Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Tulossa blogiin..


Mitäs kivaa blogiin on tulossa lähiaikoina? Paljonkin kivaa, kunhan oon saanut Verkkokaupasta tilaamani rengasvalon! Sen avulla saan varmasti parempia kuvia kasvoista ja silmämeikeistä. Tosiaan siis ihan lähiaikoina on tulossa mm. Hennesin uusista meikeistä ja Victoria's Secretin vartalosuihkeista juttua. Näitä voitte odotella parin viikon sisään. Kuvaamatta on enää Hennesin huulipunat huulilla! Ostin kaksi ihanaa tummaa syksysävyä ja ne on olleet jo kovassa käytössä ;)

Instagram @canipupu
Image and video hosting by TinyPic

Joko ootte tutustuneet Hennesin uudistuneeseen kosmetiikkaan? Mua kiehtoo vielä nähdä ja nuuskia ne ihon- ja hiustenhoitotuotteet, kun viimeksi liikkeessä en niitä nähnyt ollenkaan. Jos teidän paikkakunnalta ei löydy näitä uutuuksia, niin H&M:n verkkokaupassa on ilmainen toimitus koodilla 3143. Koodi on voimassa 4.10. asti. Sieltä löytyy ihan kaikki uudet tuotteet :)

Kommentit

  1. Nuo huulipunien hylsyt on yllättävän tyylikkäät henkkamaukan tuotteiksi! Nyt kun noita uusia kosmetiikkatuotteita on hehkutettu vähän joka puolella, niin sitä melkein jo itsekin tahtoisi kokeilla jotain niistä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo eikö, mäkin tykkään! Niitä pitää ihan mielellään esillä ;) Kyllä varmasti kannattaa edes jotain testata, mä suosittelen ainakin huulipunia. Aivan mahtava koostumus ja pysyy pitkään!

      Poista
  2. Mä oon ite kokeillu Hennesin uusia mattaluomivärejä ja täytyy sanoo, että ihan älyttömän hyviä! Testiin pääsyä odottelee vielä voidemainen luomiväri ja nesterajaus! :)

    PS. Mun blogi on muuttanut uuteen osoitteeseen laurasalobeauty.blogspot.fi, jos haluat tulle uuteen osoitteeseen seurailemaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, no hyvä tietää! Koitin kädelle paria sävyä ja yksi oli aivan järkyttävä, eikä siitä lähteny väriä ollenkaan :o Kai niissäkin on hunompia ja todella hyviä joukossa..?

      Hei joo, mä tsekkaan sen. Kiitos!^^

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake