keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Pink details ♡ #lisääväriämaailmaan

Image and video hosting by TinyPic


Rakastan värejä. Erityisesti pinkkiä ja vaaleanpunaista, se ei varmaankaan tule monelle yllätyksenä. Tiedän, että kauniit värikkäät asiat tuovat iloa monelle, ihan jo kuvienkin kautta, joten lähde säkin tuomaan lisää väriä kaikkien maailmaan. Haastan jokaisen kuvaamaan lempivärinsä värisiä tuotteita, tavaroita, esineitä ja asioita, joista tykkää! Postaa kuva blogiin, Facebookiin, Instagramiin tai minne tahansa. Vielä hauskempaa jutusta tekisi se, jos käytät vaikkapa hashtagia #lisääväriämaailmaan

Mun kuvasta löytyy:
Maria Nilan Luminous Color Masque -hiusnaamio, joka tuoksuu taivaalliselta ja jättää hiukset ilmavan pehmeiksi.
Beautyblender, koska se on ihan huippuväline meikkaamisessa.
TonyMolyn Petite Bunny Gloss Bar, joka tuo huulille kevyen pinkin sävyn ja hoitaa huulia kosteuttavalla koostumuksella. Plus tuoksuna on omena! Valittavissa on muutamia eri sävyvaihtoehtoja.
Teippitarhan masking teippejä. Näillä saa aikaan ihan mitä tahansa, esimerkiksi uutta ilmettä lasipurkkeihin, vihkoihin tai vaikka kännykänkuoriin. Me ajateltiin mattamustalla teipillä teippailla sängyn yläpuolelle kaupunkisiluetti!
Miranda Kerrin Treasure Yourself -kirja, joka tuo positiivisia mietteitä päivään.
Viimeisenä kaksi ihanaa Victoria's Secret vartalosuihketta, Secret Craving ja Love Addict. Ensimmäinen tuoksuu mustaherukalta ja vaniljalta, toinen villiorkidealta ja kirpeältä veriappelsiinilta.


Mitä sun kuva sisältää? Linkkaa mulle, jos julkaiset kuvan jonnekin! :)
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig