Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Essence | Kulmatuotteet


Moni teistä halusi nähdä arvostelua Essencen kulmatuotteista, joita oon nyt tässä jo muutaman viikon testaillut. Ostin heti merkin tultua Suomeen kulmakynän ja kulmakarvageelin. Eyebrow Designer -kulmakynä maksaa 1.89€ ja Make Me Brow Eyebrow Gel Mascara -kulmageeli 3.09€. Suurista summista ei ole kyse, että jos tuote ei miellyttänytkään, niin sen voi surutta vaikka antaa eteenpäin :) Ja hei mitä tykkäätte blogin uudesta, syksyisemmästä ulkoasusta? Halusin bannerista simppelimmän ja vaihdoin sävyjä syksympään. Mä tykkään niiiin paljon!


Make Me Brow
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


Kyseessä on värillinen kulmageeli, joka sisältää pieniä kuituja, jotka täyttävät kulmakarvojen aukkoja. Ostin sävyn 01 Blondy Brows, joka on vaaleanruskea. Mulla on sen verran ohuet ja harvat kulmat, että niiden aukkojen täyttämiseen ei tällaista tuotetta vaan voi käyttää. En muutenkaan tykkää kulmieni muodosta, joten teen niihin aina uudet rajat ja paksunnan niitä. Geeli ei siis aukkojen täyttöön mulla ole toiminut, entä sitten väri ja pysyvyys? Väriä se tuo hieman, mutta sekään ei kovin hyvin näy, kun alla on jo tumma kerros kulmakynää ja muita tuotteita. Geeli ei ole kuin liimaa, eli se ei ole pitänyt pitkiä karvoja kurissa kunnolla. Tuotteen kyllä tunteen jonkin verran kulmissa, riippuen paljonko sitä käyttää. Ihan ok kulmageeli, muttei ehkä mulle sopivin. Kaipaisin pitävämpää geeliä, se riittäisi. Tämä on varmasti hyvä tuote niille, joilla on jo valmiiksi tuuheahkot kulmat ja haluavat niihin kevyen sävyn ja pidon!


Eyebrow Designer
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


Sitten päästään siihen oikeasti pettymys-tuotteeseen. Kynähän ei onneksi maksanut kuin alta 2€, mutta olisi silti ollut kiva sillä hinnalla löytää hyvä kulmakynä! Kynäni on sävyä 05 Soft Blonde, joka on ihan kiva perus vaaleanruskea. Kun kynää swatchaa käteen, koostumus yllättää ja ajattelet: "Onpa kova kynä, varmasti toimii todella hyvin!" ja sitten karu totuus iskee, kun levität sitä kulmiisi. Koostumus on aivan outoa vahamaista ja silti jotenkin kovaa, mulla on käytössä irronnut vaikka kuinka monta karvaakin jo!

Pigmenttiä ei ole tarpeeksi, varsinkin silloin, kun haluaa ylirajata kulmiin uutta muotoa. Värikin on hieman outo verrattaessa muiden merkkien kyniin, jännän liilahtava? Ihan vasemmalta löytyy Anastasian kulttituote, eli Brow Wiz sävyssä Taupe. Keskeltä We Care Iconin kynä sävyssä True Blonde, joka on hieman lämmin ruskea, mutta tykkään siitä silti! Oikealla Essencen kynä. Ehkä tämä taas saattaa toimia tuuheimmissa kulmissa, joita ei tarvitse paljoa ylirajailla? Luovun tästä kyllä nytheti, kunhan olen postauksen kirjoittanut :D Alla olevasta kuvasta näkee, miten huonosti kynä toimi kulmiin.


Image and video hosting by TinyPic
KÄÄK!



Juu, ei nyt ihan mennyt nappiin Essencen kulmatuotteiden kanssa. Onneksi ne ovat niin halpoja, että niitä silti uskaltaa ostaa testiin ja kokeilla. Kulmageelikin on ihan passeli tuote ja edullinen, että saatan ostaakin sitä uudelleen, vaikkei se ihan unelmatuote ollutkaan ;) Mitä te ootte tykännyt Essencen kulmatuotteista? Olisi myös mielenkiintoista kuulla mielipiteitä samasta kulmakynästä!

Kommentit

  1. Oho! :O Aikamoisen ruman jäljen jätti. Hyvä tietää, ettei kannata kokeilla tuota.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ei ihan mun kynä :'D Kannattaa pysytellä muissa kynissä jos ennestään on jo ihan hyvä :D

      Poista
  2. Voi ei mun kommentti katos ku jouduin kirjautumaan sisään! :-( No mutta mä tykkään tosta kulmakynästä! Mä vaan vähän täytän aukkoja ja piirrän vähän tarkemman .... Hännän? :-D En tosin oo kokeillu mitään muuta värillistä kulmatuotetta että jos mä löydän joskus paremman niin mun mieli varmaan muuttuu.. Nyt kuitenkin toi toimii mun mielestä mulla niin hyvin etten raaski vaihtaa, ostin itseasiassa jo toisen kynän valmiiksi. :-D Ja siis sun inspiroimana ostin mun ekan kulmakynän, kiitos vaikket tuosta ite tykkääkään! Ja ihana ulkoasu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ääh, niin ärsyttävää kun toi tapahtuu joskus! Eikä, hauska kuulla :D Mutta onneksi sä tykkäät siitä! Jos haluat kokeilla muitakin niin just tuo We Care Iconin oma on myös hyvä ja edullinen, oisko siinä 6-7€ paikkeilla? :)

      Kiva, että joku muukin tykkää mun lisäksi^^

      Poista
  3. Kiva uus ulkoasu! Jaksaisimpa itsekin viilata näin ahkeraan. Viisi vuotta sama ja vaihto on mun taktiikka. :D Harmi, että ei toiminut, mua alkoi meinaten jo toi kynä kiinnostaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos^^ Mä tässä koko ajan viilaan, en malta pysyä poissa :D Tää koodaaminen ja sen opettelu on vaan niin hauskaa! Hei kerro jos voin auttaa jotenkin ulkoasun kanssa, mä mielelläni autan :)

      No älä, ei kyllä yhtään haittais löytää halvempaa Brow Wizin tilalle -.-

      Poista
  4. Kivan simppeli ulkoasu! Mut joo, eipä tarttee sitten miettiä ostanko seuraavaks kokeiluun tämän vai Brow Wizin :D Halpa hinta ois tietty ollu kiva juttu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos^^ Niinpä, en lähde heti ensimmäisenä tätä suosittelemaan :/

      Poista
  5. Oho, onneksi en ole tilannut näitä vaikka olen katsellutkin.. Hyvä että tuli tämä postaus luettua nyt eikä tilauksen jälkeen. Vaikka rahallisesti ei olisi suuri menetys ollutkaan.

    Ulkoasu on tosi hyvä. Sun blogissa on mielestäni aina ollut kiva ulkoasu muutenkin. Jei :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä tämä tosiaan paljoa maksa, mutta onneksi et silti tilannut :'D Hih!

      Kiitos! :)

      Poista
  6. En ole vielä ehtinyt niin lailles Essence-kaupoille, että olisin noita hypistellyt. Mutta no, ei tämän varmaan perusteella tarttekkaan. Ja mitä ihmettä, karvaa lähtee irti kun piirtää? No thanks! :D

    Jos haluaa hyvää pitoa, kannattaa tsekkailla Makeup Revolutionin kulmavahat. Niistä tulee väriä ja pitoa sikahyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin juu, ihana ulkoasu, jälleen kerran!!

      Poista
    2. Juu monet karvat on menetetty tämän takia, vaikka kuinka kevyesti tuntuu painavan :D Oikein ihana yksilö! Aaa mäpä tsekkaan sen!

      Kiitos kiitos <3

      Poista
  7. Haha, ei ehkä ihan nappituote toi kynä :D Ihana uusi ulkoasu, tykkään, kun värimaailma sopii tohon sun profiilikuvan hiusten väriin :3

    VastaaPoista
  8. No kääks tosiaan! Ei hyvä kulmakynä. :(

    Mun mielestä blogin ulkoasu on yks parhaimpia. Ei paljoa pientä härpäkettä/mainosta yms. sekoittavaa sivuilla tai heti bannerin alapuolella. Voi keskittyä lukemiseen. :D *peukku ylös*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei niin :S Harmi..

      Oih, kiitos kauniista sanoista <3 Kivaa, että te tykkäätte ulkoasusta!

      Poista
  9. Ohho, jättipä tosiaan onnetonta jälkeä tuo kynä :/. Harmi, sitä toivoisi aina että löytyy joku super edullinen ja loistava tuote, selkeesti tuo ei sitä ole. Ja tosi kivan näköinen ulkoasu kyllä, tykkään noista väreistä :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin jätti, hyh :S Näinpä, ois ollut kyllä mukava ylläri löytää noin halvalla superi tuote :D Kiva kuulla, kiitos^^

      Poista
  10. Mun kulmiin onneksi riittää muotoilu kerran viikossa (sunnuntaisin) ja Lumenen kulmien muotoiluvaha :) On niin paksut ja tummat kulmat :D Niistä kuulen paljon kehuja, mutta joskus mulle on tultu blogissa kommentoimaan, että voisin nyppiä kulmani....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sulle on kyllä käynyt hyvä tuuri kulmien kanssa^^ Aina löytyy ihmisiä, joille sä et kelpaa tai vaan riitä.. Onneksi sillä ei oo väliä, kunhan itse oot tyytyväinen! :)

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake