii myös moneen lookiin. Oma lemppariyhdistelmä on kylmän ruskean sävyinen silmämeikki, huulet rajattu hieman tummemmalla ruskealla huultenrajauskynällä ja täytetty tällä huulipunalla. Hintaa punilla on alle 3€, parempaa sillä hinnalla saa etsiä ;)

Lumene - Raspberry Miracle Lipstick
Omistan näitä punia vain yhden ja sävy on 10 Niityllä. Väri on upea, kirkas pinkin punainen. Värisävy ei ole se juttu tässä, vaan levittyvyys ja pysyvyys. Koostumus on jännän laihaa ja liukasta, ja puna pysyy huulilla kauan. Puhumattakaan Lip Stain -tyyppisestä jäljestä, joka saattaa jäädä koko yönkin yli, jos et hinkkaa punaa kunnolla pois. AMAZING!

H&M - Cream Lip Colour
Uuuh, näistä tulee ihan pian blogiin juttua, wait for that! Rakastan molempia sävyjä, Heirloom ja Penny Red. Täysin hintansa arvoisia tuotteita. Näistä lisää myöhemmin..

NYX - Butter Lipstick
Ostin ensimmäinen Butterini NordicFeeliltä* vähän aikaa sitten ja tykästyin sävyyn ja tuotteeseen heti! Se levittyy ihanan pehmeästi ja kevyesti, eikä tunnu kuivattavalta. Sävy Pops on kiva neutraali punertava ruskea. Sellainen "my lips but better" -sävy.

MAC - Lipstick
Äiti kävi jo jokin aika sitten Helsingissä jollain työmatkalla ja osti itselleen MAC:in huulipunan, mutta pian antoikin sen mulle, koska se kuulemma oli enemmän mun sävy. Apua, tätä päivää oli odotettu! Impassioned on aivan älyttömän upea semitumma kirkas pinkki :D Ja kyllä. Tuoksukin on mmmmh, ihana!

Huulikiillot
Image and video hosting by TinyPic

Rimmel - Apocalips
Jos kaipaat pysyvää, huulikiillon näköistä nestemäistä huulipunaa, joka on täydellinen verenpunainen sävy, tsekkaa Across the Universe. Mitäpä tähän lisäämään? Toimii, tuote ja sävy!

Maybelline - Color Elixir
725 Caramel Infused on myös "mun huulet, mutta parempi" -sävy, ainakin mun huulilla. Pakkaus antaa olettaa jotain muuta, luulin sävyn olevan vaalea ruskea. Huulilla se kuitenkin muuntuu punertavammaksi, mutta tykkään siitä silti. Näissä on mitä herkullisin tuoksu ja koostumus on pehmeää ja silkkistä. Pysyvyydessä ei ehkä ole niin hurraamista, mutta who cares!

Essence - Liquid Lipstick
Hmmm, en nyt ehkä sanoisi nestemäinen huulipuna. Enemmänkin pigmenttinen huulikiilto. Samankaltainen kuin tuo Maybellinen oma, jopa sävy.

NYX - Butter Gloss
Kukapa ei näistä kiilloista olisi jo kuullut? Mikä näissä on, kun tekee mieli hamstrata niitä.. Ehkä se on se sävyvalikoima ja niiden nimet? En tiedä, mutta mäkin tykkään näistä paljon. Ainut miinus näissä on tahmeus, joka ilmenee levityksen jälkeen myöhemmin. Tuulessa voit olla varma, että hiukset jää huuliin kiinni. Kyse ei ole mistään maailman tahmeammasta kiillosta, mutta kuitenkin. Kuvissa sävyt Angel Food Cake, Cupcake ja Strawberry parfait. Näitä löytyy 6.95-7.50€ hintaan mm. NordicFeeliltä*

Huulivoiteet
Image and video hosting by TinyPic

Carmex
Maailmankaikkeuden tehokkain huulivoide. Tuoksuu voimakkaalle, mutta toimii. Ei mulla muuta. LOOVE.

Maybelline - Baby Lips Electro Pop
Juu juu, näitä on hypetetty liikaa ja niissä ei oikeasti ole mitään ihmeellistä. Mutta miten voit vastustaa Kari Grandin vadelmamehujään tuoksuista huulivoidetta, joka kaiken lisäksi antaa huulille kauniin pinkin sävyn??

Labello - Classic Care
Löysin uudelleen rakkauden legendaarista klassikkilabelloa kohtaan Sen tuoksu tuo aina mieleen lapsuuden ja tietysti itse Labellon. Koostumus ja hoitavuus ei koskaan petä.

TonyMoly - Petite Bunny Gloss Bar
Pupuhuulivoide, voiko söpömmäksi mennä? En muista tämän sävynumeroa, mutta tuoksuna on omena. Huulivoide antaa pinkin sävyn huulille ja paljon kiiltoa, aivan überihana tuote!

Essence - Mini Sheer Lipbalm
Hyvältä tuoksuvat huulivoiteet vol. miljardi. Tämä on uusin tuttavuus voidepuolella ja sillä myös oli hintaa ihan parisen euroa. Kermaisa koostumus ja pigmenttisyys on suuri plussa, ja se kiilto! Huulet kiiltää paremmin kuin huulikiillon kanssa!

Lip Smacker
Smackereita multa varmaan löytyy vielä mummonakin. En vaan halua luopua niistä koskaan. Näitäkin on tullut käytettyä lapsesta lähtien. Tällä hetkellä huulivoiteista omistan tuoksut Strawberry Kiwi ja Cotton Candy. Tuoksut on hurmaavia ja voiteet kosteuttavia.

Nivea - Lip Butter
Kyllä nyt yksi kookoksen tuoksuinen huulituote tähän postaukseen pääsi ;) Rakastuin tähän ensinuuhkaisulla ja levittäessä rakastuin entistä enemmän. Voide on pehmeää, kermaisaa, paksua ja hoitavaa. Täys kymppi tuote!

Huultenrajauskynät
Image and video hosting by TinyPic

Essence - Longlasting Lipliner & Lipliner
Mitä saa alle parin euron hintaan ja on täydellinen? Essencen huultenrajauskynät tietysti! Valikoimista löytyy kahta erilaista. Yhtä teroitetaan ja toinen on muovisessa, pyöritettävässä hylsyssään. Aivan yhtä hyviä molemmat, eroa ei sen kummemmin huomaa. Sävyvalikoimaa voisi kyllä suurentaa, niin paljon rakastan näitä. Kynät ovat superpigmenttisiä, levittyy pehmeästi ja pysyy monta tuntia paikoillaan. Voiko maailmassa olla parempia huultenrajauskyniä? :D Tiedätkö sä sellaisia?! Satin Mauve on se mun tummempi ruskea sävy, josta aiemmin tekstissä puhuin. Se on upea sävy, UPEA.



Löytyykö sun kätköistä samoja tuotteita? Hei lähden nyt tänään perjantaina Tampereelle pienimuotoiseen blogimiittin käymään, mutta tuun jo lauantaina takaisin. Ehdin taas kirjoittelemaan ensi viikon alupuolella. Joten hauskat viikonloput kaikille ja palaillaan :)

*Affiliate-linkki

Kommentit

  1. Mulla on kans toi Niven Lip Butter. Tykkään siitä! Tahtoisin myös samanlaisen vaniljaisen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana! Paksua ja kermaista^^ Vanilja olisi varmasti myös aika herkku ;)

      Poista
  2. Oon ihan samaa mieltä Lumenen Raspberry Miraclesta, H&M:n punista ja Apocalipsistä. Loistotuotteita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa^^ Ja kaikki kuitenkin todella edullisia!

      Poista
  3. MACin puna on kyllä upea, on just sun sävy. <3

    VastaaPoista
  4. Aah, huulituotekokoelmat kiinnostaa aina :)! Teen tällasen vielä joskus itsekin, mut kasvattelen ehkä kokoelmaa vielä jonkun aikaa.. ;) Tony Molyn pupunen ois kyllä ihana omistaa. Ja pari NYX:n huulikiiltoa lisää sekä pari niitä Soft Matteja ja pari MACin punaa lisää ja ja ja..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, mua myös^^ Odotan innolla sunkin postausta! Huulituotteita ei vaan koskaan voi olla liikaa ;D Ebaystä oon löytänyt pupusia todella edullisesti, varsinkin sellaisia kahden pupusen settejä! Oisko jtn 7€? Hahah, pyydä joululahjaksi? ;)

      Poista
  5. Tarvitsen tuon Impassioned huulipunan. Vastaavan sävyn huulikiilto on myös ihan nätti, mutta huulipuna on musta vielä upeampi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos oot kiillon fani niin kyllä kannattaa ostaa tuo puna, se on aivan uskomattoman kaunis sävy ;>

      Poista
  6. Ooo, olipas kiva postaus!♥ Tällä siis toinen huulituotteiden hamstraaja ilmoittautuu! Noita H&M:n uusia huulipunia haluaisin kokeilla, mutta ilmeisesti pienempien paikkakuntien myymälöihin ei uutta sarjaa edes lanseerattu, ainakaan täällä Lappeenrannan myymälässä ei ole noita uusia kosmetiikkatuotteita tullut vastaan.. :/ Itselläni on tällä hetkellä varmaan 4-5 käytössä olevaa huulirasvaa - pitäähän niitä nyt vaihdella tilanteen mukaan! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yay, kiva kuulla^^ Joo noita Hennesin uutuuksia ei valitettavasti oo kaikissa liikkeissä, ihan typerää! >:( Mutta niiden nettikaupassa on ilmaiset postari vielä tänään, kannattaa hyödyntää :) Sieltä löytyy kaikki uutuudet! Juu tottakai pitää ;)

      Poista
  7. Ihana postaus! Mulla on sama juttu huulirasvojen kans, ne vaan lisääntyy ja lisääntyy. :D Nyt pyrin käyttään kaikki jotka on käytetty puoleen väliin ja sitte saan alottaa Hurraaweilla rasvaamisen. :3 Hmm, nuo Essencen huulipunat on kyllä niin halpoja, että voisin uskaltaa testailla niitä. En osaa oikeen käyttää huulipunia vielä, mut kyllä se siitä pikkuhiljaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih! Kiva, että tykkäätte tällaisista :') Hah, kumma juttu ;D Mmh, välillä täytyy ottaa itseä niskasta kiinni ja käyttää tiettyjä tuotteita loppuun, ennen kuin alottaa uusien käyttämisen. Ei oo aina helppoa! Aa sä et niin käytä punia. Essencellä on sellaisia punia myös, joista tulee sävyä ihan kevyesti. Ehkä kannattaisi aloittaa neutraaleilla sävyillä ja vaikka sävyä antavilla huulivoiteilla, ja jatkaa siitä? :)

      Poista
  8. Oh god haluun kans tollasen pupuhuulivoiteen! *_* Mistä noita saa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://www.ebay.com/itm/TONYMOLY-Petite-Bunny-Gloss-Bar-2pcs-Korean-cosmetic-/271305611333?var=&hash=item3f2b131845 <- Esim tuolta ;)

      Poista
  9. Itseltä löytyy tuo NYX:in Butter Lipstick, toisessa värissä tosin. Olen kyllä Popsistakin haaveillut ja samoin haluan testata noita Butter huulikiiltoja. Nuo Essencen rajauskynät alkoi kiinnostaa! Itseä ei huvita maksaa montaa euroa huultenrajauskynästä, joten täytyy ehdottomasti tutustua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pops on tosi kiva sävy :) Olis kyllä kiva päästä enemmänkin testailemaan NYX:in eri huulituotteita! Juu sama, ei huvittaisi kynästä maksaa hirveästi. Kanattaa kyllä ehdottomasti tutustua Essencen kyniin, en usko, että petyt ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake